Не пипай тази книга!

Заради взривоопасното си съдържание, вече две книги на Ян ван Хелсинг бяха забранени. Не минава и ден без хората да са предупреждавани за „опасния германски автор“.

Ян ван Хелсинг отново ще разтърси светогледа Ви! Не пипай тази книга! — защото след това наистина няма да е лесно да живеете по стария начин.

3098.200Ако сте човек, който не се интересува от тайни, който никога не е желал да бъде външно и вътрешно богат, който не се е питал как да постигне успех и добро здраве, тогава книгата не е за вас. Ако обаче чувствате, че нещо в света наистина не е наред и продължавате да се интересувате от живота, от тайните на „просветения“ ни век, това е вашата книга. Само не казвайте, че не сте били предупредени! Ян ван Хелсинг ще ви разкаже случки и истории, които ще ви дадат власт над собствения ви живот — а който има власт, носи по-голяма отговорност.

Изберете сами — да продължавате да живеете, както досега, или да промените съдбата си? Решението е изцяло ваше.

„Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец — да, той е не само част от Творението, но е и част от Твореца! Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!“

Ян ван Хелсинг

Свалете книгата във формат: fb2.zipepubtxt.zipsfb.zip Прочетете книгата тук
Източник: chitanka.info

Advertisements

7 thoughts on “Не пипай тази книга!

 1. Книгата е писана по небезизвестният метод „лъжа-истина-лъжа“. 2/3 от написаното са абсолютни измишльотини, и са там за да накарат мисълта ти да кривне.

 2. На ван Хелсинг,малко му повечко му работи фантазията ..а за дънов да не говоря,той е дяволски слуга и сектант.Сега се пържи в ада..където си му е и мястото…

  • Толкова ограничени хора….. които да не приемат новото….или просто различните гледни точки, смях

 3. Книгата е добра, съдържа полезни факти за тези, които тепърва започват да се осъзнават(всъщност помогна и на мен). Само не ми харесва към края, ченълинг булшита идва в повечко.

 4. С едно малко уточнение…Учителят Петър Дънов е казал: “На земята се раждат четири вида души: Ангелски, човешки, животински и сатанински.“
  Поради тези причини, Ангелските и отчасти човешките Души, имат Силата да творят, да разграничават доброто от злото, пък и да имат Силата да се противопоставят. Животинските души не могат да творят никаква магическа реалност и не разбират от нищо друго, което не касае бахура, суджука и креватните съединения, а пък сатанинските души, към които спадат илюминатите, убийците, крадците и гангстерите, се чудят как да пречат и унищожават всячески и всичко, и като да успяват.
  Поради тези причини, Anonymous, сте написали онова болезнено нещо горе на сайта си:

  “Води се война за вашите съзнания. Война, която губим…“

  Малобройни са ангелските и човешките души на тази земя. А защо е така…не намирам никакъв адекватен отоговор за сега. Ако намеря, обещавам веднага да ви споделя разкритието си!

  • Към сатанинските души може да прибавим и глобалистите и интернациоанлните евреи , които са в дъното на всяко зло на планетата !!!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s