ВНИМАНИЕ!!! КОМУНИСТИ

2014-03-10_14-30-51

Внимание, в България на всяка крачка растат комунисти като отровни плевели. Ако ги докоснете – ставате комунисти, ако стоите до тях – ставате комунисти, ако влезете в стая, в която е имало от тях – ставате комунисти. В днешно време е много трудно да не сте комунисти, почти е невъзможно. Само най-истинските десно-сини антикомунисти могат да живеят в демокрация. Но какво е нужно, как да станем антикомунисти? – ще се запитат много, ЗНАЕМ.

За да не сте комунисти – трябва да сте били приети преди всичко в сектата на десно-сините антикомунисти, или така наречените тинк танкове и десни политически партии и НПО. Трябва да сте чиновници в тях или да сте им радикални почитатели. Трябва да уважавате и възхвалявате лидерите на демокрацията – Буш, Обама, Маккейн, Кери и всички експерти от тинк танковете в България, като Стефан Попов, Иван Кръстев, Красен Станчев, Евгений Дайнов и т.н. Трябва да сте европейци от България от Европейския съюз. Обличайте си всеки ден по нещо синьо, може и лентичка в джоба да си носите. Разбира се това не стига. За да сте официален антикомунист, трябва постоянно да търсите потенциални комунисти, да ги разкривате и нападате, да ги обвинявате в „путинисти“, да ги наричате „червени“, да ги обвинявате в това, че са на заплата в КГБ и от СССР. Трябва да обвинявате комунистите, че получават заплата от Делян Пеевски и от Станишев, и от Орешарски, понякога и от Ахмет Доган. Наложително е да желаете смъртта им, защото те са зараза, мръсно-червен вирус, вилнеещ на територията на Демократична Република България за Америка, в Европейския Съюз.

Не е само това, не се залъгвайте така лесно…

Защитавайте всички демократични ценности, като педофилията и зоофилията. Защитавайте добива на шистов газ в България. Подкрепяйте Радан Кънев и Реформаторски блок. Всичко. Каквото кажат от ЕС да знаете, че е закон за българина и трябва да се прави. ЕС е велика демократична сила под контрола на Вашингтон и може да говори и се разпорежда със съдбата на българите. Те са ни спасили от Венецуела и Уго Чавес, които искаха да ни превземат и да направят зомбита Тодор Живков и Георги Димитров, за да ни управляват пак.

„Отворено общество“ е благословено в България и трябва да ги възхвалявате и измисляте песни и стихотворения за тях. Химнът на държавата трябва да се промени незабавно с такъв, в който се споменава името господне на Сорос. Българският хелзинкски комитет (БХК) е единственият източник на истинската история на България и неговият водач и шеф, Красимир Кънев, е най-демократичния защитник на педофилите в България. Винаги вярвайте и следвайте активистите на тинк танковата мрежа – Асен Генуф, Атънас Чубануф и Рубертъ Алкалайъ, Антоан Цоневътъ (то е от третия пол) и разбира се Командира на всички десничари и свободни люде бродещи ширините на България за Америка – Иван Костов.

Трябва да знаете, че всички комунисти пречат на демокрацията на САЩ, а тази страна трябва да е олицетворението на свободата и демокрацията за всеки десно-син антикомунист, умиротворителите на света са американските власти, убийците на комунизма. САЩ е като жрицата на всичката свобода по света. Антикомунист да се наричаш, първа радост е за всеки превъзбуден десно-син демократ.

Но не се залъгвайте…

Един път ако сте попаднали в капана на комунизма, измъкване няма, да сте мислили преди това. Няма значение, каква позиция заемате в България, ако сте против интересите на Вашингтон – сте комунисти, подлежащи на елиминация и дискриминация. Смърт, разстрел и изнасилване, некрофилия.

Не се плашете…

Десно-сините дебнат на всеки ъгъл със син вибратор в ръка, за да насилват мръсни комунисти. Честват всички специални антикомунистически празници, като гледат много религиозно на тях. Войнствено оплакват жертвите на комунизма ръка за ръка с американски и германски тинк танкове и експертите им, които са им донорите. Ръка, която храни не отблъсквайте, че иначе ще работите в комунистическите лагери на смъртта, които продължават да съществуват, инкогнито.

