Je suis Charlie = Аз съм Шаран

Мега яката История в няколко реда:

3-ма Мюсюлмани, родени във Франция, се събуждат един ден и виждат, че любимото им списание, за което са абонирани от 10 години, отново е публикувало карикатура на някаква друга Чалма от Ислямска Държава. Това прелива чашата и само за 60 мин те съставят план, набелязват 10 жертви (полицаите са бонус), купуват от местният супермаркет няколко калашника, боеприпаси и гранатомет (няма майтап), крадът кола, нарязват си зимните шапки, ВЗИМАТ СИ ЛИЧНИТЕ КАРТИ и стигат до центъра, където е сградата на изданието.
Добре е да се подчертае, че в този натоварен с трафик работен ден, в центъра на Париж, няма абсолютно никой, поне според видеото.
Действат като „турбо“ професионалисти. Мега концентрация и хладнокръвие. Застрелват единият от полицаите в главата БЕЗКРЪВНО с калашник (явно калашника е бил някъв нов лазерен). Действат бързо и с умопомрачителна точност, като даже им остава време да си съберат цървулките, изсипали се от колата. Викат АЛАХ Е ВЕЛИК, да са знай, че са Чалми и за да преебат всички други мюсюлмани, които живеят в християнски държави. Просто нека им е гадно. Колата за бягство ту е с бели, ту с черни огледала, като Учени от ЦЕРН обясниха, че явно е от ъгъла от който са снимани – няма значение.
След турбо, мега успешната акция изоставят колата и си отиват по къщята, да си дочетат остатъка от списанието.
Полицията открива колата за отрицателно време и намира личната карта на единият от Терористите, забравена вътре. (не помня аз някога да съм забравял моята, а вие?) Не са открити никакви други улики – цървулки, косми или пък отпечатъци. Противно на всякаква логика, вместо първо да ги заловят, полицията ги обявява по телевизията, за да може Терористите да разберат, че ги търсят и да вземат някакви заложници, за да е по интересно,а и да нямат особен шанс за оцеляване. Единият от братята дори се предава, понеже бил на училище и имал алиби. После незнайно как, взел заложници в супермаркет, където докато изпълнявал молитвата си, бил застрелян от полицаите. Другите 2-ма терористи също биват застреляни с цената на 4ма заложници, които също умират при престрелката. Явно е било изключително важно да не бъдат заловени живи.
За капак на мега тъпотията и за да е пълна конспирацията, Главният разследващ Детектив по случая се “самоубива“, малко преди да предаде рапорта от разследването. Хайде сега, всички зомбита да запеем в захлас – АЗ СЪМ ШАРЛИ, АЗ СЪМ ШАРЛИ, АЗ СЪМ ШАРЛИ ……..

Автор: anonimen

Advertisements

13 thoughts on “Je suis Charlie = Аз съм Шаран

 1. И аз не съм “ шарли“! Аз съм съпричастен към съдбата на 9-ет годишният Ваня Воробьов от Донецк,който ще ви се усмихне с единствено останалото му око и който ще напише цялата истина за неговата родина с единствено останалата му ръка. Ще ли могат радетелите за „евроценности“ да го погледнат в окото и да разберат какво мисли за тях това осакатено от неофашистите детенце на планетата Земя? Ще отговарят ли пред съда на човечеството, развилнелите се неофашисти,подстрекавани от военолюбците на САЩ,ще отговарят ли те за ежедневно убиваните мирни деца,възрастни и жени в Украйна, само за това ,че искат да живеят свободно? Ех, Вие „шарли“ кога ще станете човеколюбци?

 2. Който и да е стрелял, убитите не стaват от това по-малко убити. Защото полицаят може и да е застрелян „безкръвно“, но останалите са избити доста кърваво.
  Така че, аз СЪМ Шарли, колкото и да не е cool според аФтора. (Момко, „крадАт“ се пише с “ А“).
  Защото съм абсолютно и категорично против да се стреля по невъоръжени хора, каквато и да е причината.
  Отричайки очевАдни факти, наистина ставам шаран, ама голям. 😉

  • Има ли въобще видео, където да се вижда кръв ? А или Ъ, грешнописът не омаловажава, или отрича фактите, а именно, че дори Българска екшън продукция изглежда по-достоверно!

