Колко струва изборът – от какъв пол да бъдеш?

В съвременното общество за основна демократична ценност се смята правото на избор – от какъв пол да бъдеш. Каква е цената на този избор във финансов, социален и житейски план – ще се опитаме да разберем в следващите редове.

Има още две категории, които не споменахме – естетическа и морална – но мислим, че с налагането на „модерният хуманизъм”, тези категории вече са само спомен.

И така, наскоро Европа официално призна съществуването на трети пол. Това се случва при положение, че през цялата история на човечеството са били известни два пола – мъжки и женски /изключение правят единствено древногръцките митове и легенди, и разказите там за митичните същества андрогини – съчетаващи мъжкото и женското – но те все пак са „митове и легенди” и няма доказателства, че са съществували/. Друг доказан факт е, че полът се определя на генетична основа. Общо известно е, че мъжът има една двойка хромозоми XY, която е различна от аналогичната двойка хромозоми при жената – XX. Въпросната двойка хромозоми определя точно пола на индивида и предава половите белези на поколението. Тя присъства във всяка една клетка на организма. Елементарната логика показва, че и на генетично ниво клетките на мъжът и клетките на жената са различни.

Sex determinationВ изключително редки случаи има аномалии в тази двойка – появяват се XXY или XXX, хора с такъв набор гени са наричани хермафродити и те не могат да създадат потомство. Наличието на такъв рядък аномален генетичен код обаче не е било определящо при доводите на Еврокомисията за признаването на „трети пол”. Даже въобще не става въпрос за гени.

За същество от „третия пол” може да се самоопредели всеки, който му е мерак или традицията му е омръзнала.

Включително хора, които са родени като здрави и прави мъже или жени, но просто са решили – че ако са от другия пол, ще се чувстват по-добре. Това тяхно решение не е взето самостоятелно разбира се. За него са помогнали модата, шоубизнесът и прокламирането на идеята „че човешкият АЗ е различен и неповлиян от пола”. Това схващане – „че човешкият АЗ е различен и неповлиян от пола” е разклонение на идеята за „новият хуманизъм”, която също усилено се налага от средствата за масова информация, съвременното изкуството и шоубизнеса. На кратко, какво представлява тя – „човек трябва да е щастлив сам по себе си и независимо от другите”! За пръв път тази идея е изказана от Айн Ранд /американска писателка с руско-еврейски произход, близка приятелка на „бащата” на кредитния банков балон в САЩ Алън Грийнспан/ в романът й „Атлас изправи рамене” завършен в края на 50-те години на миналият век. За първи път псевдохуманизма, който поставя удоволствието и щастието на индивида като самоцел, излиза в културното пространство. Този модел е много удобен на световният елит, който иска да има тотална власт над индивида. Също така е известно, че човекът живеещ сам употребява много повече продукти, от колкото ако е семеен. Самотника има и още едно предимство за корпорациите – несемейният човек няма да си вземе отпуск, понеже детето му е болно, и няма да откаже – да остане след работно време – понеже никой не го чака в къщи.

Sher i dashteria i gotovo nadpis 1Кой, разбира се, започва пръв популяризирането на „смяната на пола”? Известните личности и не чак толкова известните „звезди” – примерно от втора величина. Такъв е случаят с дъщерята /синът/ на Шер. Часити или Чаз /както прецените/. След като майката упорито рекламираше пластичната хирургия години наред, дъщеря й реши да приложи най-твърдо пластиката – операция за смяна на пола. (Шер търси сперма за дъщеря си)

От статията ясно се вижда един недостатък на „новите” мъже и жени – те са практически безплодни. Т.е. не могат да участват в създаването на потомство нито от мъжка нито от женска страна. Т.е. смяната на пола е само козметична. /За това, че и на клетъчно ниво мъжкият и женският организъм се различават и е невъзможно да бъдат променени вече писахме по-горе/

Интересен факт е нещо друго – идеята за промяна на пола и хомосексуалната ориентация на дъщерята на Шер е някак си програмирана – тя е кръстена на героиня от филм, в който е играла майка й Шер – цитат: „Името си Часити тя получава от заглавието на първия филм на Шер, продуциран от Сони през 1969 г., в който певицата играе бисексуална жена”. (Дъщерята на Шер официално става мъж)

Има и още едно интересно съвпадение, при което „звезда преживява героят си в реалността” – Братята Анди и Лари Уашовски наскоро заснеха филмът „Облакът Атлас”. Какво е интересното в случая – двама от героите на филма изиграни от Холи Бери и Том Ханкс си сменят пола и самоличностите – на пръв поглед нищо особено. Обаче на премиерата единият брат Уашовски се явява като „сестра”. Лари Уашовски се подлага на операция за смяна на пола и става Лана. Така на практика режисьорът преживява „на живо” съдбата на героите си. А може би ни дава и пример – кое е „правилното”?

