СЕМИТ СРЕЩУ СЕМИТА

1261299255arab_jews_yemen_green_VlumD_19672Има ли антисемитизъм?

За да бъде намерен отговорът, трябва да бъде обяснено понятието. Семитски са народите, произлезли от сина на Ной – Сем. Те включват араби и най-общо наричаните евреи (макар да става дума за 12 племена – б.а.). Не случайно палестинският лидер Ясер Арафат използваше всеки случай, за да припомни този нарочно забравян факт на израелските ръководители. Преди години в САЩ, след финала на поредния кръг от преговори между двете враждуващи страни в Близкия изток, той се обърна към тогавашния министър-председател на Израел Йехуд Барак с английското “cousin” (братовчеде). Това се случи пред погледите на американския президент Бил Клинтън и стоящата от дясната му страна първа дипломатка Мадлин Олбрайт. И бе предавано пряко по куп телевизии.

Йехуд Барак и Ясер Арафат си стискат ръцете, по средата Бил Клинтън

Йехуд Барак и Ясер Арафат си стискат ръцете, по средата Бил Клинтън

При участието си в популярно телевизионно предаване, българският външен министър от еврейски произход Соломон Паси потвърди, че се разбира отлично с либийските управници, понеже са “първи братовчеди”. В такъв случай антисемит означава “човек, който мрази арабите и евреите”. Както вече се убедихме, става дума за братовчеди. Следователно изводът е, че понятието се отнася за един народ. Добре, но едва ли някой мрази арабите повече от евреите и обратно. Те воюват помежду си близо век. С други думи, братоубийстват. Макар да иде реч за между човешки отношения, в случая могат да бъдат приложени точните математически методи. И да бъде изведено заключението, че евреите и арабите са най-големите антисемити!

-Нека се вгледаме в някои “откровени антисемити”, според представите, насаждани от ционистите.

“Преди Хитлер, за най-голям антисемит е считан първият главен инквизитор и папски Велик инквизитор Томас Торкемада, който играл главната роля при прогонването на евреите от Испания. Но Торкемада се оказал полуевреин и даже – обрязан. Братът на баща му, кардинал Хуан Торкемада, бил чистокръвен покръстен евреин – маран. Приемник на Торкемада станал главният инквизитор Диего де Деса, чистокръвен евреин, приел кръста…

489px-Diego_Deza

Диего де Деса

В еврейските енциклопедии отломката на равини Карл Маркс е регистриран като ярък антисемит, ненавиждащ евреите. Преди всичко той ги обвинявал във всички грехове на капитализма. Карл Маркс наричал своя най-близък съратник и също евреин Фердинанд Ласал “еврейски негър”. В писмо от 30 юли 1862 г. писал, как “от формата на главата и косата му е съвършено очевидно, че произхожда от негрите, които се присъединили към Мойсей по пътя извън Египет, освен ако майка му или баба му не са преспали с чернокожи”…

Карл Генрих Маркс

Карл Генрих Маркс

Най-умният и активният антисемит в САЩ, според обичая, е покръстеният евреин Бенджамин Фридман

Началникът на Гестапо – Химлер е полуевреин. Дясната ръка на Химлер –Хайдрих, също е полуевреин. И специалистът по “окончателното решаване на еврейския въпрос” Адолф Айхман, вкарвал евреите в газовите камери, както се говори официално, има същото потекло… Вождът на английските фашисти сър Осуалд Мосли бил женен за внучката на чикагския евреин-милионер Леви Лейтър.

Главният антисемит на Полша, генералът от службите за сигурност Мочар, сам имал жена еврейка и две деца полуевреи. Освен това мащехата му била еврейка. Оттам и полусестра му Ирмина – също полуеврейка. – (Григорий Климов – “Протоколь советских мудрецов”, издателство “Советская Кубань”, Краснодар, 1995 г.)

