Бойко Борисов: Уесли Кларк идва при мен да лобира за шистовия газ! Или „Човешките” лица на капитализма – част 2

Оказахме се прави! Връзките на ген. Кларк с шистовия газ не са фантазия. На журналистически въпрос в кулоарите на парламента на 30 .01. 2014 бившия премиер Бойко Борисов отговаря че докато той е управлявал ген. Уесли Кларк няколко пъти е идвал при него с желание Борисов да свали мораториума …Опозицията против проучванията за шистов газ в България Незнайно защо обаче тази „новина” беше тиражирана само от един електронен сайт. И то с много мижаво заглавие … Това може да значи само едно – свободните и демократични медии в България клекнаха пред евро-атлантическия господар и страхливите журналисти и политически дейци запретнаха ръкави да се харесат и да се наведат, колкото се може повече, да не би случайно да разсърдят „ония отгоре”.

Изображение

Сега продължаваме темата – какви са всъщност „ония отгоре” или европейските  гости /Уесли Кларк, Валтер Швимер, Микулаш Дзуринда, Ийнарс Репше и Зоран Живкович/ на учередяванено на „България без цензура”, и нашите предположения кой ще е лицето на капитализма в България???

Безспорно ген. Уесли Кларк е най-колоритния сред групата. Освен че е „хонорован съветник, който не участва в парламентарните събрания” на румънския премиер Виктор Понта. Лобист на шистовия газ от най-висок ранг, ген. Кларк е известен и с това че за периода в който оглавява НАТО в Европа са били избити над 2500 сърби …. Но иначе най-голямата хвала на ген. Кларк е че „е раняван 4 пъти във Виетнам”. След като приключва мандатът му в НАТО, ген. Кларк заедно с Петър Стоянов са в управата на американската фондация „Глобална инициатива” основана от Бил Клинтън. От самото име се разбира че фондацията се занимава с прокарване на глобализаторски интереси и изнасянето и разпространението им извън границите на САЩ. Повече за дейността на фондацията и топлите и връзки с мегакорпорациите и бившият ни президент Петър Стоянов може да видите тук: Клинтън събира елит – политици и бизнес. Има още едно малко съвпадение – приятелството между Кларк и Стоянов започва през 1998 година. Това приятелство се крепи на факта че България си затвори очите за набезите на НАТО в Сърбия. С наше мълчаливо съгласие гледахме как невинни хора си отидоха от урановите американски бомби – една дори малко се отклони и отиде в Горна Баня!  От този линк може да се прочете едно бликащо от миролюбиви подбуди интервю … самия ген. Кларк признава за 80 човека убити по случайност и още няколко убийства, станали съвсем случайно заради объркани цели ….Съжалявам за ракетата на НАТО в София, тя се повреди. Според информация на сръбските власти  обаче жертвите на г-н Кларк са 2500 цивилни от които 89 деца, 12 500 ранени, изстреляни са 37 хиляди касетъчни бомби с обеднен уран … от НАТО и досега не са дали ясна статистика за жертвите на операцията „Милосърден Ангел” – от този линк обаче може да се прочете какви загуби е понесла Сърбия. „Нин“: „Милосърден ангел“ донесе на сърбите обеднен уран. На мен лично ми направи впечатление нещо изключително ужасяващо – Според заключения на еколози „с уран са били обстрелвани изворите на питейна вода, като основна цел на Алианса е било да се унищожат стратегическите източници на питейна вода!” Публична тайна е че когато САЩ планира „налагане на демокрация” в някоя държава първо отбелязва стратегически най-важното – къде има местонахождения на питейна вода и вододайни зони …

Друг малко известен факт е че ген. Кларк е в борда и управителния съвет на компанията BNKPetroleum. Нейните интереси са изцяло в сферата на шистовия газ – http://www.bnkpetroleum.com/en/. Има обаче и друг още по-интересен факт – инвестициония фонд на Джордж Сорос – Quantum Fund NV е придобил 20 процента акции от нея.

Та ако се върнем на изказването в началото на Бойко Борисов – вече става ясно като бял ден, защо не е премиер и как „господарите от Америка” го накараха да си подаде оставката след 4 часа прекарани в една тъмна и гореща нощ в Американското посолство …

За Уесли Кларк стига за сега!

