Еврейската Марионетка… Петро Порошенко!

Бащината му фамилия e Валцман, а майка му „Порошенко“, също е еврейка. Поради еврейския му произход, Порошенко е лансиран от всичките основни медии в контролирания от евреите Запад. Но това, което няма да ви каже контролираната от евреите преса е, че Порошенко е доказан престъпник…

jewmanporoshen

Подкрепяните от Коломойски Десен Сектор и Свобода, ще са задкулисната власт, при управлението на Порошенко. Те в момента доминират в новосформираната „Национална Гвардия“ и имат достъп до военните складове на Украйна.

kolmoiback

„Националната гвардия“ сега избива цивилни и военни „дезертьори“ в Източна Украйна.

  • Секретар на Националната сигурност – Андрий Парубий, основател на партията Свобода /коменданта на отбранителните отряди на Майдана.
  • Заместник-секретар на Националната сигурност – Дмитро Ярош, лидер на десния сектор.
  • Заместник министър-председател – Александър Сич, член на Свобода.
  • Главен прокурор – Олег Maкински, член на Свобода.

Кашерният ШОКОЛАДЕН КРАЛ, окопалият се в инфраструктурата на Киев, Порошенко, ще я използва като основен инструмент за сила и власт.

Опората на Порошенко се разширява и от:

  • Свързания с Белия Дом президента на Обединените Еврейски Общности в Европа, Игор Koломойски, който стои зад клането в Одеса;
  • Лидера на Десния Сектор Дмитрий Ярош – и стария му съюз с посланника на Израел в Киев;
  • Бившия кмет на Виница, Владимир Гросман, който бе основен източник за финансирането на протестите на Майдана.

Разбира се, това са най-странните съчетания на две коренно различни неща, които само евреите (и Джумерика) могат да забъркат. Така, перспективите за консенсус в расовата и езиковата сфери на Украйна са помрачени.

poroshenjewman

Блокът на Десния Сектор контролира пропагандния натиск от Киев, за „единство“, основано на омразата към руснаците. Това не предвещава нищо добро за териториалната съвместимост на Украйна, тъй като голяма част от населението на Източна Украйна е рускоговорящо.

Шоколаденият цар Порошенко има и друг голям проблем. Украинската икономика е в руини. Какво ще направи, за стабилизирането на икономиката? Ще поиска ли нов заем от МВФ? Но това завинаги ще пороби Украйна към еврейските банкери.Какво ще стане с подписването на Споразумението за асоцииране с ЕС, което той обещава да направи? Но така Украйна ще загуби военното си производство и търговията Русия.

Путин наскоро предупреди, че подписването на споразумение за асоцииране с ЕС ще затрудни производството и търговията на Украйна, и ще е последния пирон в умиращата й икономика. Путин също така обеща, че ще „работи“ със следващия президент (който сега е Порошенко), дори да е в противоречие с конституциония му статус.

whereismoney

„Къде са парите Петро?“ – Ще е на първо място в списъка с неща за вършене. Това са 3-те милиарда, които Киев дължи на Газпром. Изглежда, Путин ще захапе за корема кашерния шоколаден цар на Украйна.

Източник.
Превод, Григор Симов, от: realjewnews.com

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.