Жертви на проект МК Ултра: Тейлър Момсън

За проекта на ЦРУ „МК Ултра“ сме разказвали и в предишни материали, но тук ще се запознаем от близо с историята на Тейлър Момсън – певица и актриса известна с героинията си Джени Хъмфри от популярния сериал „Клюкарката“. Повечето известните холивудски актьори започват своите звездни кариери от ранна детска възраст, но дали всичко това е случайно или не, преценете сами.

Момсън стартира своята кариера, когато е още на 2 годинки и е записана във „Форд Модълс“ (откъде са започнали и някои от най – явните жертви на МК Ултра като Парис Хилтън, Амбър Роуз и много други).

Певицата е възпитана в католическо семейство и се посещавала католическо основно училище. Повечето от децата, програмирани по МК Ултра, биват изпращани в католически училища, за да бъде по-лесна тяхната индоктринация.

За първи път Момсън говори открито за своето проблемно детство, когато е на 17 и ето какво казва:

Всеки казва – Оо, защо тя е толкова разстроена и нещастна за нещата, които й се случват? Родителите ми ме записаха във Форд (агенция за модели), още докато бях на 2. Никое 2 – годишно дете не би искало да работи, но аз нямах избор. През целия си живот влизах и излизах от училище, нямах приятели, работех непрекъснато, аз нямах истински живот“

На повечето хора, които са под контрола на Илюминати и МК Ултра, не им е позволено да имат контакти с външни лица, които не са част от проекта. И така Тейлър прекарва по – голямата част от живота си изолирана, защото в противен случай, рано или късно, все някой би забелязал, че нещо не е наред.

Мотивът за всевиждащото око

Мотивът за всевиждащото око

След няколко роли в детски сериали на възраст 13 години Тейлър започва да се снима в „Клюкарката“ – нашумяло шоу, възхваляващо разврата, интригите, материализма и маниакалната обсебеност от славата. Всъщност в първия епизод на сериала героинията на Момсън бива изнасилена, а обяснението на героя-извършител е: „Парти е, случват се такива неща.“

Сексуализиране на героите (тук актьорите са на възраст 16-17 години)

Сексуализиране на героите (тук актьорите са на възраст 16-17 години)

На 14 години Момсън е записана в IMG Models (агенция, от която са тръгнали марионетки като Хилъри Дъф, Дакота Фанинг, Барбара Палвин и др.).

На пръв поглед се забелязва, че Момсън има руса коса и сини очи. Илюминати са буквално обсебени от деца с подобни физически данни. Всъщност човекът-създател на МК Ултра обожавал да извършва експерименти с деца, които имат руса коса и сини очи.

Програмиране по модел „Мария – Антоанета“

Програмиране по модел „Мария – Антоанета“

На масонския под, често ползван в музикалната индустрия.

На масонския под, често ползван в музикалната индустрия.

На 14 години Момсън е записана в IMG Models (агенция, от която са тръгнали марионетки като Хилъри Дъф, Дакота Фанинг, Барбара Палвин и др.).

На пръв поглед се забелязва, че Момсън има руса коса и сини очи. Илюминати са буквално обсебени от деца с подобни физически данни. Всъщност човекът-създател на МК Ултра обожавал да извършва експерименти с деца, които имат руса коса и сини очи.

Юношеските години на актрисата са свързани с хиперсексуалност, разврат и порнография

Юношеските години на актрисата са свързани с хиперсексуалност, разврат и порнография

4j6BvK arMWC0 NkeCav

Последните 3 снимки е на възраст 15 години.

s0ugUf

Тук Тейлър е на 17 години.

KD9oTk

Момсън е и създател на бандата „The Pretty Reckless”, продуцирана от Интерскоуп Рекърдс (същите, които са продуценти и на илюминатски знаменитости като Мадона, Лейди Гага, Ели Галдинг – и това са само част от имената). Пилотното парче на бандата под заглавие „Накарай ме да умра“ (възможен самоубийствен алтър химн) е издадено с цензурирано видео, тъй като в оригиналната лента Момсън е гола и е на 17, а това се схваща като детска порнография.

Видеото е заснето в хотел „Челси“, където рокаджията Сид Вишъс убива приятелката си Нанси.

Ето превод и на част от текста на песента:

Опитай ме, изпий душата ми,
Покажи ми всички неща, които не трябва да знам“

Ако трябва да анализираме детайлно съдържанието, тя казва на своя ръководител (МК Ултра програматор), че е готова да предаде душата си и да научи истината на Елита.

Продължаваме по нататък:

Имах безкрайни възможности. И можех да принадлежа на нощта“

Тоест, ако тя продаде душата си, би имала безкрайни възможности за кариерата си. Мотивът за нощта е препратка към злото – една от основните ценности за Илюминати.

Накарай ме да искам да умра,
Никога няма да бъда достатъчно добра“

Ръководителите-програматори често злоупотребяват със своите марионетки. Този на Момсън трябва да й каже, че не е достатъчно добра, че не е заслужила за да може да я докара до самоубийствено състояние.

Ще умра за теб, любов моя,
Бих излъгала заради теб, любов моя (накарай ме да умра),
Бих откраднала заради теб, любов моя (накарай ме да умра)“

Тя е влюбена в своя покровител и затова извършва толкова много грешни неща, дори когато той я кара да умре. В официалното видео Тейлър танцува полугола, след това пада върху гроб, който я отвежда до огнения ад.

