Алекс Джоунс е пионка на ционистите

1450350_535700603184828_120670894_n

Знаехте ли, че:

Жена му на Алекс Джоунс е еврейка, както и двете /или трите вече/ му деца – според талмудските закони.

Да, както и Роб Джейкъбсън е евреин, а той е оператора на Джоунс, който също прави филми и редактира видео.

Друг евреин в екипа на Джоунс е Аарън Дайкс, който прави уеб-мастеринга и видео за сайтовете на Джоунс – Infowars и Prisonplanet. Джейсън Бермас, той е домакин на радио шоуто му „The Alex Jones Show“, когато Джоунс е на почивка. Наскоро той нападна всички критици на евреите и ги нарече „антисемити“, и че всички те трябвало да умрат.

Водещата радио станция на Джоунс „KLBJ AM“, в Остин, Тексас, е собственост на „Emmis Communications“, медиен конгломерат със седалище в Индианаполис, Индиана. Основател, председател, президент и главен изпълнителен директор на „Emmis“ е гражданин на САЩ и на Израел – ционисткият евреин Джефри Смулян.

Радио-шоуто на Джоунс се излъчва по „Sirius XM“. Председателят на „Sirius XM Radio“ е евреинът Еди Хартенщайн. Главният изпълнителен директор на „Sirius XM Radio“ е евреина Мел Кармазин. Председателят на „Sirius XM Radio“ е евреина Скот Грийнщайн. От шестте висши ръководни кадри на „Sirius XM Radio“ – петимата са евреи.

Това не е всичко, защото се оказа, че между спонсорите на Алекс са също евреите: Хенри-Джеймс Тайлман, президент на „EcoloBlue Life & Energy“. Стив Шенк, директор на „Michael Stevens Group“. Ален Л. Шулц, собственик на „Pre-Paid Legal Services, Inc“. Както и още над 20 спонсора, всички ционисти.

С правните въпроси на ционистката Холи Бронфман-лев (сестра на Едгар Бронфман младши, който е основател на „Bet Lev Foundation“ и 100% собственик на „Lev Group Ltd, както и президент на „Time Warner“) се занимава адвокатката Елизабет Шуриг, а по някаква „случайност“ именно тя се занимава и с правните въпроси на Алекс Джоунс.

Кантората на Шуриг се намира на „100 Congress Avenue, 22nd Floor, Austin Texas 78701“. От особено значение е, че на 3 януари 2008 г., Шуриг промени адресната регистрация на „Jones Productions LLC“ и го записа на същият адрес. Управителния съвет на „Jones’ Infowars LLC“ и „Jones Report LLC“ също са на същият адрес.

Това показва, че Алекс Джоунс не може да разобличава свободно световния ционизъм, нали?

Друго доказателство е, че от сайтовете на Джоунс се цензурират връзки към сайтове, които нападат световния ционизъм, като примерно сайта на брат Натанаил Капнър – realjewnews.com.

Джоунс преди време интервюира ционистът-евреин, професора Джонатан Леви, който в разговора спусна типичният еврейски стил на „модата“ срещу католическата църква, като част от Новия световен ред, но не се обели нито дума от двамата за ционисткото еврейство, което е най-истинската сила движеща и стояща зад Новия световен ред.

Преди години Милтън Уилям Купър (известен конспиратор) разобличи Джоунс и го нарече „измамник“. След няколко седмици Купър беше жестоко застрелян и убит. Това е мнението на Купър за Джоунс:

Ето на това му се казва да показваш истината, но да криеш чрез нея тоталната истина. Умно, нали?