Д-р Иван Дочев, водачът на Съюза на българските национални легиони, патриотична организация, обвинявана от комунистите в антисемитизъм, след като емигрира в САЩ, се жени за еврейка. – прочетете: Митът Иван Дочев

Владимир Жаботински (един от ционистките герои) в 1905 г. написа: “Като довод за ционистка агитация, антисемитизмът, особено “изведеният в принцип”, разбира се, е твърде удобен и полезен.” –  (Григорий Климов –“Протоколь советских мудрецов”, издателство “Советская Кубань”, Краснодар, 1995 г.).

Сто стари шекели с образа на Жаботински

Сто стари шекели с образа на Жаботински

На света се натрапва едно измислено, изкуствено понятие. То влиза в употреба, когато някой пречи на изпълнението на ционистката идея и планове, регистрирани в Тайните протоколи. Ето част: “Сега, ако някои държави издигат протест срещу нас, то това е формално и по наше усмотрение и заповед, тъй като техният антисемитизъм ни е нужен за управлението на нашите по-малки братя.” Доколко тези протоколи са реални, следва да се убеди всеки, който се запознае със съдържанието им. Записаните програми в тях се осъществяват с безупречна точност. Последният век спокойно може да бъде исторически разглеждан като епоха на реализиране предначертаното от ционските мъдреци. В мрачния калейдоскоп на осъществените им планове ще зърнете световните войни, комунистическото робство и ерата на националсоциализма, изграждането на мега компании чрез обединяване на капитали, съсредоточаването на финансовите ресурси в изключително ограничен кръг собственици, предимно от една народност, възникването на еврейската държава върху “изконните библейски територии” и последвалото обособяване на един планетарен властови център, въвеждането на “новия световен ред” и т.н.

1171897328Arab-and-JewПървоначалното отношение към протоколите е противоречиво дори в руските монархически среди. Огорченията се трупат върху главата на професор Нилус, обвиняван в какви ли не грехове. Едва в 1911 г. публицистът Лев Александрович Тихомиров, сам задълго настроен скептично, признава: че “самият живот го подтиква към правилното прочитане на документа”. Той отбелязва присъствието на “съмнителни моменти”, но вече ги отдава на стремежа към прикриване личността на “изменника”, който издава масонската тайна. Докато работи в Държавния архив на Руската федерация, Олег Платонов попада напълно случайно на творба от 1904 г. Тя е озаглавена “Тайната политика. Начините на действието и резултатите, постигнати от нея с помощта на науката и либерализма. Сборник речи, произнесени на събранията на ръководителите на ционизма”. Струва си да спомена само, че документът в значителна част повтаря записаното в “Протоколите на ционските мъдреци”. Достатъчно доказателства за истинността им може да открие всеки, решил да се запознае с обемните трудове на Платонов.

Ционистите се мъчат да оборят оригиналността на протоколите така, както не признават правдата за Исус Христос. В това е заключено едно от собствените им проклятия. Схванали престъплението си след Възкресението на Сина човешки, те залагат на борбата с Истинния Бог и последователите му православни християни. В Закона съзират корените на силата си. И, като се основават на него, вече две хилядолетия се стремят към световното господство. А какво е Законът? Сборникът от петте книги на Мойсей (Моше – б.а.), които са част от Стария завет. Доколко са истински? Английският изследовател на религиите Алън Алфорд отбелязва в своя труд “Когато боговете слязоха”: “Това ни води към въпроса за датата на съставяне на Стария завет… Но никой със сигурност не знае кога е станало. Сигурно е също така, че никой не знае какви поправки, ако има въобще някакви, са направени впоследствие във вече съставения сборник от книги“…  Защо произходът на Стария завет представлява такава загадка? Причината се намира във факта, че той е изместил всички предишни писания на евреите. По този начин ние не притежаваме “ревизионна следа” от предишни текстове, които бихме могли да сравним и противопоставим, с цел да разберем как са се развивали техните идеи през вековете.” И по-нататък: “Сега не бих искал по никакъв начин да критикувам Библията. Вероятно е по-правилно да критикуваме самите себе си, защото сме били толкова наивни, та да мислим, че еврейските свещеници наистина биха изложили своите свещенически тайни в писмена форма, така че всеки да ги види.”