Започваме с гост номер 2 на учередяването на България без Цензура – Валтер Швимер! Генерален секретар на Съвета на Европа за периода 1999 – 2004 година, след това не е преизбран за поста. В момента работи като консултант по международни отношения и европейски въпроси във Виена, също така е и председател на международния координационен комитет на Световния обществен форум – „Диалог на цивилизациите”. Още един факт, за който не се говори много – г-н. Швимер е президент на най-големият частен университет в Сърбия – Мегатренд. Мегатренд в Сърбия е аналога на НБУ в България. /НБУ е известен с това че люпи експерти и политолози, който налагат „демократични и глобализаторски възгледи”. Също така зарежда с кадри НПО организациите финансирани от Джордж Сорос и компания/. От горе изброеното става ясно че Валтер Швимер е пълен и краен глобалист. Човек който работи за обезличаване на народностите, и размиването на границите в ЕС. Приятелството му с Петър Стоянов не е от вчера. През 2013 година е бил официален гост на друга глобалистка инициатива, но вече организирана от фондацията на самия Петър Стоянов – Фондация „Център за глобален диалог и сътрудничество”. Компания са му правели Клинтън, Барозу и Плевнелиев … Какво точно се случва зад затворените врати на срещите на подобни формирования, можем само да гадаем … уви и „световния и европейски елит” не казва. В Медиите излизат само съобщения пълни с клишета …

Клинтън, Барозоу и Плевнелиев във Виена за срещата на Центъра за глобален диалог и сътрудничество

Двама български президенти на световна среща във Виена

На това събитие нашият президент заявява „„Имаме нужда от нова, втора фаза на демократична консолидация“, какво точно е имал предвид Плевнелиев с думите „Имаме нужда от втора фаза на демократична консолидация”? – като страничен наблюдател за мен тази втора фаза означава – първите лица на демокрацията в България се изтъркаха – Костов и Кунева са политически трупове, Бойко само ни изненадва непрестанно … време е да сменим маймуната на Българите. Втора Фаза – т.е. да се смени първата фаза на „демокрацията” и да „заздравим” глобалното господството на световния елит, така че на никой да не му минава през ума в България че може да има и друг начин на живот или съществуване, освен този който му налагаме от ЕС. … Много е възможно на тази, или някоя подобна среща да е било взето и решението за европейската подкрепа на „България без цензура”

Гост номер 3 – Микулаш Дзуринда –министър председател на Словакия от 1998 до 2006 година. Той е провел „приватизацията” в Словакия, т.е. раздаването на държавния капитал на избрани кръгове, след падането на Социалистическия блок. По негово време има скандали с подкупи в процеса на приватизация – също като при нас! Относно светогледа на Дзуринда – разбира се и той е глобално настроен. Към момента обаче г-н Дзуринда губи все повече популярност сред словашките избиратели. Той е от вида типични политици на прехода – нещо като нашият Иван Костов – продават каквото могат, гушват едни пари под масата и след това стават политически трупове, от тази гледна точка присъствието му на учередяването на „България без цензура” може би е знаково и показва бъдещето и целите на формацията …

Гост номер 4 – Ейнарс Репше – министър-председател на Латвия между 2002 и 2004 г. и министър на финансите между 2009 и 2010 година. Известен е с това че по негово време Литва се присъединява към ЕС. Той създава и „Бюро за борба с глупостта”

Бюрото разбира се не върши нищо, а на г-н Репше е назначена психологическа експертиза! За скандала последвал от това няма да пишем. По скандалното е обаче че подобен субеккт е спряган за финансов съветник на „Бъдещия” по собствените му думи „премиер на България”. Ийнарс Репше, всъщност е латвийски еквивалент на българския Дянков, но много по-луд от него! И двамата са определяни от колегите и съпартийците си като „хора с особености в характера и отношение към хората”. Въпреки наложената психологическа експертиза Ийнас Репше придобива множество недвижими имоти и акции в Латвия. По късно следват още редица скандали – разкриват се негови връзки с руската мафия, води се антикорупционно разследване срещу него, в резултат на което – от 85 процента електорална подкрепа при избирането си, след своето управление  той става един  от най-мразените политици в Латвия. За периода когато е бил Финансов министър, Латвия изпада във страшна финансова и икономическа криза и познайте как я решава „бъдещия финансов съветник на Бареков” – реже пенсиите с 70 процента, а детските надбавки с 50!

… от тези действия на Репше, можем да предположим как ще реши проблемите на бедните, премиера Бареков – ще ги остави сами да си отмрат от глад – и така няма да има бедни в България J Политическо обещание – изпълнено!

Гост номер 5 – Зоран Живкович – министър председател на Сърбия през 2003-2004 година. През краткото си управление става известен като яростен привърженик на идеята Сърбия да влезне с България в ЕС, обявява се също и против организираната престъпност. Подържа връзки с Фондация Фридрих Еберт – една от целите на фондацията е „да направи глобализацията по-социална” /нещо като „човешкото лице на капитализма”/.

…Това са в общи линии по-отблизо, международните „високи” гости на „България без цензура”.  Докато писах за тях, в главата ми изникна една хубава българска поговорка – „Със стари курви нов бардак не се прави”! Евро-атлантическите ни партньори предлагат една шайка стари политически курви, такива дето и в собствените им страни, вече никой не ги иска! Ние обаче както стана ясно сме втора ръка европейци! Защо да не ни пратят и развалената политическа стока, както ни пращат и преопакованите европейски стоки в европейските вериги супермаркети!