Advertisements

19 thoughts on “Алекс Джоунс е пионка на ционистите

 1. О да анонимни ) , вашата събрана истина е объркваща и не логична истина . Темата ви завършва с въпрос , има ли нужда от въпрос щом вие знаете истината ? Ако Алекс Джоус е пионка , то по вашата логика и Аарон Русо е пионка ❤️ ( драмататичното е , че когато има хора борещи се , не за себе си а за света , все от някъде ще се включи анонимен без лик , несъществуващ и без име да опетни и опровергае истината . Колкото и истинна тази тук ваша истина ( хитроста й е много тънка нещо к’то с розова мамеща реклама „чипа ще лекува …в него е бъдещата еволюция “ .
  Аноними аз бях един от вашите почитатели и бях един вярващ в истината ви , дури й аноними ви приех ! Но тази ви истина за Алекс Джоус и на многото ваши почитатели сам съми отворихте на въпроса за ( анонимноста си ) , многото от нас който вярваха във вас , днес ще си зададат въпроса , за да си и отговорят . Каква полза от вашите истини в пробуждането за истина в любов , правда , надежда , след къто ВИЕ не сте на страната й .
  А днес се убедих че Вие сте онази част от истини закона на от към ( светлина на умовете & )
  Ето това е истина към истината в отговор на въпроса ви за Алекс Джонс♥️

 2. Я ДА ВИДИМ-Ето на това му се казва да показваш истината, но да криеш чрез нея тоталната истина. Умно, нали? И кой го казва? То и за вас говорят същото.

 3. Между другото, страшно „изобличително“ видео сте дали, няма що. Много ми е интересно, какво „доказва“ то – освен, че Купър така неистово мрази Алекс, че не го е срам да го попържа в директен радио-ефир? Да го псува, плюе и обвинява в лъжи и идиотизми – не само без доказателства, но даже и без един пукнат довод?
  Срамно и отвратително нещо – как можахте да го предложите на хората? Твърде добре разбирам английски, така че мога да отлича гадните псувни от обоснованите критики. Нито един разумен довод, абсолютно нищо изобличително! Срамота за Купър! Такава потресаваща излагация си е спретнал сам на себе си, че не знам дали даже някой неграмотен селски пъдарин би могъл да го надмине.

 4. Категорично не съм съгласен! В САЩ има огромен брой евреи. Далеч не всички те са юдеи. И съвсем не всички са масони. Впрочем, по същия начин не всички масони, илюминати и т.н. са задължително евреи… Тази статия ни пробутва една тънка манипулация.
  Ето например, каква е истината за жената на Алекс Джоунс: Нейният дядо по майчина линия действително е евреин, но тя самата е християнка. Също такива манипулации са допуснати и в другите цитирани „факти“.

  Цялата теза, че Алекс Джоунс е „дезинформатор-ционист“ е издърпана за косата. Ето какви манипулативни изречения се срещат: „Друго доказателство е, че от сайтовете на Джоунс се цензурират връзки към сайтове…“ – ОПА! Това не е „доказателство“! Това е само повод за размисъл. Но до какви резултати ще доведе този размисъл – това го оставете на нас, ако обичате!

  А това, че предаването му се излъчвало по Sirius XM – ами че те ЦЯЛ КУП предавания се излъчват от там. Това не означава абсолютно нищо. Просто даже в голяма страна като САЩ няма стотици сателити, от които да можете да си избирате. Има 3-4, и ако те всичките са собственост на евреи (нищо чудно да са!) – къде ще иде тогава Алекс Джоунс, за да им направи напук? – ще изпраща индиански димни сигнали ли?

  Ето едно видео, в което Алекс сам отговаря на обвиненията:
  youtube.com/watch?v=cATh0ztLQvM

  Цялото пропагандно упражнение страшно ми напомня на познат до болка соросоиден клеветнически бъркоч. Компроматна пропаганда – при това даже не шита по поръчка, а готова конфекция. Алекс Джоунс разкрива толкова неприятни неща за политическата върхушка във Вашингтон, че даже само 70% от нещата, които да казва, да са верни – това е повече от достатъчно. Защото в официалните им медии няма да чуете и 10%. (Някъде прочетох, че 30% от нещата в шоуто на Джоунс беле лъжливи. Ау, умрях си от мъка! Ами че то в България соросоидите даже на ИСТИНАТА не оставят 30%…)

  Що се отнася до „спонсорите“ му – не става въпрос за безвъзмездни дарения, а за платена реклама! И то по пазарни цени. Естествено е, че евреите са най-големите рекламодатели. И какво да прави сега Алекс? Да пуска реклами на северно-корейски джапанки? Къде да иде, да си намери полит-коректни, тоест, „не-еврейски“ рекламодатели? Тук манипулацията е направо вопиюща. Не видях нито доказателство, че това са ВСИЧКИ негови рекламодатели (че освен еврейските няма и други), нито изобщо някакво доказателство, че това са негови контрагенти. Няма данни колко пари е получил от тях и в какво съотношение. Ето така се прави пропагандна манипулация – с голи твърдения, с полуистини и извъртания.

