гЪзопровод ли бе, да го опишеш

Днес всеки говори за гЪзопровода, опс пардон, гАзопровода Южен поток. Новината е налице. Путин спря този емблематичен проект и го премести към Турция. Браво, евала, мнозина възкликват как за пореден път „твърдата ръка” на „непоколебимият” лидер, уникалния политик Владимир Владимирович Путин е нанесла безпощаден удар на Европа и еВрейският съюз чрез това си решение. Междувременно България пак го „духа“ (без извинение)! Причините за това са много, но тук и сега бих искал да обърна внимание на някои доста  различи и не споменавани досега факти и насоки по тази тема. А всъщност тази тема е абсолютно свързана с едни „други” теми и те въобще не са за газта.

Какво всъщност демонстрира Путин с това си решение? Твърда воля и непоколебимост? Да, определено. Отказ от каквото и да е съгласие да го разиграват? Да, определено. Посочване на силата на Русия? Да, може да се каже. Обаче, какво всъщност ни показва „пожизненият вожд” на православна велика Русия? Показва ни това, че „ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА” (точно така феса) и НИЩО ДРУГО няма значение. Путин, великият лидер на Православна Русия за пореден път се прегърна с лидера на мюсюлманска Турция и това е много повече от „просто бизнес”. Колко ли хора го разбират и виждат???

Тук не говорим само за някакъв си газ. Тук говорим за геополитика от най-високо ниво. Тук става дума за историческо „накланяне” по плоскостта и само сляп и необразован човек не би го видял и разбрал. Когато става дума за пари и политика на такова ниво, Владимир Владимирович нагледно ни показа как единственото, което има значение са – парите и интересите. Турция вече е стратегически партньор на Русия. Категорично и абсолютно това е факт! Точка.

Иначе да, кога тоговорим за християнските ценности и тем подобни неща – сме много силни на думи. Ох да, много силни и категорични. Само че точно тези ценности и „другите ценности”, финансово-политическите, обикновенно нямат никакви допирни точки. Но това е друга тема, дълга тема, тежка тема, но и реалност.

Къде тук е малка България? В момента всеки обвинява всеки за „провала на южен поток”. И в много от случаите е така. Нашето пределно наведено про-еВрейско правителство за пореден път ни показа „пътя”. Пътя на бездънната яма наречена евро-атлантизъм в България. И това е фактология водеща началото си от преди 25 години насам. Нима някой си е мислил, че тези измислени герои, които са начело на държавата ни, без никакво значение как се казват, не биха се „навели” максимално в желанието си да спазват заповедите на господарите си? Колко ли наивен трябва да е човек за да си помисли нещо друго. През последните 25 години почти без изключение, хората които вземат решанията в България, пардон които ИЗПЪЛНЯВАТ взетите на друго място решения засягащи нашата мила страна – са хора, които нямат никакво национално самосъзнание. Това са хора, пардон те не са и хора, те са просто някакви индивиди, които безропотно слушат и изпълняват неща в тотален разрез с националният интерес. Южен поток е просто едно от тези решения и нищо повече. Само където вече взе да мирише. Мирише и то много!

На фона на реалността през миналият век и мястото, което България зае в тази реалност въпреки всичко, което и се случи – фактите са налице. До 1989 година, противно на всякаква логика съобразена с реалността, ние ОТНОВО доказахме, колко идиотоустойчив народ сме и как от нищо правим нещо. Дори много повече от „нещо”. Поставен в практически, каквито и да е условия българина не само оцелява ами и се развива. Колкото пъти да му се режат крилете, колкото пъти и да му се изтребва интелигенцията, колкото и да се плюе по него и „скопява” – той си е българин! Бил е, в момента е, и ЩЕ БЪДЕ такъв. Без значение кой какво говори. Нека обаче да направим една ретроспекция на някои „неудобни” събития и фактология отпреди, защото който не си познава миналото то той няма място в бъдещето.

Делим се на русофили и русофоби забравяйки, че преди всичко трябва да сме БЪЛГАРОФИЛИ и никакви други. И точно тук е мястото да се замислим по „темата Русия“!

