Шок и Ужас! Борбата с тероризма!

Шок и ужас, терористи нападнаха централата на френското издание „Шарли…. не знам си какво”. Избиха 10 души и двама полицаи. „Цял свят е обединен срещу терористите”, „ние сме силни”, „ще дадем отпор на терористите” и т.н., и т.н. Сякаш не бяха именно французите тези, които са номер едно в Европа по брой чернокожи емигранти. Сякаш именно „толерантността” им, пардон, наложената им толерантност не е причината за буквално стотиците подобни случаи от години насам!

Европа не само се „ислямизира“, Европа се напълни с всякакви хора от не европейски произход, и докато всички ние не се замислим, защо се случва така – няма да има оправия! Нима Германия не прие съвсем доброволно турци още през 70-те? Нима Холандия не я последва (а преди това си внесе испанци, които обаче така и не издържаха на „креативният” – „дъчланд” живот) с турци и африканци? Нима в Италия и Испания няма десетки милиони, практически безпрепятствено навлезли африканци? Нима „меката” на законите и най-високият стандарт на живот – Швейцария не приема огромно количество чернокожи… и т.н., и т.н.? Въпросът е, защо се случва всичко това? Защо на практика навсякъде именно чернокожите имат повече права дори и от нас българите (а и румънците)? Защо?

Достатъчно интелигентните читатели на ANONYMOUS BULGARIA много добре знаят защо. Защото това е абсолютно умишлен процес. А тези, които го контролират имат една единствена цел – посредством смесване на религиите и народите, да се обезличи всякаква национална идентичност!

Все пак желанието на управляващите в сянка е …. нова Римска империя и една много малка част от нас знаем много добре, за какво става дума. А тези, които все още не са се замисляли нека се огледат и поразсъждават „кое-как-защо” се случва. Но в глобален мащаб. Европейски съюз, общи права, общи задължения, общи закони и т.н., да, така чрез „общи” се контролират много по-добре масите. Да не говорим за практически унищожената национална идентичност на отделните народи. И ред други неща. Но нека припомним нещо – африканци, мюсюлмани и тем подобни индивиди не са европейци, никога не са били и никога няма да бъдат. За добро или лошо това е факт. Наложените ни ценности и „толерантност” и тем подобни глупости да си ги запазят за себе си. Просто прозират! А французите да не реват за случилото се вчера понеже не някой друг, а те самите допуснаха страната им да се напълни с точно такива индивиди. Така че искате „толерантност” …. ето ви толерантност. На каквото сте постилал …..

И въпреки всичко нека обърнем фокуса малко по-настрани. Да ви занимаем, уважаеми читатели с една „конспирацийка”. Все пак, време е, ние сън не спим само да си измисляме.

Много ни е чудно как така кадрите, пардон, удобните „случайни” кадри на застреляния полицай на улицата вече ги няма. Тоест има ги, но масово се свалят отвсякъде или се показват със замазана част. Да пазим паметта на полицая. Ок, съгласни. Само че на колко от вас ви направи впечатление, че след – разстрел от упор с АК-47 (добрият стар Калашник) въпросният полицай не даде „откат” почти никакъв? На колко от вас ви направи впечатление, че след разстрел от упор (а се твърди, че е в главата) – нямаше кръв? Пълни конспирации нали? Хич да не е, странно е, не мислите ли?

Отделно се оказа, че е намерена, сега внимание – „личната карта” на един от извършителите, която била „забравена” в една от колите след като избягали. Да се смее ли човек, да плаче ли? Те още малко и кръщелните си свидетелства ще почнат да носят атентаторите, при това точно на такива места, като правят такива неща. Апропо това напомня ли ви на нещо? Например, на „великото откритие” след 11-ти Септември, когато: „полицията намери документите на камикадзетата на 3 преки от кулите близнаци”… непокътнати, нищо че цял самолет се взриви в небостъргача, няма значение, документи има, вЕрвайте ни!

