Лицата им ги издават

Видът на лицата им свидетелства срещу тях“, казал пророк Исая за коравосърдечните евреи.
Вие имате курвенски чела„, добавил той, когато укорявал евреите за нахалството им.ginshagjew

Такава е неизбежната участ на евреите, поради твърдоглавието им през вековете и поради проклятието им за отхвърлянето на Христа. И това личи в лицата им, и в атмосферата около тях.

Забележителен пример за това е лицето на Рут Бадър Гинсбърг от Върховния съд.
Когато стана на 40, в нея, макар и да бе леко привлекателна, се отпечатаха белезите на недоволството и упоритостта, с която поведе война за премахване на християнския морал и насърчаване на перверзни хомосексуални практики.

Днес няма и следа от бившата и привлекателност, а грозотата й дразни очите и преобръща стомаха.

Лицата на много от известните евреи показват признаци, които убягват на случайния наблюдател. Но тези с остър поглед долавят тънкости, които по-невнимателните пропускат.
Предвид светската ориентация на повечето евреи и изоставянето на духовността, в лицата на популярните евреи се откриват явни признаци на Безбожие. Такъв е и мъртвешкият вид на лицата на няколко реномирани еврейски икономисти и търгаши.facestudyjew

А какво да кажем и за еврейските лесбийки и хомосексуалисти?

Не само, че няма следа от елегантност и красота в лицата им, но са по-скоро признаци на влошено здраве. Това е комбинация от отричането на християнската нравственост и извратен сексуален живот.

Горко на евреите, които не почитат Христос! Върху лицата им определено се очертава предвкусване на долния свят.

homodeathjewКогато юдеите викаха към Пилат Понтийски, „Разпни Го! Кръвта Му да бъде на нас и на нашите деца!“, те предадоха на потомството си „Проклятието на Богоубийството“ – проклятието на „кръвната вина“ за убийството на Предвечния Син на Бога.

Грехът на Богоубийството няма да остане ненаказано и характерните му белези са щамповани върху лицата на извършителите.

Превод: Григор Симов
Източник: grigorsimov.blog

Автор: брат Натанаил Капнър

Казвам се брат Натанаил Капнър
Израснах и съм образован като евреин
Сега съм Православен Християнин, монах, уличен проповедник
Предупреждавам как еврейството разрушава християнството навсякъде по света.

20 мнения за “Лицата им ги издават

 1. Мили ми хора,евррйте нямат вина!чувството за вина буди страх у тях а страха обърква съзнанието,то преминава през различни измерения и сега те вярват че са сами и се стремят към безсмъртие за да може съзнанието да бъде изоставено,това не е решение а безкраен бяг от истината.Всички юдей трябва да разберат какво е здраво мислещ човек,да излязат от измеренйто на страха и да помолят Бог за прошка и да бъдат благодрни за това което имат и да не тъгуват за това което съзнанието им си мисли че нямат.ГОСПОД ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ АКО ГО ПОМОЛИТЕ СМИРЕНО.

 2. Няма деградирали, мутанти и т.н., в Бог всичко си е завършено, но хората го възприемат линеарно а то си е като топка. Виждаме Соломон Паси и се гнусим, същия изглежда на някой не чак толкоз злодей, просто още не се е развил, а за някаи, за болшинството е просто обикновен човек, но попаднали му в ръщете много пари и власт и той не издържа. – Злото си е винаги завършено зло, както и полудобро няма – въпрос на възможност дадена отвън за избор. – „Ще спася който искам“ – казва Бога, а не който полага най много усилия да ми служи. Полагането на такива усилия е част от плана идващ ни отвън! Евреите са извън този план, ние го виждаме ако сме на път спасение, а те като хлебарки ни четат мислите и правят най рационалното за всеки случай за да оцелеят.

 3. АМИ НЯКОЙ ДА ВИДИ ЛИЦЕТО НА СОЛОМОН ПАСИ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ТОЙ СЪЩО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ И КАКВО НИЩО НЕ МУ НАПРАВИХА €€€€€€€€€€€

 4. Еврейските лица не се променят с нищо в този свят. Те идват като злодеи от ада и с възрастта злодейството им става все по очевидно.

