Човек или дегенерат на годината?

Наградата „Човек на годината“ е инициирана от Български хелзинкски комитет (БХК), или както го наричат много хора – Антибългарски хелзинкски комитет. Този комитет е основан през 1992 г. и е зависима от чуждестранни мозъчни тръстове, неправителствена организация (НПО) за проповядване на толерастията – това е толерантност към неща, които пасват на т.нар. западни „ценности“ и интересите стоящи зад тях.

Да разгледаме част от тазгодишните номинации за „Човек на годината“ като на първо лице споменем, че отново е бил номиниран Асен Генов, станал последно време по-известен като Малвина. Прочетете: Кои са говорителите на гражданското общество? Ако ви трябва някой, който да спре гражданска инициатива, да защитава корпорациите, даден олигархичен кръг или политическа групировка срещу съответната сума, той е вашия човек. Прочетете още: Под-платена демокрация

1468571_319320111539737_512023362_nТези награди обикновено се дават на хора от „мрежата“ или използвани от тях така наречените икони на определена програма, по която могат да си трупат точки в публичното пространство. При награждаването на сцената беше поканена и Антоанета Цонева, друг човек от мрежата на мозъчните тръстове, председател на управителния съвет на мозъчния тръст „Институт за развитие на пубичната среда“. Всичко около тези награди се върти в „изстрелването“ и популяризирането на самата мрежа и хората, които я представляват.

Друга кандидатура, която не е изненада е на Тома Белев. На него и компания не им се получи с броенето на делфини за 3 млн. лв. и решиха да се ориентират отново към горите. Три пъти по-малко ще източат от еврофондовете, ама и 900 000 лв. са си пари. Прочетете: Тома Белев и жена му ще приберат стотици хиляди от нагласена поръчка и Зеленият октопод участва в организацията на протестите

1478988_10202101978007607_1255180259_nЕми Барух или жената мъж с кодовото име ЦИОН беше поредната номинирана! Тя е журналист, пише често за Холокоста; кореспондентка на радио „Дойче Веле”. Обвинява открито България за избиването на няколко хиляди евреи през II-та Световна война и насочва вниманието единствено към антисемитизма, за да внушава чувство за вина в нищо нямащите вина български граждани, това е честа стратегия с която в последствие еврейски организации изискват да се изплащат обезщетения от набедените държави. Изненада е, че не беше удостоена с някакъв приз.

Не е изненада, обаче, че беше отличено лицето или по-точно задникът Иво Божков, виден активист „костовист„, за защита правата на неолиберастите. Получи втората награда на БХК.

1499672_326707770800971_2037736518_n

1474461_322835467854868_243965168_nПротестиращите пред МС в началото имаха причина за протест и тя беше назначението на Пеевски, но след това си пролича политическа неадекватност на голяма част от тях, особено на заспалите студенти, и всички разбраха, че те нямат идея за какво точно се борят. Те са достойни да грабнат някоя от наградките на Антибългарски хелзинкски комитет, както и някой лев от Ивент Добромирова и кръга Капитал, което и направиха.

Друг номиниран беше политика Цветан Цветанов, но в последствие се оправдаха, че са го допуснали по изключение за нещо си.

Не е изненада и друга ционистка номинация, Алберта Алкалай – жената биволче, шефката на сайта Биволъ, който чрез пропаганда и много лъжи и клевети напада точно определени противници от всякакво естество и кръг, а тя самата стои в медийна сянка. Прочетете: Биволчетата по бели гащи

Номиниран, но не спечелил беше и покойния Пламен Горанов, когото започнаха да използват много активисти от „мрежата“, след неговото самозапалване началото на годината, за да трупат популярност. Въпреки, че повечето от тези активисти на мрежата отхвърлят и оплюват публично стохилядните протести от началото на 2013 г. – те нямат капка срам да употребят чистият му образ за мръснишките си цели.

Тук можете да видите номинираните. Не е странно да видим, че всички са „лепенки на мрежата за толерантност“, прокарване на едрия капитал на Запада, на евроинтеграцията, която не ни е докарала нищо положително все още (дай боже, ама надали), на хомосексуалната пропаганда в стил митинги на ЦК на БКП и т.н. Едно пояснение – същите си сменят много бързо цвета, когато се наложи, тези организации и хора използват определени настроения. Както е възможно да викат за ЕС, така е и възможно да викат и за Путин и Русия.

Но, разбира се нелегалните имигранти, които пресичат границата ни и нарушават законите на държавата ни са най-достойни на грабнат „престижният приз“ на Антибългарски хелзинкски комитет. Както и техните помагачи, които за целта си докарват една доста прилична сума чрез различните фондации, докато се правят на светци. Да не забравяме и колко джихадисти се промъкнаха в страната ни, както и, че нелегалните имигранти са доста доходоносен бизнес за трафикантите на хора и всякакви други криминални лица, за които Красимир Кънев (учредител на БХК, член на борда на Европейския център за правата на ромите и др.) не веднъж се е застъпвал.

Човек или дегенерат на годината, всеки сам да прецени.

Advertisements

2 thoughts on “Човек или дегенерат на годината?

  1. Родните предатели съвсем се развързаха от коневеръза .Шайка безумци.Начело с футболиста-хулиган и президенто-маймуна.Готвят се да ни вкарат в трета световна война.Изпращат нашите танкове в Украйна .Изпратили са на украинските фашисти и от нашите оперативни ракети с обсег на действие 200 километра, т.н. ракети „Точка- У“.Предоставиха нашите авиобази на американците за излитане и нападения на стратегическите бомбаридовачи „мейд ин С А Щ.Какво си мислят „родните“предатели ,че когато ми изпратят повиквателна,аз с радост ще се отзова, НИКОГА!Това, никога ,си го набийте здраво в тъпите си главички Аз съм се клел да защитавам суверинитета на Народна Република България а не да бъда убиец на родни славянски деца,старци и жени. Аз искам,убийците на Артийомка,Саша и стотици други донбаски деца да бъдат изправени пред съда на народите.Искам Обама,Меркел,Голанд,Порошенко и Путин да отидат да преговарят до болничното легло на деветгодишният Ваня,който след варварските авиобомбардировки,беше лишен от двата си крака,едната си ръка и едното око.Нека Той да ги поздрави с едната му останала ръка и ги погледне с единствено останалото му око.Как мислите ще издържат ли неговия поглед?!! ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ УБИЙЦИ НА ДЕЦА!!! ПОЗОР И НА ВСИЧКИ НАШИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

  2. Най-сетне някой да каже истината да използването на Пламен! Радвам се, че поне на едно място някой се престраши да го направи. Куцо, кьораво и сакато се опита да го употреби за каузите си. А момчето си отиде по грешка и без дори това да е целта му. 😦

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.