Истинското лице на г-жа Григян-Капительман (Юлія Володимирівна Тимошенко)

"Славянизираната" Юлія Володимирівна Тимошéнкo

„Славянизираната“ Юлія Володимирівна Тимошéнкo

Автор: fascindoo

Родена: 27 ноември1960, Днепропетровск, дн. Украйна. Юлия Володимировна Тимошенко е украински политик и министър-председател на Украйна от 24 януари до 8 септември2005 и за втори път от 18 декември2007 до 4 март2010 г. Лидер е на партията Всеукраинско обединение „Отечество“ и Блок „Юлия Тимошенко“.
Преди да стане първата жена министър-председател на Украйна, Тимошенко е една от ключовите лидери на Оранжевата революция. В този период някои западни медии я определят като „Жана Д’Арк на революцията“.

На 28 юли 2005, списание Форбс я нарича, вече като министър-председател, третата най-влиятелна жена в света, след Кондолиза Райс и Ву Йе.[1]
Преди политическата си кариера, Юлия Тимошенко е успешна бизнес дама в бизнеса с горива. Кандидат за президент на Украйна през 2010 г., губи на изборите от Виктор Янукович.

Това е напудрената й в Уикипедия биография.

А коя е всъщност тя?

Наскоро излезе наяве истината относно етническата принадлежност на Тимошенко, около която години наред имаше спорове и догадки. Оказа се, че Юлия Тимошенко е еврейка, чиято истинска фамилия е Капительман!

Оригиналната черноока визия на Тимошенко свършва в месеците, когато започва възходът й във властта и по съвет на един пиар мейкър тя „славянизира“ външността си.

Истинската г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошéнкo)

Истинската г-жа Капительман (Юлія Володимирівна Тимошéнкo)

Така не само поддържа симпатиите към себе си от страна на членовете на партия Баткивщина (на български – Отечество), но и тарикатски избягва гнева и ксенофобските нападки на антисемитските елементи от Западна Украйна, които по време на Втората световна война толкова жестоко и нечовешки умъртвяваха хиляди евреи в градове и села, че от техните зверства потръпваха дори и немските нацисти. Неведнъж официално Тимошенко „признаваше“, че е украинка с литовски корени, което я превръщаше, едва ли не, в самия антируски и прозападен идеал. С изрусена коса и светъл грим „Майданската дева“ позираше пред камерите и теглеше смело страната на Запад, изобразявайки силната славянска жена, откъсваща отечеството си от „гнета“ на московците, за да я „върне“ в лоното на европейската цивилизация. Една хубава приказка, която обаче като всички приказки има един недостатък! Има край! И то твърде баладичен и неприятен – в затвора! В луксозна килия, но в затвора, където с вроденото си еврейско лукавство Юлия Тимошенко ту имитира, че е болна, ту че е бита, ту че не й позволяват да остане насаме с мъж… И като за капак на неприятностите – излезе наяве истината, че е еврейка. Еврейка, която по време на управлението си често ходеше на Запад с повод и без него, където се срещаше със своите политически наставници! Кариерата на тази дама с много фамилии и странна метаморфоза от дребна чиновничка в бизнесдама, от неизвестна политиканка до премиер на Украйна бе белязана с една голяма лъжа за нейния произход, което за сетен път ни кара да недолюбваме лицемерието, двуличието и подмолността на евреите.

Дали затова Юлия иска да се избиват християни?

Ето тук нещо за злобата и жестокостта на Тимошенко“

Ето тук информация за корените на Юлия „Тимошенко“ Капителман
Тимошенко благодари на организаторите на клането в дома на профсъюзите в Одеса.
Тимошенко определи изгарянето на хора в дома профсъюзите като защита на административна зграда.

Иначе – ИЗГОРЕНИТЕ ЖИВИ ХОРА В ОДЕСА – какво значение имат за г-жа Капительман…

Източник

Advertisements

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s