 5. СПК – ами именно инцестът е едно от средствата за създаването на популация/субпопулация от генетични мутанти или изроди казано на обикновен език. На глобално равнище такава субпопулация е напр. т.нар. „световен елит“. Рокафелър, Морган и много други от тоя елит не са евреи – които разбира са доминиращи числено – но са мутанти (генетични изроди) и затова са задружна шайка. Нашите полителитници, ако човек се разрови детайлно в родословието им, ще види че и те има куп от т.нар. негативни генни мутации, т.е. те са избираеми за световния елит, но едва ли ще бъдат допуснати… Па кой знае?…

 6. Като прочетох статията в първият момент я отхвърлих ,като човеконенавстническа.Аз съм атеист и вярвам само в Човека,който твори добро и то не само за себе си ,а и за ближните си и всички честно трудещи се хора в този позагнил свят. Трудът е този който създава човешкото в човека.Неговото благородно въздействие,стига да не бъде робски,се отразява на лицето човешко,но още едно нещо се отразява върху човешкото лице,а това е именно въздействието на парите-сребролюбието.Христос също евреин по произход,изхвърли „търговците“ от храма и изрита паничките им с пари и лицата им се изкривиха защото обичаха парите.не се изкривиха лицата на еврейските пастири и рибари които последваха и следваха честно своят водач.Тези с изкривените лица предадоха и предават не само Христос но и всички честни трудови хора и заради какво?Заради парите.Заради същите пари/на империалистите/,чиито интереси защитаваше Хитлер отиде на бунището на Историята..Заради мръсните /кървави/ пари на монополисти/глобалисти/,ще отидат на бунището на Историята и други,не само евреи.

 7. “Набива се на очи ужасяващият страх на хората да коментират теми свързани с евреите. Защо ли“
  Ето, затова е ценно, че отец Натанаил изобличава юдеите, той самият е евреин.

 8. ,,Прав си , но от изследванията на не един и двама изследователи , историци и т.н. този % на свестни евреи е много малък …Аз също познавам много евреи и смело мога да ти кажа ,че ако не са християни ,те не се различават от нищо с мюсулманите .“

  СПК, юдеи християни няма! Ако някой юдей ти каже, че е християнин не му вярвай … преструва се на християнин, защото има някаква изгода от това – или за да си спаси животеца, когато е застрашен от справедливия гняв на християните! Псевдо-християнските евреи ги наричат ,,марани“, тоест скрити евреи! Във Ватикана е пълно с такива!

 9. С напредване на възрастта – тоест с приближаването си към Пъкъла – лицата на юдеите все повече заприличват на техния баща – Дявола! Към тези грозни, отблъскващи еврейски лица от статията могат да се добавят зловещите, демонични физиономии на Ротшилд, Рокфелер и Сорос – първите двама (особено първият) са едни от най-високопоставените слуги на Сатана в тоя свят! Също трябва да се отбележи и гротескното подобие на човешки образ върху лицето на Алан Грийнспан – бившият шеф на ,,федералния“ резерв! Такива примери има много, човек може сам да си направи едно разследване … и ще види с очите си зловещите, сатанински лица на юдеите, особено по високите етажи на властта! Това са демони в човешки тела! И като такива, не само външният им вид, но и действията им са демонични!