Позволете ми обаче уважаеми читатели на ANONYMOUS BULGARIA да започна доста отдалеч. Просто следете мисълта понеже това е ОСНОВОПОЛАГАЩО!

През 1814-1815 г. във Виена се провежда един много важен конгрес носещ името „Виенски конгрес“.

1

Това не е просто „някакъв конгрес на силните страни”. Това е конгрес, за който е ставало дума нееднократно в нашата страница. Това е мястото, където е имало за цел да се осъществи Новият световен ред (НСР). Да, точно така. И не, това не са „поредните конспирации”, а реалността. Точно 13-те (13+1) фамилии и тяхната сила се стремят да осъществят плана си, а именно развитието на НСР. Всъщност единствения човек, който им се противопоставя се казва – Всерусийски Император и самодържец Александър Първи Павлович.

2

Тогава Александър Първи е начело на реформирана Русия и изповядва като никого другиго точно чистите християнски ценности. Разбирайки СЪЩНОСТТА на плановете на евреите банкери, неговата реакция в този събор е красноречива. Горе-долу е еквивалентна на думите на „поета” Любо Пенев и  „супата“ J . Великият Александър не само дава да се разбере, че той и неговата страна няма да участва в този план за тотално заробване на хората и централизирано управление на 13-те основни еврейски фамилии на над 90% от света, ами и ще окаже яростна съпротива на този план.  Резултатите от неговото изказване и напускане на конгреса са красноречиви. Нито има НСР във вида му предложен от висшите евреи, нито плана им успява. Дори напротив, почти се проваля. Как реагират те? Вие как мислите? Присъдата за Александър е издадена – той трябва да плати с живота си, а цялото руско „племе” да бъде наказано и подчинено до гроб!

Точно 10 години по късно на „преклонната” възраст от 48 години, СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ В СИНАГОГА, Александър I умира буквално за часове от коремен тиф.  Да, точно така, това са случайности, обаче типични случайности за еврейските банкери. Все те са свързани с тези „случайни” неща. То цялата им история е „низ от случайности”.

Продължаваме напред. Въпреки всичко Русия си е Русия още не малко време. Здрава, силна, величествена и мощна. Въпреки опитите на евреите (основно истинските евреи – сафардите, които населяват огромна Русия), те не могат да контролират положението така както искат. Но и това си има край. За съжаление краят е сложен след нашествието на болшевиките, които реорганизират всичко в Русия. Нашествието им е силно, категорично и ТОТАЛНО. Те взимат властта по безпрецедентни методи, много от които скрити и до ден днешен. Кои са зад болшевиките според вас уважаеми читатели? Кои? Стари руски родове? Доказани патриоти и руснаци? Хора милеещи за Велика Русия? НИЩО ПОДОБНО. 99% от болшевиките са – ЕВРЕИ. И точно по типичният безскрупулен начин за тях и с помощта на „братята” си от други места те завземат властта. Цената няма значение – важна е целта. А целта – контрол и управление на най-непокорният и голям народ, който се е изправял срещу плановете им – руският. И е „абсолютна случайност”, че всички известни нам имена на висши управленци оттогава са 100% евреи. Писали сме многократно по темата. Просто болшевиките не са руснаци. ТЕ МРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ И РУСКИЯТ НАРОД в дъното на душата си. Тяхната цел е подчинението на Русия и руският народ. Исторически ФАКТ. А какво става с Николай II – ПОСЛЕДНИЯТ ИСТИНСКИ РУСКИ ВЛАДЕТЕЛ, последният истински 100% руски елит? Той заедно с цялото си семейство, четирите си дъщери и единственият си син – биват убити, ОБЕЗОБРАЗЕНИ и хвърлени в общ гроб с цел невъзможността за бъдещото им разпознаване! Типично по еврейски тази жестокост е показателна.

Всичко това се случва в периода 1917-1918 година. Почти точно 100 години след Виенският конгрес. Задачата е изпълнена – Русия е завзета. Цената е платена, а руснаците са подчинени. Tutto finito!