Uashovski gotovТези съвпадения, обаче не са случайни. Творчеството, което Холивуд ни пробутва за забавление има съвсем друга цел. Повече може да прочетете тук. Типът мозъчно моделиране и контролиране на предпочитания, нагласи и поведение „Монарх” не е измислен от вчера. Той работи. Той работи и сега, когато според световният ционистки елит е необходимо да се премахне и границата на пола. През 60-те години на миналия век имаше „Сексуална революция”. Сега 50 години по-късно, има революция срещу пола. Ако при първата населението беше разкрепостено, при втората то трябва да се разврати тотално и до край да отрече Бога – като създател. В Библията пише: „Господ създаде мъжът и жената”. Тази истина и това божие дело, кара кръговете на ционисти, масони и илюминати, да не мирясат докато не го осквернят напълно.

EvrovisiaНе можем да не споменем Евровизия. През 1998 година Дана Интернешънъл спечели престижният според за всички конкурс. (Транссексуалната дива, или пътят към славата на Дана Интернешънъл)
Според критици песента и е „своеобразен химн на свободата”! Звучи интересно на пръв поглед, на втори обаче – за каква свобода говорим? Свободата да си свободен – от пола си или от тялото си? При положение, че през цялата история на човечеството тялото и полът са били неразделна част от Аза, а за НЕсвободен се е смятал поробеният, или принуждаваният и ограбван от друг човек. Ето това е парадокса на съвремието – упорито се налага идеята, че свободата на човека е свързана с полът. А най-голямата свобода е да изберем сами от какъв пол да бъдем. Това разбира се е пълна измама и се прави с цел – мислите на човека да се обърнат единствено към самият него и той да не забелязва, какво има около себе си. Кой му стои на главата, кой го е поробил, къде е истинската свобода и как мнението му е редовно манипулирано. Когато човек насочи вниманието си в собственият триъгълник е много лесен и податлив на внушения, неагресивен консуматор. Връщаме се към престижният европейски конкурс Евровизия. 15 години по късно, същество с брада и пола спечели първото място. Линк с Кончита Вурст няма да пуснем. Ако се абстрахираме от визията и се опитаме да запеем или да си спомним мелодията на песента победител за 2014-та –  не можем. Отделно имаше далеч по-мелодични и приятни песни. И казват – победителя в Евровизия се избирал с гласуване. Да – гласува една шепа – световният елит, който упорито се опитва да наложи хомосексуалния модел на живот с цел намаляване на броя на населението и визията за „Златен милиард” на Новият световен ред. Нито един световен конкурс не избира песен или произведения на изкуството – той налага модел на живот – за простолюдието. Притеснителното в случаят е, че „убийството на пола” е рекламирано по всякакви начини. В „по-цивилизованите” европейски страни дечицата са учени да са „свободни от малки” и трябва да бъдат „тези, които са, а не тези, като които полът им ги определя“ („Джендър лудост“ в детската градина) Според „Джендър теорията”, Азът и полът са две отделни неща. Това разбира се няма как да е вярно, най-малкото защото мъжкият и женският организъм са различни и на клетъчно ниво /по-нагоре писахме/.

Висшата мода веднага подхваща транс-тренда, появяват се транссексуални манекени, модели и т.н. Преди няколко години всички писаха за Леа Т, а сега и Брадатия Кончита се завъртя по парижките подиуми. (Кончита дебютира като модел в Париж)

Къде сме ние? В „зората на демокрацията” – 1992 година д-р Калоян Персенски направи първата операция за смяна на пола в България. Така учителя Андрей Миронов се превърна в Адриана Миронова – гадателка и еротична танцьорка. Тази трансформация всъщност се случи и с цялото общество в България през 90-те. Учител стана ниско платена и несериозна работа, а танцьорка и гадателка вече е къде, къде „по-престижна” професия. Тези, които помнят първите страници на  вестниците от 92-ра, съобщаващи новината за „успешното дело на д-р Персенски”, няма да забравят възмущението и отвращението, които лъхаха от тях тогава. Против намеса в пола се обявиха църквата и редица организации и граждани. 20 години по-късно чудото отшумя, Андрей-Адриана е улегнала, сама и с наднормено тегло. Бурната младост по пилоните, дискотеките и първите страници на вестниците е само спомен.