В интервю днес един от служителите в това „Шърли…” казва: „това е нашият 11-ти септември”. Да си дойдем на думата. Да, вече са все по-малко балъците, които се хващат на пропагандата за „нашата война”. Вече е време за „категоричен отпор”. Време е цяла Европа да се настрои срещу „удобният враг“. Начело с многолюдна Франция. Питаме ние: „Какво ще стане ако сега се окаже, че тези убийства са причината за сформиране на поредната „европейска коалиция” срещу злото?“. А то на дневен ред е ИДИЛ. Между другото ИДИЛ са бившите съюзници на САЩ в Сирия, а сега изведнъж станаха противници. Сефте. Сценарият Ирак и Афганистан втора част! Дори вече и лозунги ни се привиждат: „Бъди патриот, защити Европа, бий се за Европа, умри с цел, Европа има нужда от теб, запиши се доброволец, ти си важен, „те” са врага.”

И пак, нека се върнем на паралела с Великата Римска Империя! Има един закон, чрез който там се е управлявало от векове. След това имаше един човек, Хегел се казва, който приписва този закон и го „лепва” на себе си като теория, а именно хегеловата теория! Която е: „Създаваш проблем – предлагаш решение. И в двата случая ти контролираш събитията”! Да го повторим ли? Нека да се огледаме и да се замислим. Ние персонално имаме един въпрос: Колко пъти ще бъде все едно и също, един и същ сценарий? Колко от вас все още ще продължават да им вярват? Хора замислете се, не бъдете като овцете. Помислете, но самостоятелно, без помощта на медиите и политиците.

Апропо. Има една държава, Украйна се казва. Пардон, казваше се така, защото вече не е същата държава поради една или друга причина. Колко от вас, уважаеми читатели, се замислиха напоследък, защо всички медии в световен мащаб спряха да отразяват събитията там? Защо? А знаете ли, уважаеми читатели, че там не само, че не е спряла войната, ами и ежедневно има отвратителни гледки на разкъсани трупове на цивилни по улиците? Знаете ли, колко снимки и кадри има от там? Знаете ли, колко снимки на трупове (включително и от днес) има? Разчленени мъже, но и жени и деца. Там си е същата касапница от началото на конфликта и края на т.нар. „евромайдан“ (дори и по време на същият). Ние не знаем, какво прави Путин по въпроса, но индивидите там продължават да колят и застрелват обикновени хора всеки ден. Медии? Ама какви медии, моля ви се, това вече не е актуално. Вчера разстреляли 10 французина. Ок, лошо, но когато месеци наред добре заплатени уроди избиват в Украйна? Тогава какво, Европа къде е? „Солидарността” къде е, медиите къде са? Опа, забравихме – има санкции, „работи се по въпроса”, „има примирие”. Примирие – чушки. Избиват се наред и е много спорен въпросът, какво точно прави руското правителство, понеже резултатът е налице. Разчленените трупове на майки, деца, мъже, всеки ден губят живота си в Украйна. Тяхната единствена вина е, че са рускоговорещи украинци патриоти, и че не са … френски журналисти. За съжаление!

Dvoen Arshin


И така, 88 хиляди полицаи издирват двама човека!

Това се случва във времена, в които на всеки ъгъл има поне по две охранителни камери. Във времена, в които от всяка GSM-клетка може да се локализира разговор. Времена, в които от всеки банкомат може да бъде локализиран титуляр на сметка. В тези времена двама човека се изпаряват и ги търсят не едно или две поделения – търсят ги почти 90 хиляди човека. Парадокс, нали? Ужас просто, тия са много лоши и опасни терористи! И сега обикновеният човек трябва да се страхува, да благодари на Евро комисията, че ще наложи още по-строги мерки в борбата с тероризма и да се откаже доброволно от някои свои граждански права за да може закона да си свърши работата, например – да предостави свободен достъп по всяко едно време до цялата си кореспонденция и имущество. Не само това, тези които откажат – да бъдат веднага арестувани, защото са терористи. Така живота ще бъде по-спокоен и позитивен. Да благодарим на САЩ и на НАТО, че ще ни пазят от лошият ИДИЛ. Да им благодарим, че ще ни пазят от „ислямските терористи”, които впрочем дойдоха в Европа точно заради САЩ и НАТО.

