Ето го списъка с националните предатели на България, които Бареков иска да прави еврокомисари!

Николай Бареков допусна груба, катастрофална грешка, която може да му изяде главата и да сложи прът на мечтаната от него бъдеща, успешна политическа кариера!
Той публично обяви хората, които България без цензура и той смятат да подкрепят за еврокомисари – но за жалост, Баречето не е отчело факта, че тези хора не само са абсолютно компрометирани, а и огромна част от България ги счита за национални предатели!

Nikolai

Ето ги еврокомисарите на „новия” политик – старите муцуни:

1.    Петър Стоянов
2.    Соломон Паси
3.    Симеон Сакскобурготски

Петър Стоянов – човекът, изиграл огромна роля да разцепи и разбие автентичното, истинското СДС. Член на борда на директорите на фондацията учередена от Бил Клинтън „Глобална инициатива за справедливост”. Той е и основател на друга фондация със същите глобалистки цели – „Център за глобален диалог и сътрудничество”. Петър Стоянов е и човекът, който доведе и запозна Бареков с американския военнопрестъпник и шистов лобист Уесли Кларк.
На всичко отгоре е зависим от Бареков и в пряка връзка – дъщеря му Фани работи за „България без цензура”, назначена на огромна заплата.

Соломон Паси – потомствен масон. Разследван за шпионаж в полза на Израел – а делото е прекратено след жесток политически натиск. Греховете му към България са огромни.

Симеон – хубаво казваха навремето умните хора: „Този добър старец от Мадрид съвсем не е толкова добър…”. Ама кой да ги чуе тогава?
Човек, който се върна в България, само и само да заграби имоти за десетки милиони евро. След като къде законно, къде абсолютно незаконно, се нагуши с дворци, палати, гори, ниви и златни имоти по Черноморието, Симеон си вдигна чуковете, заряза държавата и се оттегли в Мадрид. В пъти по-богат, отколкото когато дойде в София…

И точно тези хора Бареков иска не само да ни представляват в Европа – но и да станат еврокомисари!
А всъщност, ако в България имаше закони, и тримата отдавна трябваше да лежат по затворите и да си плащат за натрупаните грехове…

Nov Bardak - stari kurvi

Бележка на редактора: стара народна поговорка гласи: Нов бардак със стари курви – не се прави! До тука обаче, под шапката на „България без цензура” се събра куцо, кьораво и сакато. И всички стари курви, изхвърлени от всички политически бардаци. Всички политически отрепки, преминали през известни и неизвестни политически формации и сдружения се обединиха, за да ни покажат „човешкото лице на капитализма”. Една плеяда национални предатели и дискредитирани политически и „граждански” лица, отново са в люта надпревара за кокала на властта. Кокал, който ще измъкнат отново с лъжи и измами. Кокал, до който се докопват, с цената на твоята кожа народе. Така създалата се политическа ситуация, обаче ражда още народни поговорки – „Бареков без мозък” и „България без цензура” – синоними! Уважаеми бедни народе – ето кой ще ти бъдат еврокомисари – тези, заради чието управление стана още по беден.

Източник bgnovosti

Advertisements

23 thoughts on “Ето го списъка с националните предатели на България, които Бареков иска да прави еврокомисари!

 1. Някой някога да е чул някаква умна приказка от устата на латекса, та и сега се чудите, че говори глупости.Това си му е присъщо още от времето на “ Барекадата“.

 2. Двама евреи и един масон – какви по-хубави еврокомисари искате? А дали са от България или от Бимбилистан – има ли значение? Петър Стоянов е член на Изпълнителното бюро на „Трилатералната комисия“, Соломон е в „Бнай Брит“, само дъртия комарджия е по-слаба ракия, но пък се води цар!
  Кукловодите на Бюреков допуснаха тактическа грешка и балонът може да се спука. А толкова хорица повярваха в поредния спасител!

  • У НАС ИМА 6.5 МИЛИОНА ЧИСТИ БЪЛГАРИ,А Г-Н БАРЕКОВ ПОДБРАЛ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЧУЖДЕНЦИ,ХОРА,КОИТО НЕ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ.

