Соросоиди определят българския вот за Европарламента!

Гласувахте ли уважаеми съграждани? Гласувахте… Не. Не гласувахте – омерзени сте от кебапчетата, лентите и конструкторите. Всъщност, дали сте гласували или не – това няма никакво значение. Чичо Сорос, отново гласува вместо вас. Гласува за вашето глобално бъдеще, българи – на два метра под земята.

Izberi DEMOKRACIATAКой сте си избрали от 22-те партии и независими кандидати няма никакво значение, след като председателя на ЦИК е откърмен соросоид. Става въпрос за г-жа Ивелина Алексиева. Тя беше представена като една достойна българка, и може би е такава, ако в нейната биография не фигурираше тинк-танка „Институт за Модерна Политика” (ИМП).

IVLINA ALEKSIAEVA

Ивелина Алексиева

За председател на ЦИК беше издигната от няколко организации, между които и „Гражданско непартийно движение Модерна България” – Ивелина Алексиева е и негов изпълнителен директор. Т.е имаме уж представител на гражданското общество, но той всъщност е представител и директор на НПО. Интересен парадокс. Още по интересно е и че самото движение „Модерна България” следи за нередности по време на изборите. Т.е. в един човек или една група, е и хляба и ножа. А „гражданското общество” е представено само и единствено от членове на НПО-организации. Ако не сте членове на някоя Неправителствена организация, значи не сте от „гражданското общество”, уважаеми българи.

За тези, които не знаят „Института за Модерна Политика” е роден брат на „Института за Пазарна Икономика” (ИПИ). За това как Института за Пазарна Икономика с изпълнителният си директор Красен Станчев, работят упорито за съсипване на българската икономика, темата е много дълга и сме писали не веднъж. Двете организации са финансирани от фондация Америка за България. Ето тук може да видите страницата с партньори и донори на Института за модерна политика.

Виждаме, че и Джордж Сорос има пръст вътре. Т.е. ИМП е побратима и с ОО! Знаете ли какво прави Отворено общество и защо се нарича така? Защото където тази организация на Джордж Сорос се намести, обществото се отваря за неоколониално разграбване от трансатлантическите мега корпорации. Също така държавната власт и икономиката биват отслабени до толкова, че финансовите спекуланти да могат спокойно да изпият кръвта на държавата и на народа.

Една от хвалбите на ИМП е, че Институтът за модерна политика е удостоен с престижната Втора награда „Изследователски център (think tank) на 2012 за Европа“ на 12-та церемония на „Think Tank of the Year Awards“ на 10 юли 2012 г. в Лондон с домакин авторитетното британско издание „Prospect Magazine“ и „Royal Society“. Т.Е. у нас имаме привилегията второто място в класацията на ТИНК ТАНКОВЕТЕ в ЕС, да направлява вота в България и да следи за неговата независимост. – Не е ли чест – кажете? Колко е хубаво, да се грижи някой отгоре – да не сбъркаме пътя на „Демокрацията” и да не би да не я „изберем”. Колко е хубаво да имаме „подкрепен свободен избор”! Колко е хубаво, че Европа мисли за нас – защото ние знаем – главите ни са празни, и не можем да мислим сами! Колко е хубаво, че ще живеем в контролирана среда – ще бъде наложен „демократичен контрол” в „контролираната прозрачност” на „контролирания вот”. Така е, без контрол не може – току виж някой направил някоя глупост и не избрал „Глобална и федерализирана Европа”. Току виж останало някъде несмачкано национално самочувствие или умен народ … Федерална Европа мислят за вас …

ANONYMOUS BULGARIA

Какви парички дава Америка за България, за нашите избори може да прочетете тук: „Независими“ наблюдатели прибрали половин милион за изборите

Advertisements

5 thoughts on “Соросоиди определят българския вот за Европарламента!

  1. Майтапа тук е неуместен.Не трябва да гледаме повърхнастно и несериозно на един толкова важен въпрос,като този повдигнат в статията.Всичко описано е верно и потресаващо.Българино осъзнай се и бъди малко повече наследник и последовател на достойните Българи дали живота си за твоята чест и свобода!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s