НОВИТЕ ЕНИЧАРИ

Автор – Мартин Карбовски

6554_big

Никой не ги нарича така. Но тяхното присъстивие е осезаемо и резултатно. Всеки ден, всеки час отнякъде почти анонимно някой българин, забравил майка си, работи срещу тая държава. Съсипва всичко, което има издълбано с длето надпис „българско“, маха традиции, сваля норми, проправя пътища към чуждото нищо.

Те рядко имат имена. Чуваме да ги споменават по телевизията, но те самите никога не излизат с позиция, а тихичко промъкват край нас някоя анти-българска и анти-човешка идея, маскирана като „новото нормално”, като „свобода”, „права” и всяко нещо започващо „евро” и завършващо с „директиви”.

Те са новите еничари, но не са облечени в широки гащи, нямат смешна шапка на главата, облещени очи и кървав нож. Те са любезни костюмарчета с вид на зубъри, които някой е подготвил в тайна за очите ни ферма. Те, забележете, правят своя обществен атентат и са добре възнаградени след него.
В сравнение с тях, хората, които биха искали да им се противопоставят са доброволци. Отбележете това.

Кому е нужно да правиш от Куршум джамия истинска джамия, а не музей? В тази сграда и в самото Карлово има такива сложни напластявания на мъка, битка и свобода, че самата идея е провокация, опит за доказване, че паметникът на Левски трябва да слуша мюезин, без в града да има нуждаещо се малцинство.
Не знам името на човека стоящ зад провокацията с Куршум джамия, вие ми го напишете, трябва да го питаме от какъв зор същият иска още джамии, въпреки статистиката, въпреки ососбения случай с тия кървави зидове. Напишете го, това трябва да е материал с имена.

Новите еничари са в икономиката, директно на министерско място, като Белия Петър, който с вид на девственик унищожи една банка, а после беше поканен да стане депутат. Това е вопиющ пример за еничарство с усмивка, с власт и с доказване, че могат да си правят, каквото искат. Министър Чобанов излезе сух и награден за вопиющото си престъпление – от неведение или от саботаж.
Той не е престъпник по смисъла на закона, но трябваше да отговаря на въпроси. Същото е и за Искров, и за КФН и Мавродиев – ако сте осъществявали контрол – как стана казусът КТБ? Ако не сте – защо въобще сте на държавна българска работа.

А каква е жената, банковата висша чиновничка, която си вади спетяванията от КТБ предния ден, след работно време. А след това праща едни вложители на гилотината?! Как ще я наречете. Тази жена днес мълчи и чака да забравим. Чака да изчезнем. Тя е еничарин. Наказа всички и спаси себе си. Пардон, спаси само парите си.

Кой иска хиляди бежанци по изстрадалите български градове и села, кой иска да няма граница – това да са просто някои безродници без демографска и верска концепция – не, не може да е верно. Зад призивите за човечност има малки надписи, които предупреждават за отварянето на ада. Но гонените не са тези, които трябва да се гонят. Защото еничарите бдят. Гонените са тези, които просто споделят страхове, мнения и възмущение. Как се казват тия хора. Покажете ни ги. Еничари са тези, които приемат чужди граждани у нас, но премълчават, че Франция ни върна циганите. На каква логика работите, пезевенци, ниедни?!

Еничари са всички, които взимат пари от фондове и фондчета с една тиха миризлива цел – да позабравим кое как стоеше в списъка на ценностите и жалоните на живота. Тези еничари не биха издържали и един ден в Турция или Гърция, наши съседи, близки до манталитет, но у нас намериха тор и почва да показват мускули и абсурдно да ни вкарват в режим на обяснения – че обиждаме жените на планетата, споменавайки тяхната детеродна функция. Но същите еничари не са казали нищо за бурките и лишените от права забулени жени примерно в Пазарджик. Избирателно еничарите и техните НПО тикат пред себе си едни примери за несвобода, а поощряват други. И „тикането” си има посока.

Тези хора компрометираха у нас мечтата, наречена ЕВРОПА. За нас тази мечта вече е неприемлива – та тя ни бе представена като тотален отказ от исторически, морален и християнски суверенитет. Осъзнавате ли го?

Те понякога стоят на вашата маса, те са симпатични релативисти, които говорят, че ИСТИНАТА Е ЛОШ ВКУС.  Представете си, ние мълчим на това.

Кой отгледа тези хора, коя майка? Българско мляко ли са засукали или ги е кърмил змей от Ориента – нека оставим това без патетика. Но ще ви кажа – един ден, без значение дали рано или късно, наличието на еничари предполага появата на хайдути. Не забравяйте – еничарите са на държавна работа, а хайдутите – доброволци. Битката е неравна, но иде. Това, което си позволява родният еничар, със син език и жълти звездички по него, с неразбираеми арабски татуировки по челото не си го позволяват в нито една съседна нам и подобна нам страна. Еничарът не си мислете, е назначен от Брюксел или от Анкара, или от Обама. Той просто е роден наш, свински човек, обявил се против свинското заради свободата да не ядем.
Този човек е предател.
Все още има такава дума.

