Правителството в Киев е използвало ядрени ракети срещу Донецк

Този видео анализ очертава ракетна атака с ядрена бойна глава

Автор: Гордон Даф (Ветеран останал с увреждания от войната във Виетнам. Работил е десетилетия по въпросите с безследно изчезнали войници.)

Клипът е предоставен на „Veterans Today“ от Глен Канейди. Анализът е направен от Джеф Смит, ядрен физик и експерт по ядрени оръжия, бивш следовател на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ).

Датата е Август 2014 г, местоположението Донецк. Доказателствата показват, че е извършена атака с ядрена ракета, лансирана от правителството в Киев. Този взрив може да бъде или създаден от не-конвенционално, или от термобарично оръжие. Казано по друг начин – такова оръжие би могло да направи такъв взрив.

Това са ясни доказателства, че в Украйна се води ядрена война.

От 35 до 40 секунда в дясната страна на видеото се вижда ракетата да лети към земята. Жълто-оранжевите светлини са от алфа и бета радиацията, която е генерирана в атмосферата от детонацията на ядрената глава. Детонатора за близост е активиран между 300 и 914 метра надморска височина.

На бомбата и отнема някъде около 3 секунди за да се свие напълно (имплозия). Вероятно е било предназначено да се взриви на много по-голяма височина. Въз основа на размера на взрива, той е някъде от около 5000 метра, или по-малко. Забавянето по време на скоростта на ударната вълна може да определи размера на взрива.

Има две детонации, първата произведе звуците на конвенционален взрив на амуниции, а втората е земно детонирана мини атомна бомба, която е най-вероятно ракета „Ланс“, MGM-52 (на снимката долу) или някаква от подобен тип, това е начина, по който са проектирани да работят).

6953

Ъгълът на жълтата лента показва посоката на изстрела. В Украйна няма такива оръжия, така че някой друг го е предоставил или продал на властите в Киев. Тези неща не са евтини, така че какви ли са истинските цели да се ползва подобно оръжие, и за кого? Ясно е, че някой е платил няколко милиона долара за да използва това оръжие. Какво, или кой е бил предназначен за подобна висша цел?

Употребата на гайгерови броячи на мястото и химическо изследване на почвата са единствения начин да се докаже. Тук е трябвало да се намесят МААЕ, но защо не са го направили досега? Вече сме в края на февруари 2015 г.

Ако кратера е по-голям от 1,5 метра дълбочина, тогава ракетата е била над 900 кг по размер, което означава, че не е било употребено конвенционално оръжие. Вижте кратерите от старите 450 кг бомби от 2-та световна война и тази във Виетнам, за справка:

Кратер от кг бомба във Лаос, Виетнам

Кратер от 450 кг бомба във Лаос, Бангкок

Ето и снимките от видеото:

Selection_001 Selection_002 Selection_003 Selection_004 Selection_005 Selection_006 Selection_007 Selection_008 Selection_009Ето и малко диаграми за разяснение:

1 2 3 4 11141 10Източник: veteranstoday

Advertisements

7 thoughts on “Правителството в Киев е използвало ядрени ракети срещу Донецк

 1. Хора, хайде да не бързате с грубиянския тон, още повече, когато има риск да не сте прави! По-добре първо помислете и разгледайте фактите. Нека да си говорим с факти, без първобитни и първосигнални реакции!

 2. Реваншисткият фашизъм от страна на САЩ и използваните за това остатъци от гетмановска Украйна не може да сдържа вече своята характерна за тях човеконенавистност.Тези идиооти трябва обезателно да бъдат спряни!Те мислят,че вече няма кой да ги постави на мястото им, а именно бунището на историята.Само ние,всички честни трудови хора,обединени по цялото земно кълбо,можеме да ги поставиме на мястото им Нека си спомниме трибуна на Революцията,пламенният Маяковски „…. Леви ! Леви! Леви ! „

 3. Че правителството в Киев използва балистични ракети с високоексплозивни бойни глави (засега) – не е лъжа.
  Обаче видеото конкретно е от миналогодишната авария на руската космическа ракета Протон М в Байконур. Ако това беше ядрен взрив, щеше да има светлинна радиация, която нямаше да остане незабелязана на камерата.

  • Какъв Байконур те гони бре? На полигона за изстрелване на ракети няма жилищни или каквито и да е други сгради, които се виждат на горният клип!

  • Жилищни сгради или АДМИНИСТРАТИВНИ сгради и цехове? Айде вземете отворете един пуст гугъл мапс и погледнете целия компекс на Байконур. Вие кво си мислите – че ракетите се подготвят насред пустинята, на открито ли? Че няма административни сгради, цехове и всякакви други сгради които да помещават персонала за тия дейности ли?
   Дори на 100 метра от площадката за излитане има няколкоетажни сгради както и парк с дървета.
   Отваряте един гугъл мапс, търсите Байконур, Казахстан – 45.921132, 63.339516 и гледате . А после давайте акъл.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s