  Впрочем, САЩ бъкат от хора, мечтаещи да унищожат, или поне да компрометират Алекс Джоунс. Те са като едни червеи в кутия за стръв – и много, и гадни, и оплетени. От тях очаквам още по-страшни компромати от този, че Алекс бил „ционист“. Май именно ционисти го обвиняват в това – типично е крадецът да вика „дръжте крадеца“…

  Що се отнася до някои негови лични възгледи – вижте, никой не е идеално прав във всичко на 100%. Алекс е с типично десни убеждения, които аз лично не споделям. Но не го отхвърлям изцяло заради тях. А като типичен щатски капиталист, той вярва, че няма нищо лошо да се издържа с реклама и да прекъсва изобличенията си с тиради за водни филтри и антирадиационни таблетки.

  Например, Майкъл Мур е супер точен журналист и говори абсолютно верни неща в много случаи. Мур има прекрасни документални книги и филми. Но в други неща пък той е (според мен) заблуден и възгледите му са даже вредни. Същото може да важи и за Алекс. Не защото е член на „ционистката мафия“, а просто защото такова е състоянието на личните му убеждения. Има право да вярва, че Палестина в исторически аспект принадлежи на еврейския народ. Това не го прави автоматично израелска подлога или „ционист“. Всъщност повечето християни-протестанти в щатите вярват в същото. Не е тръгнал да проповядва избиването и изселването на араби, ядрени удари по Иран и т.н. Напротив – Алекс проповядва МИР в Близкия изток. Това не ви ли подсеща, че просто няма как да бъде ционист?…

  Забелязвам, че разни зле прикрити неонацисти се мъчат да оплюват Алекс по сайтчетата си. Ето едно такова гадно сайтче:
  jewishproblem.com/category/alex-jones/

  Напразни са им напъните! Анти-евреизмът (не казвам „анти-семитизъм“, защото семити са и арабите) ми е точно толкова неприятен, колкото и ционизмът. Това ли са „изобличителите“ на Алекс? И колко може да им се вярва?

  Човек трябва да ползва авторитети като Алекс без да ги идеализира, като осъзнава, че в нещо може и да грешат. В края на краищата, затова носите глави на раменете – отсявайте зърното от плявата!

  Струва ми се, че за да не се поддадете на една пропаганда, сте готови да се предадете на друга, а после и на трета, отричаща първата и на четвърта, отричаща третата… А не е ли по-добре, вместо това, просто да преценявате информацията, която ви се предлага, САМОСТОЯТЕЛНО и КРИТИЧНО?…

  • Ето тук само вижте, какъв процент от щатското население са евреи:
   en.wikipedia.org/wiki/American_Jews
   Защо нападат Алекс само затова, че негови сътрудници са евреи? Това какво е – някакъв пещерен анти-еврейски нацизъм? Повечето от тези хора нямат никаква вина за бедите на целокупното човечество, не членуват в масонски ложи, не са илюминати или билдербергери, а едни обикновени граждани – просто ХОРА. Какъв процент от всички сътрудници на Алекс са евреи? Защото евреите в САЩ са страшно много, те са навсякъде. Само в Ню-Йорк те са средно над 9% от населението! Ако обаче Алекс наеме на работа 9% евреи, той веднага ще бъде заклеймен не като „ционист“, ами направо като антихрист и злостен юдео-масон…

