The Greatest Story Never Told – Adolf Hitler

Selection_004

The Greatest Story Never Told by Dennis Wise is breaking barriers and challenging perceptions on a global scale. This is NOT the FULL version!! *See below links.
It has profoundly affected many people in many countries, and we have been overwhelmed by the incredibly positive feedback we have received.
But not everyone agrees…
We have been Banned from Facebook, Banned from YouTube, and we know many people are fearful of sharing publicly this information or their views.

Get the FULL 6 hour version and more: http://thegreateststorynevertold.tv/

Since the mid-20th century, the world has only ever heard one side of an incredible story. The story of a boy from an ordinary family whose ambition it was to become an artist, but who instead became a drifter.
His destiny however was not to drift into the awaiting oblivion, but to rise to the greatest heights of power, eventually to become one of the most influential men who ever lived.

Now for the first time, here is a documented account of a story many believe to be…

The Greatest Story NEVER Told!

 • Learn the untold story about the most reviled man in history. Adolf Hitler, The Greatest Story Never Told is a 6-hour Documentary by TruthWillOut Films.
  This ground-breaking documentary chronicles the rise of Germany from defeat in World War I, to communist attempts to take over Germany; hyperinflation during the Weimar Republic, widespread unemployment and misery, and Adolf Hitler’s rise to power.

It also reveals a personal side of Adolf Hitler: who he was, his family background, his artwork and struggles in Vienna and what motivated him to come to power.

There’s so much hidden history to recount; FDR Pearl Harbor conspiracy, Soviet brutality, betrayal and treachery on all sides. Do we really know the true cost of war? Do we really possess all the facts?

Watch this series and uncover the real root causes of World War II. Do your own research and decide what you choose to believe. Think differently.
Read more:

ALL TEXT COPIED DIRECT FROM THE PAGES – See the links for more:
http://thegreateststorynevertold.tv/

Advertisements

7 thoughts on “The Greatest Story Never Told – Adolf Hitler

 1. Четейки някои от коментарите, сами откриваме, че няма свобода на словото! Така са ни промили мозъците, че някои хора дори се самоцензурират и очакват от другите да направят същото. Как е възможно в едно модерно интелектуално общество да има тема „табу“. Всички теми трябва да са отворени и достъпни за дискусия. Друг е въпросът, че ако цял живот си слушал една лъжа, много е трудно да повярваш после в истината,колкото и очевадна да е тя. Това, един вид би срутило целия ти свят, както македонците примерно. Тези които разберат ,че са българи, започват един напълно нов живот и стават по-големи българи, от самите българи.

 2. Рицарю, по-направо от това нямаше как да го кажа.
  Да, съгласен съм с теб, че публикуват и много ляво-ориентирани и дори комунистически материали и именно затова реакцията ми беше такава. Едно движение се нарича така защото движи на някъде, иначе няма да е движение. Когато правиш супа от факти, идеологии и интерпретации резултата е супа в главите на четящите. Поддържането на информационен портал си е един вид голяма отговорност в тази насока, особено когато е активистки и неплатен. Резултата е най-обърканото човечество което сме виждали в човешката история. Не само объркано, но и най-пасивното.

  Проблемите на човечеството след праисторията, когато обществото е било анархо-комунистическо, та до днес винаги са били едни и същи – икономическо неравенство и йерархична власт. И докато второто е заложено в човека както изглежда и не може да бъде променено от раз, то първото е резултат от масирана многовековна пропаганда и резултата от нея – първоначално феодални владения и робство, а сега частна собственост. Ясно е, че двете са свързани и йерархичната власт се използва за поддържане на неравенството, мисълта ми беше, че т.нар. демократични общества не са по-малка диктатура от всички предходни. Просто сега диктатурата е много по-невидима и трайна, установена не от човек който може да бъде свален, мразен или отлъчен, а диктатура на капитала който не се интересува от действащите лица или потърпевшите, а просто бива движен от човешката алчност и приетата за верую – частна собственост.