Ето това е шизофренията. Евреите издигнаха една от най-големите индустрии в света за 70 години наречена „Холокост“, и се качиха на главата на целият свят. САЩ заради 11 септември обърнаха с главата надолу целият близък изток, и докато се бореха с тероризма, изпиха петрола на арабските държави. Сега двама човека застрелват 12, нещо, което е често срещано днес – особено в американските училища, където някой „психясва“, взима „пищака“ и стреля наред. Често подобни действия дават и много повече жертви. Тези терористи от Шарли ебдо не са случайни, те имат задача, да бъдат новите герои от „Европейският 11-ти септември”. Знаем, какви бяха последиците от американския – затягане на мерките за сигурност (разбирай – ограничаване на гражданските права) и началото на една безкрайна война с тероризма, който създадоха самите те. Сега след Шарли ебдо това следва и в Европа. Уважаеми европейци, пригответе се в името на „борбата с тероризма” да се откажете от правото на личен живот изцяло. Пригответе се за организираният „Нов кръстоносен поход”. Усещате ли, какво става? Християнска Европа се настройва умишлено към ислямските народи. Формира се поредният религиозен сблъсък, но този път в огромни размери. И така докато Мохамед и Христос се бият и се трепят, Моше потрива доволно ръчички.

jew-bwa-ha-ha

Междувременно умират стотици хиляди и милиони невинни хора, но това няма значение. Даже още по-добре, защото така ще се намали световната популация. Важното е „да се борим срещу тероризма“. И срещу Холокоста все още. Разбира се. И да има свобода на словото. И демокрация. Това е.

Advertisements

20 thoughts on “Шок и Ужас! Борбата с тероризма!

 1. Адски добта тема! Интересно мо е какво ще каже по въпроса някой, който смята всичко това за „глупави конспираций“…

 2. Аnonomos, поздравления! С тази статия ТИ просто „ПРОЧЕТЕ МИСЛИТЕ МИ“!
  Съгласна съм с ПРОЗРЕНИЯТА ти и ги оценявам!
  Знаеш ли? Иска ми се ПОВЕЧЕ българи да имат ТВОЕТО Виждане и Разбиране за „вълците в овчи кожи“! Така щяха да бъдат по-будни, а не по-пасивни! Бог да опази България! Защотооо….ние също имаме „надъхани мюсюлмани“ в Родината, които за „жълти стотинки“ могат да отрежат главата на съседа си-християнин!!!
  Не се учудвам вече на НИЩО!
  Вярвам, че Близкото ни Бъдеще ще бъде ТОТАЛНА ПОГИБЕЛ за 95% от Човечеството по Света. Прочетох го от Различни източници, които са на едно и също мнение! Цялата Кървава История до сега НЕ МОЖЕ да се сравни с това, което Световните Сили са ПЛАНИРАЛИ още през МИНАЛИТЕ Векове!

 3. От статията дъха на расизъм.На мен не ми е приятно да слушам нарицателни от рода на ,,черни,, ,,индивиди,, и тн…Имам приятели от всякакви раси и те не отстъпват по човечност и всякакви други добродетели на белите,даже напротив….Пишете за глобални теми,за това се съобразявайте малко с тези неща.Много цветнокожи казват ,,Как да повярваме във вашия Исус след като казвате че е бял?,, Същата работа и тук.

 4. И нещо друго много важно !НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ!!! Четете между редовете,вярвайте в себе си и не давайте продажните и зомбирани медийни журналистчета да Ви лъжат.Ти си човек и бъди такъв!

 5. Не се притеснявайте,че мултикултурализма и Глобализацията ще убият и обезличат нас бг като народ. ние сме живели 5 века в подобна държава- Османската империя и сме запазили своята бг идентичност. В Османската държава сме живели с турци, араби, евреи, цигани, арменци, сърби, гърци румънци, с ислям а и юдаизма. При нас новите евроценности, ценностите на Новия световен ред няма да успеят, и затова ни налагат геноцид. Той е опасността за нас. Съмнявам се,че Западан Европа ще оцелее,но ние можем. Бг народ може да оцелява. Бог да пази БГ защото започва много опасен период. Хората, които го предизвикаха няма да се спрат пред нищо.