Това е основополагащ фактор в реалната оценка за събитията в световен мащаб дори и до ден днешен, защото ако някой си мисли, че Русия се управлява от руснаци – то той явно много греши.

Искам да кажа следното à НЕКА НЯКОЙ МИ ДОКАЖЕ, ЧЕ РУСИЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТОЧНО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИНДИВИДИ, ПАРДОН ЕВРЕЙСКИ УРОДИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКАХА БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И ИЗБИХА ПОСЛЕДНИЯТ ИСТИНСКИ РУСКИ ВЛАДЕТЕЛ И СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО ОТРОВИХА ОЩЕ АЛЕКСАНДЪР ПЪРВИ. НЕКА НЯКОЙ МИ ДОКАЖЕ, ЧЕ ВЕЛИКА РУСИЯ ОТ 1918 ГОДИНА ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯКОГА, КОГАТО И ДА Е БИЛО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЕ Е УПРАВЛЯВА ОТ НЕ-ЕВРЕИ!

И точно в тази ФАКТОЛОГИЯ се крие истината за много събития до ден днешен. Това е тактика позната още от Римско време, че и по-рано. „Създаваш два лагера, две идеологии, две части на една монета, като подклаждаш постоянни размирици и спор помежду им. Идеологически и всякак. Ти решаваш, какво и как. Но в дъното на всичко това всичко се контролира от ЕДНО МЯСТО”. Или казано по друг начин цитирайки любимият им Хегел: „изкуствено създаваш проблем, чието решение е плод на твоята фантазия. И изкуствено създаденият проблем и ЖЕЛАНОТО решение са под твой контрол”.

Къде сме ние българите, България в целия този филм? Е ми истината е, че на болшевишка Русия ние им бяхме изгодни. Така както и те на нас. И въпреки огромната тема за „Бай Тошо” и управлението му – то поне е имало резултати налице. Те са факти, фактология, която НИКОЙ не може да отрече. С всичките плюсове и минуси на това, България от западнала и уморена от безсмислени войни и неадекватни политически решения, бавно и сигурно се превърна в Швейцария на Балканите. Да, важно уточнение е „на Балканите”, не в Централна Европа. Но все пак на фона на реалността и ситуацията в тези години, това бе повече от постижение. „Баланса на интересите” – фразата на бившият ни „първи” е много точно определение на това. И тук няма никакъв популизъм или спомени с умиление за миналото. Това са фактите. В тази тогавашна ситуация, в тези години резултата, който бе на лице за България бе впечатляващ. И това се дължи ОСНОВНО на хората, на всички истински българи и способността им да се нагаждат към момента и да работят и творят. Гена си е ген, ТОЧКА.

Какво обаче стана към края на 80-те? Защо никой не коментира тази тема? Защо всички сме си заровили главите в пясъка и не коментираме това? В какво се бе превърнала България? Стотици предприятия, осигурена работа за всеки, външнотърговски дружества и още стотици, че и хиляди „подробности”, „подробности” създадени и работещи благодарение на всички нас – Българите! Колко от нас си дават реална сметка, в какво положение бяхме? При това на фона на еквивалентни нам държави?

И какво стана тогава? 89-та преврат и вече 25 години ТОТАЛНО СЪСИПВАНЕ на ВСИЧКО постигнато през тези 45 години, а то не беше малко. Все пак 25 години крадене … и все още има какво да се краде…

ОСНОВОПОЛАГАЩИЯТ ВЪПРОС, на който искам да обърна внимание е следният à КОЙ НАПРАВИ ТОЗИ ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ? Кой беше идеолога? Кой го ПОЗВОЛИ и под чия диригентска палка се случи всичко това? Нашите служби може би? Нашето ДС? Нашите „пикльовци” кланящи се на СССР? Нима има заблудени хора, които си мислят, че това може да стане без разрешението, дори без тоталния контрол от страна точно на СССР? Нима си мислим, че ние САМИ можем да го „измислим” това? Смешно е …..

Всичко което се случи беше ПРЕДВАРИТЕЛНО ДИРИЖИРАНО. При това въобще не само от СССР, но и от световните сили. И обхваща далеч не само България, ами целия социалистически блок.