 10. „…Набива се на очи ужасяващият страх на хората да коментират теми свързани с евреите. Защо ли…“ – Ами, защото очевидно съществува някаква прослойка, организация, бюро, служба или кой знае какво в цялостната еврейска общност – която следи за „коректността“ в изразите спрямо „еврейството“ като цяло и вероятно налага това виждане на нещата. И която държи много евреите да бъдат счмитани за нещо уникално, съвършено различно от всички останали човешки общности. Но!… Евреите са хора, като всички останали хора на тоя свят! Това че има някакви групи сред тях с поведенчески или други отклонения от нормата; че тези групи са заели по някакъв начин доминираща и контролираща позиция в общността им и налагат своето виждане за всичко, отнасящо се до тази общност – трябва ли да бъдат винени всички евреи под слънцето? Аз мисля, че не! Познавам немного от обикновените нашенски евреи – имах съученик в прогимназията, имах двамина състуденти, с много добри приятелски чувства бяхме с някогашен служител в Мототехника. След това животът ме е срещал и с други; накрая работих осем години в израелска фирма – след като бях уволнен от българска организация, защото предизвиках финансова ревизия и тя доказа че младите активисти в организацията крадат до скъсване! В тази фирма се пенсионирах и твърдя че за тия 8 години отношението към мен – както и към останалите българи-служители на фирмата е било винаги и неизменно най-приятелско и почтено!… И – за да бъда честен докрай – лично аз, за повече от 70-те си години, не съм видял нищо лошо, подло, лицемерно или изобщо по-различно от това, което човек би очаквал от всеки нормален и нормално отгледан и възпитан (най-вече възпитан!) българин!
  Това, че има някаква прослойка сред евреите, която поставя ударението върху яростния расизъм, върху изтъкването на тяхната уникалност, на тяхната богоизбраност и т.н. – това е просто въпрос на психиатрия, а не на отношения между обикновени, нормални хора…

  • Помакoff, да ти кажа честно … става ми жал за такива заблудени наивници като тебе! Приличате ми на беззащитни, малоумно блеещи овце, които си пасат спокойно на поляната без да забелязват надвисналата над тях опасност от гладните и жадни за кръв вълци, които за да приспят още повече бдителността на заблуденото стадо (което смятат да разкъсат) са навлекли върху сивата си козина рунтави овчи кожи! Коварната тактика на вълците сработва разбира се, поради уникалната спесифика на овчия манталитет … и стадото започва да ги възприема като ,,свои“, продължавайки да си пасе и преживя безгрижно!

   • Забергане, Я да видим от какви етноси са хората, от които се състои нашата „политическа класа““ Какви са по народност нашите „олигарси“? Това че сред едните и другите може да има и евреи, но все пак 90% са българи – какво би следвало да означава? И двете групи – политическата класа и олигарсите – се състоят на 100% от тежки криминални престъпници!!! Какво да говорим повече?

  • Прав си , но от изследванията на не един и двама изследователи , историци и т.н. този % на свестни евреи е много малък …Аз също познавам много евреи и смело мога да ти кажа ,че ако не са християни ,те не се различават от нищо с мюсулманите . Самата им система и вяра е такава , затова и ако им прочетеш цялата история ще видиш ,че те са бащи на лъжата , кражбата и доста неморални и нечовешки неща .Един комунизъм да вземеш ще видиш ,че е създаден от евреи ,а гледам ,че и доста хора не са запознати и с Хитлер , а той напада основно Русия заради благата и заради ЮДЕОболшевизма. Има изключително много сведения вече за тяхните намерения и дела …в момента в Америка в парламента им има толкова евреи колкото никога е нямало и последствията са налице …Не по думите а по делата ще познаете .Колкото до българските олигарси , ако не изпълняват дадените им указания от лобито , то с тях е свършено и те като страхливи и идолопоклоници и атеисти изпълняват .

