„Превъзпитанието“ на българите, или как се изобретяват американизирани антикомунисти

Както сме писали и преди, сега пак ще повторим, че Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос се установява в България почти веднага след началото на прехода. Той се намира на върха на една огромна пирамида от стотици, дори хиляди НПО (неправителствени организации), които в голямата си част се раждат благодарение на него. Всички тези НПО работят за донорите си по точно определени програми (дори така са наричани от тях), чрез които променят минало, култура, възпитание и бит, политика и развитие. Така създават в една голяма част от обществото ни българите про-САЩ, десните анти-комунисти, хората анти-Русия, русофоби, неолиберали, толерантните и т.н. Не е важна логиката в случая, не е важно нищо от миналото, не е важно мнението на другата голяма част от българското общество, важно то да бъде подчинено на интересите на САЩ, и точно за целта, същите тези финансирани НПО и хората работещи за донорите си зад океана пуснаха още в началото на прехода машината за избелване на миналото. Как по-добре да се извърши това? Разбира се чрез десетки документални филми:

Присъдата (филм за политическите лагери след 9 IХ 1944)Подмяната 10-ти

Подчертаните на горната снимка са хора от така наречената про-западна мрежа. Всеки ги знае, можете да проверите и зависимостите им с така нападания от тях български „зловещ“ комунизъм. Горе също виждаме и ARD-България, немски канали дресират българи на анти-комунизъм?
Нека продължим, това е един уеб сайт показващ жертвите на комунизма в България, нещо ужасно, наистина, стотици и дори хиляди хора са записаните. Но гледайки ни спира погледа на показаните отдолу на страницата, така наречените спонсори, т.е. донорите, пак от същите:

2014-03-11_13-17-53

Това е само един пример от стотиците уеб сайтове на про-западните и про-Вашингтон организации. Нека продължим с един друг уеб сайт, създаден директно от университета на Джордж Сорос в България – НБУ. Целта му е единствено, и само, да излага зловещия български комунизъм, ужасът на ужасите за всички българи. Всичко с цел да дресират обществото, че САЩ са нашите спасители, отървалите ни от пагубното ни минало. Напомняме, че предимно става въпрос за анти-комунизъм, забранено е да се говори от НПО за ужасите причинени на българите и страната ни от турците поробили ни в продължение на 500 години, дори те самите пропагандират толерантност, и че българите са длъжни да се извинят на турското малцинство за това, че българския комунизъм ги е измъчвал и тероризирал. Ето го този ани-комунистичен уеб сайт на НБУ:

2014-03-11_13-09-13

Ето още един пример за про-западни, про-Вашингтон, анти-комунистически пропаганди и формиране на „нужното“ за интересите на Вашингтон обществено мнение:

Untitled-1На горната снимка можем да видим зависимостите на всичките. По надолу са включително и „Отворено общество“ на Сорос, можете сами да проверите.
Реално, повечето хора, работещи в тази мрежа или „превъзпитаните“ в западната теория за демократичен свят, ще се втурнат да обиждат и гръмогласно и активно да оспорват всичко изложено тук под предтекст, че така функционира демокрацията – и ще са прави, защото наистина съвремените граждански общества са напътствани от хегемонията на САЩ. Но нека напомним, защо не трябва да се подвеждате, с една единствена снимка:

4 февруари 1997 г.

Да, така наречените десни са в преки връзки с левите и обратно. Доказвали сме го и ние и други хора, зависимостите на българските десни политици с червеното им минало, на всички ви е известно това. Агенциите на Вашингтон го знаят това, но публичното мнение е манипулирано, всичко е „пунта мара“, дори самата им „демокрация“. Но кого можеха да сложат за да напътства българите в този преход най-добре? Разбира се същите „онези“ от службите, от партията, които решиха да предадат родното, страната си в лапите на Вашингтон и Запада. Сега, 24 години след „падането на комунизма“ те продължават борбата си с този същия комунизъм? Време е да се събудите, тези, които не сте се замисляли над тези неща и да погледнете реално на това, което ни поднасят днес, защото продължаваме да се влошаваме като народ и държава и икономика. За всичко са виновни КОМУНИСТИТЕ, така ще ви кажат, така ще продължават да ви тровят още десетилетия наред, столетия, во веки веков. Целта им е да ви превърнат в толерантни марионетки, в овлажнени дупки на задници с американско съзнание. Но не се залъгвайте, те не ви искат, затова са наложили визов режим за вас, за тях сте си комунисти и винаги ще си останете такива.

