ВНИМАНИЕ: Съобщение от Елита на планетата Земя

На вниманието на човешката раса – говорят вашите господари.

tumblr_mdpdxwfiar1qho7iwo1_500

Всички сте длъжни да се съсредоточите върху всичко, което ще ви напишем, защото всичко, което ви съобщаваме е най-върховния човешки закон, който сте задължени да спазвате ако искате да продължавате да живеете още няколко години в мизерията, която сме създали за целта за вас.

НИЕ сме вашите създатели, можете да ни наричате Бог. Създадохме ви по форма и подобие на жалки и глуповати същества, но ви направихме изключително послушни и изпълнителни роби, за което НИЕ не ви благодарим, а сте длъжни да ни благодарите вие.

sheeple (3)Създадохме родилни центрове за да ви категоризираме и запишем в нашите регистри, които вие сами контролирате вместо НАС, точно както цялото ви самоподдържане в системата. Така вие получавате сериен номер, да, вие сте продукт, нашия продукт. НИЕ не се нуждаем от вас, вие се нуждаете от НАС – запомнете го.

IndoctrinationЗа да следим вашите действия и живот, и нещата, които ни интересуват, НИЕ създадохме хартиени паспорти и пластмасови лични карти в последствие, за да не се унищожават лесно, както и други документи. Всичко, което решите да направите в тази система изградена от НАС, минава през НАС. НИЕ решаваме как ще живеете.

skole-536x218След родилните центрове създадохме други центрове, за индоктринация, които се задействат за да ви прихванем от най-ранна възраст, нарекохме ги детски градини. По този начин започваме да ви дресираме. Тъпчем ви с химически и синтетични боклуци, които развалят вашите биологични организми и психически съзнания. Започваме да ви тъпчем и с други отровни химикали наречени от НАС ваксини, като ви втълпяваме, че те ще ви предпазят от стотиците хиляди супер опасни заболявания, а ако не ви прихванат не се притеснявайте, НИЕ създаваме постоянно нови вируси. Използваме хранителните продукти за да ви отслабваме и съкращаваме живота. НИЕ не се борим за вашата душа, тя вече ни принадлежи.

DumbingDownOfAmerica

107-0206095619-273Когато ви взимат вашите родители от тези центрове, те ви карат в жилищата, които сме създали за целта да ви държим категоризирани и лесно достъпни, по същата система създадена от НАС. Нямате никакъв избор, вашите майки и бащи, както и дядовци и баби, както и други ваши предци – са много добре обучени от НАС. Пращат ви от малки в тези центрове, защото по този начин НИЕ използваме също и вашите майки и бащи за да ни робуват, да, те са родени роби като вас.

Happy-Ostara-Ostara-History-and-Traditions-47284695813След това ви пращаме в други центрове, наричани училища, където продължаваме следващата фаза от НАШАТА програма създадена за вас. Там ви дресират елементарните закони и правила, които сте задължени да спазвате, това е постоянно. Там ви категоризираме и там изпъквате повече с това, какви индивиди сте и НАШАТА система започва да ви обръща внимание още повече като ви пренасочва в правилната посока. В тези начални години започвате да имате по-големи мечти, идеи, надежди, всички добре програмирани от НАС във вашите умове.

372Създадохме телевизора за да улесним още повече нашата система и вашето послушно робуване. Чрез него ви записваме в умовете НАШИТЕ заповеди към вас и ви водим в желаната посока.

SheepleУчилищните центрове ги създадохме за да ви разпределяме по робските постове, които сте длъжни да заемате по времето на вашето мизерно съществуване. Вие мечтаете да имате хубава работа, но такава не съществува. Да, вие понякога сте доволни от работата, която имате, но тя е единствено в НАША върховна полза.

tumblr_ly9s9xyZPp1r1muvlo1_500Създадохме хартия и я оцветихме за да я употребявате като най-ценното за вас нещо на тази планета. Вие се нуждаете от тази хартия, тя е вашата мотивация за да живеете, планирате, мечтаете –всичко от което се нуждаете на този НАШ свят е хартия. Даваме ви, колкото се може повече работни часове, за да ви изтощаваме максимално и употребим. Все повече увеличаваме работните години от живота ви, за да ви изцедим до край. А когато не ни трябвате ви оставяме без работа, но вие като добри роби страдате, защото не знаете, какво можете да правите, как да живеете дори без робуването за НАС.