И сега идва логичния въпрос, на който искам да обърна внимание à КЪДЕ БЕШЕ БРАТСКА РУСИЯ през тези 25 последни години? Нима всичко това не дойде и от нея? Нима Горбачов не ЗАТРИ България от картата на Русия? Нима самата Русия направи КАКВОТО И ДА БИЛО за продължаване на вековните ни близки отношения? Русия е тази, която скъса отношенията си с България, а не обратното. И всъщност не Русия, а управляващите Русия. Понеже нека не се заблуждаваме и преди и сега 90% от средностатистическите българи са на мнение, че руснаците са братски народ. И много ме съмнява това да е само заради Шипка. И без да искам да влизам в безсмислен спор, относно това, до колко всъщност ние сме и славяни, само малоумен човек би спорил относно това, че …. един българин е изключително близко от ВСЯКА ЕДНА гледна точка  до един руснак, отколкото до КОЙТО И ДА Е БИЛО ДРУГ НАРОД.

И апропо, дали сегашният владетел на Кремъл не го знае? Дали Путин и компания не са наясно с този ФАКТ. Дори и 25 години промиване на мозъци с евро-атлантически ГЛУПОСТИ не са в състояние да променят това.

Къде беше Путин през последните години (не си спомням честно казано, колко години вече е начело на Русия)? КАКВО НАПРАВИ ТОЙ за нашите отношения? КАКВО? Нима той не знае за зависимостта ни към запада? Пардон, за ИЗКУСТВЕНОТО ни „хвърляне” към този запад. Нима не знае, че това се случи след промените от 89-та? Промени дошли и от Русия. НЕ само от Запада! Нима не знае и няма силата да разбере мнението и НАСТРОЕНИЯТА на 90% от обикновените българи към Русия и руснаците? Нито той, нито обкръжението му е толкова тъпо, че да не знае. Знаят и още как. Въпроса е друг. ЗАЩО ПУТИН и режима му à НЕ ИСКА БЛИЗОСТ С БЪЛГАРИЯ? Защото, както тук при нас „ври” от малоумни уроди кланящи се на Сорос и запада, така МОЖЕШЕ да има и истински хора, които да „балансират” и сочат към Изтока. Към Русия. С какво Русия помогна на България през тези 25 години, че да слушаме сега такива изказвания, че сме били „е ди какви си“? С какво? Нима Путин и компания не знаят за тази реалност? Нима не знаят за Сорос и компания? Нима не им е ясно?  АБСУРД. Знаят. При това знаят в ДЕТАЙЛИ. Обаче, ЗАЩО СИ МЪЛЧАТ? Защото Путин не е начело на Русия от 2 месеца. Прекалено много време е „шефа на Русия” за да няма мнение по въпроса. Единственият логичен отговор е  ПУТИН/РУСИЯ/ГОСПОДАРИТЕ на Русия  НЕ ИСКАТ да повторя, НЕ ИСКАТ сближаване с БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ. Това е истината, защото ако искаха досега имаха прекалено много възможности да го демонстрират. А те определено знаят как. Все пак това е „Русия”, а не Фарьорските острови. Имат и силата и знанията, и мощта да го направят. Уви, не искат. И това е така още от края на 80-те, или по-точно от Горбачов….. и продължава до ден днешен.

Да, безспорно нашето „надупване” към запада е факт. И то въобще не е плод на желанието на редовия българин към това. Все пак видяхме за 25 години, какво ни донесе запада. Тотален разпад на всичко. Тотално унищожение на всичко постигнато.

При това ДЕТАЙЛНО във всички сфери. ФАКТ. Изхода би бил Русия. Да, може би, само че ако същата тази Русия го искаше. Уви, фактологията е ясна. Тя НЕ го иска. И ни го показва нееднократно.

Жалко, защото от цялата тази работа на политиците страдат обикновените хора. И точно тези обикновени хора, нормалните средностатистически българи и руснаци ги боли кура за политиците. Те винаги са се разбирали, разбират се и ще продължат да се разбират понеже сме братски народи. На пук на политиците и решенията им.

