Тайната причина за „Хомосексуалната революция“

От Елена Свитнева

0,,16281157_303,00

Администрацията на президента Обама или допусна голяма пи-ар грешка – или нанесе целенасочен удар по американските евреи, като фактически официално призна наличието на т. нар. „еврейски заговор“. Логическият извод, който последва, волно или неволно, е, че именно този заговор се оказа в дъното на решението на няколко американски щата да узаконят „еднополовите бракове“.

Вице-президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че това узаконяване е станало само благодарение на огромния принос за американската демокрация, който принос е даден от еврейското наследство и еврейските принципи.

Джо Байдън

Скандалната реч на вице-президента Байдън беше произнесена по време на честването на заслужилите американски евреи, устроено от Демократическата партия. Ораторът благодари на евреите за пропагандата на лесбийството, педерастията, бисексуалността и транссексуалността (ЛГБТ), изказа им признателност за тяхната помощ по въпроса за узаконяването на „еднополовите бракове“ чрез контрола върху дейността на Холивуд и на всички медии, без който контрол лобирането в полза на хомосексуалистите не би имало такива впечатляващи резултати.

Байдън каза:

– 85% от всички промени, извършени напоследък в Холивуд и в обществените медии, станаха възможни само, защото тези отрасли се ръководят от евреи, чието влияние е огромно… наистина огромно!

Той отбеляза също така влиянието на евреите в областта на „… промените в имиграционното законодателство, на движението за граждански права и в постиженията на феминизма“.

Присъстващите там представители на еврейски обществени организации и крупни фигури от еврейския бизнес сега не на шега се страхуват за своята безопасност и смятат, че такива речи може да се превърнат в козове в ръцете на противниците им.

Но има и други евреи, които не са толкова стеснителни, като например Джоел Стейн, който написа в своя сензационна статия в „Jerusalem Post“:

„Никога в живота си не съм бил толкова разочарован от анкета. Днес около 22% от американците вярват, че киното и телевизионната индустрия се управляват от евреи, за разлика от почти 50% през 1964 г. Лигата по борба с дифамацията, която публикува резултата от тази анкета преди месец, смята, че тези цифри показват победа над „стереотипите“. Всъщност те просто показва колко е оглупяла Америка“ – пише Стейн.

(Преводът на статията на Джоел Стейн може да прочетете тук)

После той изброява видните ръководители на Холивуд:

Президентът на „Нюз корпорейшън“ Питър Чермин – евреин;
Председателят на „Парамаунт пикчърс“ Бред Грей – евреин;
Главният изпълнителен директор на „Уолт Дисни къмпани“ Робърт Игер – евреин;
Председателят на „Сони пикчърс“ Бари Майер – колко неочаквано, холандски евреин;
Председателят на „Уорнър брадърс“ Бари Майер – евреин;
Генералният мениджър на „Си Би Ес корпорейшън“ Лесли Мунуз – толкова евреин, че братът на дядо му е първият министър-председател на Израел;
Председателят на „Метро Голдуин Майер“ Хари Слоун – евреин;
Генералният директор на „Ен Би Си Юнивърсъл Джеф Цукер – евреин.

Разбира се, в това няма нищо чудно – защо шефовете на холивудските компании трябва да бъдат гои, щом самият Холивуд е основан от евреи? Така например, сред родоначалниците на фабриката за мечти са:

Карл Лемли – „Юнивърсъл пикчърс“;
Адолф Цукер – „Парамаунт пикчърс“;
Уйлям Фокс – „Фокс филм корпорейшън“
Луис Б. Майер – „Метро Голдуин Майер“
Хари, Сам, Алберт и Джек Уорнър – „Уорнър брадърс“.