Още едно парче на Тайлър под заглавието „Убий ме“ е крайно смущаващо. Ето и част от текста:

Лъгах и плаках, когато той влезе,
Сега препускам по магистралата към ада“

Модели като Момсън се използват и като висококласни проститутки. Част от сделката е свързана със славата, но сексът не винаги е по взаимно съгласие. Момсън е изнасилена и знае, че ще отиде в ада като марионетка завинаги.

Продължаваме с текста от парчето на Момсън „Убий ме“:

Млъкни! Когато се опитвам да мисля!“

МК Ултра е пълен с проблеми и грешки и затова алтер-еготата на Момсън започват да говорят едновременно.

Тогава се опитах да си спомня всичките съвети, които моята добра книга ми каза“

В този момент видеото е заснето наобратно (с главата надолу), като се появява своебразен кръст с разпятие – символът на Църквата на Сатаната. Момсън е участвала и в турнетата на Мерлин Менсън – водеща фигура в сатанинската общност. Нейната „добра книга“ не е Светата библия, а библията на Сатаната.

EVrL28zUhL2K

На двете снимки сатанинските мотиви са повече от очевидни.

Убий ме! Или ме отведи при слънцето!“

Момсъм не желае да е повече марионетка. Тя не иска да почита слънцето, което е честа практика при Илюминати. По-скоро би умряла, отколкото да продължава по същия начин.

Просто премиер 13,
Когато яздех машината му.“

Момсъм губи девствеността си на 13 годишна възраст като Бета Секс Китън (честа практика при Илюминати и МК Ултра – да програмират марионетките си, стимулирайки първичната част от подсъзнанието им, отговаряща за примитивните сексуални нагони).

Опитмвам се да запазя тялото си мръсно, а очите си чисти и затворени“

Както вече споменахме, МК Ултра е пълен с грешки и бъгове. Момсън е програмирана като Бета Секс Китън, което означава пълна липса на морални задръжки и въпреки това тя осъзнава, че това е нередно, но все пак продължава да го прави.

Какво намигване,
Каква усмивка,
Какъв флакон с
METH (абревиатура за разпространения наркотик метамфетамин)“

Елитът често контролира своите марионетки чрез наркотици. Момсън злоупотребява с психотропните вещества от 14 годишна, когато е изпратена в клиника, но, разбира се, всичко това беше прикрито зад обяснението, че просто е болна.

5GczETФактът, че Момсън сама пише текстовете на песните си е показателен, какви са нейните мисли, и че животът й е повече от нещастен.

Тейлър Момсън беше също така и първият модел на бранда „Материално момиче“, марка собственост на Мадона и дъщеря й Лордес. Мадона е една от най-големите марионетки на МК Ултра.

Заключение: Тейлър Момсън ще прекара целия си живот като марионетка на МК Ултра дори и да не иска. Тя бива изнасилвана, малтретирана и принудена да води живот, който не желае да има. Откакто е програмирана (а този процес води началото си от ранна детска възраст) тя евентуално ще преживее психически срив (така наречения breakdown) и ако случайно реши да се бори с унищожителната машина, която я мачка, те ще я програмират, така че да се самоубие, а след това ще направят ситуацията да изглежда така все едно тя сама е отнела живота си – позната история, нали?

По материал на They’re watching us

6 мнения за “Жертви на проект МК Ултра: Тейлър Момсън

  1. Ето още една песен със силно сатанински уклон в клипа. Първоначално малко се изумих на крушата, но тя се оказа че е символа на женската плодовитост, което попълни картинката

  2. Толква ли няма един снайперист да ги застреля тия извратени психопати бе? Докога ще намираме за нормално всички тези пирамиди, очи, пентаграми и прочие? Ще си умрем невежи!

    • Справедливост и унищожение на тези сатанисти ще стане когато Исус Христос дойде отново на земята дано е по -скоро .

    • Не е вярно,че програмирането е само на запад ,още след втората световна война немски , американски и руски специалисти работят в България .Нашият елит – власт и медии са още по -жестоки ..Всички партийни структури са наясно кой е обекта на малтретиране предназначен за контрол над съзнанието .Прилагат отвратителни методи за объркване на подсъзнанието .С новите технологии и разчитане на мозъка с инфрачервени вълни .знаят всеки ход на жертвата и я преследват с особена жестокост .Пазете си децата ,че вече успешно вързват мозък с компютър,смартфон ,радио и телевизор .Могат да контролират здравето и мозъчната дейност с тях ,имат програми с които за части от секундата влюбват момче в мъж и никой не може да спре това .Това са радио -вълни ,могат да дойдат и безжично .От 1977 година имам над 30 опита за убийства – с ток , с голи жици, с катастрофи ,с падане на дебело стъкло пред мен ,краката ми са мазани три пъти ,даже веднъж бях пратена във военна болница да бъдат рязани, ,бях удряна във врата с дъска .Бях „мазана“ при всяко излизане с незарастващи с месеци рани и т.н . Не ги помня .Спомням си ,че веднъж нещо прехвърча като насекомо е ме ухапа ,реших да го стисна и изкочи много малка черна сачма .Имам белег от тази рана .Зарасна след 2 месеца .Всичко това става в България .Става заедно с нашите и западните технологии .Хубав ден на всички .

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.