ВНИМАНИЕ!!! КОМУНИСТИ

2014-03-10_14-30-51

Внимание, в България на всяка крачка растат комунисти като отровни плевели. Ако ги докоснете – ставате комунисти, ако стоите до тях – ставате комунисти, ако влезете в стая, в която е имало от тях – ставате комунисти. В днешно време е много трудно да не сте комунисти, почти е невъзможно. Само най-истинските десно-сини антикомунисти могат да живеят в демокрация. Но какво е нужно, как да станем антикомунисти? – ще се запитат много, ЗНАЕМ.

За да не сте комунисти – трябва да сте били приети преди всичко в сектата на десно-сините антикомунисти, или така наречените тинк танкове и десни политически партии и НПО. Трябва да сте чиновници в тях или да сте им радикални почитатели. Трябва да уважавате и възхвалявате лидерите на демокрацията – Буш, Обама, Маккейн, Кери и всички експерти от тинк танковете в България, като Стефан Попов, Иван Кръстев, Красен Станчев, Евгений Дайнов и т.н. Трябва да сте европейци от България от Европейския съюз. Обличайте си всеки ден по нещо синьо, може и лентичка в джоба да си носите. Разбира се това не стига. За да сте официален антикомунист, трябва постоянно да търсите потенциални комунисти, да ги разкривате и нападате, да ги обвинявате в „путинисти“, да ги наричате „червени“, да ги обвинявате в това, че са на заплата в КГБ и от СССР. Трябва да обвинявате комунистите, че получават заплата от Делян Пеевски и от Станишев, и от Орешарски, понякога и от Ахмет Доган. Наложително е да желаете смъртта им, защото те са зараза, мръсно-червен вирус, вилнеещ на територията на Демократична Република България за Америка, в Европейския Съюз.

Не е само това, не се залъгвайте така лесно…

Защитавайте всички демократични ценности, като педофилията и зоофилията. Защитавайте добива на шистов газ в България. Подкрепяйте Радан Кънев и Реформаторски блок. Всичко. Каквото кажат от ЕС да знаете, че е закон за българина и трябва да се прави. ЕС е велика демократична сила под контрола на Вашингтон и може да говори и се разпорежда със съдбата на българите. Те са ни спасили от Венецуела и Уго Чавес, които искаха да ни превземат и да направят зомбита Тодор Живков и Георги Димитров, за да ни управляват пак.

„Отворено общество“ е благословено в България и трябва да ги възхвалявате и измисляте песни и стихотворения за тях. Химнът на държавата трябва да се промени незабавно с такъв, в който се споменава името господне на Сорос. Българският хелзинкски комитет (БХК) е единственият източник на истинската история на България и неговият водач и шеф, Красимир Кънев, е най-демократичния защитник на педофилите в България. Винаги вярвайте и следвайте активистите на тинк танковата мрежа – Асен Генуф, Атънас Чубануф и Рубертъ Алкалайъ, Антоан Цоневътъ (то е от третия пол) и разбира се Командира на всички десничари и свободни люде бродещи ширините на България за Америка – Иван Костов.

Трябва да знаете, че всички комунисти пречат на демокрацията на САЩ, а тази страна трябва да е олицетворението на свободата и демокрацията за всеки десно-син антикомунист, умиротворителите на света са американските власти, убийците на комунизма. САЩ е като жрицата на всичката свобода по света. Антикомунист да се наричаш, първа радост е за всеки превъзбуден десно-син демократ.

Но не се залъгвайте…

Един път ако сте попаднали в капана на комунизма, измъкване няма, да сте мислили преди това. Няма значение, каква позиция заемате в България, ако сте против интересите на Вашингтон – сте комунисти, подлежащи на елиминация и дискриминация. Смърт, разстрел и изнасилване, некрофилия.

Не се плашете…

Десно-сините дебнат на всеки ъгъл със син вибратор в ръка, за да насилват мръсни комунисти. Честват всички специални антикомунистически празници, като гледат много религиозно на тях. Войнствено оплакват жертвите на комунизма ръка за ръка с американски и германски тинк танкове и експертите им, които са им донорите. Ръка, която храни не отблъсквайте, че иначе ще работите в комунистическите лагери на смъртта, които продължават да съществуват, инкогнито.