   • Когато един човек излиза с някаква теза, идея или прозрение, трябва да застава плътно зад нея със собствен пример. Не може да плюеш илюминатите и да търчиш да си плащаш данъците. Някой чел ли е закона за “Free man on the land“? Много ще се радвам Анонимус да покажат статия по тази тема. Не можеш да пищиш дръжте крадеца и после да му носиш сам крадените пилета. Човек каквото и да говори, тярбва да застава с пример зад думите си. И впрочем, мерси за лошите рейтинги към моите мнения. Това наистина ме ласкае, освен това много ми говори. Всеки отрицателен рейтинг е нищо друго, но страх и омраза. Матрица не се повеждава със страх и омраза. Къде сте тръгнали, да ви питам? И още нещо да ви попитам…правите ли нещо в полза на доброто? Борите ли се срещу матрицата или само си давате мненията и рейтвате отрицателно. Не сме в детската градина, нали? Хубав коментар – вдигаме зелено морковче. Лош коментар – чевено морковче. Най-важното за нас хората е всеки ден, дори и с най-малки действия, да се опитваме да излизаме от клопката на хората-машини, а не да се джавкаме като палета, защото това, което прави хората-машини силни е, че са ОБЕДИНЕНИ и не си натискат отрицателните рейтинги. Особено за коментара ми за това, че се извинявам, за лапсус рационето ми към Анонимус. Някой ще ми обясни ли пък за какво моята откровеност и опит за шега, беше рейтван отрицателно. Вместо да се трогнеш, че някой е откровен, че се самокритикува, ти братче го нападаш като една обикновена индоктринирана овчица. Анонимус, пуснете ми тоя коментар, искам си правото на самозащита!:)

    Впрочем, знаете ли защо матрицата успява? Много просто. Матрицата успява, защото хората са лоши. Матрицата никога не би успяла, ако хората бяха морални и добри. Някой има ли да се опита да ме обори с нещо и тук???

   • Това за рейтингите е толкова смешно и жалко, даже детинско, че просто ще го подмина.
    Единственият довод тук беше – като е такъв изобличител Алекс, защо си плаща данъците?
    Ами защото, драги, ако не го прави, ще даде довод за още една – поредна (!) репресия върху него. А пък аз лично предпочитам все пак да го има – да говори по телевизията, да му го има сайта радиото, и предаването му да съществува. Ще му простя някак си, че си плаща данъците. Бих му казал: „Алекс, знам, че това с данъците в САЩ е безобразие, особено данък Общ доход в САЩ е незаконен по принцип – но ако трябва да загубя теб и предаването ти, предпочитам да си плащаш данъка, за да продължиш да имаш възможност да говориш против него! Прощавам ти, Алекс, давай, напред!“ Защото тежестта на идеята, тежестта на изобличението е според мен винаги по-голяма от тежестта на личното „благочестие“. Иначе казано – ако ще приемете само някой светец да ви говори истината, тогава няма да я чуете НИКОГА. А пък аз предпочитам все пак да я чувам, затова прощавам на хората личните грехове и слабости.

   • Братле, излез от матрицата. Боравиш добре със думите, разбираш сещността на нещата. Бъди егоист, доразвии се . Не можеш да оправиш всички хора, но можеш да бъдеш добър пример.

  • „Що се отнася до „спонсорите“ му – не става въпрос за безвъзмездни дарения, а за платена реклама! И то по пазарни цени. Естествено е, че евреите са най-големите рекламодатели. И какво да прави сега Алекс?“

   ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЦИОНИСТИ! Толкова е просто и лесно. Иначе -олеква в приказките си. 😉

   • Сигурно разбираш колко несериозно, даже детинско е това изискване към Алекс… Ако пък не разбираш – то какво пък, много жалко…

   • Чарлз Джулиани разконспирира Алекс, че говори за „свобода“ но-САМО срещу правителствата и не нарича НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД- ЕВРЕЙСКИ, а – с какви ли не други имена! …
    Джулиани казва, че докато Алекс не се насочи към същността на проблема, ще си остане дизинформатор.
    NEW WORLD ORDER=JEW WORLD ORDER! 😉