След това създадохме банките за да ви вземаме дори хартията, сега си въобразявате, че печелите, но ефективно ви даваме само илюзия, чрез която да продължавате да се тъпчете с всевъзможните боклуци измислени от НАС за вас. Вие не знаете, какво да цените, нито някога ще разберете. Точно затова измислихме кредитните карти и виртуалните пари.

banksterСъздадохме ви елементарни системи вътре в системата за контрол, за развлечения като: телевизия, спорт, кино, музика, порнография, проституция, литература, интернет, наркотици, изкуство, игри и други неща, които да възхвалявате, за да ви поддържаме в системата като си мислите, че сте доволни от нея. НИЕ ви създадохме щастието, за да ви замъгляваме съзнанията и отдалечаваме от действителността. НИЕ създадохме любовта и я издигнахме във ваш култ, за да отхвърляте реалността.

2O1M3Вие сте повече от роби вече, вие сте стадо от овце и добитък, който се размножава много бързо, вие сте плевели. Направихме ви най-жалкия и робски организъм във Вселената.

Създаваме ви от време на време кумири, герои, които да въздигате като супер хора, по висши от вас. Вие винаги си търсите господари, които са по висши от вас. Правим жените с равни права, за да ги пращаме по-бързо да ни робуват и да участват по-активно в системата. Направихме чернокожите хора с повече права, за да има постоянна вражда и неравности. Напълнихме държавите ви с цигани за да подкрепяме и създаваме по-лесно конфликти между вас всички.

Пръскаме отрови в небето, във водата, в храната за да ви унищожаваме, но не успяваме, но ще успеем. Създаваме войни, престъпници, войници, полицаи – за да ви унищожаваме и контролираме по-масово и бързо. Създаваме престъпници, които изнасилват, убиват, крадат. Правим го за да ви държим в страх от нас, така вие поддържате системата да функционира.

sheeple (5)Създадохме ви и множество религии за да ви насърчаваме как да НИ робувате по ефикасно.

Вие нямате достъп до повече от 90% от най-красивите неща и света, който е изцяло НАШ и забранен за вас, НИЕ го затворихме за вас.

277-26-obsidian-road-big-sky-montana

Most-expensive-club-Solstice

6ee92f86-d937-4a2d-b7dc-ec9ba2cc8ddc_6-tie-malibuСъздаваме все по-големи градове и ви тикаме като овце в обор за да сте ни под ръка през цялото време. Там лесно разбиваме вашите традиции от изминалите векове и ви приспособяваме все повече към нашите непрестанно нарастващи нужди.

Mladost3-panoramaНакарахме ви лесно да вярвате, че трябва да плащате за водата, която извира от НАШАТА земя, да плащате за земята НИ, която си мислите, че е ваша. Накарахме ви да НИ плащате и за електричеството, което открихте сами, да плащате и за отоплението на жилищата ви. Скоро ще ви накараме също толкова лесно да плащате и за въздуха, който дишате. Всичко само и само за да поддържате сами системата на обора ви да функционира. Вие се нуждаете да бъдете подчинени и послушни роби, колкото и да не сте доволни.

12584397-air-conditioning-units-on-exterior-of-public-building-energy-consumption-and-global-warming-conceptРазделихме ви с граници и ви насъскваме едни други за всевъзможни неща чрез, които да се мразите, биете, карате, убивате, воювате. Направихме ви да се мразите заради всевъзможни глупости като цвят на кожата, различен език и диалект дори, националност, пол, възраст, социално положение и други неща. Накарахме ви да мразите всичко около вас, винаги има нещо което да мразите – длъжни сте да вярвате, нямате друга алтернатива. Всяка алтернатива е създадена за да ви бутаме обратно в обора. Така създадохме протестите срещу системата, които са тотално контролирани от специално създадени и обучени организации, активисти, полицаи, политици и други. Вие се движите по бройката винаги, това ви го инсталирахме в умовете чрез хартията, която ползвате за да живеете. Затова се само-надъхвате, когато са многобройни тези протести, но забравяте първите големи протести и революции, кой в действителност ги създаде и какво се постигна с тях. НАШЕТО благо господство се подсилва и вашето поробване и все по-бързо унищожение се увеличава само. Не се притеснявайте, вие се борите и имате модерни идеали сега, и мечти, вяра и надежда. Толкова сте прост добитък, че си мислите, че любовта ще ви спаси – не, НИЕ така ви втълпихме да мислите.

sheeple (4)Сложихме политици, които да вините за всичко, но ги направихме с повече права от вашите, защото знаем, че така ще ги мразите още повече. Политиците вършат всичко видимо, както и дадохме повече хартия и измислени виртуални пари на някои олигарси, за да ви блокират и пренасочваме вниманието към тях, вместо винаги към политиците. Не бойте се, винаги имаме нещо измислено за вас, за да ви поддържаме робуването безпроблемно за НАС. Когато започвате да виждате, колко сте жалки, тогава знаем, че това ви държи в системата НИ.

