ФБР разсекрети файлове – Хитлер не е умрял в Германия

Разсекретени документи на ФБР показват, че правителството на САЩ е знаело, че Хитлер е бил жив и здрав, и живеещ в Андите дълго след края на Втората световна война. An-undated-portrait-of-Nazi-leader-Adolf-Hitler.-AFP

На 30 април 1945 г., Адолф Хитлер, според официално разпространената информация се самоубива в подземния си бункер. По-късно тялото му било открито и идентифицирано от болшевиките, преди да се втурнат обратно към СССР. Дали това наистина е било възможно, че болшевишките комунисти са били през цялото това време нищо повече от едни подли лъжци, и че историята е била нарочно пренаписана? Никой не е мислил по този начин преди ФБР да освободи засекретените толкова десетилетия документи. Както изглежда, възможно най-мразеният човек в историята е избягал след войната от Германия и живял един идиличен и спокоен живот в красивото подножие на Андите.64639758

Наскоро разпространените документи на ФБР показват също, че не само самоубийството на Хитлер и Ева Браун е било фалшифицирано, но и че на скандалната двойка може да и е било помогнато от директора на самия УСС (Управление на стратегическите служби, предшественика на ЦРУ), Алън Дълес.

В един от документите на ФБР от Лос Анжелис, се разкри, че агенцията е добре запозната с тайнствените подводници, които са оставили по пътя си нагоре по аржентинския бряг различни пътници. Но, което е по интересно, е, че са знаели точното местоположение, къде са ги оставяли.

Кой е бил мистериозният информатор на ФБР?

През месец август 1945 г. неидентифициран информатор се свързал с Бюрото в Лос Анжелис и се съгласил да обмени информация в замяна на политическо убежище. Това, което казал на агентите било зашеметяващо. Той не само е знаел, че Хитлер бил в Аржентина, а бил един от потвърдените четирима мъже, пътници в едната от германските подводници. По всичко изглеждало, че в едната от двете подводници били Хитлер и Ева.
Аржентинското правителство не само посрещнало добре германския лидер, но също и помогнали в укриването.
Информаторът предложил не само да даде надеждна информация за селищата, в които пребивавали, но и да даде физически детайли около Хитлер.
Поради разбираеми причини информаторът никога не се споменава кой е от агентите в документите.

Вижда се също, че ФБР се опитали да скрият местонахождението на Хитлер.U-530

Дори с детайлно описаните местонахождения и спирки на подводницата, ФБР не е разследвало нацистките лидери в аржентинските заливи. Разбира се от документите, че през 1945 г. висшето военноморско аташе в Буенос Айрес информирало Вашингтон, че е имало висока степен на вероятност Хитлер и Ева Браун току-що да са пристигнали в Аржентина. Още едно от доказателствата идвало под формата на проект на архитекта Алехандро Бустийо, който пише за неговото проектиране и строителство на нов дом за Хитлер, който бил финансиран от пребивавалите вече там богати германски имигранти.

Със съветската окупация на Германия, трябвало останките на Хитлер бързо да бъдат скрити и изгонени към СССР, и никога да не се видят отново. Това всичко до 2009 г., когато на един археолог от Кънектикът, Николас Беятони било позволено да извърши изследване на ДНК-то на едни от фрагментите на възстановени черепи. Това, което открил било невероятно. Не само, че останките не съвпадали с ДНК-то на Хитлер, но и останките на Ева не съвпадали с ДНК-то на нейните роднини. Тогава остава въпросът, какво отриха болшевиките в бункера, и къде е Хитлер?

Дори Генерал Айзенхауер, бил загрижен за изчезването на Хитлер. Сталин също изразил загриженост. През 1945 г. вестник Stars и Stripes цитирало Айзенхауер който смятал, че съществува реална възможност Хитлер да живее безопасно и удобно в Аржентина. Ето тук една статия в Уошингтън Поуст: The Death of Hitler – The Full Story with New Evidence from Secret Russian Archives Hitler-family1

Дали е възможно?

С всички намерени нови доказателства, даващи светлина – е възможно и дори вероятно, че не само Хитлер е избягал от Германия, а и че е използвал помощта на международни разузнавателни служби. Разпространените документи на ФБР показват, че са били наясно с присъствието на Хитлер в Аржентина, а също и са помагали да го покрият.