 6. Приятели, във всяка една от клетките във вашето тяло, има днк.Това е информационна молекула, и тя съдържа инструкции как да функционират телата ни. Както и тези на животните и растенията.Тези инструкции са написани от нашите създатели. тези тела, заедно със цялата реалност, в която живеем е просто място за развлечение. Не го приемайте толкова сериозно. Това че хиляди хора умират всеки ден, е без значение. Без значение е също така дали злото ще победи добро или обратното.Помнете че единственото, което реално има значение е съществусането само по себе си. Това значи простото усещане че съзнанието ти е настроено на честотата на тази реалност. Помнете също че щом умрете, съзнанието ви автоматично се настрйва на друга свободна честота. Спете спокойно и сънувайте, защото сънищата ви подготвят за други честоти, Атом

 7. За съжаление е много вероятно и в Европа да започнат да творят нови закони като в САЩ след 11-ти септември. Ще правят „патриотични“ актове и в ЕС. Може би ще ги нарекат „патриотични директиви“.

  Няма значение дали това е било false flag или проява на автентична човешка глупост. И в двата случая политиците могат да се възползват. Ако им позволим.

 8. Времето, за разлика от парите, НЕ се НАТРУПВА. Ако се чувствате добре, НЕ се безпокойте – ще го ПРЕОДОЛЕЕТЕ. Никой НЕ бива да бъде ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Ако се живее сред луди хора, ТРЯБВА да се научи КАКВО е лудост. Маймуната си остава маймуна, ДОРИ и да е ОБЛЕЧЕНА с костюм и вратовръзка. Учените глупаци са най-лошите ГЛУПАЦИ. Нищо на този свят НЕ може да се извърши без грешки, ЗАЩОТО глупаците са ТАКА изобретателни. С отстраняване на причината ИЗЧЕЗВА и следствието. Приятно – ще бъде ТОЗИ миг, който НЕ ОЧАКВАШ. Хората повече ВЯРВАТ на очите си, отколкото на ушите си. Необходимостта НЕ знае закон. Брадата РАСТЕ, а главата нищо НЕ знае. Чест е НЕ да попаднеш в рая, а да те ИЗГОНЯТ от ада. Времето Ви…Свърши.

 9. Политолога от Хумболт-Университет Берлин – Herfried Munkler, ПРЕДУПРЕЖДАВА за започването на постоянна и глобална асиметрична война, партизански и терористични глобални войни, тоест да НЕ се подчиняват на ДОСЕГА известните ПРАВИЛА за водене на ОТКРИТА война. Асиметрична война (наречена още НОВА война) е военен термин за водене на война, при която двете воюващи групи разполагат с РАЗЛИЧЕН военно-технически и военно-стратегически потенциал. В разговорния, ненаучен език, асиметрична война често се нарича партизанска война, а воюващите за ПО-СЛАБАТА страна – ТЕРОРИСТИ. Характерно за асиметрично водене на война е, че по-силната страна РАЗПОЛАГА с такова военно преимущество, че при ОТКРИТИ военни действия по-слабата страна НЯМА никакъв шанс да оцелее. Тактиката на по-слабата страна е да диктува ТАКИВА условия за военни действия, при които силната страна ВЪОБЩЕ да НЕ МОЖЕ да ИЗПОЛЗВА оръжията си. В практиката по-силната страна в НАЧАЛОТО печели БЪРЗ успех. В дългосрочна перспектива ОБАЧЕ, щетите нанесени от ПОСТОЯННИ „ужилвания“ от по-слабата страна, МОГАТ да доведат до победа над МНОГОКРАТНО по-силния и многочислен противник. Капката вода ПРОБИВА камъка НЕ чрез сила, а чрез ПОСТОЯНСТВО. Постоянната и глобална асиметрична война НЕ се придържа към НИКАКВИ правила и особености на конвенционалната война. При постоянната и глобална асиметрична война ЛИПСВА обявяване на война, КАКТО и сключване на мир. Фронтова линия, полесражение и тил НЕ съществуват, ЕДНОВРЕМЕННО те са НАВСЯКЪДЕ. В асиметричната война военните НЕ се различават от цивилните, а цивилните се ПРЕВРЪЩАТ във военни цели. В асиметричната война има САМО едно правило, а то е, никога НЯМА правила. В постоянната и глобална асиметрична война няма минало, няма бъдеще, а ВИНАГИ има тук и сега.