  Пример в тази насока, а и свързан с редица статии на сайта за ционизма е факта, че ако днес махнем всички вековни банкерски фамилии като Рокфелер, Ротшилд и другите, след има няма 50-100 години ще има нови кланове, тъй като така функционира капитализма.

  Друг факт свързан с горното е, че народа на Израел мрази елита си също колкото всеки друг народ мрази елита. Да се слага народ и елит под общ знаменател е погрешно и това бе потвърдено от отказа на техни младежи подлежащи на военна служба да се явят, довело до военен затвор.

  В същото това време дезинформацията е тотална, всякакви странични неща и последствия се реят из пространството.

  Относно национализъм, патриотизъм и фашизъм правя разлика между трите. Аз самия се чувствам патриот, но преди всичко трябва да се уточнява винаги, че нито едното от горните не е икономическа система. Тоест то не предлага и не може да предлага решения на икономически проблеми в обществото. Второто което трябва да се вземе предвид, е че в условията на настоящия глобален капитализъм държавите, до колкото въобще още съществуват като апарат никога няма да имат роля различна от това да пазят капитала и да репресират останалите. Това е единствената причина глобалния елит да не ги е смазал, просто са му нужни в ролята на жандарм. За мен патриотизма е асоциация с народния бит и култура, а не с държавата.

  Със самия видео-материал няма какво да споря тъй като начина по който е направен е откровена пропаганда. Само кат погледнеш тъмба на видео прозорца в настоящата страница можеш да се убедиш в това. Отделно спор с авторите му, които най-вероятно са на заплата някъде е напълно безмислен и безплоден по същество.

  • Патриотизмът не дава икономически решения. Но той създава необходимата среда, в която единствено тези икономически решения могат да бъдат осъществени. Патриотизмът е необходимо, макар и не достатъчно условие (учил си математика, нали), за намирането на правилното икономическо решение. Той е задължителна основа, върху която единствено може да се гради по-нататък каквото и да било.

   Защо? Защото патриотизмът е естествено необходим на човешкото общество. Така, както са му естествено необходими, вродено необходими – институтите на семейството и на нацията. (Тук под „нация“ разбирам просто „отделен народ, самоосъзнаващ се като такъв“.) Да се бориш с организацията на обществото „по народи“ (съответно „по нации“) е все едно да строиш отново вавилонската кула – опит, гарантирано обречен на неуспех. Това е все едно да се опитваш да „отмениш“ семейството. Опитвали са се и продължават да се опитват… И „комунисти“, и фашисти, и глобалисти, и либерали… Всякакви. С един и същ успех до сега – нулев. Защото винаги завършва с някаква катастрофа.

   Ето защо народите като явление са обективно необходими на човечеството. И като непосредствено следствие от това, е необходимо и тяхното оцеляване. Следователно, необходимо е тяхното свободно и равноправно съжителство.

   Единствено на национална (осъзнато-народна) основа може да се гради някакво общество, с някакъв определен обществено-икономически ред. Принципно е невъзможно да съществува едно хомогенно глобално („просто човешко“) общество. И „просто един най-добър („общочовешки“) обществено-икономически строй“. Колкото по-скоро хората като теб осъзнаят този елементарен факт, толкова по-добре. По-малко смърт, кръв и сълзи ще има по земята. И по-малко разочарования.

   Защото винаги има повече от един вариант за „най-доброто общество“. Както няма „най-добро дърво“ или „най-полезно животно“, така няма и един-единствен „най-добър“ обществен строй, за всички хора по света. В някакви отношения добрите неща си приличат, но винаги се намира и нещо, в което те се различават. И това трябва да си остане именно така.

   Затова са необходими семействата, родовете и отделните нации. А като техни политико-икономически „калъфи“, или контейнери, както казват някои, са необходими и националните държави. Естествено е при това положение да е абсолютно необходим и патриотизмът – като естествена защитна сила, съхраняваща идентичността на националното формирование. Идентичност културна, религиозна, езикова, мирогледна, етническа и т.н. и пр. – всевъзможна.