А аз все още чакам. Чакам някой да ми обясни „КОЙ УПРАВЛЯВА РОССИЯ от 1918 година насам“…… Само да не си умра в чакане……

3

И сега след това много дълго лирично отклонение по темата Русия-България, нека се насочим към нещо още по-важно. Събитията около Южен поток, или по скоро това, което се случи и това, което ВСЪЩНОСТ олицетворява този проект.

За пореден път ни бе показано, че „интереса клати феса” и никакви други „тривиални” неща нямат никакво значение. Истината е в парите, а парите са ВЛИЯНИЕ. Поне на пръв поглед. Защо казвам на пръв поглед ли? Е ми, защото и това е практически ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ на обикновеният човек.

А още по-голямата истина е, че ВСИЧКО СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЕДНО МЯСТО, а тези събития и конфликти са предварително дирижирани от ЕДНО И СЪЩО МЯСТО. Света се управлява от хора, от индивиди граничещи с уроди, за които 99% от населението дори и не знае. А т.н. „изпълнители”, са „висшите политици”, за които слушаме всеки ден. Мислите, че това са поредните измислици и поредните „конспирации”? Да, може. Право на абсолютно ВСЕКИ един е да си мисли, каквото иска. И всеки трябва да разсъждава САМ, но имайки ОБЕКТИВНА ПРЕДСТАВА за РЕАЛНОСТТА.  Просто разликата е в начина на поднасяне на информацията и самата информация. Начин, който ТЕ не искат да виждат, защото този наш начин на поднасяне на информацията е обективен и подчинен на ИСТИНАТА, а не на манипулации.

Днес всеки говори за Южен поток. Колко от вас биха „навързали събитията” по един точно определен начин? А именно – УЧАСТИЕТО НА ПАПАТА във всички тези събития? Не само този проект! Колко от вас се замислиха по ТАЗИ тема? Колко?

И пак ще започна отдалеч.

За всички „прогледнали” хора е ясно как беше сменен предпоследният Папа. Явно „не слушаше” достатъчно. НЕ очевидно, ами очевадно беше това. А новият Папа? Същият този, който има обща книга с юдейският „вожд”. Книга и то каква.. за обединяване на религиите! Същият този, който като малък …. колко от вас знаят, какво е работил? Колко от вас знаят, че е работил в „нощен бар”. При това от онези особено приятните за мъжете „барове” 😉 ?! Но както и да е, объркал се е човека, нека му е простено.

Колко хора биха се замислили за ролята на Папа Франциск в цялата тази дейност?

Какво направи този Папа досега? Кратка ретроспекция на събитията. Първо имаше среща с Путин, когато беше конфликта в Сирия.

4

Поредният конфликт инспириран от САЩ с цел постоянна война на „удобни” места. Не след дълго след тази среща там „положението“ приключи. Странно нали? Обаче се премести на други места….

След това Франциск се срещна с Батак (неумишлена грешка, съжалявам)  Хюсейн Обама. Много скоро след това конфликта с „Ислямска държава“ бе налице. Всички знаем кой създаде тази „държава“. Отделно като допълнение нека не забравяме и украинския конфликт. Много сериозен при това.

5

През това време Папата, се срещна и с Кралица Елизабет. Ох колко мило, раздаваха си подаръци. Блестящо. Сигурно са си говорили и за миграцията на патките в Англия.

6

Също така нека обърнем подобаващо внимание и на посещението на Франциск в Израел! Посещение БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО по тип. Малцина са тези, които могат да видят и разберат, КАКВО ВСЪЩНОСТ направи и демонстрира там Папата. На езика на запознатите това значеше МНОГО. Всяко едно действие беше с огромен символизъм. Този човек (ако въобще може да се нарече така), направи ТОЛКОВА МНОГО показни действия там, че просто не ми се коментира. Ролята на Папата в НСР и показването на повече от близост с евреите и ЮДАИЗМА е ФАКТ, който не подлежи на коментар. И това личи от действията му. Прекалено много действия и показност. Но това е отделна тема, която заслужава съвсем отделен и много голям анализ.