    Кажи на твоя Алекс да си признае… 😉

   • Не правиш разлика между „евреи“, „юдаисти“, „юдео-масони“, „ционисти“ и „илюминати“… Това е голяма слабост в разсъжденията ти. Тя води до профанизъм, опростенчество на възгледите. А то пък на свой ред води до един елементарен пещерен анти-евреизъм, напр. като този на германските нацисти (хитлеристите). Предполагам няма да посмееш да отречеш, че те не са били прави нито в пропагандата си, нито в делата си. Проблемът им е бил именно този, който наблюдавам и при теб. Когато не можеш точно да определиш източника на злото, воюваш с вятърни мелници. И в крайна сметка, това е изгодно именно за световната върхушка. Хитлер уж се е борил с „евреите“, а реално е слугувал на най-ужасната ЧАСТ от тях. И вие, които нападате Алекс, правите същото.

   • Аз правя разлика, Но американците не правят, Тъй като се припокриват. Евреин, йудеин и йудео масони и ционисти чакат библейския Йахве, който е Сейтън или.Лйуцифър. 😉
    Ако ми говориш за библейския „Исус Христос“-той също чака бащейко си Яхве, като е „изпълнил закона“… така, че- аврамизма е сбъркан и завлякъл сите нази……

 5. За това едните си говорят необезпокоявани, а другите ги убиват. Това е най-голямото доказателство кой от кои е. Същото и с Дейвид Айк. Уж просвещават масите за закони от сорта ‘Free man on the land’, a после търчат да си плащат данъците. Какво да ви кажа, аз отдавна съм се отказал от това човечество, но подкрепям вас, заради усилията да отворите очите на масите. Хората са толкова изпепелени от страх и бездушие, че дори и да знаят всички истини на света, все им е едно. Само обичат да демонстрират знания…това е то, великото човешко его.
  Герои се раждат веднъж на високосна година в комбинация със Синя Луна и всичките им усилия биват награждавани единствено с помпозни постройки на паметници от страна на НЕгероите след като са ги предали. Мрачна констатация, ала факт.
  Според мен, илюминатите обичат да се забавляват и да разказват за себе си и за нещата, които вършат и използват марионетки като Джоунс, Айк, Вийч и всички останали техни пионки. Уйлям Купър е герой. В гласа му долавям Истина, както и информация за това, което е последвало с него на финала, защото те нещата се усещат от по-сензитивните. С две думи, знаел е какво го очаква.

  • Абсолютно не е така. Дейвид Айк разяснява отлично бъкиите на ционистите! Не си запознат. 😉

   • Да да, а защо си плаща данъците? Защото това го знам с абсолютна сигурност. Нали всички знаем кой прави данъците. Задавал ли си си въпроса, защо Къпър е убит, а Дайвид Айк си пие сутрешното кафе и не е на прицел,а? Ти изобщо знеш ли какви перверзни театри играят илюминатите или не знаеш. Злото е безумно, извратено и арогантно. Ние живеем в един цирк и ние сме клоуните накрая. Аз вече поставям под съмнение абсолютно всеки и всичко, понеже ми е отдавна ясно каква подла змия е човешкото его. Буда е казал: “ Не вярвайте дори и на мен.“ Живеем в свят на илюзиите и единственото истинско нещо са нашите емоции, това е. Обаче уважението ми към илюминатите си остава, защото те са светулките в тая мракобесна реалност. Дано провидението ги пази от предатели, защото хората са с много слаби ангели.

   • анонимус, направих грешка, исках да кажа, че “уважението ми към анонимус си остава“, моля, коригирайте ме 🙂 Благодаря ВИ! ПУСТИ ЗАЛУХАВИ ИЛЮМИНАТИ, ОБЪРКАХА НИ МОЗЪЦИТЕ, АЙ:))))
    Този пост не го пускайте, че ше се изложа и пред децата в детската градина;)

 6. Има и един щатски рейдио-хоуст- Charles Giuliani, който отлично го expose-ва в предаванията си „Truth Hertz“ 2012-та.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s