Мутрата си е „звезда“, но какъв е тоя Радан?

Мутрата си е звезда на простолюдието и безхаберието. Престъпник от класа с история и убедителен в лъжите психопат. Срещал съм и други като него. Но от къде извъднъж се пръкна Радан, който за 2 г. и премиер ще го направят. Единственото, което знам за същия – адвокат от листа на US партията Реформаторски блог. Според който пo модел на Маккейн, естествено, трябва да сме първи на фронта в пълно бойно снаражение, когато САЩ набедят някой за „диктатор“ или „ос на злото“.. /Сирия, Либия, Русия, Идил../, през всичките им медийни канали в „развития“ ви 1 млрд души свят на роби. Та същия след 2 г. тикане на физиономията му в очите на племето ни по ТВ новини и сайтове – всеки ден. Макар все още напълно безизвестен шут за мен самия и поставено лице на САЩ с по-малко от 1% електорална подкрепа сред етническите българи на последните избори /визирайки разцеплението на РБ/ ГО ПРЕДЛОЖИХА И ЗА ПРЕМИЕР!!! РОБИ, КОЛОНИЯ…

Боян Максимов

Advertisements

3 thoughts on “Мутрата си е „звезда“, но какъв е тоя Радан?

  1. Накратко! Много станаха гадовете , а врата на народа отъня и исдкат да му го извият. Да видиме ли какво ще стане? Вие какво мислите? Самоче мислете по бързо.

  2. Ами току-що прочетох във Фейсбук, че лицето Радан Кънев е 100% евреин! В това не Би имало лошо, ако той не беше един подставен мъпет от някого си, с цел известна единствено на тоя някой си, но можем да бъдем сигурни, че не е за доброто на България и Българите!!!! При това леля му – Solchi Mois Cordova (Elka) (само не разбрах по чия линия, бащина или майчина) – била партизанка в отряд „Антон Иванов“ (май недолюбван от „партизанина“ Янко в отряда „Чавдар“, в който не е и припарвал дори!) и е загинала или починала твърде млада, едва на 20 години. Независимо от това за къкъв десен се проБутва тогава въпросния Радан (или както му викат във фейсбоклука – Рамадан? Ами че той е по комунист от цялото сегашно БСП значи!?!? Егати перверзията… И го гласели за премиер! И сигурно заради това и Теквеника заяви по едно време че може и да не е премиер или че не искал или някаква такава дрънканица…

  3. ГЕНОЦИДЪТ НА БЪЛГАРИТЕ Е В РАЗГАРА СИ,ПОРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ САМО ЩЕ ГО ПРОДЪЛЖИ,НО И ЩЕ ГО ЗАДЪЛБОЧИ.ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЕ САМО ,ЧЕ СА БЪЛГАРОФОБИ,ТЕ НЕ СА НАРОДНИ ХОРА,ТЕ СА КРАЙНИ ИНДИВИДУАЛИСТИ И ЖЕЛАЯТ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА,,ЕВРО,,/АНГЛОСАКСОНСКИЯ НЕОЛЕБЕРАЛИЗЪМ,/,АМЕРИКАНСКИЯ ГЛОБОФАШИЗЪМ И ИМПЕРСКО МЕСИАНСТВО.ПРЕДИ 25Г.БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СРЕДНО-ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ,НА 15 МЯСТО ПО ИКОНОМИКА В СВЕТА.1989,СЛЕД КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯТА ,ПРОВЕДЕНА НАЧЕЛО С ГОРБАЧОВ,БЕШЕ СЪЗДАДЕНА Т.НАР.КРЪГЛА МАСА ,КЪДЕТО БЕ ДАДЕН СТАРТ НА Т.НАР.ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА/НАЙ-ГОЛЯМОТО ПОСТИЖЕНИЕ НА КОНСПИРАЦИЯТА/,БЕШЕ ОГРАБЕНА ИКОНОМИКАТА,ОТКРАДНАТИ МИЛИЯРДИ.БЕ ВЪВЕДЕН СРЕДНОВЕКОВЕН КАПИТАЛИЗЪМ И МУТРОКРАЦИЯ,КОЯТО РОДИ НОВАТА РОБОВЛАДЕЛСКА ОЛИГАРХИЯ /ОКОЛО 1-2%/И РОБИ,ПОВЕЧЕТО НА ГРАНИЦАТА НА ОЦЕЛЯВАНЕ,БЯХА УНИЩОЖЕНИ СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА,ИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА,ПОЯВИ СЕ ДЕМОГРАВСКИ СРИВ ,ОТДЕЛНО МНОГО ХОРА ЕМИГРИРАХА.ДО 2050Х,ТЕРИТОРИЯТА ЩЕ Е ПОЧТИ СВОБОДНА ОТ БЪЛГАРИ,СЛЕД КОЕТО ЩЕ БЪДЕ РАЗПОКЪСАНА НА ОТДЕЛНИ БУФЕРНИ ЗОНИ И ПРЕСЪЕДИНЕНИ КЪМ ТУРЦИЯ.ЗА ЖАЛОСТ ПОВЕЧЕТО ОТ НАРОДА НЕ Е ОСЪЗНАЛ ,ЧЕ С ТОЗИ МОДЕЛ И СРЕДСТВА НА С-МАТА,НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА С-МА Е ИЗГРАДЕНА НА ПРИНЦИПА НА ГРАБЕЖ,ВОЙНА ,МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ,МОНОПОЛИ,АНТИЧОВЕШКА ПОЛИТИКА.ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,КОИТО СА ВЪВ ВЛАСТА И СА МАРИОНЕТКИ НА ВЪНШНИ СИЛИ,СА ЛАКЕИ ОТ КОИТО ИМА ВРЕМЕННА ИЗГОДА,НО И ТЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ НА МАСАТА НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ ЕС И САЩ.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.