4118945333_6a00e551f9630d88330128760e3835970c_800wi_xlargeВсичко, което се опитате да направите срещу тази система, то ще е само срещу нея. Повечето от вас, помислили си, че започват да проглеждат истината се само блокират още повече, защото се доближават до върховната истина, а тя е че нямате никакъв шанс. Всичко е изчислено. Тази НАША система съществуваше преди хилядолетия на тази планета, но беше различна. Дойде ден, когато трябваше да я унищожим, както и повечето от вас, за да създадем днешната, по перфектна за НАС от предните. Разрушихме машинариите от миналото и ви накарахме да забравите, колко напреднали сте били. Забравихте, че образа на планетата беше различен, както и всичко разбирания за света. Вие винаги сте били НАШИ роби, винаги ще бъдете. Сега е моментът ако сте си мислили да прогледнете истината да го забравите и да продължите да робувате за НАС – вашият единствен и всемогъщ Бог.

As-Pirâmides-Cairo-Egito pyramid_1 Pyramid-Sun-404e_737885c visoko6

Battery-3 colombian_planes2 computer2.article hieroplanes images Pyramids-Under-Water-Sea-Mountains-History-Ancient-Aliens-Explained unexplained_stone_cuts1Вие сами нищо не можете да свършите, зависими сте от системата НИ. С вас е свършено, никога няма да живеете пълноценно. Идва времето на завръщането на Новия световен ред. След време ще ви сложим и чипове на всички, с които можем да ви включваме и изключваме само, когато ни потрябвате.

НИЕ ви ненавиждаме в дъното на бездушните си и вечни туловища.

Накарахме ви да си мислите, че ви се удължава живота, защото еволюирате, но грешите жестоко, както винаги. Сега се опитваме да ви съберем и създадем това, което беше преди хилядолетия. НАШИТЕ познания ги запазихме в тайни общества и секти от които да се боите едни, а други да презирате, а трети да си мислите че ще стигнете високо в йерархията им ако влезнете в тях. Жалки сте, но на НАС такива ни трябвате.

masonsВие никога няма да стигнете да разбирате дълбочината на тази система, а още по-малко можете да разберете кои сме всъщност НИЕ. За целта сме ви научили да възприемате всичко за невероятно, и че е конспирация, фантастика, че не съществува. Това е блокадата на мозъка ви, която сме сложили. За целта сме създали и направили известни личности като Алекс Джоунс за да ви пренасочват от съществените истини. НИЕ сме прекалено развити за разлика от вас, безсмислено е да се съпротивлявате, откажете се и бъдете послушни овце, влезте в обора и се отпуснете, насладете се на мизерното си съществуване, не мислете за вашите деца и внуци – НИЕ ще се погрижим и за тях, както се погрижихме за вас.

sheeple (2)НИЕ сме висшата божествена форма на тази планета, по-големи и от водата, за която нищо и не подозирате дори. Нито подозирате за растенията. Житото дори е с по-висша форма на интелект от вашия, то ви използва също, но нека не издаваме такива непонятни за вашите елементарни мозъчета висши истини.

tumblr_m6skudQz8T1r4zr2vo1_500

Утре като се събудите, забравете за всичко това, само знайте едно – съпротивата е излишна, примирете се.

87ffa73d50d503958855c93ddb8d8e22d0f13634_m

Източник: Само за хора с чувство за хумор!

Advertisements

133 thoughts on “ВНИМАНИЕ: Съобщение от Елита на планетата Земя

  1. Истината, е че ако вярвате в Живия и Истински Бог Исус Христос, вие ще живеете трудно но все пак добре на земята и на небето, защото има по-висша сила от сатаната и това е Бог…. Самото това послание кара хората да се откажат от борбата то ни подтиска обяснявайки ни как нямаме шанс и убива нашата надежда, но не е така! Вярвайте в Бог, по-добре е от колкото да вярвате на тези Използвачите.

  2. Вие сте нищожества, не се съпротивлявайте просто се отпуснете в обора си! НИЕ ще се погрижим за всичко……………….

  3. ЕЙ, КЪДЕ ЗАБРАВИХТЕ МЕН. АЗ ВИ СЪЗДАДОХ И АЗ ЩЕ ВИ УНИЩОЖА ! НЯМА НУЖДА ПОВЕЧЕ ОТ ГОСПОДАРИ!

  4. ЗНАМ ТВА ЗА ВАС ГАДЮХИТЕ ДЕТУ НИ ИБАВАТЕ МАМЕТО НА НАС МАЙМУНАЦИТЕ И С ТИЯ РЕЛИГИЙ ДЕТУ НИ ИБАХТЕМАМЕТО

    • Ако можехте да разберете истинската част на религиите,както Христос е опитал човека да ви научи някога (10 божи заповеда,добрина,светлина,любов)вие тогава го разпнахте и предпочетохте да следвате сатанинската преработка на неговите учения в библията ,следвайки по овче му още преди векове както и до днес.Жалки и объркани люде.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.