„Сега вече може да се започнат преговорите по другите съвместни сделки.“ – каза Путин.

На 21 май, Русия и Китай сключиха историческа сделка, която беше изключително изкривявана от западните медии с множество дезинформационни статии и телевизионни новини. Една от тези статии е на New York Times, в която писаха: „Китай и Русия не успяха да постигнат сделка за газовия план.“ (източник)

Целта беше да се представи на генералната публика слабост в лицето на Руската Федерация и президента Владимир Владимирович Путин. Уви, неолибералните поддръжници на хегемонията на Вашингтон могат да си изгризат ноктите вече от злоба. В тази сделка се стигна до това, че Русия ще доставя на Китай в продължение на 30 години природен газ, който се равнява на около 38 млрд. куб. милиона метра годишно. И още, дори може да се удвои размера на доставката в зависимост от вътрешните нужди на Китай.

china-russia

Advertisements

One thought on “„Сега вече може да се започнат преговорите по другите съвместни сделки.“ – каза Путин.

  1. ТОВА Е ЕДИН ДОБЪР ПРИМЕР, КАК СЕ ПРОВЕЖДА ВЗАИМНО ИЗГОДНА ПОЛИТИКА И ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ ИЗГРАДЕНИ НА ТАЗИ ОСНОВА.КОГА И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОВЕЖДАМЕ ТАКАВА ПОЛИТИКА КОЯТО ДА ВЪЗРОДИ ИКОНОМИКАТА НИ,КОЯТО В МОМЕНТА Е СРИНАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОДАЖНИТЕ НАШИ СОРОСОИДЧЕТА И ЙЕС ДАМИ.ДНЕС Е ПРАЗНИК 24 МАЙ , ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И С ПОМОЩТА НА СВЕТИТЕ БРАТЯ УТРЕ ДА ИЗЧИСТИМ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪюЗ ОТ СЕГА КОМАНДВАЩИТЕ ГО СВЕТОВНИ МАФИОТИ.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.