Andrei gotovКъм момента официални статистики, за това колко операции за смяна на пола се правят – няма. Колко от тях са успешни – също. Операцията за смяна на пола обаче обрича индивида на една постоянна скъпа поддръжка – хормонално третиране, операции, подготовка преди секс и т.н Много от операциите се оказват и неуспешни. След неуспешна операция често смъртта е желан изход – белгиец избра евтаназия
Други получават трайни увреждания на тялото и психиката си от неуспешните операции – Австралия узакони третия пол

Какво представлява най-общо самата операция за смяна на пола?

Преди да се прибегне до нея, индивида започва хормонална терапия, която е известна и като химическа кастрация. С медикаменти се променя целият хормонален баланс на организма. След това започва фактическата намеса – отрязват се половите органи като се оставя кожата около тях пълна с нервни окончания, за да бъдат изградени с нейна помощ новите органи на другия пол. Интересното и рисковано начинание тук е, че ако мъж иска да стане жена, за направа на влагалището се използва тъкан от правото черво. Това е най-тежката част от операцията. Ако все пак намесата излезе успешна – новото влагалище въпреки, че е изградено от лигавица, се нуждае от непрекъснати грижи – промивки, лубриканти и т.н,, тъй като не е снабдено с естествени жлези, които да отделят необходимия секрет за овлажняване.  Съответно ако жена иска да стане мъж, се отглежда имплантант или допълнителна кожа, нужна за изграждането на новия член – на ръката или на друго подходящо място от тялото на оперираната. С това обаче оперативните интервенции не свършват. Само за промяна на половите органи, често една операция не е достатъчна. Отделно се налагат намеси в гърдите, адамовата ябълка, челюст и т.н. (ХИРУРГИЧЕСКА СМЯНА НА ПОЛА)

Според тарифите на частните клиники в България – между 5000 и 12 000 евро стигат за операция на гениталиите. Допълнителните операции /за вторични полови белези и подобрения на „визията”/ се заплащат отделно. В различните държави по света цените са различни, но социалната цена е много по-висока от материалната. Ако сте забелязали как ни рекламират гей-парадите? – С хубави снимки на усмихнати млади хора. Не случайно се избират „млади”, защото така картинката може да се възприеме по-лесно. Също така поради младостта си рекламните гей-транс лица ни изглеждат по-приветливи и красиви. Какво се случва обаче с гей-транс лицата, когато младостта отмине? Все по-трудно се намират партньори, по-трудно става общуването с хора извън техния кръг. Все по-трудно излизат добре на снимки. И най-тежката цена – хората със сменен пол не могат да се радват на собствени деца или внуци. Когато избират да променят полът си, те избират да завършат живота си в самота. Избират и да не продължат рода си.

Cena smiana na pola gotovoМного от хората, които се подлагат на множество пластични операции и операция за смяна на пола, развиват дисморфично растройство. (Пластичните операции убиват по-често от катастрофите!)

Известно е също така, че една голяма част от хората подложили се на пластична операция в даден момент от живота си съжаляват за стореното, но връщане назад няма. Тогава следват нова и нова, и така до безкрай. Това се случва при дребните корекции – скули, нос, брадичка. Представяте ли си обаче, колко е силна депресията и чувството на съжаление ако операцията е на нещо толкова важно, като половите органи? Тогава имаме един депресиран индивид, чиято последна мисъл в главата е „полова дискриминация”.

Tri gotoviОще един проблем на хората със сменен пол е – трупането на мазнини. Получава се поради същата причина, поради която прасетата /или други животни/ за угояване се кастрират. Когато се премахнат половите жлези /тестиси или яйчници/ организма натрупва маса. Лекарите за справяне с проблема изписват хормонални медикаменти. Колко години обаче могат да се пият те? И колко пари струват? Няма и изследвания – как се проявява така наречената критическа или андро-паузата при хората със сменен пол. Няма и изследване, какви други здравни рискове крие оперативната смяна на пола.