Но нека оставим този невероятен за много хора разказ и ви запознаем със самите документи:

Default.aspx_2014-03-13_19-02-462014-03-13_19-04-152345611231 2 4

Свалете останалите страници от архивите на ФБР, като натиснете ТУК, в .pdf e архива. Тук е самата страница.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

40 мнения за “ФБР разсекрети файлове – Хитлер не е умрял в Германия

 1. Тази „Сензация“ не за първи път изплува в публичното пространство.Да ФБР наистина води разследване за евентуално бягство на Хитлер и стига до всякакви абсурдни изводи, които нямат нищо общо с истината.Много германци се укриват след В.С.В. в Аржентина и цяла Южна Америка,но Хитлер не е сред тях.Ако някой си направи труда да прочете книгите написани от руски,германски,американски и др. изследователи на проблема в които се цитират неоспорими документи -разпити и спомени на очевидци на самоубийството – голяма част от тези свидетели прекарват 10 и повече години в руски затвори, но оцеляват ,връщат се във ФРГ и пишат своите мемоари ,та като се запознаете с тези материали ще видите ,че неоспоримо остава самоубийството на Хитлер заедно с Ева Браун за която току що се е оженил/на 30април 1945/ и вече е Ева Хитлер – друг е въпросът с намирането на овъглените трупове – по всяка вероятност руснаците са прибрали грешните хора и това се доказва от направените ДНК експертизи споменати в текста по горе.Книгите написани по този въпрос са много – аз препоръчвам една тънка книжка написана от Рохус Миш – човек от личната охрана на Хитлер, напуснал последен бункера в Берлин до скоро беше жив и живееше в Берлин – книжката бе издадена на български, но после я конфискуваха от книжарниците?! Намира се в PDF формат в руски сайтове.Който се интерисува мога да му я пратя.

  • Здравейте, г-н Тонев! Много ме интересува тази книга на Рохус Миш. Бихте ли ми я изпратили!

 2. Хитлер ще бъде препогребан в Берлин при всеобщо европейско народно ликуване .
  Ще бъде същото като препогребването на Наполеон в Париж – в отворен ковчег – та всички да видят че тялото му е нетленно , само че при всеобщо европейско преклонение пред тленните мощи . Шествието след ковчега на Наполеон беше само от французи .
  Германците няма да си позволят препогребението на Адолф Хитлер преди да имат общественото настроение на цяла Европа на своя страна . И това ще стане . Скоро .

 3. В крайна сметка какво значение има всичко това ??? Хитлер сам не би могъл да стори нищо. Неговите идеи са били прегърнати от мнозина. Той е просто лицето на режима.
  Избил милиони е възможно да умре само веднъж, дали се е самоубил или е живял някъде си и все пак е умрял едва ли има някакво значение, защото вярвате или не след смъртта човек среща своята присъда пред лицето на създателя си .
  Човечеството може само да се срамува от всичките си военни конфликти случили се през цялата човешка история доказващи, че един вид твърдящ, че е разумен съвсем съзнателно извършва самоунищожение борейки се срещу себеподобни. Една борба за силово надмощие и нетърпимост към различните. Една глупост, която гълта огромен финансов ресурс за въоръжаване с единствената цел да се убива. Ако всички тези средства бяха насочени към това да се създават блага, да се живее по- качествено, по- дълго, по – здрави щяхме да имаме съвсем различен свят.

   • Какъв съд??? Като „справедливия“ Нюренбергски процес ли?На първо място трябваше другарите Сталин, Молотов, Жуков и цялото им политбюро да изправят в Нюренберг, защото те са основната причина за Войната

 4. Не се зблуждавайте. 100 Хитлер се е самоубил. В последните му дни дори близките му сънародници са го намразили, като са видели Берлин сринат до осниви. Катастрофа за целият германски народ. Губещият винаги е мразен.

  • Бабината ти трънкина.От години се знае,че Хитлер живее в Аржентина.Менгеле също е живял и умрял там.Даже има село с близнаци.Понеже е продължил с генетичните си изследвания,извършвани в концлагерите.

