Корпорация RAND с инструкции за президента на Украйна

Поверителен документ от RAND Corporation разкрива плана за действие, предложен от анализатори на RAND за украинския президент Петро Порошенко. Документът предвижда три етапа на военна операция в източната част на Украйна.

Първият етап предлага пълна изолация на региона, има предвид, че всички местни граждани са терористи или симпатизанти. Областта трябва да бъде обградена с войски и запечатана изцяло от всеки поток на стоки и хора. Широколентовите услуги, интернет връзки, телефони и мобилни комуникации в региона трябва да бъдат блокирани.
Вторият етап предлага нападения, които трябва да бъдат предшествани от въздушни удари срещу стратегически обекти. Допуска се използването и на неконвенционални оръжия.
Документът също така предвижда лагери за интерниране извън населените места. Залавяните хора трябва да бъдат съдени за тероризъм.
По време на третия етап ще се върне към нормалните доставки и комуникации и електроцентралите трябва да бъдат възстановени. Границите трябва да бъдат засилени, за да се избегнат възможни провокации. Всички бежанци трябва да бъдат проверени за евентуална подкрепа към сепаратистите и вкарани в лагерите.

Специално внимание трябва да се направи на информационната сигурност. Всички чуждестранни медии ще бъдат блокирани там.

Естествено, документът е поверителен и не присъства в никакви официални архиви на американската корпорация.

1(1)2Източник: beforeitsnews.com

Повече по темата, видео репортаж.

Допълнение:

Доналд Райс, член на борда на директорите на Шеврон, е бил президент и главен изпълнителен директор на „РАНД Корпорейшън“ в периода 1972-1989 г.
Джей Прайър, вицепрезидент на Шеврон е член и на борда на „RAND Corporation Business Leaders Forum“.
Един от и
зявените служители на РАНД е бившия главен секретар на САЩ, Кондолиза Райс.
По една случайност, Кондолиза Райс е работила и за Шеврон … Нейния съпруг, Чарлз П. Рийс – Veteran Diplomat Charles Ries Named Vice President, International at the RAND Corporation

Ранд корпорейшън – мозъчния тръст на военно-въздушните сили на САЩ

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s