Истинското лице на г-жа Григян-Капительман (Юлія Володимирівна Тимошенко)

"Славянизираната" Юлія Володимирівна Тимошéнкo

„Славянизираната“ Юлія Володимирівна Тимошéнкo

Автор: fascindoo

Родена: 27 ноември1960, Днепропетровск, дн. Украйна. Юлия Володимировна Тимошенко е украински политик и министър-председател на Украйна от 24 януари до 8 септември2005 и за втори път от 18 декември2007 до 4 март2010 г. Лидер е на партията Всеукраинско обединение „Отечество“ и Блок „Юлия Тимошенко“.
Преди да стане първата жена министър-председател на Украйна, Тимошенко е една от ключовите лидери на Оранжевата революция. В този период някои западни медии я определят като „Жана Д’Арк на революцията“.

На 28 юли 2005, списание Форбс я нарича, вече като министър-председател, третата най-влиятелна жена в света, след Кондолиза Райс и Ву Йе.[1]
Преди политическата си кариера, Юлия Тимошенко е успешна бизнес дама в бизнеса с горива. Кандидат за президент на Украйна през 2010 г., губи на изборите от Виктор Янукович.

Това е напудрената й в Уикипедия биография.

А коя е всъщност тя?

Наскоро излезе наяве истината относно етническата принадлежност на Тимошенко, около която години наред имаше спорове и догадки. Оказа се, че Юлия Тимошенко е еврейка, чиято истинска фамилия е Капительман!

Оригиналната черноока визия на Тимошенко свършва в месеците, когато започва възходът й във властта и по съвет на един пиар мейкър тя „славянизира“ външността си.

Истинската г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошéнкo)

Истинската г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошéнкo)

Така не само поддържа симпатиите към себе си от страна на членовете на партия Баткивщина (на български – Отечество), но и тарикатски избягва гнева и ксенофобските нападки на антисемитските елементи от Западна Украйна, които по време на Втората световна война толкова жестоко и нечовешки умъртвяваха хиляди евреи в градове и села, че от техните зверства потръпваха дори и немските нацисти. Неведнъж официално Тимошенко „признаваше“, че е украинка с литовски корени, което я превръщаше, едва ли не, в самия антируски и прозападен идеал. С изрусена коса и светъл грим „Майданската дева“ позираше пред камерите и теглеше смело страната на Запад, изобразявайки силната славянска жена, откъсваща отечеството си от „гнета“ на московците, за да я „върне“ в лоното на европейската цивилизация. Една хубава приказка, която обаче като всички приказки има един недостатък! Има край! И то твърде баладичен и неприятен – в затвора! В луксозна килия, но в затвора, където с вроденото си еврейско лукавство Юлия Тимошенко ту имитира, че е болна, ту че е бита, ту че не й позволяват да остане насаме с мъж… И като за капак на неприятностите – излезе наяве истината, че е еврейка. Еврейка, която по време на управлението си често ходеше на Запад с повод и без него, където се срещаше със своите политически наставници! Кариерата на тази дама с много фамилии и странна метаморфоза от дребна чиновничка в бизнесдама, от неизвестна политиканка до премиер на Украйна бе белязана с една голяма лъжа за нейния произход, което за сетен път ни кара да недолюбваме лицемерието, двуличието и подмолността на евреите.

Дали затова Юлия иска да се избиват християни?

Ето тук нещо за злобата и жестокостта на Тимошенко“

Ето тук информация за корените на Юлия „Тимошенко“ Капителман
Тимошенко благодари на организаторите на клането в дома на профсъюзите в Одеса.
Тимошенко определи изгарянето на хора в дома профсъюзите като защита на административна зграда.

Иначе – ИЗГОРЕНИТЕ ЖИВИ ХОРА В ОДЕСА – какво значение имат за г-жа Капительман…

Източник

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.