Соросоиди определят българския вот за Европарламента!

Гласувахте ли уважаеми съграждани? Гласувахте… Не. Не гласувахте – омерзени сте от кебапчетата, лентите и конструкторите. Всъщност, дали сте гласували или не – това няма никакво значение. Чичо Сорос, отново гласува вместо вас. Гласува за вашето глобално бъдеще, българи – на два метра под земята.

Izberi DEMOKRACIATAКой сте си избрали от 22-те партии и независими кандидати няма никакво значение, след като председателя на ЦИК е откърмен соросоид. Става въпрос за г-жа Ивелина Алексиева. Тя беше представена като една достойна българка, и може би е такава, ако в нейната биография не фигурираше тинк-танка „Институт за Модерна Политика” (ИМП).

IVLINA ALEKSIAEVA

Ивелина Алексиева

За председател на ЦИК беше издигната от няколко организации, между които и „Гражданско непартийно движение Модерна България” – Ивелина Алексиева е и негов изпълнителен директор. Т.е имаме уж представител на гражданското общество, но той всъщност е представител и директор на НПО. Интересен парадокс. Още по интересно е и че самото движение „Модерна България” следи за нередности по време на изборите. Т.е. в един човек или една група, е и хляба и ножа. А „гражданското общество” е представено само и единствено от членове на НПО-организации. Ако не сте членове на някоя Неправителствена организация, значи не сте от „гражданското общество”, уважаеми българи.

За тези, които не знаят „Института за Модерна Политика” е роден брат на „Института за Пазарна Икономика” (ИПИ). За това как Института за Пазарна Икономика с изпълнителният си директор Красен Станчев, работят упорито за съсипване на българската икономика, темата е много дълга и сме писали не веднъж. Двете организации са финансирани от фондация Америка за България. Ето тук може да видите страницата с партньори и донори на Института за модерна политика.

Виждаме, че и Джордж Сорос има пръст вътре. Т.е. ИМП е побратима и с ОО! Знаете ли какво прави Отворено общество и защо се нарича така? Защото където тази организация на Джордж Сорос се намести, обществото се отваря за неоколониално разграбване от трансатлантическите мега корпорации. Също така държавната власт и икономиката биват отслабени до толкова, че финансовите спекуланти да могат спокойно да изпият кръвта на държавата и на народа.

Една от хвалбите на ИМП е, че Институтът за модерна политика е удостоен с престижната Втора награда „Изследователски център (think tank) на 2012 за Европа“ на 12-та церемония на „Think Tank of the Year Awards“ на 10 юли 2012 г. в Лондон с домакин авторитетното британско издание „Prospect Magazine“ и „Royal Society“. Т.Е. у нас имаме привилегията второто място в класацията на ТИНК ТАНКОВЕТЕ в ЕС, да направлява вота в България и да следи за неговата независимост. – Не е ли чест – кажете? Колко е хубаво, да се грижи някой отгоре – да не сбъркаме пътя на „Демокрацията” и да не би да не я „изберем”. Колко е хубаво да имаме „подкрепен свободен избор”! Колко е хубаво, че Европа мисли за нас – защото ние знаем – главите ни са празни, и не можем да мислим сами! Колко е хубаво, че ще живеем в контролирана среда – ще бъде наложен „демократичен контрол” в „контролираната прозрачност” на „контролирания вот”. Така е, без контрол не може – току виж някой направил някоя глупост и не избрал „Глобална и федерализирана Европа”. Току виж останало някъде несмачкано национално самочувствие или умен народ … Федерална Европа мислят за вас …

ANONYMOUS BULGARIA

Какви парички дава Америка за България, за нашите избори може да прочетете тук: „Независими“ наблюдатели прибрали половин милион за изборите

Advertisements

5 thoughts on “Соросоиди определят българския вот за Европарламента!

  1. Майтапа тук е неуместен.Не трябва да гледаме повърхнастно и несериозно на един толкова важен въпрос,като този повдигнат в статията.Всичко описано е верно и потресаващо.Българино осъзнай се и бъди малко повече наследник и последовател на достойните Българи дали живота си за твоята чест и свобода!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.