   Защото обединението на света е възможно единствено като мирно и задружно обединение на равноправни, но различни (!) нации. Всяка от които има естественото право да търси свой „най-добър вариант“ за своето бъдеще – естествено, при зачитане и уважаване правата на съседните нации. Обединението на света не е възможно чрез създаване на хомогенна смес от еднакви хора, с абсолютно еднакви качества, еднакви култури и с едно единствено решение на всички въпроси. Това е утопия. И като такава тя е много страшна и евентуално, кървава и смъртоносна.

   • Съгласен съм с теб за описаните неща, но надали държавите ще се върнат. Многополюсен модел на обществени системи ако една от тях е капитализма не е възможно да има поради простата причина, че капитализма се изражда в империализъм. Някак изместваш фокуса от икономически върху други теми, това, че я има България не променя факта, че разликата между минимално и максимално заплащане е в десетки хиляди пъти и никакъв патриотизъм не може да промени това. На капиталиста не му пречи да се наричаш и ескимос стига да си съгласен да бъдеш наемен работник или шеф и да няма друг вариант. При това аз говоря само за икономическа система, обществена система въобще не споменавам защото икономически и лични свободи са две независими теми.

 3. Браво фашаги, очаквах го от вас. Ще ви оборя с два факта: първо фашизма запазва частната собственост и хората са работели за корпорации както сега, второ базиран е на реториката за по-висша класа, сиреч елит.

  Не съм изненадан, тъй като винаги когато капитализма се почувства застрашен посяга към фашизма. Изненадан съм единствено, че го пуснахте така открито, знаците бяха там отдавна и се усещаше как тънко ги пропагандирате с националистическа нотка.

  • Чакай сега, ти какво твърдиш всъщност – че редакцията на „Анонимните“ прокарва фашистка идеология? Ако това твърдиш, кажи си го направо.
   Но аз се съмнявам! Защото „анонимните“ излагат на този сайт достатъчно много ляво-ориентирани и даже комунистически материали.
   „Национализъм“ днес е размито понятие, което всеки си го тълкува както си иска, за да манипулира хората. Най-често това означава просто един най-обикновен и даже похвален патриотизъм. Но понякога и нацизмът се опитва да се прикрива под маската на „национализъм“. Така че, да се разберем – нападай нацизма колкото си искаш, в това ще те подкрепя. Но патриотизмът не го закачай – разбира се, освен ако не се опитваш да си издействаш всеобщо осъждане. (Жалко, ако не виждаш ДЕБЕЛАТА разлика между „нацИОНАЛизъм“ и „нацизъм“.)
   Така че, добре е да уточниш какво имаш предвид, под „пропагандирахте (някакви си) знаци с националистическа нотка“… Що за знаци и що за нотка? Патриотизмът е абсолютно необходим за оцеляването на всеки народ. Един безродник и антибългарски нихилист, прикрит като „марксист“ или „интернационалист“, е точно толкова презиран от хората, колкото и модерният глобалист (глобализмът е всъщност новият хипер-фашизъм).
   И къде е написано, че „анонимните“ препоръчват това видео, че застават зад неговата позиция, че симпатизират на основните идеи в него и т.н.? Никъде. Това е свободен сайт за алтернативна информация, която другаде се крие и се репресира. Всеки може да я ползва и да я тълкува както си иска. Но често хората не искат да си включат мозъците, а по навик чакат някой манипулатор да ги води за носа. Накратко, според мен, по-добре е да се спори със самия видео-материал, а не с редактора на сайта.

  • Къде другаде ще прочетеш подобна НЕУДОБНА информация? 🙂
   Представена е информация с видео материал, в случая документален филм (поне част от него). Като нормален и незасегнат читател – коментирай по статията, не по авторите на страницата публикувала го.
   Дай пък сега да не пускат хората нещо, което не ти отърва на теб, тц-тц-тц 😉

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.