  • Ти, стрелял ли си с АК, Бързостролковицо? ( Нали това означава Rapidfire? )

   Виждал ли си, какви рани прави АК-то? Много правилно се обръща внимание от авторчето, че полицая няма кръв по него.

   Заради такива, като теб трябва да се върне казармата! Да ти посини хълбука и гъза 7-8 килограмовото желязо, дати люти в очите от дим, да ти се скапе вкуса от изгорелия барут и ( недай си Боже ) да видиш, какви рани прави 7.62-патрона. Тогава ще разбереш, колко ти е абсурден коментара за „безкръвно убития полицай“. 🙂

   … иначе продължавай да си против и да „обръщаш другата страна“. Това не променя факта, че са изпозастреляни по странна схема няколко човека.
   …или, че „Шарлито“ изглежда, като едно ‘земане на очи, че да не се коментира Украйна, Кюрдистан, Сирия и др.

   Иисус е казал и друго: „Както съдите, така ще бъдете съдени и ще ви се добави!“ Както и :“Идвам при вас с меч!“ ( Макар, че през последните няколко века само на овчедушното обръщане на другата страна.

 3. Човекът, такъв какъвто е, от пет хиляди години е ЕДИН и СЪЩ. ВСЕКИ човек е изграден САМО от ДВЕ противоположни сили. Тези ДВЕ противоположни сили ВИНАГИ предизвикват умишлено шизофренията във ВСЕКИ човек. В един момент ти си издърпван НАГОРЕ към висшето и си като светец, а в следващия момент ти си дърпан НАДОЛУ и се държиш като животно. Умът ти се обърква. Не можеш да бъдеш животно от ЦЯЛАТА си душа – НЕ можеш да си спокоен с животното вътре в тебе, защото има по-висшата възможност и тя е тук, и сега в теб, и продължава ВИНАГИ да те предизвиква. Но ти НЕ можеш да отстраниш животното. То е тук, то е твое НАСЛЕДСТВО. Затова ти винаги РАЗДЕЛЯШ себе си на ДВЕ. Поставяш животинската част от себе си в подсъзнанието и съзнателно се отъждествяваш с по-висшата възможност, която в действителност ти НЕ си и НИКОГА няма да бъдеш. Тази висша възможност е ИДЕАЛЪТ, целта. Съзнателно ти се отъждествяваш с ЦЕЛТА, но подсъзнателно ти оставаш с НАЧАЛОТО. Тези ДВЕ сили в теб ПОРАЖДАТ конфликта. Затова, докато ти не ПРЕОДОЛЕЕШ човека, ти НЕ можеш да ПРЕОДОЛЕЕШ лудостта. Човекът е лудостта. Всеки човек е луд. От пет хиляди години човекът е луд. Никой НЯМА смелостта да каже на човекът, че той е луд. Човекът е УМИШЛЕНО изкуствено задържан в своето развитие. Човекът е задържан в продължение на пет хиляди години в своето развитие, за да бъде човекът ВИНАГИ в положение на любимо домашно ментално животно (идиот). Вярата, че ти си станал вече човек, това е доказателство, че ти си станал вече ЗАВЪРШЕН и пълен идиот. Вярата означава безусловно ти да вярваш, всъщност именно това означава ти да си идиот. Ето защо светът е пълен с идиоти, но никой не забелязва своя идиотизъм, ДАЖЕ и НЕ подозира затова. Времето Ви … Свърши.

 4. 🙂 И аз, като Д.Иванов „Не съм Шарли“! 🙂

  Или са „мега-супер-турбо“ тъпи във Франция или целия свят е луднал, ако вЕрва на такива работи.

  … а за „забравената“ лична карта, да не би да са пропуснали от френската полиция някоя и друга препоръка в комплект с CV, оставени от „терористите“? 🙂

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.