   • За нашата „политическа класа“ най-вероятно си прав! Човек направо може да се отчая като наблюдава политиците ни, па и олигарсите ни! Но всъщност и за „водачите“ на евреите в света също си прав! И не случайно казвам че проблемът им е психиатрически – върхушката на световната еврейската общност е съставена от тежки комплексари, като комплексът е за малоценност! Всъщност има един автор, един не много известен съветски дисидент, израсъл и възпитан в Естония. Казвал се е Евгений Яковлевич ГабОвич – 1938-2009. От 1980 г. е живял в Западна Германия – Карлсруе. Бил е математик, горещ привърженик на „новата хронология“ в историята на академиците Носовски и Фоменко. Та Евгений Габович е написал една книга – „История евреев под знаком вопроса“, в която твърди, че библейските евреи въобще не са семити или азиатци, а са 100% европейци. Които обаче не са приемали християнството такова, каквото го знаем днес или каквото е било преди 1500 години и са създали своя религиозна общност в Централна Европа, епископия! Аз се позамислих върху това негово твърдение и понеже съм биолог, с особена слабост към популационната биология, и като съпоставих някои известни факти от историята, направих допускането, че да, напълно възможно е те да са европейци като всички останали европейци, но просто са една общност на хора с някакви генетични дефекти, които са били опасни за майчината популация. Генетичните дефекти дължащи се на генни мутации са нещо съвсем обикновено в еволюцията на всеки биологичен вид. Уникалното при хората е това, че такава общност може да оцелее, да се размножава, расте и завладява нови и нови територии. Което в дивата природа е невъзможно, или почти невъзможно! Та оттука започват всичките проблеми на човечеството с тях! И то не от някаква дълбока древност, а от края на първото хилядолетие от новата ера и начмалото на второто хилядолетие! Другото е крадене на история, нагаждане, фалшифициране и най-вече изграждане на една античовешка философия и възгледи. Типични за генетични мутанти! Но всичко това не изключва съществуването на нормални хора сред тях…

   • „Прав си , но от изследванията на не един и двама изследователи , историци и т.н. този % на свестни евреи е много малък …“
    Толкова е малък, че имаше масови протести срещу войната с Палестина, а младежи подлежащи на военна служба отказаха да отидат и получиха военен затвор. Докато ние правоверните и читави християни дадохме коридор за бомбардировките в Косово преди 15 години без протести, без никаква реакция. Тезата издиша когато се намесят фактите. Накрая само да не се окаже, че техния народ е далеч по-сплотен и разбиращ за какво става въпрос отколкото нашите просветлени народи.

   • „Толкова е малък, че имаше масови протести срещу войната с Палестина, а младежи подлежащи на военна служба отказаха да отидат и получиха военен затвор. Докато ние правоверните и читави християни дадохме коридор за бомбардировките в Косово преди 15 години без протести, без никаква реакция. Тезата издиша когато се намесят фактите. Накрая само да не се окаже, че техния народ е далеч по-сплотен и разбиращ за какво става въпрос отколкото нашите просветлени народи.“ …Къде бяха тея простести? усведоми се и не пиши не подготвен … Отвори си добре очите , ушите и каквото желаеш ….не можеш да избегнеш задължителната военна служба в Израел (3г за мъже и 1,6 месеца за жени, запасите не ги добавям , но те са като все едно си в редовна служба) …наясно ли си със законите им? знаеш ли как се получава израелско гражданство и какво подписваш при получаването му? Фактите ти са нулеви или прочетени от поредния платен драскач или от някой невеж емоционален дебил….(не изключвам и да си видял някоя платена ТВ или тяхна медия (95% са техни))..сплотени са (повтарям както арабите).забиват нож в гърба без да мислят какво ще последва и не делят приятел от враг когато стане въпрос за интерес . Повтарям ти системата им е такава , вярата и нещата на които ги учат. Защо според теб Англия се застъпа за тях за да създадът държава? (а в последствие те им се „отплатиха“ с ежедневни атаки , камикадзета и т.н.) не ми се пише , но като не си запознат с 1 тема по- добре не се изказвай …Следя им историята повече бих казал и от българската и неук и незапознат човек можеш да подхлъзнеш с някой „вносен факт“ , но виж тука удари на камък … и да има юдеи християни , както православни , така и протестанти и католици …. Имат изключителни гении , но мога да допълня ,че те работеха навремето като англичаните с инцеста и от там допълнително нацията им деградира

 11. Мани бегай, не страх ами направо див ужас. Да коментираш статия съдеща хората по лицата е като да викаш Хайл Хитлер ! нищо чудно няма, на хората все пак им е останал разсъдък да преценяват кое е съществено и кое не.

  • Първо те взех за сръбски шпионин, но сега разбрах че си интернационалист- комунист! „Айде бегай“ !!!!

 12. Набива се на очи ужасяващият страх на хората да коментират теми свързани с евреите. Защо ли….

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.