 5. Kaк не те заболя устата да повтаряш болшевики тук – болшевики там. Даже не ти прочетох докрай посланието. А и други както мен. Това не ти беше целта, нали?

 6. Нека го мислим така…По статистически данни, 2012 Земята се издигна и се изравни с Млечния път и навлезе в това информационно поле, за което се говори от стотици хиляди години – така нареченото Пето Измерение – измерението на Истината. Това кара дори “илюминатите“, по-правилно наречените – оскуронати, да не ги свърта вече и да започват да си развързват езиците. По хипнозата на Истината, те започнаха да отварят файлове, дела и документи и нямат сила да ѝ се противопоставят.

  МОНИК, и на мравките вече им е ясно, че “илюминатите“ се подкрепят не за добро. Аз наблягам на факта – ПОДКРЕПА. Ако ние, човечеството, се подкрепяхме наполовината на тях, тук щеше да е рая на земята, ама не бе. И идва въпросът кой КОЙ е. Едните са кофти и се подкрепят – ДОБРОДЕТЕЛ – ФАКТ, а другите – ние, горките потърпевши, ще се изядем. Работила ли си в чужбина, да се запознаеш от близо с това зло животно – българската “подкрепа“? Лоша работа, нали?

 7. Ся остава ДНК-то на зъбите и долната челюст, дето са в Русия, да не съвпадне с това на „едни от фрагментите на възстановени черепи“, каквото и да означава цитираното. Както и картотеката на личния зъболекар на Хитлер да се окаже фалшива. А? Или Хитлер е живял в Андите (вариант – под ледовете на Антарктида) без долна челюст?
  Впрочем, тая крушка си има опашка. Вижте колко благосклонно се отнася „международната общност“ и конкретно САЩ и Израел към проявите на неонацизъм, насочени срещу Русия в прибалтийските страни и Украйна – та паради на ветераните от СС-формированията ли не щеш, та паметници на есесовци ли не щеш… А като им пъхнеш под шапката, че Хитлер тайно е продължил делото си – ето ти тебе ново вдъхновение.

  • Къде са документите за достоверността на споменатото от теб ДНК на зъбите? Тук имаш изложени документи на разследвания на ФБР и показания на очевидци във видеото (ако разбираш испански или английски). Както всички можем да видим, това е било известно и по високите етажи (дори на Чърчил и Сталин), защото има публикувани статии по темата. Колкото до това, което споменаваш, за крушката и опашката, ами то се връзва чудесно. Сега просто виждат някои незапознати „простосмъртни“, че щом в днешни времена има сътрудничество между „тях“, значи е имало и в миналото. А за това последното също има документи и са написани книги по темата, с документите в тях. Моля, ако някой иска да закупи екземпляр на книгата от тук – http://www.amazon.com/51-Documents-Zionist-Collaboration-Nazis/dp/1569804338 С извинение за спама.

   • Нещо не си спомням да съм имал честта да Ви бъда представен, та царствено да ми говорите на „ти“, но нейсе, запуши я…
    Още веднъж – долната челюст на Хитлер, заедно с част от горната, се намират в Москва. Към делото за издирването на Хитлер е приложена картотеката на личния му зъболекар (с рентгенови снимки на зъбите, правени приживе), протокол от разпознаването на зъбите от него, протокол от съветската зъболекарска експертиза, протоколи от разпитите на всички лица, заловени в бункера на фюрера, протоколи от разпитите на личната му охрана и т.н.
    Няма как черепът на Хитлер и по-скоро това, което е останало от него след изгарянето на трупа, да се окаже едновременно и в Москва, и в Аржентина. Което автоматично пренася разказите на „очевидците“ в областта на фантастиката. Еле па тва със затъмнените фарове, фотоклетките и плъзгащата се настрани стена кръти мифки.

   • Господине, това, че останки на Хитлер има в Москва не е вярно! Това което остава от него (по точно което е събрано), никога не напуска територията на Германия, а се съхранява дълго време в дървено съндъче на тереторията на руска военна част в тогавашната Г.Д.Р. По времето на Горбачов и свързано с окончателното изтегляне на руските военни части от територията на Г.Д.Р.,тленните осттанки на Хитлер са кремирани (безвъзвратно ) унищожени и пепелта изхвърлена в някаква река, така ,че за никакви експертизи не може да става дума. Остава ни избора да вярваме на официялната Съветска версия или на множеството факти и документи, които твърдят обратното.