7

8

13

12

81

Какво стана след тази среща? Нека си припомним нападенията на Израел над Палестина? ПОРЕДНИТЕ НАПАДЕНИЯ на тези ГОСТИ, защото Израел са точно ГОСТИ на тази територия, и поредните убийства и нахлуване в ЧУЖДА територия. И това се счита за нещо нормално. И не се говори много за това понеже е „деликатна тема”. Ах, колко е деликатна само, КЪДЕ бяха всички тези „защитни организации”, когато израелците бомбардираха масово Палестина? КЪДЕ? Бяха се скрили и думичка не казаха. Ами ако някой реши да бомбардира Израел примерно? Къде ще са те? Ами като и до ден днешен има ужасни зверства в Източна Украйна, ВЪПРЕКИ това измислено примирие, къде са те? Риторичен въпрос. Главите им са в пясъка. Така им е наредено, това им е работата…..

И продължаваме с Папата. Къде се „разходи” той още? Кацна в еВрейският парламент и проведе редица срещи и изказвания. Папата в ЕП? Що за глупост. Каква му е работата на Папата там? Никой не му прави впечатление нали? Странно…

14

Нека се замислим логично. Явно е плод на „болната ми фантазия” да „навържа” и това събитие с нещо „конспиративно”, а имено  à КАК ТАКА, ТОЗИ ПЪТ ПРАКТИЧЕСКИ БРОЕНИ ЧАСОВЕ СЛЕД ЗАМИНАВАНЕТО НА ФРАНЦИСК ОТ ТУРЦИЯ, ТАМ КАЦНА…… ПУТИН….. И ОБЯВИ НЕЩО ТОЛКОВА НЕОЧАКВАНО. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЮЖЕН ПОТОК И ПРЕНАСОЧВАНЕТО МУ ПРЕЗ ТУРЦИЯ!?!

(Апропо – знаете ли колко % държи Ротшилд в Газпром? Да, не е шега това, тези „прекрасни хора” от фамилия Ротшилд държат не малко проценти в …..Газпром!!!)

15

Странни съвпадения нали? „Конспирации”….. Лидерът на Православна РОССИЯ и лидерът на мюсюлманска Турция в „братска прегръдка” ….. Големи ценности няма що. Но все пак, за какви ценности говорим след като става дума за толкова много пари и най-вече ВЛИЯНИЕ. За политика и т.н. …

Време е хората, обикновените хора да ПРОГЛЕДНЕМ и да разберем, че  ВСИЧКО СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЕДНО МЯСТО, А ТЕЗИ „ФИЗИОНОМИИ” ОТ ТЕЛЕВИЗОРА СА ПРОСТО ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ. А специално ролята на този Папа е много важна и ни показва „накъде духа вятъра”. Точно този вятър, който е контролиран от тях. От същите тези 13 фамилии, под които стоят 13-те основни масонски ложи, комисията на 200-те, на 400-те, Билдербергите и т.н. и т.н., надолу по спиралата. А ние ли? Ние сме отдолу. Стоим и слушаме безропотно и вярваме на „официалната версия“ . ДОКОГА питам аз, ДОКОГА?

п. п. –  Птиците са доста умни явно. Вижте, какво се случи на символа на католиците – белият гълъб (между другото много силен йезуитски образ е това), пуснат от Франциск наскоро! 🙂

Автор: Mr. X

1617

Advertisements

13 thoughts on “гЪзопровод ли бе, да го опишеш

 1. хубава статия, доста точна бих казал. Но все пак религията е отделена от държавата. Няма как Путин заради православие да не прави сделка с Турция. Християнска Европа го отряза и по точно България. Не е без значение, че това е единствената страна която се противопоставя на моралното разложение и гавра бих казал на тези сатанисти с децата. Някак си поне засега в Русия официално не се получава.

  • Но все пак религията е отделена от държавата…–Само в една държава-ВАТИКАНА.Сънчо бягай да спиш.

