На кой пречи Сирия? (документален филм)

Untitled-1

Пол Крейг Робъртс, бивш зам. министър на САЩ: Ние не искаме да сваляме правителствата на Бахрейн и на Саудитска Арабия. Тези правителства използват насилие срещу протестиращите, но са наши марионетки. В Бахрейн имаме голяма военноморска база. Искаме да свалим Кадафи в Либия и Асад в Сирия, защото искаме да изгоним Русия от Средиземноморието.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

2 thoughts on “На кой пречи Сирия? (документален филм)

  1. Сега чакаме промитите мозъци да налазят страницата с коментари срещу Русия…

  2. Разтърсващ филм!!!! Не се съмнявам в автентичността на нито един кадър, нито една история разказана тук, които разобличават канибалския характер на американската външна политика!!! Но човечеството – както казва великият Ггеорги Гурджиев – спи! Прекарва по-голямата част от живота си в сънно състояние и не вижда, не усеща как изродите си играят с него ( виж книгата за Гурджиев от Пьотр Успенски – „В поисках чудесного“). Има освен това една много интересна и човешка книга от големият френски учен – географ, геоморфолог, но и етнограф, Жан Малори – „Последните царе на Туле“. В нея авторът разказва за построяването на първата (и най-голяма в света по това време) военно-въздушна база на САЩ в Гренландия през 1951 г.. Също желязно дказателство за канибалският манталитет – човеконенавистичен е точната дума – на американските политици!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s