Проект на тема 9/11

Ами значи преди около година бях правила проект на тема 9/11 за час по история. За въпросния проект се консултирах освен с всичко в Гугъл и Ютюб с вуйчо ми който е доста начетен и образован човек а и е живял в САЩ по време на терористичната атака и доста години след това, но незнайно защо се прибра за постоянно в България преди 2-3 години.
Та той ми е казва, че под кулите близнаци имало трезор, в който се съхранявали ценни книжа, злато, пари и други материални неща на доста от световните сили – Франция, Германия, Англия и др., който бил изпразнен няколко дни преди атентата през нощта, като от него било изнесено абсолютно всичко.
Също ми каза, че собственикът на едната от двете кули пак дни преди атентата застрахова сградата за доста голяма сума $.
Друго интересно около 9/11 е, че филмът (Zeitgeist), който представя много факти и хипотези за атентата е забранен за излъчване на територията на САЩ.
Аз лично, като човек изучаващ химия не мога да си обясня как материалите, от които са направени кулите се стапят от температурата на горене на самолетното гориво, като се предполага, че би трябвало да издържат на такава температура.
Също бях намерила клипове, които показват, че е възможно да е нямало самолети, а холограми. Също вуйчо ми ми каза, че Буш и цялото семейство на Осама са близки приятели, което е доста странно. А по време на самия атентат Буш е бил на посещение в детска градина, от което има видеозаписи, и реакцията му показва, че е знаел какво ще се случи. А за самолета, който се разбива в Пентагона просто цялата история е толкова налудничева и нереална, че не виждам смисал да я коментирам.

Изпратено ни по пощата. Автор: euphoria

Advertisements

4 thoughts on “Проект на тема 9/11

  1. Има още филми на тази тема! Един от тях е LOOSE CHANGE! Въобще има безброй доказателства и факти оборващи официалната версия на правителството на Буш – младши.Има и организации в САЩ,който са против тази версия,една от тях е:“Архитекти и инженери за истината за 9/11.

  2. Чак се учудвам! Мислех си, че само изостаналите и ограничени хора, само тези с най-промитите мозъци, които по принцип не знаят нищо за нищо – само те все още не са разбрали истината за 11 септември 2001 година. Е, може би в самите САЩ такива ги има много, склонен съм да се съглася. Но тук, в България?… Докога ще се срещат хора, които след като се блъснат във фактите, с огромно учудване и с облещени очи пишат такива изненадани писма?
    Макар че, все пак радостно е, че поредната жертва на информационната война се е събудила. По-добре късно, отколкото никога.

    • Отговори има отдавна за хората, които се интересуват 🙂
      Много материал и разкрития изтекоха от 2001 г. 😉

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s