 2. За всичко което се коментира сме си виновни единствено само ние-славяно-българите,както сме се наричали след създаването на държавата ни,така,че е видно това- БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ СМЕ ЕДНО, и това не може да оспори никой нормално мислещ човек.И за „южен поток“ и евентуалният му провал,също.Противодействието срещу него е АНТИБЪЛГАРСКИ акт.Не е виновен ръководителят на братска Русия,че мисли за икономическият просперитет и сила на своята Родина. Лошото е това.което само загатва,уважаемата събеседничка „ГЕРИ“.Опастноста да се осъществят неоосманистките замисли на съвременна Турция и нейното ръководство начело с Ердоган.Първоначално икономическо,а след това и териториално ново заробване на нещастният български народ.Е при това положение,кои са тези идиоти,които ни говорят за“евро-атлантическа идентичност“,кои са тези предатели и отцеругатели,Простете ми : създателю Исперих,велики : Тервеле,Круме,Омуртаг,Борисе-покръстителю,велики Симеоне,Самуиле,Асене и Петре,Калояне,Иван-Асене,царю Иван-Шишмане,патрирх Евтиме,Балканджи Йове,тримилиона на синджир робе,воеводо Момчиле,Индже,Вълчане,Ангеле,хаджи Димитре,Караджата Стефан,Георге Раковски,бае Либене Каравелов,дяконе ЛЕВСКИ,Христо Ботев-велики поете и войводо,Георгие Бенковски,Кочо Чистеменски,Батачани-светците български и стотиците хиляди знайни и незнайни мъченици и герои загинали за святата българска СВОБОДА , з а т о в а , ч е р о б с к и т ъ р п я , сегашните български управляващи,които ни предават най-безсрамно.Вземете се в ръце българе,иначе загиваме мърцина.!!?

 3. Няма как да си дадем територията, защото икономически вече Русия владее нещата тук чрез Ктб и други връзки. Само политически сме в ръцете на сащ и по всяка вероятност единственото, което могат да направят е да отделят югоизточна България. Тези наводнения в Елхово не са случайни.

  • Русия имаше само 10% в КТБ. Нищо не владее, всичко е в ръцете на чужди монополи и банки. Да, нещата вървят към разпад на БГ и никой няма да ни помогне защото нямаме съюзници,а сме колония.

   • Един от примерите, че не е точно така е БТК http://www.mediapool.bg/btk-stava-iztsyalo-sobstvenost-na-rusiya-i-ktb-news211560.html
    БТК в момента има програма с която дърпа масово абонати от конкурентите си. Същото предстои да се случи с Топлофикация София, АЕЦ Козлодуй, Булгартабак и т.н. Наблюдавайте реакциите на Протестна мрежа, положението е изпуснато. Другото доказателство е, че правителството няма пари и отиде за помощ в Брюксел, за да запълнят липсите от КТБ. Започва реална конкуренция в държавата между политически и икономически кръгове!

 4. Наистина много обреченост лъха от автора. Да уточня,че Ротшилд притежават акции на Газпрам, които са пускани за свободна продажба на борсата , но не и контролния пакет. Много истини казва автора за болшевишкия преврат, но греши когато казва,че през цялото време тези фамилии управляват Русия. Те губят Русия когато Сталин овладява властта и разкарва евреите, но в 1953 година те успяват да го убият и пак се връщат. Сега пак имаме човек,който се опитва да избави Русия от лапите им. Автора пита дали Путин знае за Сорос в БГ, за това,че бг по манталитет е на-близък с руснака. Да, знае ги тези неща, но в момента води война, все едно,че сме 1941 година и е рано още Русия да стигне до нас или до другите православни народи. Новия световен ред няма да бъде реализиран напълно в това можете да сте сигурни. Опозицията му е огромна Русия, Китай, Латинска Америка, Индия това са новите държави ,които ще управляват света в бъдеще. Западната цивилизация умира, САЩ са падаща звезда обхванати са от вътрешни проблеми, които ще избиват от сега. Очаква се и да фалират и долара да рухне. Търпение и ще видим всичко това и БГ ще бъде свободна отново важното е да успеем да спрем нашите луди марионетни управляващи да не си даваме територията за нападение срещу Русия защото тогава ще бъдем заличени в това няма съмнение.От тук идва най-голямата опасност и шистовия газ.