Русия, майката на червените Боклуци…

Няма значение, че СССР не съществува, за десно-сините антикомунисти в Русия е ужасяваща диктатура дори в днешно време, там избиват хора по площадите и изнасилват туристи дошли от демократичния свят. Такситата в Москва са танкове, а кондукторите в обществения транспорт проверяват билетчетата на пътниците с калашници в ръце. Във всеки магазин има само по 2 вида хранителни продукти, а те са радиоактивни. Руснаците са циклопи, а бензиностанциите там не се наричат така, казват се „водкастанции“. Ако едно семейство има повече от 1 дете, правителството взима всяко следващо, за да го вкарат във войската им, ЗАВИНАГИ.

Ако не го знаете всичко това, означава че вече сте комунисти, най-вероятно са ви заразили докато сте пазарували. Да, в България ако си позволите да не купувате стоки от големите вериги за да подпомагате Запада, ще означава, че са ви отровили с вируса на комунизма. Всеки български продукт е инжектиран със заразата на комунизма. Винаги предпочитайте ГМО продуктите на Монсанто, пропагандирайте с тях.

Трябва да ви е известно, че за да сте антикомунисти, трябва да обичате Иван Костов. Той е най-великият човек в България за Америка. Бащата на всичко що е антикомунизъм у нас. Поне 1 път в живота си трябва публично да му оближете ануса и да напишете или кажете, че има вкус на горски сини боровинки.

Ама какво ли ви разправяме, вие най-вероятно сте мръсни комунисти. Рак да ви изяде червените дробове, заминавайте за Северна Корея и Куба моментално. Смърт, гърч за вас. Пууу.

Източник: Само за хора с чувство за хумор. Другите не сте добре дошли.

Advertisements

5 thoughts on “ВНИМАНИЕ!!! КОМУНИСТИ

 1. Без да искам .... изключих телевизора , извинявай Тиквоч каза:

  Ареса ми баце …много убаво си го написал. Язе даже се замисилх за втори път в живота си .
  Първият път беше , когато четох Винету 3-тия том ….

  Ма баце , по -убаво си го написал от Винету , само искам да уточниш сИга , Костов ефенди нещо ,като Инчу Чуна ли сЪ явява , демек доброто слънце или се явява нЯщо като Олд Шетърхенд, демек поразяващата ръка … само това те молим да уточниш , че ми остана неизвестно , иначе Бравос и Евалла !

 2. много истина!!Радвам се че все пак са останали 2-3 трезвомислвщи човека в тази бананова държава …и най интересното от цялата история е че Украйна ни завидя и реши да вземе пример от нас, и да станат и те Бананова република в която е много готино 24 часа в денонощието да гледам
  реклами за лидъл,била и т.н как имало банани за 70ст килото и да гледаме после саира на българския пенсионер, как готов е той да бъде смачкан от тълпата за 3банана !!!Може би Украина трябваше да види все пак тези кадри преди да искат и те в европа ?Единствената цел на Англия ,Франция и почти целия запад от панти века е да унищожат тази държава и за съжаление успяха мамка му!!!!!

 3. Комунизмо-фенията е индикация за шизофрения, породена от следните фактори:
  – тревожно тъпи, но хитри родители,
  – наследствена некадърщина,
  – тежко детство,
  – много травми и бой по главата,
  – парализиращ недоимък,
  – природно умствено късогледство,
  – неумение да се извършва правилна дедукция,
  – обилно количество нагъл мързел,
  + теглене към средно до сериозно джебчийство.

  Комунизмо-фенията е тежка психическа болест, която засяга само този конкретен вид човекоподобни.
  Дребни гризачи, чифтокопитни, късоопашати, лекокрили, както и разред крокодили, не подлежат на тази опасна зараза.
  Поради тези причини, незасегнатите видове правят всяка година благодарствен курбан на 09.09., тъй като определят това за голямо отърваване. Каквото си и Е.

 4. Поздравления за автора, но темата не е разкрита достатъчно. Нищо не пише за ЛБГТ и гей-парадите, а без тях няма демокрация. Дядото на Бойко Борисов е пропуснат, а той е образец как трябва да лъже политик, назначен от кукловодите. За ДС можеше да се каже, че е виновна за всички издънки от 25 години насам и ще е виновна поне още 50 години. Не е осветлена ролята на грантополучаването в процеса на формиране на demagogos vulgaris, или шабес-гой обикновен. Има и една слабо изследвана област, която заслужава вниманието на пишещото братство – е ли антикомунизмът антисемитизъм, или да?

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.