Кой беше на гей парада в София?

Едно е важното, че той беше организиран, както обикновено от посолството на САЩ

Selection_050

На снимката с „Номер 1“ е отбелязан Роберт Леви, евреин и активен участник в протестите станали известни с участието на активистите спонсорирани от НПО-та и десни български политически сформирования, НПО-та свързани с правителството на САЩ. Леви успял да завърши българска филология и културология. Женен с 2 деца. Издал 2 стихосбирки “Един от върха на иглата” и “Вавилон”. Работил е като журналист, сценарист и режисьор на филми. Представете си пропагандата, която е прокарвал през годините на прехода в умовете на българските граждани. Сценарист на филмите: “Кипър – любовта е брак”, “Силистра – историята продължава”, “Несебър – градът, който не потъва”, “Исландия – земя като в деня след сътворението” (сценарист и режисьор), “Приказка за една професия – 100 години Главна инспекция по труда” (сценарист и режисьор), “Ловеч”, “Впиши се в историята – район “Тракия” в Пловдив”, “Сердика е моят Рим” (филмът представи българската столица в Брюксел в седмицата преди приемането на България в ЕС), “Пътешествие за работа – Национална агенция по заетостта” (сценарист и режисьор), “Варна”, “Кенгуруто”, “Слонът”, “Проект ЖП представи си”, “Присъединете се – Европейска харта за пътна безопасност” (сценарист и режисьор), “Завръщане у дома” (частна поръчка), „110 години МВНР” и много други. Сценарист на три филма по проекта „Това е България” – „Това е България – Античност”, „Това е България – Средновековие”, „Това е България – столицата София”. Съсценарист на „Това е България – българското Черноморие”.

В контактите му, в социалната мрежа Facebook веднага се вижда, че повечето са известните за много ни активисти и чиновници от мозъчните тръстове (think tanks), финансирани чрез НПО-та свързани с правителството на САЩ, доста от тези са и тези от протеста #ДАНСwithme, както и техни заблудени симпатизанти или такива, които се опитват да „цъфнат“.
Както знаем вече много хора, повечето са фенове на или замесени с ДСБ на Иван Костов и пионката му Радан Кънев, както и Реформаторски Блок сега.

А ако ги затвори за публиката контактите (посочени в по-горната връзка), вижте няколко снимки (тези, които не ги знаем сме ги скрили) направени от профила му:

Selection_051 Selection_052

Същите и останалите/другите можете да ги намерите в контактите на абсолютно всеки един от тази мрежа (проверете, направете си труда), те така се координират и манипулират гражданското общество в България. Те са говорителите, активистите, те са „протестърите“.

Номер 2 от снимката е Данчо Йорданов. Контактите му са отново от същите. Не се обезпокоихме да се занимаваме с него.

Следващият е Виктор Лилов:

Selection_053

Този е от “Гражданския съвет” на Реформаторски блок. А знаем, какви „ескперти“ се мъдрят там. Арабист, мениджър в областта на културата (забелязвате ли, все свързани със света на изкуството), музикален продуцент. Специализирал e в Международната академия за ръководни кадри – Гумерсбах, в Университета за национално и световно стопанство – София, в Maison des Cultures du Monde. Бил е радиоводещ в RFI – България и музикален рецензент. Основател е на Black Flamingo Publishing – българско издателство за поезия, драматургия, белетристика, както и за специализирани художествени и документални проекти от България и Европа.

РБ се опитват да трупат точки в гей средите също – Виктор Лилов от РБ: Гей бракът изравнява правата на хомосексуалните с останалите в общността

В контактите му откриваме пак същите активисти. Има ли все още някой да го учуди този факт?

Павел Николов, още един на/от гей парада:

10484775_10152515738253750_7902006396605022447_n

Този дядка изглежда много активен, особено що се отнася до събиранията правени от Реформаторски блок (РБ). Забелязва се, че е изявлен анти-комунист. Разбира се както и всички от РБ 🙂

Какъв извод можем да си извадим до тук? Ами че РБ са събрали поддръжниците и феновете си костовисти, за да направят бройката на гей парада в България.

Дедо Павел е учител (или е бил такъв) в ОУ „Хр. Смирненски“, с. Вакарел. Надяваме се, че е учител включително по плуване, защото има много смущаващи снимки на профила си, снимки като тази:

10285675_10203820794630133_1183016298295979967_oИзвинявай дедо, но след парад пропаганда на сексуалността да си показваш открито снимки с деца в профила е меко казано грозно.
Следващата е Надежда Московска:

10383078_10152515738103750_1359781001015704820_n

На следващата снимка я виждаме в залата при “Ранобудните студенти”, обучените активисти, при които неспирно ораторстваха десетки от “експертите” на мозъчните тръстове, както и самия Джеймс Пардю, бивш американски посланик в България си сложи отпечатъка открито на затворени врати при тези пионки на неговото правителство. После здравей стипендиооо! 😀

maxresdefaultВ контактите и откриваме отново хора на западната мрежа, такива като Асен Генов и Найо Тицин, Тома Белев.
Надке, няма лошо да те привличат сексуално пълнолетните момиченца, но драга, аман от соростутки 😉

На следващата снимка виждаме Радослав Стоянов, който да, той е действителен хомосексуалист, но пък и чист педераст. След малко ще разберете, защо.

10509574_10203620794735790_819695127233488139_n

Също и от профила си във Facebook представи самата дърта усойница-шпионин с думите „нейно превъзходителство“. Вижте го тук:

Selection_054…. която нямам как да не бъде там, все пак нейното правителство е спонсора и създателя на гей парада в България:

Selection_055

Другите също не са маловажни, запомнете ги. Но все пак са само подхранваните от Вашингтон въшки. Тази година беше Иво Прокопиев спонсора, неговите Икономедиа и Капитал са известни с това, че са трамплин за западните мозъчни тръстове в България и „експертите“ им.

Много от участниците се забеляза, че бяха “артисти”, от тези изтропваните от Червената къща, която е нещо като творчески мозъчен тръст (think tank), чрез който да се обхваща тази част от обществото. Патетично, но все пак реалност съществуваща активно в нашето общество.

В никакъв случай нямаме нищо против хомосексуалистите, но във всеки случай се обявяваме против хомосексуалната публична пропаганда на САЩ в България.

Advertisements

8 thoughts on “Кой беше на гей парада в София?

  1. Абе вие сте ненормални бе! защото е кадърен и е работил, значи е лош.. кажи точно какво лошо е направил Лилов? завистливи, малки, некадърни, анонимковци…

  2. 🙂 Понеже се почва с евреин, като №1 в списъка, вижте, какво е отношението на религиозните евреи към педерасите. Оп-па! Обърках се! Саках дЪ кажем гейовете! 🙂

    http://www.dw.de/%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/a-15771641

    • Иванов – те презират педерастията, но само когато е между тях си. Т.е. еврейна задължително трябва да остави поколение. Но за гойте – тези като вас – може, и дори е препоръчително. Както знаете, гойте са нещо по-низко от животните. И основна задача на „истинският“ еврейн е, да ги пороби, излъже, разврати и унищожи. Сега г-н Иванов, разбрахте ли защо списъкът започва така. Четете по.надолу – има и още 🙂

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s