Видео – как протича смяната на пола. Не е подходящо за хора със слаби нерви, малки деца и бременни жени:

И така – какво се оказва на практика – под мотото „Открий себе си” или „Бъди този, който си, а не този, който полът ти те определя!” – много хора са подстрекавани да извършат една доброволна и скъпа кастрация.

ANONYMOUS BULGARIA

Advertisements

13 thoughts on “Колко струва изборът – от какъв пол да бъдеш?

 1. еми и без това сме твърде много, сигурно звучи крайно, но сме много и ставаме все повече, а това няма да доведе до нищо добро. Тук в България сме зле, демографски, но аз имам предвид в световен мащаб…

  • Това е мнението на световният Елит, което се насочва към глобалната публика с цел. Истината е че това е една от най-огромните лъжи в света – ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ и ала бала глупостите на управляваните от Елита, зелени активисти в специално създадените за целта екологични организации. Не напразно Дeйвид Майер де Ротшилд е един от основните еколози в световен мащаб. Естествено това е много дълга тема и по всичко изглежда, че не си запозната, но направи си лека сметка, много елементарна: Сметни, изчисли, колко незаселени територии има на планетата ни и къде са концентрирани човешките маси? Не се заблуждавайте, има място за всички ни на тази планета, която натурално намаля бройката чрез природни катаклизми. За да има огромен прираст то той се дължи именно на този Елит, а защо мисля така? Просто е, най-увеличаващото се население е концентрирано в страни от третия свят, в Централна Африка. Това се дължи на това, че населението там е бедно и необразовано, а е такова, защото се поддържа изкуствено така, за да могат да се източват на безценица огромните ресурси, с които разполагат хората и държавите там. Разположете населението на България сега по всички балкани и полета и ще получите толкова много свободно място около всеки 1 човек, че няма да се вижда с месеци със съседите си и други хора ако се развива само на собствената си теротория. Вземете и намерете адна карта на света и зоните, където няма хора изобщо – ще се изумите, колко са огромни. Естествено като хора от системата ние работим за Елита и го поддържаме да е Елит, затова ние им трябваме, защото без нас те са нищо. Затова им пречат многото хора, защото стават излишни за тяхното робуване, а системата предразполага хората да са роби като се самопотдържат такива, следователно ако не робуват се ядосват на господарите си, че не са като другите роби и стават бунтове, протести и просветления за това, какво представлява този свят създаден от тях.

   • Кои територии освен Антарктида, части от Гренландия и шепа миниатюрни острови са „незаселени“? И ако глобалното затопляне е мит, защо в природата наблюдаваме миграционен процес на множество видове животни и растения, заселващи се по-на север, т.е. в територии в които до сега поради неблагоприятни температури не са могли да го направят и като цяло изменят своите миграционни потоци и пътища? И какво би могъл да спечели Елитът от този мит? Ледените епохи също ли са мит?

   • Един много прост пример, всичко (почти) извън жълтите линии е не-населено с хора. Десетки хиляди квадратни КМ земя (обработваема и годна за живот плодородна) – https://img.bi/#/5GP5RN6!TMy0luvlymvAFGPkFOwiGPpkuk1C3Lhyhkj5Df6D

    Дай доказателства за тези миграционни процеси, които се наблюдават 🙂

   • http://www.washingtonpost.com/national/health-science/up-and-up-plants-and-animals-migrating-as-climate-changes/2011/08/18/gIQAzlTxNJ_story.html ; ето едно общо образователно видео за климата, може би ще си отговориш защо е по-удобно за Елита твърдението, че няма Глобално затопляне: https://www.youtube.com/watch?v=M2Jxs7lR8ZI .

    Това, което посочваш не е не-населено място. Да не говорим, че го посочваш за държава, която се намира в демографска криза.

   • The Washington Post? Хе-хе-хе, поразрови се за тази медия, на кой е, и с кого е свързана 😉 Колкото до образователен материал, нека аз ти пусна малко:

    The Global Warming Hoax Explained for Dummies – http://youtu.be/nq4Bc2WCsdE

    The Great Global Warming Swindle – http://youtu.be/D-m09lKtYT4

    EXPOSED – The Politics Behind The Biggest Scam On Earth, GLOBAL WARMING – http://youtu.be/LDuUmmvj50Q

    Тук дори в парламента на Великобритания един известен геолог го обяснява много простичко за начинаещите политици – http://youtu.be/iEPW_P7GVB8

    Тук, световноизвестният и уважаван от много активисти по света Ноам Чомски обяснява как глобалната измама за затоплянето се е превърнала в либерална измама – http://youtu.be/NCAsxphZoxE

    Още материал искаш ли? 🙂

   • Радвам се, че намираш отговорите на геолози, лингвисти и психолози на тема температура, климат, ветрове, влажност на въздуха и атмосферно налягане задоволителни. Лошо няма. Да кажем, че тези личности са прави и твоят начин на мислене по конкретния въпрос е коректен – каква е ползата за Елита и щетата за населението от цялото това нещо?

