За Сорос, Ротшилд и Сърбия

Джордж Сорос е унгарски евреин роден в Будапеща през 1930 г. под името Дьорд Шварц. Кaто млад, Дьорд Шварц е записан в Лондонското училище по икономика. През 1947 г. той променя фамилното си име на Сорос. През 1956 г. се установява в Ню Йорк. След това построил своя мулти – милиарден международен хедж фонд, наречен Quantum Fund.

george_soros_by_dvlart-d5e6ny0

Известен е с това, че спасява Джордж Буш-младши от фалит през 1990 г. През 2011 г., Сорос все още работил с Буш в „Carlyle Group“, мощна финансова организация и международен дилър на оръжия контролирани от Ротшилд, които притежават „Vickers Munitions“.

Сорос е активен в много промени на правителствата по целия свят. Неговите организации създават цветни революции в източноевропейските държави с цел завземане на икономиките от западния капитал, когото представлява. Той е част от голямата верига на династията Ротшилд и тяхна пионка.

Една от анти-християнските му борби е да подкрепя правата на проститутките. Това е част от усилията му да разруши традиционните християнски ценности и да подкопава семействата. Не само, че иска да легализира проституцията навсякъде, но също насърчава държавите да отварят границите си за масова имиграция.

Неговите връзки с Ротшилд са тези хора:

Ричард Катц – бивш шеф на „Rothschild Italia S.p.A.“ в Милан и директор на „N.M. Rothschild & Sons Limited“ в Лондон от 1977 до 1993 г., като се присъединил като служител още през 1969 г. В момента е член на комисията „Quantum Fund N.V.“, както и имащ роли в „Quantum Emerging Growth Fund N.V.“, „Quota Fund N.V.“, „Quantum Realty Fund Limited“, „Asian Infrastructure Development Fund Ltd.“, „Quantum Industrial Holdings LDC“, „Outboard Marine Corp.“ всички на Джордж Сорос.

Умрелият през 2008 г. Нилс Тауб – партньор на инвестиционната група „St James Place Capital“, която сега принадлежи на Натаниел Ротшилд, син и наследник на Джейкъб Ротшилд. Едновременно беше колега на Сорос и член на неговия „Quantum Fund“ и съветник на лорд Ротшилд.

Майкъл Сикурел – управител на „Societe Generale Bank“ на Ротшилд. Има и място в борда на „Rothschild & Cie Banque“.

Сорос работи от години наред чрез свои сръбски организации с цел да подкопае сръбското християнско общество. Също се опитва да изгони православната църква, да унищожи кирилицата, сръбската история и др. Тук повече по темата. Това се случва и в България по един или друг начин. Още в началото на 90-те той отваря 3 анти-християнски организации на Балканите – Фонд Отворено общество, Хелзинкски комитет и Център за следвоенна акция. Някои от тези организации за целта финансират движения за права на гейовете. Сорос също така подкрепя присъединяването на страни към контролираният от Ротшилд Европейски съюз. Подкрепя и мюсюлманската Армия за освобождение на Косово, които движат и наркотици. По този начин също и върви трафик на оръжия чрез „Carlyle Group“. Независим и мюсюлмански Косово е в интерес на Ротшилд, защото ще е нещо като „сръбски Кувейт“ за тях с огромните си запаси от олово, цинк, злато и въглища. Сорос е инвестирал милиони долари чрез своя „International Crisis Group“ в усилието си да завладее за Ротшилд богатата мина в Косово – Трепча. Петролните интереси също фигурират в независимото Косово за Сорос и Ротшилд. Повече тук.

Advertisements

3 thoughts on “За Сорос, Ротшилд и Сърбия

  1. Какво е спасението от фондациите на Сорос? Ами американците са го измислили още през 1938 г. /а от миналата година законът е приет и в Русия/ и законът се нарича Foreingn Ageents_Registration_Act. Всяка подобна организация попълва въпросник от 6 страници на всеки 6 месеца , освен това тя може да лъде проверявана по всяко време от Министерството на правосъдието в сътрудничество с ФБР. Изискват се копия от всички документи на организацията включително и подробни описи на устните договори. Изисква се и пълен финансов отчет. В срок от 48 часа организацията е длъжна сама да предостави на властите копие от новите си информационни материали, както и подробно описание на контактите си с официални лица на САЩ и на медиите в САЩ. Наказанията за неизпълнение на изискванията са 5 години затвор..

  2. Ще ме извинявате, ама т’ва е положението, ние българите сме свикнали да се примиряваме от панти-века. Ние обичаме да ни контролират, експлоатират и нека си го кажем – чукат. Вие добре наебани ли се чувствате днес? Всички добре знаем, колко неща са променени и изменени за 24 години с цел да ни промият тъпите картуни и отпушат задниците за „проникването“. Тези същите паразити са и в България и ни цоцкат от кръвчицата като ни убиват бавно. Те имат цялото време на света, ние не, ние сме застрашен вид и си обичаме гибелта, хвалим я, ценим я. Ние сме перфектните курви, българите.

  3. Хубава статия. Давайте повече такава информация за еврейското лоби, неговите водачи и техните корпорации, оплели част от световната икономика в техните пипала. Хубаво е да се дават и съвети за противодействие на тези гадове и техните НПО-та на Българска територия, като БХК (Български Хелзински Комитет) и Отворено Общество, които са откровено антибългарски организации.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s