В приветствието си ген. Кларк пожела на Бареков „Успех в управлението” Бареков може да си сменя мнението, но никак не е глупав – на учередяването на партията му присъстваха политически психолози, ПР-и, социолози, имиджмейкъри и всякакви хора, който се занимават с изследване на обществените нагласи. Те имат една задача – създаване на добър имидж и неусетно манипулиране на общественото мнение. Поради тази причина и „бедните” хора попаднаха като основна целева група на електорална подкрепа за бъдещата партия. Зад лозунга „капитализъм с човешко лице”, също се крие огромна манипулация. Ние 24 години си имаме капитализъм, но незнайно защо го наричаме „демокрация” При тази ситуация въобще не дразни и въобще не ни прави впечатление – когато човека, който заплашваше да среже гумите на бедните и гладните, ако не си разкарат от тракторите от центъра на София, показва часовник за 7-8 хиляди лева в ефир и заявява че ще „защитава интересите на бедните”. Въобще не дразни когато един куп лобисти, глобалисти и военнопрестъпници са почетни гости и пожелават „Успех в управлението”, … бедни ми, бедни народе – пак ще си останеш беден … пак ще те излъжат!

В подкрепа на изводите до тук – че шистовото американско лоби подкрепя „България без цензура” е и следната статия: Експертиза доказва вредите от Южен поток. Публично известно е че BNEWS е изцяло под влияние на Бареков. Понеже сега трябва да се обработи общественото мнение че шистовият газ е нещо хубаво, в медиите собственост на кръгът около Бареков ще слушаме само колко е лош Южен поток и колко е хубав шистовия газ. След някоя седмица ще започнем да четем и пространни интервюта с „експерти” как „неконвенционалния добив на газ” ще ни реши всички проблеми. С подобна редакционна политика от дълго време е и една друга „обществена новинарска телевизия” – Европа! Известен факт в обществото е че братът на Петър Стоянов – Емил Стоянов е бил евродепутат от ЕНП /Европейска Народна Партия – после обяснявай че „България без цензура” няма никакви връзки с ЕНП. Да припомним формацията на Бойко Борисов също беше подкрепяна от ЕНП. Интересен факт обаче е че Емил Стоянов сам се отказва от поста „евродепутат”, заради „нов медиен проект”още 2012 – цяла година по късно обаче „нова медиен проект” няма! И тогава идва въпроса къде е сгафил Емо Стоянов и какво ще се опита да направи само и само да се хареса на еврейското лоби в ЕС? /Друга линия поради която братя Стоянови са в управлението е факта че в България са били свързани с ДС и комунистическия „елит” преди 89, а в европейски и мащаб са свързани с кръговете на немските евреи  /а както знаем от Германия тръгват еврейските кръгове в Америка и Англия/. Факт за които не се говори из медиите в България е еврейската принадлежност на двамата братя /но пък снимките и носовете ги издават J/.

И сега Петър Стоянов изведнъж видя „смисъл” в думите на Бареков и призова „Да му се даде шанс” … интересно ми е чак след 24 години ли се разплакаха богатите за бедните ? … Сълзите за бедните може би имат още по-личен характер – Бареков и Стоянови са от Пловдив и живеят на една улица. Първата телевизия в която започва работа лидера на „България без Цензура” е Европа в Пловдив. Чак после обаче става известен с БТВ! За „достойните българи” от „България без цензура”, който ще се борят с бедността първо през собствения си джоб излязоха много писания – общо взето събрани на едно място хора, който с овчарски скок са прелитали от една партийна централа в друга – историята показва обаче че подобни политически дейци се стремят само и единствено към лична облага и собствен просперитет – заинтересованите по темата могат да хвърлят едно око на просторната статия в три части на писателя и журналист Григор Лилов: КАКВО ТЪРСИ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ ПРИ ЕДИН „ДУДУК”?

Следите ли обаче как се навръзват нещата … Джордж Сорос /еврейн и глобалист/ има интереси в добива на шистов газ и участие в компанията на Уесли Кларк, подкрепяни са от Братя Стоянови /еврей и глобалисти/. Редакционната политика на тяхната медия работи „За шистовия газ”, Британския премиер Джеймс Камерън разрешава да се дупчи на острова. Европа приема слаби регулации за тази индустрия! Значи еврейско-ционистическото лоби работи на европейско и световно ниво в подкрепа на тази „индустрия”. Какъв точно е интереса и защо еврейско-ционистическо лоби подлъгва глупавите политици и водачи на иначе „суверенни държави” с икономическите ползи от безумието „добив на шистов газ” в следващата статия!

Advertisements

3 thoughts on “Бойко Борисов: Уесли Кларк идва при мен да лобира за шистовия газ! Или „Човешките” лица на капитализма – част 2

  1. Мда, затова отдавна вече не гледам и телевизия Европа – не спират да лобират за шистовия газ !

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.