Осама бин Ладен е американски герой

Преди броени дни излезе една статия на Гордон Дъф като отговор от последните събития покрай убийството на терорист номер едно в света.

Тим Осман и Зиги (З. Бжежински)

Тим Осман и Зиги (З. Бжежински)

Хората, които имат достъп до реална информация знаят, че смъртта на Осама бин Ладен (AKA Тим Осмaн, кодово име дадено му от ЦРУ) не е бил убит по начина, по който се представи на публиката нито на мястото, където се казва.

Документи от Русия, които са част от тези на Сноудън изясняват, че Ал Кайда е оперативна група на ЦРУ, Мосад и Саудитските служби. Тези същите преди години развяха фалшивия флаг на тероризма.

От разследването на Дъф в личните му архиви и познания за бин Ладен той пише, че стигнал до ISPR и ISI в Пакистан, където имал срещи с генералния директор на пакистанският ISI. До него седял като свидетел на брифингите бившия финансов консул от сената Джеф Гейтс. По време на други срещи с Лий Уанта, бивш координатор от разузнаването в Белия дом при президента Рейгън, Уанта заявява, че бин Ладен винаги е бил лоялен оперативен служител на ЦРУ.

По времето, когато бин Ладен бил преследван, Дъф имал доказателства за това, че той е бил укриван в САЩ. Имал е и срещи с Оливър Норт и високопоставени служители от Вашингтон. Знаел е хотелите, в които е отсядал бин Ладен, храните които е поръчвал в „Metropolitan Club“ и много повече. Според него ако някой е убил бин Ладен, то те са убили агент на ЦРУ. Няма никакви данни, че бин Ладен някога е минал на „тъмната страна“. Тоест той е от „добрите момчета“.Raden_SM1

След това цялото срамно събитие около смъртта му, което беше за да се прикрие оттеглянето на директора на ЦРУ Леон Панета става ясно, че Панета просто е трябвало да „получи убийството на бин Ладен“ за да не трябва да изиграва тази карта неговия заместник, на когото никой не вярва – Петреъс.

Смъртта на бин Ладен беше държана на тънък лед години наред за да се ползва за футболна политика. Панета получи „голямата победа“ за да може да не остави уязвим Петреъс, който е бил обвързан в създаването на ISIS докато е бил командир в Ирак. Обаче сексуалният му интерес към андрогинните жени го свали от поста му.

Дъф пише за Петреъс:

„По дяволите, винаги съм харесвал този човек, все едно беше някакъв безмозъчен хак. Това е човекът, който въоръжи баасистите и създаде ISIS, построи сунитските милиции и след това отиде в Афганистан за да се справи с бизнеса с наркотиците. Всичко като по часовник. Може ли да мразим такъв човек?

Нека поговорим за фарса от Аботабад.

Значи болнав човек, който лежал често в американски болници и гледал на малко екранче телевизия в „безопасните къщи“ и дори умрял отдавна, ти си избери историята, скача, хваща АК и разстрелва беззащитна женица използвана като човешки щит и умира в градушка от хвърчащи куршуми. Точно като във филм от рода на Бони и Клайд, нали?

Разбира се виждаме и парчета от американски хеликоптер и докладвания за шестима мъртви американски войници, дори повече отколкото можело да побере подобен хеликоптер.
Първоначалния им план бил да се създаде оперативна база в Пакистан, където да се карат провизии и гориво. Летели и се приземявали в Пакистан, където обаче се ударили в камък и хеликоптера избухнал в огън, избил екипажа и повечето пътници. Изведнъж плана им се променил и решили да заловят Осама бин Ладен и да го закарат в плен до базата в Баграм. После става още по-интересно. Превозния полет с трупа, изчезва над Индийският океан. Няма начин да са стигнали до Индийския океан, но въпреки това изчезва там.
Опитайте се да разберете повече за противовъздушната отбрана на Пакистан. Предполага се, че Пакистан не е в състояние да открие подобен хеликоптер стелт, който лети от Афганистан, но въпреки това няколко пакистански CH53 изминали 1300 км и свалили „нашите момчета с трупа на бин Ладен“.

20120711-435px-11setembroДа, противовъздушната отбранителна система на Пакистан е много добра, но на тези хеликоптери и така и така би им трябвало няколко зареждания преди да достигнат до „целта си“.

Колко войни се почнаха, и колко нации бяха съсипани под фалшивия флаг на тероризма?

Лидерите на САЩ трябваше да му връчат почетен медал на Осама бин Ладен заради всичките неща, чрез които си проправят път в собствените си планове и каши.

Несъмнено Осама бин Ладен е американски герой.

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s