Русия, майката на червените Боклуци…

Няма значение, че СССР не съществува, за десно-сините антикомунисти в Русия е ужасяваща диктатура дори в днешно време, там избиват хора по площадите и изнасилват туристи дошли от демократичния свят. Такситата в Москва са танкове, а кондукторите в обществения транспорт проверяват билетчетата на пътниците с калашници в ръце. Във всеки магазин има само по 2 вида хранителни продукти, а те са радиоактивни. Руснаците са циклопи, а бензиностанциите там не се наричат така, казват се „водкастанции“. Ако едно семейство има повече от 1 дете, правителството взима всяко следващо, за да го вкарат във войската им, ЗАВИНАГИ.

Ако не го знаете всичко това, означава че вече сте комунисти, най-вероятно са ви заразили докато сте пазарували. Да, в България ако си позволите да не купувате стоки от големите вериги за да подпомагате Запада, ще означава, че са ви отровили с вируса на комунизма. Всеки български продукт е инжектиран със заразата на комунизма. Винаги предпочитайте ГМО продуктите на Монсанто, пропагандирайте с тях.

Трябва да ви е известно, че за да сте антикомунисти, трябва да обичате Иван Костов. Той е най-великият човек в България за Америка. Бащата на всичко що е антикомунизъм у нас. Поне 1 път в живота си трябва публично да му оближете ануса и да напишете или кажете, че има вкус на горски сини боровинки.

Ама какво ли ви разправяме, вие най-вероятно сте мръсни комунисти. Рак да ви изяде червените дробове, заминавайте за Северна Корея и Куба моментално. Смърт, гърч за вас. Пууу.

Източник: Само за хора с чувство за хумор. Другите не сте добре дошли.

Advertisements

5 thoughts on “ВНИМАНИЕ!!! КОМУНИСТИ

 1. Ареса ми баце …много убаво си го написал. Язе даже се замисилх за втори път в живота си .
  Първият път беше , когато четох Винету 3-тия том ….

  Ма баце , по -убаво си го написал от Винету , само искам да уточниш сИга , Костов ефенди нещо ,като Инчу Чуна ли сЪ явява , демек доброто слънце или се явява нЯщо като Олд Шетърхенд, демек поразяващата ръка … само това те молим да уточниш , че ми остана неизвестно , иначе Бравос и Евалла !

 2. много истина!!Радвам се че все пак са останали 2-3 трезвомислвщи човека в тази бананова държава …и най интересното от цялата история е че Украйна ни завидя и реши да вземе пример от нас, и да станат и те Бананова република в която е много готино 24 часа в денонощието да гледам
  реклами за лидъл,била и т.н как имало банани за 70ст килото и да гледаме после саира на българския пенсионер, как готов е той да бъде смачкан от тълпата за 3банана !!!Може би Украина трябваше да види все пак тези кадри преди да искат и те в европа ?Единствената цел на Англия ,Франция и почти целия запад от панти века е да унищожат тази държава и за съжаление успяха мамка му!!!!!

 3. Комунизмо-фенията е индикация за шизофрения, породена от следните фактори:
  – тревожно тъпи, но хитри родители,
  – наследствена некадърщина,
  – тежко детство,
  – много травми и бой по главата,
  – парализиращ недоимък,
  – природно умствено късогледство,
  – неумение да се извършва правилна дедукция,
  – обилно количество нагъл мързел,
  + теглене към средно до сериозно джебчийство.

  Комунизмо-фенията е тежка психическа болест, която засяга само този конкретен вид човекоподобни.
  Дребни гризачи, чифтокопитни, късоопашати, лекокрили, както и разред крокодили, не подлежат на тази опасна зараза.
  Поради тези причини, незасегнатите видове правят всяка година благодарствен курбан на 09.09., тъй като определят това за голямо отърваване. Каквото си и Е.

 4. Поздравления за автора, но темата не е разкрита достатъчно. Нищо не пише за ЛБГТ и гей-парадите, а без тях няма демокрация. Дядото на Бойко Борисов е пропуснат, а той е образец как трябва да лъже политик, назначен от кукловодите. За ДС можеше да се каже, че е виновна за всички издънки от 25 години насам и ще е виновна поне още 50 години. Не е осветлена ролята на грантополучаването в процеса на формиране на demagogos vulgaris, или шабес-гой обикновен. Има и една слабо изследвана област, която заслужава вниманието на пишещото братство – е ли антикомунизмът антисемитизъм, или да?

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s