  • сега разбрах колко е бил прав оня англичанин, дето казваше,че „няма по прост народ от…..“

 5. Материала има доста попадения, но е изпълнен с ненавист и обреченост. Истината не е толкова безнадеждна. Русия НЕ е част от сценария за обединяване на религиите. Има една ЗНАЧИТЕЛНА подробност, която мнозина пропускат, за нея пръв писа А. Дугин и по неговия материал Фортунов направи филма „Путин и краят на задкулисната революция“. Седмица след което почина… Да, целия свят се управлява от евреи и Русия не прави изключение. Само, че тези евреи, които в момента са на чело на РФ, тези които издигнаха Путин, са така наречените „ортодоксални – православни“ евреи. Те са против държавата Израел и са за човешките – православни ценности, за разлика от ционистите, които не скрито изповядват сатанизъм. С няколко думи, в момента света е черно – бял, разделен на тъмнина и светлина и в центъра на всички събитие са евреите. Борбата е между тях и техните поданици – нас. Следователно от НАС зависи ще бъдем ли светлина или ще се потопим в прегръдката на Мрака!

 6. Автора ,спокойно Русия знае всичко за БГ ,за близостта на народите ни и ще дойде за нас.. В момента води война икономическа и нищо не може да направи за всички близки православни народи не само за българския. Сталин разваля играта на чифутите в Русия,но те го убиват 1953 година и си я връщат. сега Путин пак им развали играта. Да, той е бил одобрен от евреите за президент на Русия, но в едни момент е решил,че обича Русия повече от всичко. Винаги Русия разваля играта на разни самозабравили се с власт хора. В следващите 10 години и по-малко предстоят колосални световни промени. Дано БГ се впише по-добре в тях, но няма да стане с този елит.

 7. На времето някой събития, за които не е имало познания са били обяснявани с намесата на нечисти сили или… Господ. В изложения материал ми се струва, че се търсят по-висши сили виновни за събития, предизвикани от човеци с нисък морален и интелектуален багаж. Сред тях са част от политическият елит, избиран от същите такива ниско морални и невежи техни съграждани. Политикът не е нищо друго, освен представител на неспособните да изказват своето мнение, гласувайки правото на друг да стори това. Макар темата за световната конспирация да е актуална тези дни, не виждам нищо конспиративно в едно решение, свързано с интересите на една нация в лицето на нейния представител. Онова, което ние можехме да направим, е да изиграем по по-подобаващ начин ролята си на сцената, недопускайки Южен поток да стане Син поток… За да бъдеш представител на многолюден народ на огромна територия е необходимо да взимаш и твърди решения, както и да жертваш. Да, жалко звучат съветите отправени към нас – да си поискаме компенсации от еВрейския съюз, но това е по сценарий… Онова, което можем да сторим, за да не допускаме подобно унизително положение е да не се оставяме НЕВЕЖИ! Интересувайте се, четете, сами ще стигнете до истината – своята истина. Сами трябва да научим и усетим вкусът на соленото и сладкото… Последните събития са част от уроците, които младото и все още наивно поколение трябва да получи. Силно вярвам, че ще прогледнат все повече хора и ще прозрат какво се случва все пак.

  Малко повече материал по темата събран тук:

  тук:

  …и тук:

 8. Убийствено точен и въздействащ разрез на събитията от 1814 г. до ден днешен.
  Аз, самият, бих добавил, че тези 13 фамилии управляващи света носят в жилите си РЕПТИЛСКА кръв. Създадени са и се ръководят от извънземен разум с цел пълно превръщане на „нормалните“ хора в роби и ресурсно източване на планетата Земя.
  Изглежда се развъдихме доста и е близо времето за ‘ЖЪТВА’, както коледата за грухтящите ни приятели. Е, все пак се надявам на някаква друга, по-добра извънземна намеса, за да не се случи този кошмарен сценарий….

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.