Както е известно, именно киното оформи не само главните принципи в начина на живот през 20-ти век, но и заложи самите принципи на отношенията в съвременния живот. Е, чрез примера на речта на вице-президента Байдън стана ясно, че американците не само признават това, но и са благодарни, че живеят в общество на консумативизъм, еднополови бракове и войни. Това, разбира се, си е тяхна работа. Но дали първият президент на САЩ Джордж Вашингтон щеше да е доволен от речта на Джо Байдън?!  Защото ето какво казва Вашингтон:

„Те действат срещу нас повече, отколкото вражеските армии. Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи и за онези важни дела, с които се занимаваме. Можем само да съжаляваме, че всеки щат не ги е изтребил отдавна като вредители за обществото и най-сериозни врагове за благополучието на Америка“. (Източник: „Максимумът на Джордж Вашингтон“, Ейпълтън и Ко).

Но, разбира се, сега са други времена и всеки, който би се осмелил да произнесе такива думи, ще се прочуе като фашист и „антисемит“ – както, например, сенаторът-демократ от Южна Каролина Ърнест Холингс, според когото Буш реши да нападне Ирак, за да угоди на Израел и да си спечели подкрепата на американските евреи на предстоящите избори. По мнението на Холингс, главни виновници за войната с Ирак са заместник-министърът на отбраната Пол Улфовиц и бившият съветник в Пентагона Ричард Пърл – и двамата от „богоизбрания народ“.

А пък онези, които говорят за „заговор на световния финансов елит (да се споменава, че повечето банкери и финансови магнати са именно евреи, също се смятат за неприлично), биват смятани за луди, за хора извън нормите и стандартите – а нормите и стандартите в обществото се създават от медиите и от… е, да, разбира се – пак от Холивуд…

Философът Валерий Коровин смята, че тук американците изпадат в ролята на „междинния враг“. Те биват използвани като обикновена биомаса за борба срещу руснаците – понеже традиционните руски ценности представляват бариера по пътя на финансовия елит към световно господство.

Според него целите и принципите на руския и еврейския народ си противостоят твърде отдавна.

Валерий Коровин

Ето какво казва директорът на Центъра за геополитически експертизи, заместник-ръководител на Центъра за консервативни изследвания на Социологическия факултет на Московския държавен университет и член на Евразийския комитет Валерий Коровин:

– Според мен Джо Байдън знае какво говори. Това е свързано с обстоятелството, че евреите са древен библейски народ, проникнат от чувство за месианство. Този народ вижда света и историята на развитието на човечеството именно през призмата на своето месианство. Всичко това се концентрира в много сложен модел на еврейската есхатология (виждане за т. нар. „край на света“ – б. пр.), в догматиката на юдаизма.

Пълноценният евреин – тоест юдеинът, разглежда в контекста на развитието на своя народ всичко, каквото се случва в света, всички политико-социални трансформации. И по принцип вижда историята на човечеството като поредица от събития, които се въртят главно около „богоизбрания народ“, за какъвто се смятат. Около юдейския народ. Ето защо няма нищо странно в това, че те поставят сами себе си в центъра на световните процеси. И не само се поставят – това е присъщо на много народи и етноси, в етносоциологията се определя като „етноцентризъм“. Но и активно участват в промяната на хода на историята на човечеството.

Строго погледнато, месиански в историята на човечеството са два народа – старозаветният еврейски народ и новозаветният руски народ.

Руският народ се е натоварил с мисията да запази Православната вяра в момента на прехода на центъра на Православието от Византия в Русия – от Втория Рим (Константинопол) в Третия Рим (Москва). И двата народа виждат историческите събития в контекста на своето развитие. Различни са само критериите им за „Добро“ и „Зло“ – а като последица са различни и методите, които евреите и руснаците използват за постигане на своите цели.

Ако за евреина, условно казано, пълноценен човек е само евреинът, а всички други хора са някаква вторична субстанция, чиято ценност в определени ситуации може да бъде пренебрегната, то руският човек, напротив: според израза на Достоевски, той е „всечовек“. Руският човек по начало приема всички други хора като равни на себе си, като свои, и изключва от „своите“ единствено  онези, които сами категорично отхвърлят това.

Изхождайки от тези противоположни подходи, се различават и средствата за постигане на съответните месиански цели.

Евреите действат чрез чисто социален негатив.

Руснаците използват за постигане на своите цели общочовешката нравственост. Именно затова руснаците често губят технологично в съревнованието с другия месиански народ.