Тъкмо от тази “истинска книга на книгите” ционистите черпят аргументи, за да обосноват своята предопределеност. Защото те провъзгласяват евреите за “богоизбран народ”?! “Понеже вие сте люде свети на Господа вашия Бог; вас избра Господ вашия Бог да бъдете нему собствен народ измежду всичките племена, които са по лицето на Земята. Господ не ви предпочете, нито ви избра за дето сте по-многочислени от всичките други племена; защото вие сте най-малочислени от всичките племена.”

Според мнозинството изследователи на националсоциализма, Хитлер също е четвърт евреин – има дядо юдей, незаконен син на Ротшилд. Тъкмо в надменността на евреите, в чувството им за превъзходство над останалите народи е заложен техният собствен капан. В него е стаено най-силното им проклятие, причиняващо многобройните им беди в течение на столетия. На практика те сами го предизвикват. Тяхната широко и на висок глас прокламирана “богоизбраност” ги дефинира като първите нацисти! Колкото до законодателя им Моше, ето заключението на Алън Алфорд: “Мойсей е бил особа, която е съществувала не в историческото време, а в свещените времена –времето на началото.” Сиреч –в мистификациите на жреците, за да потискат народа и го подчинят на един род, едно племе –левитите, т.е. –юдеите.

alfor_15g

Алън Алфорд

По книгата на Хенри Форд – „Интернационалните евреи“

Превод: Галин Йорданов

Advertisements

2 thoughts on “СЕМИТ СРЕЩУ СЕМИТА

 1. oeoafl-$защото са пълни лъжи басните му, че някой НИ бръсне за слива в международен план.===$ каза:

  Да точно така.Имали сме българска държава на север от китайпреди над 4 000години.Но що за народ са били тези първи българи.Ами траки!Тракийски колонисти които са владеели технологиите на рудодобив,опитомяване на овце крави ,кози,отглеждането им,занаяти-металообработване чрез което са имали най добрите оръжия,земеделие и умение да образуват организирана общност за защитата си и преуспяването си наричана сега ДЪРЖАВА.е ТЕ ТОВА ПОСЛЕДНОТО ВЕЧЕ НЕ УМЕЕМ.ЗАБРАВИЛИ СМЕ ЗА КАКВО БЕШЕ ДЪРЖАВАТА.НЯМАМЕ АРМИЯ,НЯМАМЕ ЗАНЯТИЕ /ИНДУСТРИЯ/С КОЕТО ДА ХРАНИМ НАРОДА СИ НЕЗАВИСИМО ОТ ВРАГОВЕТЕ ИЛИ СЪПЕРНИЦИТЕ ИЛИ СЪСЕДИТЕ НИ ИКАКВО СЛЕДВА .!?аМИИ НАЙ СТАРИЯТ ЖИВ НАРОД ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ
  ТОЛКОВА ПРОСТО И ЛОГИЧНО …

 2. провикна:

  http://bezpartien.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-681-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/?fb_action_ids=339217009552945&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B559879237381758%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

  – Как е възможно да броите началото на своята държава от 681 година след Христа, когато още през 2137 година преди Христа сте имали българско царство на север от Китай и по време на слънчевото затъмнение на 22 октомври същата 2137 година преди Христа сте победили китайците, както пишат тъжно техните летописци в хрониките си; победили сте ги, защото китайците били прост народ и се уплашили от затъмнението, а прабългарите знаели предва­рително за него и нарочно нападнали същия ден;аз, вика унгарецът като отпи от ракията, това го знам, защото покрай тази ваша държава е поминувало и нашето мад­жарско племе, ние, вика, с вас сме от едно коляно и от една кръв;не по друга причина, а за да спасят империята си от не­удържимите набези на българите, предвождани от своя хан Тимоти от рода Дуло (от същия род са, както знаете, и Кубрат, и Аспарух, и Крум, и прочие), китайците започнали да строят Великата китайска стена, но не успели още да я довършат и ето ги – българите се задали пак откъм север, тогава китайците качили върху стената китайки-циркаджийки и онези сурови българи, като видели китайките да мятат голи кълки, се прехласнали и докато се прехласвали, китайският мравуняк продължавал да гради нататък стената;като разбрали измамата, прабългарите напопържалики тайците, пришпорили конете си и препуснали на запад подир слънцето да търсят края на стената;те препускат, китайците градят, те препускат, китайците градят – така българите стигнали до пустинята Такламахан, напоили конете си в реката Тарим и се разделили на две: едни те тръгнали на север, другите – на юг.
  Ха наздраве!

