Не пипай тази книга!

Заради взривоопасното си съдържание, вече две книги на Ян ван Хелсинг бяха забранени. Не минава и ден без хората да са предупреждавани за „опасния германски автор“.

Ян ван Хелсинг отново ще разтърси светогледа Ви! Не пипай тази книга! — защото след това наистина няма да е лесно да живеете по стария начин.

3098.200Ако сте човек, който не се интересува от тайни, който никога не е желал да бъде външно и вътрешно богат, който не се е питал как да постигне успех и добро здраве, тогава книгата не е за вас. Ако обаче чувствате, че нещо в света наистина не е наред и продължавате да се интересувате от живота, от тайните на „просветения“ ни век, това е вашата книга. Само не казвайте, че не сте били предупредени! Ян ван Хелсинг ще ви разкаже случки и истории, които ще ви дадат власт над собствения ви живот — а който има власт, носи по-голяма отговорност.

Изберете сами — да продължавате да живеете, както досега, или да промените съдбата си? Решението е изцяло ваше.

„Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец — да, той е не само част от Творението, но е и част от Твореца! Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!“

Ян ван Хелсинг

Свалете книгата във формат: fb2.zipepubtxt.zipsfb.zip Прочетете книгата тук
Източник: chitanka.info

Advertisements

7 thoughts on “Не пипай тази книга!

 1. Книгата е писана по небезизвестният метод „лъжа-истина-лъжа“. 2/3 от написаното са абсолютни измишльотини, и са там за да накарат мисълта ти да кривне.

 2. На ван Хелсинг,малко му повечко му работи фантазията ..а за дънов да не говоря,той е дяволски слуга и сектант.Сега се пържи в ада..където си му е и мястото…

  • Толкова ограничени хора….. които да не приемат новото….или просто различните гледни точки, смях

 3. Книгата е добра, съдържа полезни факти за тези, които тепърва започват да се осъзнават(всъщност помогна и на мен). Само не ми харесва към края, ченълинг булшита идва в повечко.

 4. С едно малко уточнение…Учителят Петър Дънов е казал: “На земята се раждат четири вида души: Ангелски, човешки, животински и сатанински.“
  Поради тези причини, Ангелските и отчасти човешките Души, имат Силата да творят, да разграничават доброто от злото, пък и да имат Силата да се противопоставят. Животинските души не могат да творят никаква магическа реалност и не разбират от нищо друго, което не касае бахура, суджука и креватните съединения, а пък сатанинските души, към които спадат илюминатите, убийците, крадците и гангстерите, се чудят как да пречат и унищожават всячески и всичко, и като да успяват.
  Поради тези причини, Anonymous, сте написали онова болезнено нещо горе на сайта си:

  “Води се война за вашите съзнания. Война, която губим…“

  Малобройни са ангелските и човешките души на тази земя. А защо е така…не намирам никакъв адекватен отоговор за сега. Ако намеря, обещавам веднага да ви споделя разкритието си!

  • Към сатанинските души може да прибавим и глобалистите и интернациоанлните евреи , които са в дъното на всяко зло на планетата !!!

  • Единственото смислено и съдържателно нещо, което прочетох е от вас.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s