   • Малка подробност – те са му натресани, а не че някой някого обича и/или люби, ама как веке т’ва е отделен въпрос.
    А знаете ли, че при ведическите арийци (нашите праотци) е било углавно „престъпление“ да се боцкат от типа хомо връзка, брат/сестра и/или братовчед/и до7-мо коляно, а сега искат да го легализират.
    На жената и е дадена ролята на пазителка на родовата връзка и домът, в който живее, а тя се е превърнала в момента в… „ръгай чушки в боба, да не артиши, случайно без чушки“.
    Смятайте какъв позор!
    За мъжа, за държавата… държава е безпредметно да има. Целта е да се заобикаля – 10’000 години преди Христа да не би да е имАло – надали – организирано общество – може би – да, но държави – надали. тези неща са привнесени от извънземни цивилизации, както и парите (като съхранител на ресурс), но този ресурсо-съхранител се изродил и са започнали игри с него и спекулации с неговата цена…
    „До година метрото свързва аерогара с централна гара“…. смятайте, че тогава ще започнат атентатите…

  • Тази слаба ракия се мъчи да
   върне имоти които не са негови така че не е по-малко опасен.

 3. Според всеки , всеки може да бъде лош, според всеки не всеки е лош. Според Бареков и според много други хора те са хора на място , знаят могат и ще направят много добро за нашата страна. Браво Бареков добър избор,

  • те могат да знаят много, но няма да направят нищо за българия. това вече го доказаха. трябват ни нови хора. ето примерно пламен стоилов – бившия член на ВСС, отказал среща с педалите от холандия. достоен човек.

  • ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ И БАРЕКОВ. ТОЙ И БЕЗ ТОВА СИ Е МНОООГО ЗАБЛУДЕН ! НАЙ НЕВЪЗМОЖНИЯ ИЗБОР .

 4. Никой не е пророк в собствената си държава. Така и тези „стари муцуни“ са добре приети в Европа, за разлика от тук.

 5. Как пък автора си вярва на тази провокация само се чудя. В крайна сметка обаче има и друга народна мъдрост „Една лъжа повторена 100 пъти става истина“

 6. Това са хора с идеи, на които може да се разчита. Всеки може да има различно мнение за тяхната дейност, но като цяло те са действали с идеята че това е доброто за България.

  • и какво направиха – царят дойде гол като пушка, а сега е милионер. въпросът е с чии пари???

  • Само дето тоз Паси иска американците да си довлекат в България ядрените ракети…, та при евентуална война с Русия нашата страна да го отнесе, а не американчовци, соломончовци и тем подобни еврейски изчадия. Паси ще е от първите напуснали България при война, независимо дали би била ядрена или не!!! Бареков ще погуби и малкото, което ни е останало като прокара закона за шистовия газ. Замислете се за кой ще дадете гласът си!!! Не на предатели и шпиони на Мосад!!!

 7. Бареков не е без мозък, защото парите на спонсорите му идват от САЩ. СДС, НДСВ, ГЕРБ и сега България без цензура са ционистко-американски проекти. Затова сме на този хал, ограбени, разпродадени, бедни и на последно място в Европа.

  • не продадени, а предадени, а тези трябва да са в панделата – отдавна имам мерак да ги видя в рае – наедно с най-големите утрепки, престъпници и родоотстъпници!
   Искам да ги видя как гният и не само те…

   • Haresvat mi komentarite ti Nikolay.Izvinqvam se za latinicata,ako moje mi gi pratete na men tezi politici az shte predostawq zaslujenoto ot tqh

 8. Това според мен е ход на благодетелите на Бареков,които са едни и същи с благодетелите на Борисов.Поставянето на тези лица в листата му за евродУпетати е ход с който иска да спечели симпатиите на хората гласували за СДС и впоследствие за царо,а после и за пъдаро,но разочаровани от последния.В момента тези така загрижени „благодетели“ кукловоди тъкат на два стана,че и на три.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s