 10. държавата унищожи целенасочено дребния бизнес . В София Столична община дава общински петна в центъра на била , карфур и кауфланд . Изгониха производителите от женския пазар – вече е без зеленчуци в ремонтираната част за сметка на това с пълен достъп до била и лафките на пеевски.
  Не купувам от тези магазини – печалбата не остава в България – подпомага чужди държави

 11. Момите и момчета от Анонимните … статията Ви е написана неграмотно. Чак се отказах да я дочета докрай.

  • Е как бе Кате, направи три грешки в едно изречение, докато умуваш кой е грамотен и кой не е? И да, не чети подобни статии. Още не си готова… и eдва ли някога ще бъдеш!

  • „Момите и момчета от Анонимните“ – Момите и момчетаТА(МОМЦИТЕ) от Анонимните… – не си членувала правилно (еднакво) подлозите в анонса,.. дори не си използвала правилната дума-„момците“
   (слаб 2 – две)

   КОЙ Е НЕГРАМОТЕН???

 12. Всичко, което пишете тук е вярно. Но аз за сетен път си задавам въпроса, а сега искам и вас да попитам, колко от познатите ви от предишни години досега са променили мисленето си и са взели „правилната“ позиция (каквото и да означава това) в резултат на статии, сайтове като тези тук. Де факто, вие тук сте като едно псе вързано към колибката си и лаещо срещу луната. Чуваемост и разбираемост – в рамките на улицата и то не цялата. Ефект има, но той е толкова слаб, че на практика го няма. Съществувате от години, но сайтове подобни на вашия се броят на пръстите на едната ръка, партии от типа на Атака – единични и с минимум участие във властта, и очевадно с никакви изгледи да променят това си статукво. Е, каква е целта на цялата тази псевдоактивност. Или ще кажете „полека полека, с малки стъпки …..“.
  НЯМА ВРЕМЕ. Световната машина за манипулации работи с пълна пара от повече от 100 години и е заела почти 100% от медийното пространство. На следващо място, близо 3 милиона народ, млад генетичен фон и потенциален движещ фактор за бъдещи промени избягаха от България. На кого се опитвате да промените мисленето – на останалите дъртьовци ли, или на зрялата част от населението, на които мисленето не може вече да се променя, или на кого – на малоумното подрастващо поколение с промити мозъци от филми, компютърни игри, реклами и англо-соросоидни телевизии.
  НЯМА ВРЕМЕ. Тези, които все още имаме разсъдък и някакво що годе добро здраве, излизайте със сопите и унищожете пиявиците, уродите и зомбитата, и тяхните производни. Но този път не до 9-то коляно, а всички до един – за благото на болшинството. Няма друг начин, с демократични средства няма да стане (демократия – тази дума е толкова демонична и цинична, не мислите ли)
  Такива като вас трябва да ви има, ама не анонимни, а явни и масови. (оказва се, че Хитлер, Сталин, Мао с техните машини за пропаганда са били прави…..не мислите ли)

 13. Хора,не се страхувайте,свободата на словото,все още ни е позволена.Позволено е и новопроизведените ,от господарите на МАМОНА,“терористи“ да преминават свещенните ,завещани от дедите ни,граници на родината ни.Да,ама не.Някой да оспорва как се пазят границите на Израел или САЩ,как искат да осигурят територията си,нашите „вечни приятели“,великоБританците , останалото човечество кучета го яли.Това ,че се търкалят трупове във Виатнам,Авганистан,Ирак,Украйна,Палестина,Русия,Сирия,Либия та дори и Франция. Замислете се,кой е господаря на така наречените“терористи“,религията ли,като че ли НЕ.Е кои други…? Мислете!!! Не се поддавайте да гризете подхвърленият Ви кокъл – ОМРАЗАТА!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s