  • ами да червен боклук,защото те всички са герои за сметка на болшевишката измет затрила милиони хора по света.Хитлер е бил цвете пред мръсника Сталин и неговата болщевишка измет.Колкото Хитлер е избил сто пъти повече е избил сталин,мръсен червен боклук такъв!!

   • Прост-много простотия има в тъпата ти глава.Защо ли не я махнеш-или трябва да ти помогнем?!?

 8. Хитлер е бил ционски(британски) агент за да скапи Германия и създаде Ционистката държава.
  Той е незаконен внук на рептилната династия Ротшилд(Лионел де Ротшилд) от към клона на Натан Ротшилд от Лондон..

 9. още преди 30-35 г баща ми ми е казвал , че Хитлер не е убит или самоубил се , а живее някъде в Южна Америка – откъде е знаел ? Дали не е слух , който се върти отвреме навреме или както винаги във всеки слух има истина ?

  • Погледни, че в прикаченото видео в статията се виждат хора, които свободно и открито говорят като свидетели, че са го виждали в първо лице. Въпреки, че им е било казано да не обелват и дума, ние всички знаем как нормалните селкси люде си споделят от уста на уста. Така, по този начин версията и историите се предават от село на село, от град на град, от държава на държава, а и от континент на континет. Някой е написал за слуховете, дори много хора са писали, и са имали доказателства… но както е разбираемо, просто никога не са ги зачитали тези разкази, били са много силно омаловажавани – това е много силно оръжие, срещаме го постоянно. По този начин баща ти е знаел за това, както са го знаели и много други хора.

 10. Да се мисли, че Хитлер е останал без подкрепа и се е самоубил от отчаяние в един бункер е твърде детско и наивно. Илюминатите, за разлика от нас, уж добрите, поне се подкрепят. Ето това е нещо, от което заслужава да се поучим.

  • Това че се подкрепят, да, но Илюминатите не се подкрепят от лоялност и доброта, а защото са като мафията с тяхната Омерта и всеки разприказвал се просто изчезва, но аз не знам за такъв случай. Това са сатанизирани общества, служещи на Сатана и там са евреите управляващи света, заедно с президентите на отделни държави, поставени на власт също от тях. Те готвят Новия световен ред, целящ унищожаване на Християнството, редуциране населението на света до половин милиард и заробването му от тази каста супер-богаташи. Това е.

 11. В ОСНОВАТА НА ВСЯКО ЗЛО СТОИ САЩ. ЧУДЯ СЕ МОСАД КАК НЕ Е РЕШИЛО ПРОБЛЕМА. А МОЖЕ БИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ.

  • А от бившия СССР какво искате? Та нали същите тези евреи-ционисти подкрепяха Октомврийската революция, която отново е продукт на злото. А Ленин какъв беше? А Троцки?

  • АМИ САЩ КАКВО Е??? ЧЕ ТОЧНО ТОВА Е СТРАНАТА КОЯТО СЕ УПРАВРЯВА ОТ ЕВРЕИТЕ-ТАМ ЖИВЕЯТ НАЙ-МНОГО ЕВРЕИ- НО ОТ ТАЗИ СТАТИЯ И НЯКОИ ДРУГИ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ЕВРЕИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА 2 И ВОЮВАТ ПО МЕЖДУ СИ

  • Че кой мислиш диктува правилата в АМЕРИКА бе ЧОВЕКО ЗАДРЪСТЕН – ИЗРАЕЛ МОСАД!
   Как може да има такива прости и кухи леки като теб смотльо!
   Като е толкова лоша тази Америка защо всички се борят за виза със зъби и нокти за да заминат за САЩ бе пашляр прост а не заминават за МОСКВА пашляр прост

  • Ползата е да разберат и най-големите тапири, че колкото и една теория да е конспиративна, частица истина винаги е възможно да има, която да си струва човек да анализира

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.