Кой беше на гей парада в София?

Едно е важното, че той беше организиран, както обикновено от посолството на САЩ

Selection_050

На снимката с „Номер 1“ е отбелязан Роберт Леви, евреин и активен участник в протестите станали известни с участието на активистите спонсорирани от НПО-та и десни български политически сформирования, НПО-та свързани с правителството на САЩ. Леви успял да завърши българска филология и културология. Женен с 2 деца. Издал 2 стихосбирки “Един от върха на иглата” и “Вавилон”. Работил е като журналист, сценарист и режисьор на филми. Представете си пропагандата, която е прокарвал през годините на прехода в умовете на българските граждани. Сценарист на филмите: “Кипър – любовта е брак”, “Силистра – историята продължава”, “Несебър – градът, който не потъва”, “Исландия – земя като в деня след сътворението” (сценарист и режисьор), “Приказка за една професия – 100 години Главна инспекция по труда” (сценарист и режисьор), “Ловеч”, “Впиши се в историята – район “Тракия” в Пловдив”, “Сердика е моят Рим” (филмът представи българската столица в Брюксел в седмицата преди приемането на България в ЕС), “Пътешествие за работа – Национална агенция по заетостта” (сценарист и режисьор), “Варна”, “Кенгуруто”, “Слонът”, “Проект ЖП представи си”, “Присъединете се – Европейска харта за пътна безопасност” (сценарист и режисьор), “Завръщане у дома” (частна поръчка), „110 години МВНР” и много други. Сценарист на три филма по проекта „Това е България” – „Това е България – Античност”, „Това е България – Средновековие”, „Това е България – столицата София”. Съсценарист на „Това е България – българското Черноморие”.

В контактите му, в социалната мрежа Facebook веднага се вижда, че повечето са известните за много ни активисти и чиновници от мозъчните тръстове (think tanks), финансирани чрез НПО-та свързани с правителството на САЩ, доста от тези са и тези от протеста #ДАНСwithme, както и техни заблудени симпатизанти или такива, които се опитват да „цъфнат“.
Както знаем вече много хора, повечето са фенове на или замесени с ДСБ на Иван Костов и пионката му Радан Кънев, както и Реформаторски Блок сега.

А ако ги затвори за публиката контактите (посочени в по-горната връзка), вижте няколко снимки (тези, които не ги знаем сме ги скрили) направени от профила му:

Selection_051 Selection_052

Същите и останалите/другите можете да ги намерите в контактите на абсолютно всеки един от тази мрежа (проверете, направете си труда), те така се координират и манипулират гражданското общество в България. Те са говорителите, активистите, те са „протестърите“.

Номер 2 от снимката е Данчо Йорданов. Контактите му са отново от същите. Не се обезпокоихме да се занимаваме с него.

Следващият е Виктор Лилов:

Selection_053

Този е от “Гражданския съвет” на Реформаторски блок. А знаем, какви „ескперти“ се мъдрят там. Арабист, мениджър в областта на културата (забелязвате ли, все свързани със света на изкуството), музикален продуцент. Специализирал e в Международната академия за ръководни кадри – Гумерсбах, в Университета за национално и световно стопанство – София, в Maison des Cultures du Monde. Бил е радиоводещ в RFI – България и музикален рецензент. Основател е на Black Flamingo Publishing – българско издателство за поезия, драматургия, белетристика, както и за специализирани художествени и документални проекти от България и Европа.

РБ се опитват да трупат точки в гей средите също – Виктор Лилов от РБ: Гей бракът изравнява правата на хомосексуалните с останалите в общността

В контактите му откриваме пак същите активисти. Има ли все още някой да го учуди този факт?

Павел Николов, още един на/от гей парада:

10484775_10152515738253750_7902006396605022447_n

Този дядка изглежда много активен, особено що се отнася до събиранията правени от Реформаторски блок (РБ). Забелязва се, че е изявлен анти-комунист. Разбира се както и всички от РБ 🙂

Какъв извод можем да си извадим до тук? Ами че РБ са събрали поддръжниците и феновете си костовисти, за да направят бройката на гей парада в България.

Дедо Павел е учител (или е бил такъв) в ОУ „Хр. Смирненски“, с. Вакарел. Надяваме се, че е учител включително по плуване, защото има много смущаващи снимки на профила си, снимки като тази:

10285675_10203820794630133_1183016298295979967_oИзвинявай дедо, но след парад пропаганда на сексуалността да си показваш открито снимки с деца в профила е меко казано грозно.
Следващата е Надежда Московска:

10383078_10152515738103750_1359781001015704820_n

На следващата снимка я виждаме в залата при “Ранобудните студенти”, обучените активисти, при които неспирно ораторстваха десетки от “експертите” на мозъчните тръстове, както и самия Джеймс Пардю, бивш американски посланик в България си сложи отпечатъка открито на затворени врати при тези пионки на неговото правителство. После здравей стипендиооо! 😀

maxresdefaultВ контактите и откриваме отново хора на западната мрежа, такива като Асен Генов и Найо Тицин, Тома Белев.
Надке, няма лошо да те привличат сексуално пълнолетните момиченца, но драга, аман от соростутки 😉

На следващата снимка виждаме Радослав Стоянов, който да, той е действителен хомосексуалист, но пък и чист педераст. След малко ще разберете, защо.

10509574_10203620794735790_819695127233488139_n

Също и от профила си във Facebook представи самата дърта усойница-шпионин с думите „нейно превъзходителство“. Вижте го тук:

Selection_054…. която нямам как да не бъде там, все пак нейното правителство е спонсора и създателя на гей парада в България:

Selection_055

Другите също не са маловажни, запомнете ги. Но все пак са само подхранваните от Вашингтон въшки. Тази година беше Иво Прокопиев спонсора, неговите Икономедиа и Капитал са известни с това, че са трамплин за западните мозъчни тръстове в България и „експертите“ им.

Много от участниците се забеляза, че бяха “артисти”, от тези изтропваните от Червената къща, която е нещо като творчески мозъчен тръст (think tank), чрез който да се обхваща тази част от обществото. Патетично, но все пак реалност съществуваща активно в нашето общество.

В никакъв случай нямаме нищо против хомосексуалистите, но във всеки случай се обявяваме против хомосексуалната публична пропаганда на САЩ в България.

Advertisements

8 thoughts on “Кой беше на гей парада в София?

  1. евроледерастия и европедофилия!!! е ми гласувайте за тях.

  2. Абе вие сте ненормални бе! защото е кадърен и е работил, значи е лош.. кажи точно какво лошо е направил Лилов? завистливи, малки, некадърни, анонимковци…

    • Иванов – те презират педерастията, но само когато е между тях си. Т.е. еврейна задължително трябва да остави поколение. Но за гойте – тези като вас – може, и дори е препоръчително. Както знаете, гойте са нещо по-низко от животните. И основна задача на „истинският“ еврейн е, да ги пороби, излъже, разврати и унищожи. Сега г-н Иванов, разбрахте ли защо списъкът започва така. Четете по.надолу – има и още 🙂

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.