Искаме да изгледате и едно интервю, на може би, вероятно най-мразения българин съществувал някога в нашата страна. Все пак, нека погледнем и изслушаме и другата позиция, не ви караме да го обичате, да му вярвате и да го благотворите и да ревете. Това е просто ДРУГАТА ПОЗИЦИЯ, всеки има право на нещо, нали така ни учат, ето, ние му даваме трибуна без страх от това, че ще ни нарекат десетки промити от логика хора, и ще ни нарекат с думата КОМУНИСТИ. Въпрос на интелект е да се замислите над някои от думите на този човек, да човек. Ще рекат много, че той не е човек, че е убиец. Нека ви напомним, колко хиляди души избиха президентите на САЩ – Джордж Буш и Обама, както и други техни предшественици. Проверете къде и как докарват демокрация, не сте глупави, потърсете сами. Ето го и споменатото интервю, със сигурност известно на много хора:


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

31 thoughts on “„Превъзпитанието“ на българите, или как се изобретяват американизирани антикомунисти

 1. Бахти пародията тука някакви смотани комуняги ми говорят за православие и православни ценности, в същото време се опитват да ни внушат колко било хубаво през комунизма, за „лагерите на Смъртта“, за национализацията на частната собственост…и тем подобни!
  Ай сиктир бе, скапаняци ченгеджийски ДС-ски, умишлено скапахте целия преход, приватизирахте си цялата държава, изгонихте 2 милиона души, 70 години го залъгвахте народа с глупости .. И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ на откачени по всичките медии….!
  Ходите си там в Северна Корея, Беларус, Сибир ..и ни оставете на мира , да си живеем живота като нормални хора в 21 в!

 2. Задължително е да са знае истината за комунистическия режим – по това май няма спор, НО в случая масираната атака срещу комунизма, която се разпростира на много фронтове и теми, цели легитимирането на американската агресия в Украйна. От анти комунистическа тази пропаганда с лекота става анти руска и от там, естествено „добрите“ идват от „запада“.

 3. „…-Не се гаси туй що не гасне!…“, каза ,някога,народният поет,казвам го сега и аз.И колко актуално звучат сега,когато чужди и наши“гости“ругаят и тъпчат нашият трудолюбив народ и отечество,искат да ги поробят отново и ако не успеят са замислили да ги унищожат. 45 години трудовият българин живя достойно в своята Народна Република. Предадоха го тези ,които и тогава и сега го“управляват“ В статията много правдиво и подробно е показано как ни предават и продават. Въпросът е ще ли позволи истинският БЪЛГАРИН това. „…-Стани,стани юнак балкански,от сън дълбок се събуди!…“ изпя незабравимия Добри Чинтулов.Пея го и аз. Ще запее и целокупният честен,ученолюбив и трудолюбив български НАРОД.!.!

 4. че то на всички ни е ясно, че това са няколко клана, които се роят и се сменят, няма нищо ново, народа не им е нужен, трябва им територията с малко и послушни пионки

 5. Откога истината е „мутация на миналото“?! За мен капитализмът е най-справедливият строй, въпреки помията по него, се надявам да се приближим още повече до него в България…

  • Аз пък, Иване, се надявам с любовта си към капитализма да се изнесеш в капиталистическа страна, и да забравиш за България! За мен всички, които обичат, харесват и предпочитат капитализма са слуги на злото! И ти не правиш изключение! България ще пребъде, но никога няма да стане слуга на злото! Нашият народ вярва в Бог, а щом вярва, Бог ще му покаже истината, независимо от лъжепророци като теб, които проповядват как най-лесно да се стигне до пъклото! А и вече толкова години САТАНИНСКИТЕ ВИ ЛЪЖИ тровят и съблазняват вярващите в Бог и в любовта на хората и всеки път биват разкривани и разобличавани, но вие нямате спиране и с безкрайна наглост продължавате да твърдите лъжи за истини.. Но идва краят ви! Още малко ще ви потърпи Бог, още малко имате време да се осъзнаете и да поискате прошка за сторените злини..Единствено Бог може да ви съди, и той ще реши кога и как!Така, че не губи времето си Иване да слугуваш на Сатаната, защото, ако не се покаеш твоето време много бързо ще свърши и после прошка може и да не получиш….