Всяко традиционно общество представлява цялостен, сплотен, мобилизиран организъм, способен да даде отпор или поне да бъде конкурент на месианството на еврейския народ, който разглежда всички други народи в тази връзка като конкурентни социални субстанции. Оттук се появява и стремежът да бъдат намалени възможностите на народите-конкуренти чрез разрушаване на техните традиционни ценности – това отслабва всеки един народ и създава чувство за вътрешно разделение и разпокъсаност.

По този начин всеки един народ може да престане да бъде конкурентноспособен. И, ако се разглеждат световните процеси в контекста на месианската есхатология , на диалектиката на цивилизационното противопоставяне през историята на развитието на човечеството – тогава става ясно, че единственият начин да бъде отслабен руският народ е разрушаването на неговата религия и традициите му, както и на социалните настройки, произтичащи от тях.

Но не е възможно да разрушат традициите на един народ, без да бъдат засегнати от останалите народи, без да се създаде необходимия контекст за целта – това ще изглежда подозрително и ще предизвика съмнения у руснаците, че се извършва целенасочено разрушаване именно на руския народ. Ето защо за реализиране на тази цел се създава съответен контекст. Тоест, разрушаването на традиционните обществени основи трябва да изглежда не само руско явление, а общо такова, което протича навсякъде.

От тази гледна точка за целта си заслужава  да бъде унищожено моралното богатство на десетки други народи, които за „богоизбрания“ народ не са ценност, а просто „материал за разход“, който може да бъде използван за по-висша цел: разрушаването на конкуретния месиански народ.

Всъщност БОРБАТА Е ЗА СЛЕДНИЯ ПРОЕКТ: КАКЪВ ДА БЪДЕ КРАЯТ НА ИСТОРИЯТА?

В крайна сметка върху принципите именно на онзи народ, който победи в последните времена, ще бъде завършена досегашната човешка история – и, съответно, неговите принципи и възгледи ще залегнат в основите на НОВИЯ СВЯТ.

Оттук следва изводът, че Америка е само инструмент за постигането на висшата месианска цел на „богоизбрания народ“. Съответно,      гражданите на САЩ се превръщат в „биомаса за разход“, служеща за постигането на тази висша цел на народа, който, по негово собствено убеждение, е претърпял достатъчно гонения, преживял е разпръсването си по света – „галут“, и сега е заслужил правото да доминира и господства навсякъде, където е достигнал до сериозни позиции във властта и във влиянието върху обществото.

Превод: Любомир Чолаков
Източник

Advertisements

8 thoughts on “Тайната причина за „Хомосексуалната революция“

 1. Всеки човек има мисия на тази земя…Хитлер не е успял в своята за съжаление!

 2. Борбата не е между отделни народи и етноси – отделните народи просто са използвани и принесени в жертва, особено американците и евреите. Борбата е между алчните, организирани в тайни структури, и останалите. И тъй като алчните са малцинство, те имат нужда да отслабят и развратят човечеството, да му откраднат децата, да го подчинят. http://aliya.blog.bg/novini/2012/07/01/za-sofiia-praida-na-gordelivite-politici-mejdunarodnici.974429

 3. отвратителна манипулативна, антисемитска хомофобска статия

 4. Аз викам едните да затрият другите, докато им гледаме сеира. И без това в тоя кенеф нищо за правене няма, а и по-лошо не може да стане, най-много някой да натисне копчето в изблик на безсилие и да се изнесем вкупом в газообразно състояние баш към Създателя, той да ни обяснява за Византия, третия Рим, рязания Нерим и други работи вселенски.

  Хубавото на руснаците е, че пият и са кирилизирани – няма да се наложи да превеждаме етикетите. Лошото на чифутите е, че се ебат за пари в семейството, въпрос на време и генетика е да изпълнят генералният план на Мойсей, а именно да се затрият.

  Тоя свят няма място под слънцето. Мятайте го!

