„Атлантическа решителност“ – или – Как сваляме гащите без вазелин?

Генерал Бен Ходжис съобщи, че това е част от операция „Атлантическа решителност“. Тя има за цел да успокои балтийските държави и Полша, които са притеснени от действията на Русия в Украйна. Освен бронираните машини ще бъдат изпратени и сухопътни войски за няколко месеца и те ще участват в съвместни учения в тези страни. Още по темататук повече.

Ben Xodjis Snimka copy

Повод отново да си припомним, в какво доброволно-подчинено положение спрямо САЩ се намираме в момента даде днешното изявление на главнокомандващият сухопътните войски на САЩ в Европа. Има нещо нелогично тука – защо САЩ имат сухопътни войски (т.е. сили – звучи някак си по-мирно и благозвучно) в Европа??? Значи САЩ необезпокоявано си развява войските (т.е. силите) в суверенна Европа? Въпросът е риторичен. И така ген. Бен Ходжис заяви:

Ще ви доставим 150 танка от нашите за да не се страхува Полша от сепаратистите в Украйна.

Т.е ние /американците/ сме много добри и през ум не ни минава да позволим на някой да се страхува или да е притеснен от войната, която ние разпалихме в Украйна. Учението е от добро сърце. Защо обаче тоя генерал Ходжис не се разчувства и за страховете на българите? Защо каменното му генералско сърце не трепва от опасенията на българите? – Че в една евентуална война срещу Русия от базата в Ново Село ще пращаме танкове, а от Безмер ще летят самолети срещу славянски и православен народ. Защо милостивото сърце на ген. Ходжис не усеща, че България така става пряк участник в първа боева линия на евентуална Трета световна война? Защо не се досети (като е толкова добър и чувствителен), че населението в България не иска да участва във война срещу Русия? Че въпреки упоритото нагнетяване на 25 години „антикомунизъм” българите никога няма да намразят руснаците. Че за нас „руснак и комунист“ са различни понятия. Колкото и да гладува Едвин Сугарев. Днес бившите тъмночервени комунисти станаха първи евро-атлантици. Уважаеми представители на кабинета, защо вместо да рискувате живота и бъдещето на цяла една нация и на цяла една държава не си организирате един конкурс за Евро-атлантизъм? Както се прави конкурс за красота. Ще го спечели Плевнелиев с подгласници Кунева и Рамадан, на останалите участници, където не се доредят до първата тройка – на всеки – по един приз с надпис „Най-голям Евро-атлантик”, и това е. Защо ни вкарвате във война? Нито сме Европейци. Нито сме Атлантици. Ние сме Българи. От Балкански полуостров. Къде е Атлантическият океан, къде е Европа?

Ето обаче къде е проблема – без да искаме написахме „нация” – нацията /народът/ е проблем за върлите Евро-атлантици. Това трябва да се махне. Затова ген. Ходжис се е загрижил за страхливите поляци. Затова ще изтрепе и колкото може българи, защото нацията е проблем. Това да помниш кой си – също. Това да си спомняш, че Русия е дала 22 милиона жертви във Втората световна е огромен проблем. Това да си спомняш, че за освобождаването на България от „турското миролюбиво присъствие” са отишли 200 хиляди руски войници, убити и ранени – също.

Това е проблема на евро-атлантиците.

Турция е един от членовете на НАТО. Един от примерните и изпълнителни членове – вече 60 години. Едни евентуални военни действия на Балканският полуостров, или нападение от НАТО към Русия задължително ще доведе до прекрояване на държавни граници. НАТО не забравя лоялните, не забравя проблемните. Т.е. след една евентуална война част от България ще бъде дадена на Турция като награда. С един куршум два заека – хем турците (още по-върл съюзник на САЩ), хем край с тия българи националисти. /спомнете си и за проекта „Еврорегион Тракия“, той не може да се обособи от нищо. Трябва да се предизвика, както Втората световна направи евреите свещени крави за целият останал свят и създаде Израел.

Много интересно, тук е обаче едноличното решение на НАТО. До колкото знаем в НАТО членуват 26 държави, обаче решенията за действия на НАТО се взимат единствено от САЩ. Т.е. единствената роля на останалите 25 васални държави членки е да изпълняват безпрекословно всички желания на господаря си. За най-добрите и най-послушните кучета – награда. На кое къс държава, на кое потупване по рамото.

Advertisements

2 thoughts on “„Атлантическа решителност“ – или – Как сваляме гащите без вазелин?

 1. Колко пъти чуди граждани като Фердинанд и Борис Сакскобурготски, а сега и генералчето Ходжис/много ми прилича да е от турски произход/са Ни водили в погрешната посока и сме се проваляли.Въпреки ,че се превърнахме в страхлив народ,и този път ще Ни спаси славянският брат,защото е истински брат.И все пак е по-добре ние сами да изгониме агресора от домът си, иначе същите тези танкове, в безсилието си,да започнат да газят непокорният Български народ и тогава ще бъде по трудно да бъдем спасявани.

 2. „Защо милостивото сърце на ген. Ходжис не усеща, че България така става пряк участник във първа боева линия на евентуална Трета световна война?“

  Защото знае!

  „Защо не се досети – като е толкова добър и чувствителен – че населението в България не иска да участва във война срещу Русия?“

  Защото знае!

  Това е нападение, за да защити образа си на милостив, добър и чувствителен представител на военнотърговското дружество САЩ! А както е известно – нападението е най-добрата форма на защита. Понеже го е страх! Страх да не бъде разобличен в действията си.

  По действията им ще ги познаете!
  Събудете се българи!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.