   • За съжаление и ти не си прав. Не че не съм съгласен с теб и не искам да е така, както го описваш, но Българите – вярващи? Повечето само изпълняват езическите ритуали, които са смесени с християнски празници и .. нищо повече… мен ако питаш вярват повече в извънземни, еволюцията и парите отколкото в Бог…

   • Вече сме се изнесли и не искаме тъпи съвети.Няма по -престъпна система от СОЦИАЛИЗМА.Той е вирус ,който още вилнее и в това е бедата.

  • Тоа ма уби! Начи, „да се приближим още повече“, а? Сиреч, в България още не сме стигнали до капитализма, но като стигнем, ще цъфнем и вържем? А мога ли да попитам в кой обществено-икономически строй сме от 1990 г. досега?

   • В строя наречен Държавно-Обществен паразитизъм, прослойка паразитираща като тумор върху оцеляващите хора…

   • Още не сме никъде а на дъното.След още 45 години може и да се издигнем.

  • иване – за залост ти си глупак – и за жалост, ако си такъв то е за винаги..

   • Научи се да пишеш и после раздавай оценки.Личи си кой е глупакът.

   • Чудя се, като сте толкова щастлива навън, чий го дирите в сайт, занимаващ се с проблемите на БЪЛГАРИЯ? Намерила/и сте лелеяния капиталистически строй, доста вероятно с парите на мама и тати, някога паразитиращи в социализма или сегашния герберастки строй – ами всичко хубаво! Много мразя да ме поучават хора, които са постигнали нещо с чужда помощ, а излизането в чужбина не е гаранция за успех в живота!

  • Само безумен дебил или трол може да реди такива безумни твърдения, капитализма-„демокрацията“ така наречена е най-уродливият социален строй или формация който е измислен до сега от управляващите, робовладелческият е като детска градина в сравнение с него…
   Урода Тачер премиер министър на Великобритания казава следното: „Ако демокрацията не можеше да се манипулира и командва никога нямаше да замести монархията“…Съществува Олхокрацията-власт на корпорации пари и манипулиране на социално-психологическите процеси в обществата, социално инжениране и моделиране, анонимен капитал на спекуланти-търтеи обсебили всяко звено в пирамидата и паразитиращи като тумори злокачествени над мъчително умиращите пчелички които неистово се опитват да ги изхранят…Пожелавам ти да живееш на ниво, най ниската каста в това общество от психично болни управляващи изроди…

  • Иванчо,какво знаеш за капитализма,сляп и глух ли си,моето момче,не си ли се заинтересувал защо съвременния капиталистически свят се тресе от перманентни кризи.Не знаеш ли,че тези кризи са не само финансови и икономически,а са и морални.Не виждаш ли ,че по повсеместните народни протести бият не само негрите,но и белите.Не знаеш ли ,че насажданият индивидуализъм няма да мине,както казаха испанците НО ПАСАРАН!,а кубинците ПАТРИЯ ОМУЕРТЕ!ВЕНСЕРЕМОС!!!,ЗАЩОТО НА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА Е ПРИСЪЩ КОЛЕКТИВИЗМА И ОПТИМИЗМА.

 6. Жалко. Аз не виждам оправия от това положение. То не е от сега и от вчера, то е препрограмирано цялото ни население в тези неща. Вижте откога се предават тези филми и откога е тази пропаганда. Дори училища и университети са ни учили и учат на това, майко мила. Жална ни майчица. Нямам думи.

 7. Ето затова никога няма да се оправи България, затова имиграцията ще нараства и затова ще потъваме все повече. Защото ни разрушиха обществото. Сега такива шматьовци като Курто и Борислав Йорданов се намират във всяка една „чалгатека“. Олигофренизирани и с въображение, но задайте си въпроса, защо тези кауни седят и посещават този сайт?? Защото са успешни бизнесмени ли? Едва ли 🙂

 8. Хехехехе ама вие просто идиоти ли сте или монголоиди? Аз съм антикомунист по рождение, не крия симпатиите си към USA , където съм бил доста пъти и пътувам постоянно по бизнес. Мразя алкохолизираните руснаци и тъпанарите по принцип. Никога не съм се чувствал нито добре. нито свободно по времето на комунистическата диктатура. Така, че в момента постигнах всичко, което желаех с моя помощ и с моята глава ! Всичко останало, което сте написали са просто детски приказки за лека нощ, сигурно вървят пред зомбирания беден българин, необразован и непътувал по света, но останалите не можете да излъжете !

