Тринадесет годишна цикличност

Радвам се че ви има, за да не забравяме цялостния си поглед към световните събития.

Четеейки статия за Аарон Русо, се сетих най-случано, че след като създателите на FED са ционисти до мозъка на костите си, при които символиката определено влияе, би следвало планът им да е подвластен на цикличност, нещо като структура на плана… звучи наивно, но ето и идеята:

Ако сметнем че 1913 е начална година на плана за NWO, то циклите се повтарят през 13 години (свещено число за съответните господа) и след началото на първият от тях, е започнал и първият глобален световен конфликт – ПСВ. Цикълът продължава до 1926г. Приблизително това е и краят на разцвета на американската икономика, 3 години преди голямата депресия. Между другото първите индикации за спад в цените на акциите са през 1926-та, но те са бързо коригирани и всичко е продължило по старо му. Интересното е че следващият цикъл завършва с почването на Втората световна война, както знаем Карнеги е снабдявал със стомана немските заводи за танкове и т.н. Кризата свършва с война, почва нов цикъл. 1939-1952 Тотална война, престъпления срещу човечеството от най-жестока степен. Целта на войната е постигната, с решение на ООН се издига нова държава в суверенната територия на Палестина, което е друга тема… 1952-1965 Нямам данни за големи събития, освен че краят на цикъла почти съвпада с началото на Виетнамската война. 1965-1978 Отмяна на златният стандарт (1974), също така през 1978 г. енергийна криза. Страните от ОПЕК вдигат цената на петрола което води до сътресения на пазарите. 1978-1991 Може би най-важното през този период, гледайки през призмата на ционистите е не само падането на желязната завеса, но и обявяването от Джордж Буш старши на Нов Световен Ред 11 години преди 2001 година – на 11-ти септември.

1991-2004 Първа война в Персийския залив. САЩ се обръщат срещу бившия си съюзник Садам Хюсейн. Война в Югославия. Обявяване на война срещу тероризма и нахлуване пак в Ирак през 2003 г. Естествено масовите медии насаждат мнението, че тази война е задължителна, за да се осигури сигурност на населението. Между другото задкулисните играчи изпитват симпатия към този район, тъй като той е част от култа им към Ищар и Вавилон като цяло, понеже той е „родното им място“ оттам произлиза символа на илюминати с преплетените змии около жезъла (поне по мое наблюдение). Само че широката публика я интересува къде стоките са на 50% discount…

Осми цикъл 2004-2017, къде се намираме всъщност. Открита война срещу свободни нации – Либия, Египет, Тунис, Сирия, присъствие на САЩ в близкия изток. Естествено американците не пращат армии, но пък създаденото от евреина Зукърбърг средство за манипулаця, а и други сайтове инициират арабската революция. Между другото, защо САЩ отрича да подкрепя „бунтовниците“ в Сирия, след като във филма „Сирийски дневник“, а и по други клипове е явно, че те разполагат с американски оръжия M16… подробност.

В последно време се търси и конфликт с Русия чрез вратичката Украйна. И каква наглост е да се твърди, че именно с руски оръжия е свален малайзиският самолет. Този цикъл завършва след около 3 години и се надявам да няма чак такова съвпадение, но пък имам опасения и ако трябва да разберем елитарните окултисти, може би символиката не е лошо решение.

Ще се радвам ако съм помогнал или поне съм накарал да се замислим за дейвствителността такава каквато всъщност е.

Ваш фен и свободомислещ Радушев

(от пощата)

Advertisements

2 thoughts on “Тринадесет годишна цикличност

  1. Има логика и синхрон в тези цикли. Да наближава война и има надежда,че алтернативата Русия-Китай може да спре илюминатите. Ние сме тотално прецакана държава и народ и за нас нищо добро не се очертава.

  2. Не разбирам от символика и цифри, но съм сигурен, че се задава голяма война. И разтърсващи събития в (и около) Русия. Това е ясно като бял ден. А пък на какви цикли и периоди отговарят тези събития – Вие сам си ги впишете във Вашите схеми.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.