   • П.П. Част от тези материали потвърждават идеята за глобалното затопляне. Просто не са сигурни до колко човешкият принос влияе на този процес (може би защото са геолози, лингвисти и психолози). Но е факт, че температурата се покачва и това не е нещо анормално, тъй като многократно се е случвало и преди. Та твърдението, че няма глобално затопляне е смехотворно. Вероятно няма да се разберем по този въпрос.

   • Ползата им е тази, че пробутват на публиката наложителността от това да се намаля човешката популация, представяйки масите за виновниците за това „глобално затопляне“. Естествено техните корпорации са виновниците за замърсяване на определени зони, изсичането на определени гористи зони и др., следователно те го предизвикват. Ако се намали населението, ще могат да се задоволяват с достатъчно персонал без да имат прекалено много противници/бунтари срещу системата им, т.е., съпротивата. Това е по образец на Хегеловата теория -> представя се проблем и съответно разрешение на същия, загубата невъзможна.

    Бил Гейтс за намалянето на човешката популация – http://bit.ly/1sJB7Zf
    Пол Елрих – http://bit.ly/1yUQs9X
    Жак Кусто – http://bit.ly/1p5vaPR
    Бъртранд Ръсел – http://bit.ly/1sJBCm2
    Принц Филип (съпруг на кралицата на Англия) – http://bit.ly/WAtNlV

    Населените места се машинизират и човешката работна ръка става излишна. Света, нашата планета си функционира все по същия начин. Доближават се дните, когато на планетата ще протекат огромни катаклизми заради смяната на полюсите заради промяна движението на ядрото на планетата. Това е доказано, че се случва всеки 100 000 години (може и да се лъжа за годините), след като изваждат глинени материали, в които има магнитни/метални частици.

    В никакъв случай не твърдя, че няма климатични процеси и промени. Което казвам, е, че това не е от толкова огромно значение, че да забогатяват от това определени кръгове – еколози, защитници и активисти – цял бизнес, огромен, от който се възползват както за да пробутват „намалянето“ така и да създават нови отрови. Не напразно има и такъв паметник в САЩ, наричан 10-те нови заповеди, където пише да се придържа населението в определена бройка за да е лесно контролируемо.

   • Хората СА виновни в това, че допринасят за глобалното затопляне. Но не самите те причиняват тези щети, а тяхното потреблението и индустриализацията на големите компании. Тоест, както ти казваш, те (корпорациите) го предизвикват. И това всеки го знае, никой не твърди обратното – че намаляването на популацията би намалило приносът на хората за глобално затопляне, от къде ти е хрумнала тази идея – не знам. За това казвам, че глобалното затопляне като конспиративна теория не служи за Елита, а точно обратното – посочва, че трябва да намалим потреблението на стоки и ресурси, които корпорациите предлагат, а това би им нанесло фатален удар. За това е в полза на последните да няма глобално затопляне. Но уви…

    П.П. Посочи ми валидна научна статия, в която пише, че за да се намали глобалното затопляне, трябва да се намали човешката популация. Напълно съм запознат с идеята за т.нар. идеална бройка население, но ми посочи къде се поддържа твърдението, че решението на глобалното затопляне е избиването на голяма част от световното население (освен в главите на конспиративни теоретици, които имат твърде много свободно време).

 2. Знаех си, че Челси (Брадли) Манинг служи на ционистите, масоните и илюминатите.

  • Върховно извращение, функционално мозъка на жената и мъжа се различават, препратка към документален филм на ББС, да не говорим за физиологията, никога не може да се направи от мъж жена или обратното, само пластика и камуфлаж..
   Идеята е да няма семейства с нормални контакти…неидентифицираната сексуалност поражда подобна, това води до Хаос и съответно снижение на населението което не знае мъж или жена е…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.