  • Ей нискоинтелигентен гражданин на България,щом се занимаваш с бизнес значи си наясно че образованите хора не изсползват жаргони.Но както и да е нормално да говориш така понеже си омагьосан от така наречената америка,но господине не забравяй два факта:ако не бяха както ги наричаш пияни руснаци сега по лична карта щеше да се водиш туски гражданин или ако Руснаците не бяха сразили хитлер сега щеше си като роб на райха и кой знае какви ли не глупости щеше да измисли хитлер.Така че си прави бизнеса и патувай колкото си искаш но не пиши глупости.И не забравай от къде си тръгнал,че като нищо и ти един ден като много други да не се събудиш беден без една стотинка.защото тогава не се знае дали бедния българин няма да ти даде 1 лев да си купиш хляб.

  • Никът ти казва всичко за теб.Коментарът ти също.“Антикомунист по рождение“-че ти си се родил идиолог бе!Никога не си познавал така наречените от теб алкохолизирани и по всяка вероятност мнението ти е втълпено от твоите симпатични хамериканци.Със сигурност съм пътувал много повече от теб по света и имам поглед върху доста култури и народи и многообичаните от теб американци са на дъното на класацията ми.Приказките за гениалноста на твоите постижжения може да ги говориш на бедния и необразован българин,защото те или са резултат от доброто образование което си получил от диктатурата и което не можеш да получиш в тази демокрация или най вероято с гешефти,подкупи и връзки на познати и родители.А може и същите тези родители бивши комунистически лидери и сегашни радетели за „демокрация“ де са ти отворили пътя към хамериканската мечта.Зомбирането е в световен мащаб и ти си живия пример за това.Свободата ти ти е поредната илюзия и след като са ти махнали стените и ти си останал пак сляп то за тебе шансове няма.Но се питам какво прави човек като теб в сайт като този.Нима мислиш че с дебилното си изказване наложиш мнението си?

  • Уважаеми Курто,
   По-скоро Вие сте зомбиран и сте от онези с широко затворените очи, чието съзнание е замъглено като на влюбена ученичка. Да, хубава страна е САЩ. Държава – великан. Само че на глинени крака. И много скоро ще се срути. И не Русия, а Китай ще й види сметката. Само че Русия е хитра и се е закачила за правилния влак. Човек трябва да е сляп, за да не вижда, че не комунистите, а неолиберализмът – отрочето на Америка, доведе до целия този икономически хаос, от който се чудят как да излязат и Америка и Европа. Но явно докато обикаляте „по бизнес“ тези работи остават незабелязани за Вас. Но може би си има обяснение … Най-вероятно сте икономист или някоя друга „куха“ филологическа наука. Щото и те („великите“ икономисти) докато надуваха ипотечния балон и пропагандираха консуматорство и живот „ден за ден“, той балонът взе, че се спука.
   В едно сте прав – по-голямата част от българите са бедни и необразовани – не четат, ами гледат забавни реалити – шоу,… което няма как да не знаете е успешно прилагана добра практика на американския стандарт за култура.

  • И какво постигна велики човече безсмъртие ли или даде на човечеството още малко изкуство или разум. Кажи какво????????????

  • Като ще си говорим на расово-интелектуални теми – а ти негърче ли си, латиносче ли си, WASP, или стандартно еврейче? Щото в САЩ други май няма…

  • Куртьо от Куртово Койнаре, забрави за грешните пари които ти дават или крадеш, Сорос както дава за предателство така и си отегля помоща, целувай свинктерите на дебелогъзите американски безродници-безверници и ги смучи с три атмосфери налягане, не посещавай този сайт като не ти харесва, аз така правя с прозападни и проамерикански кенефни сайтове, ходи да плюеш срещу вятъра по голямо удоволствие ще имаш, а може да дефекираш и срещу вентилатора, тролове платени тролове…

