Израел – плъх в ъгъла

Израел е силен, могъщ, непобедим. Има камиони с ядрени оръжия, има касетъчни боеприпаси, експлозиви DIME, бял фосфор и други незаконни или експериментални оръжия, с които могат да убиват и осакатяват колкото се може повече цивилни палестинци, когато им харесва.

Израел е особено опитен в масовото избиване на деца. Непрекъснато ни напомнят, че може да упражни „Опцията Самсън“ и да пусне ядрени оръжия върху столиците на Европа и на Близкия изток. Израел дори са колонизирали Америка, най-мощната нация в света, инвестирайки милиарди долари на година в знак на почит. Какво зашеметяващо и превъзхождащо същество! Светът стои в страхопочитание на великия и страшен Израел.

rat

Или израелците искат да ни накарат да вярваме в това поне.

Но това е просто една илюзия. Израел не се държи като уверена и силна нация. Вместо това, той отчаяно се нахвърля като притиснат в ъгъла плъх в последните си мигове на бяс.

Израелския геноцид срещу народа на Газа предизвиква сеизмична промяна в световното обществено мнение. Решението на Нетаняху да разпъват Газа има обратен ефект. Израел не е постигнал нито една от обявените стратегически цели. Той не може да унищожи Хамас, не може да спре ракетния обстрел, не може да спре жителите на Газа да копаят тунели.

Нетаняху очевидно се надяваше, че когато Израел изколи палестинските деца, палестинците ще обвинят Хамас затова. Вместо това, палестинците (и света) обвиняват Израел. В края на краищата израелските войници са тези, които убиват и осакатяват децата. Всяко страдание причинено от ционистите предизвиква все повече сила и решимост да се противопоставят на ционизма чрез всички необходими средства. И това се отнася и за хората по целия свят, не само в Палестина.

Професор Джон Долан от Университета на Вирджиния наскоро преиздаде гледната точка на „военният маниак“ Гари Бречър, в която има дори повече истина днес отколкото преди години:

Израел може да спечели тази битка, но той е загубил войната вече…(през 2009 г.) те убиха 1400 палестинци, и това не направи нищо друго освен да им се пригади на всички. В такива разрешения на конфликта, реалния победител са палестинците.

Повечето други стратези са съгласни, че не всички имат смелостта да говорят открито. Бившият съветник по националната сигурност Збигнев Бжежински казва, че Нетаняху „прави много сериозна грешка … той изолира Израел. Застрашава неговото по-далечно бъдеще.“

Какво по-дъалечно бъдеще? пита друг легендарен съветник по националната сигурност, Хенри Кисинджър. В едно интервю от 2012 г. за „Ню Йорк Поуст“, Кисинджър направи следното изявление:

След 10 години няма да има повече Израел.

Дори най-отявлените поддръжници на Израел признават, че губят в Газа. Циониста Джефри Голдбърг признава в статията си „Защо Израел губи войната, която той печели?“ Голдберг се опитва да си отговори сам като напада мюсюлманите по света и всички „антисемити“, които се противопоставят на Израел и геноцида, който извършва. И това си е геноцид, дори ционистите го признават. Йоханан Гордън говори за огромното мнозинство от израелските евреи и техните поддръжници по света, когато публикува мнението си в статия в „The Times of Israel“, където открито проповядва геноцид. В статията си „Когато геноцида е допустим“, Гордън е далеч по-екстремен от всичко, което някога е писал Адолф Хитлер. Дори турският премиер Ердоган заяви миналата седмица:

Тези които обвиняват ден и нощ Хитлер го надминаха по варварство.

Някои ционистки плъхове се нахвърлят дори върху Обама и Кери. Те вярват, че американския президент и държавния секретар изпращат погрешни послания, които не са с достатъчно пламък в подкрепа на нападението на Израел срещу Газа. Това е една от основните причини Израел да губят в Газа, според Джефри Голдбърг. Той обвинява Кери в „задоволяване“ на Хамас.

Други ционистки плъхове не само, че може да обвиняват Обама и Кери, но всъщност могат да заговорничат срещу тях. Миналата година американския ционист Андрю Адлер, редактор на еврейския „Таймс“ публикува редакционна статия, призоваваща израелската Мосад да убият президента Обама. Много ционисти вероятно се подхранват със същите идеи и днес – независимо от факта, че Обама е оказал много по-малко натиск върху Израел, отколкото предишните президенти.

За пореден път, притиснатите в ъгъла плъхове стрелят по погрешната цел. Реалният политически проблем в Америка не е Обама, а младежите, които гласуваха за него. Израелският журналист Питър Бейнард тъкмо публикува една статия в „Аарец“:

Заради Газа, Израел губи коалицията си с Обама. След като Америка се превръща в по-малко националистическа, агресивна и религиозна, съчувствието към Израел ще спада, определено точно заради тези характеристики.

Бейнард отбелязва, че американските поддръжници на Израел постепенно отмират, според Галъп е така, тъй като са хората над 65 г. възраст. Докато тези на около 30 г., и по-малко, им се противопоставят вече с мнозинство. Изглежда неизбежно, че в не много далечното бъдеще, самотния поддръжник на Израел – САЩ, ще се обърне срещу ционисткото образувание. А когато това се случи, пророчеството на Кисинджър – ще бъде изпълнено.

Израелските лидери знаят, че времето, историята и демографията работят срещу тях. Те знаят, че расисткия режим на апартейда в Южна Африка, който не е бил толкова злобен като този в Израел, беше изтрит от страниците на времето от един променящ се поток на световното обществено мнение, много подобно на днешната надигаща се вълна на анти-ционизъм.

Плъховете в Израел са притиснати към стената. Притиснати са в ъгъла и го знаят. И тъй като те сляпо са закрепни в безполезната си ярост към масовото избиване на все по-нарастващия брой беззащитни жени и деца, те просто ускоряват собствената си неизбежна смърт.

Автор: Др. Кевин Барет
Източник: veteranstoday.com

Advertisements

One thought on “Израел – плъх в ъгъла

 1. Господи каква невероятна статия!!!
  БЛАГОДАРЯ ви че ви има anonybulgaria!
  От години „просвещавам“ заслепените идиоти, че Израел и ционизмът са първоизточникът на цялото зло на планетата. Нацизмът, фашизмът и темподобни са „деца“ на ционизма. В сравнение с Израелските военнопрестъпници Хитлер е дилетант-новобранец.
  Дано доживея да видя „смъртта“ на Израелската държава, но с настоящият президент на САЩ (Доналд Тръмп) и евреите с които се е обградил се опасявам, че Израелската държава ще има подем. Нека не забравяме, че Иванка Тръмп е гиюр (ортодоксален евреин). Ако вярвате, че има разлика между евреи(юдеи) и ционисти, то значи сте в пълна заблуда. Изключения винаги има, но те затова са изключения, за да потвърждават правилата. Не бива да забравяме, че именно равини са онези които търгуват с детските органи на убитите палестински деца и те са на предна линия при организиране на дарения за ционистките военни и милиции.
  Никой режим не е просъществувал вечно и този няма да успее. Той вече се провали, а младото поколение което израстна и новите които се формират като личности, са отвратени от престъпленията на евреите в Газа.
  А проектът START-UP който евреите стартираха с цел привличане именно на младите с цел приспиване на сетивата и чувствителността им към еврейското варварство е 100% обречен. Никой нормално развит интелект не би си затворил очите за това варварство. Тоест легитимацията на еврейските военнопрестъпления към децата(и въобще нараода) на Палестина е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НА!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s