Хиляди са примерите днес за еничарство, родно, непоискано от никой султан. Допишете ги. Изправете се срещу тях. Ползвайте за прост пример държави като Турция и Гърция. Процесите у нас са неадекватни.
Не се примирявайте с робството, без да има официално робство. Излезте от патетиката на”българскот”, гръмогласното, неефективното. Война е, не само на думи е война.

Източник: lentata.com


Advertisements

14 thoughts on “НОВИТЕ ЕНИЧАРИ

 1. Тия дето пищят, че българинът е еничарин е нищо друго освен руски ботуш. Той иска руското знаме да се вее над изстрадалата ни родина, него не го интересува да има бизнес, да има търговия, производство, конкуренция, нормален съд или нормална полиция, него го интересува, някой да нарежда какво да се произвежда, някой да наказва другомислещия, някой да изхвърля, напада, завладява, смачква. Ако нещо от това не стане почвате да говорите за соросоиди за еничари, за лошите американци. Все едно й също. Карате западни коли и мрънкате за западни заплати, а искате руски ботуш да ви гази. Ами няма как да стане, руския ботуш не произвежда западни коли, той гази. А като съскаш, че това е еничарство и робство, някак забравяш, че си същия роб на руското промиване на мозъка. Ако беше в Рисия, ако беше роб, ако беше в Турция, заради това, което пишеш тук, щеше да лежиш в затвора, просто е.

  • Не си нищо повече от един добре мозъчно-накълцан глупак, „приятелю“. Такива невестулки като теб единственото нещо, което правят е да наплюят всеки противник на американския терор като го набедят за комунист. Това е много изтъркано вече 🙂 Такива като теб мислите, че винаги трябва да се стои от страната на противника, без значение от коя ще да е 😉 Покажете кои руски фирми са България, покажете кои руски банки са в България, покажете кои договори за приватизирани предприятия са сключени с руски олигарси и т.н. и т.н. Дори и да покажете, равносметката, когато ги поставим на кантара със западните ще е малко казано неадекватна за да се твърди, че с нещо Русия ни е притиснала и тем подобни. Руския пазар за коли е блокиран за България и за ЕС, поради тази причина повечето българи дори си нямат на представа за реалното производство на руски автомобили през 21-ви век [ето тук: http://bit.ly/1E3qg2q%5D, което не означава, че няма пазар и не карат примерно японски автомобили. От друга страна е пълна лъжа, че в Русия е едва ли не някакво подобие на диктаторски режим и западналост, отчаяние, и че хората едва ли не изнемогват в мизерия (както го представяте, „драги“). Разгледайте тук [http://bit.ly/1Dh3AX8], какво е днес Москва. А да сте били на почивка/ваканция в ЕС по средиземноморието? Сигурно не знаете, но там огромен % от туристите са именно руснаци. Да не би да мислите, че докато им се налагат санкции на вас ви казват, че големите корпорации продължават да си търгуват за сметка на тези, които са т.н. неудобна конкуренция? Да, докато ви се представя мега-конфликта, големите олигарси и правителства на двете страни САЩ-РФ продължават търговията и бизнеса си дори помежду си. Вземете се образовайте и спрете да хленчите глупости, че едва ли не СССР ще ни нападне ако не сме искали НАТО и САЩ. Аман от мерзавци-празноглавци, пууу.

 2. Предлагам на сайта да се създаде база данни с информация за еничарите соросоиди, те разчитат на забравата, не бива да се забравят делата им. Може да е като Уикипедия, една енциклопедия на подлостта и предателството, попълвана от читателите на сайта, редактирана и контролирана от администратор

  • Такава информация вече има на този сайт, просто я качвайте и на други сайтове да стои, за да не се загуби. И я допълвайте и актуализирате всички, които можете!!!

   Ето тук ANONYMOUS BULGARIA са създали такава база с данни: МРЕЖАТА …

   А ето тук е категорията, в която се наблюдават новините и материалите свързани със същите паразити: THINK TANKS WATCH

   И ви насърчавам да се включите в съпротивата!!
   Поздрави на всички.

 3. Не съм убеден, че някой някому е платил за да бъде еничарин.Душите ни вече са еничарски. Ние трябва да си признаем, че не сме това което си мислим за себе си, лошотията ни е в повече от добротията и т. н.Когато си признаем това и когато решим, че повече не бива така, тогава, убеден съм, ще тръгнем по трънливия път на разумните общества!

 4. Прав е Карбовски. Добър ученик е на Кеворк. Пише с кървави букви и отваря заспали очи и запушени уши! Държавата е изчезнала, пълна с Еничари тъпчещи българщината. Както и свободата.

 5. Р. Плевналиев ( гнус ме е да му пиша името) – американски еничар, ханъма или кадъна…не знам как да го нарека.

 6. Колчем се заслушам в радиото, а и в някоя ТВ – все ще се намери някой такъв екскремент, описван тука перфектно от Карбовски, и мрънка за толерантност, приема не различия и прочие мръсотии! И може да е нередно да се каже, но такива хора не могат да бмъдат разубедени в това, което вършат! Те просто трябва да бмъдат скъсени с една глава! Просто няма друг път!!!

 7. От webcafe.bg пускат доста често, т.е. „промъкват край нас някоя анти-българска и анти-човешка идея, маскирана като „новото нормално”, като „свобода”, „права” и всяко нещо започващо „евро” и завършващо с „директиви”.

  :-/

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.