  • Глупако Курто, с изключение на продалите се на многобройните подразделения на „Отровно общество“, или пък скрили се във фалшивата „политика“, повечето образовани българи не се занимават с бизнес, освен понякога в определени граници, тъй като за тях това е празно занимание, самоцелно насочено само към правене на пари, което пък е съповодено със загуба на ценно време. Защото за истински образованите хора фетишизирането на парите е път към сигурна кретенизация и изпадане в ментална убогост. А това е и целта на онези, които са създали тази уредба – производство на такива дебили като теб, които си въобразяват, че вършат нещо много важно и че са хванали Господ за ташаците. Имаш ли представа какви клошари съм срещал в България? Някои от тях си заслужават участта, но на други на малкия им пръст не можеш да се вържеш, тъпако. Аз не съм все още клошар, защото правих невъзможното, за да не стана такъв, което не пречи в момента да имам пари колкото за едни цигари и един хляб. Но ако ти ми дадеш примерно 10 000 зелени пари, от онези с илюминатските символи върху тях, то аз съм готов да си изтрия гъза с тях и то пред журналистически камери. А що се отнася до любимия ти интернационален хотел, наричан USA, много хора се надяваме той много скоро да фалира и да се срине заедно със стая номер 666. Еби си майката, гном нещастен !

  • Tия мръсни комунистически лангури 70 години само лъжи, и манипулация на българския народ..и резултата от това го виждаме всеки ден!
   Що ченгетата от ДС нищо не казват за Македония, за Беломорието, що си трайкат за Чернобил, за проваления Преход у нас…..?!
   Що никой от тия московски гъзолизци не кажат ,че през 1938-1939 ЕДИН ЗЛАТЕН БЪЛГАРСКИ ЛЕВ = 5 ФРЕНСКИ ФРАНКА…?!
   Кога ще стане пак това ..?! Никога, щото тия мръсни московски комунистически подлоги …ма*ката ще и разкатаят на тая държава до край….!

   • Тези, които твърдят че всичко било „само лъжи“, да отворят някоя „конспиративна“ комунистическа книга от периода до 1989 г. и да я сравнят с данни на икономисти от онези години (1939 г.) , и с други източници или с последни признания на ЦРУ, разсекретили документи за извършените от тях преврати в 45896 страни по света, или с книги на американски автори в по-съвременни или тогавашни книги – Гейл Колинс, Ноам Чомски или Уики Лийкс. Да не се окаже, че комунистите почти за нищо не са лъгали, а лъжците са едни други, където търговията, рекламата и забогатяването на чужд гръб е най-висшето благо (= ИЗМАМАМАТА и ЕГОИЗМА са ценности) и „свобода“ = узаконено робство и олигархия по първата им Конституция, която била пример за „демокрация“.

    Един златен лев може да е 5 франка, но ако имаш 5 лева в джоба, а те 5000 – голям праз.
    Какво е произвеждала България през 1938-1939 г.? На кого го е продавала? Откъде е имали пари?

    Югославия е създадена след Първата световна война, Беломорието е загубено благодарение на Австро-унгарския принц Фердинанд, самозван цар на българския „независим“ протекторат, слуга на Австро-Унгария и Германия.

    Следните прости въпроси ще ви отговорят за тази лъжа за „Швейцарията на Балканите“.

    КАКВО СМЕ ПРОИЗВЕЖДАЛИ през 1939 г.???? Коли??? (Може би 5 шасита за автобуси) Самолети? Танкове? Радиоапарати? Кораби? Влакове? Имали сме тежка металургия? Научни институти? Колко университета – три има ли? С по колко студенти? Колко средни училища? Какви пътища – кал до колене.

    Осемдесет или колко % от хората са живеели в селата, в коптори. Нямало е пътища, почти не е имало коли, земеделието е било ниско-механизирано, България е затъвала в дългове откакто я има към BNP Paribas, Австро-Унгария, Германия.

    Кожодерски данъци, изсмукващи всичко от селяните (тези, които най-много произвеждат) и наливащи ги в чиновническа сган, оръжия от „партньорите“ ни на Запад и корупция.

    Четете литература на БЗНС, от преди добрите фашизоидни царедворци и „демократи“ да ги избият през 1923 г.

    „Преходът“ = ограбване на съграденото от българите от страна на „добрите“ западни крадливи колонизатори. Те континентите по цялата планета са колонизирали и ограбили, нас ли няма?

    „Митът за демокрацията“ (електронна книга): http://razumir.twenkid.com/democratius.html

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s