  Тези, дето тръгнали на север, прехвърлили планината Тян Шан и нарекли най-високия връх на името на своя бог Тангра – така се казва върхът и досега – Хан Тенгри, а хребета, по който препускали, нарекли на себе си – Болгар;продължили нататък, прекосили планините Памир и Хиндукуш и тук, където сега е северен Афганистан, основали вто­ра държава, наречена също България, но понеже другите народи не можели да произнесат ъ(то) във вашия език, наричали държавата ви Балхара (Балх), Болгар или Булгхар, а гърците я наричали Бактра или Бактрия (то аслъ кой може да произнесе правилно името ви: руснаците ви викат балгари, англичаните – балгейриън, французите – бюлъгар, немците – булгарен, арабите – бурджан, ний, унгарците, сега ви викаме булгар, а преди сме ви викали полгар, булгар ви наричат и арменците, чехите ви наричат булхар, украинците – балхар, индийците – балгхар, персийците – болгар…).

  Другите българи, дето тръгнали на юг, прекосили Тибет, и забележете – вика унгарецът, допивайки първата ракия, живели известно време край планината Мадара, после пре хвърлили Хималаите, минавайки през прохода Шипка, и слез ли в Индия, опъвайки юртите си край река Тунджа;после тези българи отишли към Ефрат, в Месопотамия, и там основали третата българска държава; наричали на рода балхарис, сиреч българи, царицата им носела същото име – Балкис, това е Савската царица, описана в Библията, дето ходела да задава гатанки на Соломон през 1001 година преди Христа.

  По-късно тези българи тръгнали на запад, заселили се в Египет, в областта Сакар, после поемат на север и стигат до Балканския полуостров, планината, където спират, наричат Сакар планина, реката край нея кръщават Тунджа, прохода, през който прехвърлят Балкана на север, наричат Шипка, а све щената си планина – Мадара; те носели със себе си тези стари и далечни имена, както европейците са занесли в Америка имената на своите стари градове – Лондон, Париж, Москва, Берлин, Ню Орлеанс, Ню Берн и т.н…
  Ха наздраве!

  Но да оставим Савската царица да задава гатанки на цар Соломон, а ние да видим какво правят ония българи на север, дето основаха държавата си Балхара под планината Памир.

  Девизът на тези прабългари някога бил: ‘Не замръквай, където си осъмнал!’, после станал: ‘Не умирай, където си роден!’, но тук, под сянката на Памир, им харесало и започнали да градят градове, да сеят жито и да развъждат добитък, да добиват желязо и мед, да украсяват жените си със сребро и злато; Древногръцкият историк Страбон нарича Балх, столица та на Балхара, ‘перлата на Азия’, тук през VI век преди новата ера пророкът Заратустра е написал свещената си ‘Зенд-Авеста’.

  Кога е било основано това прочуто царство, не се знае, това се губи из мъглата на вековете, вика унгарецът, като от пива от втората ракия, но известно е, че египетският фараон Рамзес II, съблазнен от богатствата на Балхара, се опитал да я завладее през 1275 година преди раждането на Христос и докато българите разгромявали войската му в подножието на Памир, Мойсей решил да избяга от Египет и повел поробените евреи през пустинята към обетованата земя „Ханаан“, така че вашата история е по-стара от Библията, вика ун­гарецът, и вий, българите, сте спасили бедните евреи не само през Втората световна война, но и 33 века по-рано.


  КОПИРАЛ

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
  ШВЕЦИЯ

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s