Тринадесет годишна цикличност

Радвам се че ви има, за да не забравяме цялостния си поглед към световните събития.

Четеейки статия за Аарон Русо, се сетих най-случано, че след като създателите на FED са ционисти до мозъка на костите си, при които символиката определено влияе, би следвало планът им да е подвластен на цикличност, нещо като структура на плана… звучи наивно, но ето и идеята:

Ако сметнем че 1913 е начална година на плана за NWO, то циклите се повтарят през 13 години (свещено число за съответните господа) и след началото на първият от тях, е започнал и първият глобален световен конфликт – ПСВ. Цикълът продължава до 1926г. Приблизително това е и краят на разцвета на американската икономика, 3 години преди голямата депресия. Между другото първите индикации за спад в цените на акциите са през 1926-та, но те са бързо коригирани и всичко е продължило по старо му. Интересното е че следващият цикъл завършва с почването на Втората световна война, както знаем Карнеги е снабдявал със стомана немските заводи за танкове и т.н. Кризата свършва с война, почва нов цикъл. 1939-1952 Тотална война, престъпления срещу човечеството от най-жестока степен. Целта на войната е постигната, с решение на ООН се издига нова държава в суверенната територия на Палестина, което е друга тема… 1952-1965 Нямам данни за големи събития, освен че краят на цикъла почти съвпада с началото на Виетнамската война. 1965-1978 Отмяна на златният стандарт (1974), също така през 1978 г. енергийна криза. Страните от ОПЕК вдигат цената на петрола което води до сътресения на пазарите. 1978-1991 Може би най-важното през този период, гледайки през призмата на ционистите е не само падането на желязната завеса, но и обявяването от Джордж Буш старши на Нов Световен Ред 11 години преди 2001 година – на 11-ти септември.

1991-2004 Първа война в Персийския залив. САЩ се обръщат срещу бившия си съюзник Садам Хюсейн. Война в Югославия. Обявяване на война срещу тероризма и нахлуване пак в Ирак през 2003 г. Естествено масовите медии насаждат мнението, че тази война е задължителна, за да се осигури сигурност на населението. Между другото задкулисните играчи изпитват симпатия към този район, тъй като той е част от култа им към Ищар и Вавилон като цяло, понеже той е „родното им място“ оттам произлиза символа на илюминати с преплетените змии около жезъла (поне по мое наблюдение). Само че широката публика я интересува къде стоките са на 50% discount…

Осми цикъл 2004-2017, къде се намираме всъщност. Открита война срещу свободни нации – Либия, Египет, Тунис, Сирия, присъствие на САЩ в близкия изток. Естествено американците не пращат армии, но пък създаденото от евреина Зукърбърг средство за манипулаця, а и други сайтове инициират арабската революция. Между другото, защо САЩ отрича да подкрепя „бунтовниците“ в Сирия, след като във филма „Сирийски дневник“, а и по други клипове е явно, че те разполагат с американски оръжия M16… подробност.

В последно време се търси и конфликт с Русия чрез вратичката Украйна. И каква наглост е да се твърди, че именно с руски оръжия е свален малайзиският самолет. Този цикъл завършва след около 3 години и се надявам да няма чак такова съвпадение, но пък имам опасения и ако трябва да разберем елитарните окултисти, може би символиката не е лошо решение.

Ще се радвам ако съм помогнал или поне съм накарал да се замислим за дейвствителността такава каквато всъщност е.

Ваш фен и свободомислещ Радушев

(от пощата)

Advertisements

2 thoughts on “Тринадесет годишна цикличност

  1. Има логика и синхрон в тези цикли. Да наближава война и има надежда,че алтернативата Русия-Китай може да спре илюминатите. Ние сме тотално прецакана държава и народ и за нас нищо добро не се очертава.

  2. Не разбирам от символика и цифри, но съм сигурен, че се задава голяма война. И разтърсващи събития в (и около) Русия. Това е ясно като бял ден. А пък на какви цикли и периоди отговарят тези събития – Вие сам си ги впишете във Вашите схеми.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s