 5. То всичко добре, ама тоя Валерий Коровин, какъв точно капацитет е ?
  „Строго погледнато, месиански в историята на човечеството са два народа – старозаветният еврейски народ и новозаветният руски народ.“

  „Руският народ се е натоварил с мисията да запази Православната вяра в момента на прехода на центъра на Православието от Византия в Русия – от Втория Рим (Константинопол) в Третия Рим (Москва).“

  Абе хора, що за простотии са това бе ?
  Какъв руски народ ? Каква Византия им е дала на тях Православие ?
  По днешните земи на Русия и Украйна, някога хората са се наричали БЪЛГАРИ! Държавите им са се наричали България !
  Дори и Хазарската държавица се е управлявала от канове от рода Дуло ! Дори и в нея е имало повече хора самоопределящи се като Българи и по-малко Хазари. А за никой не е тайна, че така наречените Евреи – Ашкенази – произлизат от Хазарската държава, която е приела Юдеизма.

  Всичките тези Българии там са приели Исляма, докато Хазарската дъжава приема Юдеизма.
  Толкова много войни са се водили там м/у Българи заради тези измислени религии. Дори и Дунавската България е била атакувана от другите Българии, заради религия! Понеже Дунавската България на Аспарух по същото това време (при кан – канас – княз Борис) приема Православното Християнство, докато другите приемат Исляма и Юдеизма. И то все поради политически причини.

  Ако не бяха тези Българии там, дали сега щеше да има Русия изобщо ?
  Ако не беше Дунавската България, дали сега Русия щеше да е Православна ?

  Аман от учени – промити мозъци.

  • Е времената са такива ! Пазарна икономика-всичко се купува ! Дипломите също. ПЪЛЕН КОНФИДЕНС,както обича да казва една видна професорка от ДПС Марианка Георгиева !

 6. Хубаво го е казал Валерий Коровин и може би щеше да е вярно, ако руският народ беше наистина народ-конкурент на юдеите, в смисъл че неговата управляваща класа беше етнически чисто руска и в религиозно отношение – източно-православна. Обаче не е така! Руската държава и руският народ са управлявани вече близо 100 години от юдеи, от същите юдеи, които през последните няколко века емигрират от Източна Европа през Западна Европа във САЩ. Освен това тъкмо тези отклонения в редица поведенчески прояви и особено в сексуалността са много по-често срещани при юдеите, отколкото при други народи. Самият Чезаре Ломброзо, потомък на стара равинска фамилия и смятан за най-големия психолог на 19-и век казва, че сред евреите се срещат доста по-често талантливи и гениални хора, но пък и дегенератите сред тях (генетичните мутанти) са 6 пъти по-често срещани отколкото при другите народи! И най-после – преди няколко години един – вече станал световно известен професор по история от университета в ТелАвив – Шломо Занд (полски евреин по произход) издаде една книга, една много сериозна книга! – „Изобретяването на еврейския народ“. В нея авторът обосновано разказва, че такъв народ няма и не е имало в исторически план, че той е една измислица, нещо, което всъщност не е съществувало никога преди да бъде създадена еврейската държава Израел през 1948 г, като това е била една от целите на създаването й – да се направи най-после един отделен народ от това, което е било само верска общност. Ь пък няколко години преди него един малко известен съветски дисидент, естонски руснак (или евреин?!) – Евгений Яковлевич ГабОвич (1938-2009), математик и историк, живеещ от 1980 г- до смъртта си в Карлсруе, Германия, издаде също една интересна книга „История евреев под знаком вопроса“. В нея Габович твърди, че евреите не са никакви семити, а са част от коренното европейнско население, но поради разни религиозни различия създават някаква секта на основата на стари семитски вярвания и че до късното средновековие в Източна Европа е съществувала самостоятелна тяхнаепископия. Сега не си спомням дали обясняваше и как се озовават в семитския свят, но то е много лесно обяснимо от позицията на популационната биология имайки предвид промените в тяхното поведение, психика и физиология настъпили вследствие негативни генни мутации. Ако с тоя въпрос се занимае сериозно колектив от учени – психолози, популационни биолози, физиолози и т.н. , съм убеден че ще се окаже, че юдеите просто са като общност натоварен с тежък комплекс за малоценност, който ги прави толкова античовешки настроени и толкова ламтящи за световно господство!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.