Човек или дегенерат на годината?

Наградата „Човек на годината“ е инициирана от Български хелзинкски комитет (БХК), или както го наричат много хора – Антибългарски хелзинкски комитет. Този комитет е основан през 1992 г. и е зависима от чуждестранни мозъчни тръстове, неправителствена организация (НПО) за проповядване на толерастията – това е толерантност към неща, които пасват на т.нар. западни „ценности“ и интересите стоящи зад тях.

Да разгледаме част от тазгодишните номинации за „Човек на годината“ като на първо лице споменем, че отново е бил номиниран Асен Генов, станал последно време по-известен като Малвина. Прочетете: Кои са говорителите на гражданското общество? Ако ви трябва някой, който да спре гражданска инициатива, да защитава корпорациите, даден олигархичен кръг или политическа групировка срещу съответната сума, той е вашия човек. Прочетете още: Под-платена демокрация

1468571_319320111539737_512023362_nТези награди обикновено се дават на хора от „мрежата“ или използвани от тях така наречените икони на определена програма, по която могат да си трупат точки в публичното пространство. При награждаването на сцената беше поканена и Антоанета Цонева, друг човек от мрежата на мозъчните тръстове, председател на управителния съвет на мозъчния тръст „Институт за развитие на пубичната среда“. Всичко около тези награди се върти в „изстрелването“ и популяризирането на самата мрежа и хората, които я представляват.

Друга кандидатура, която не е изненада е на Тома Белев. На него и компания не им се получи с броенето на делфини за 3 млн. лв. и решиха да се ориентират отново към горите. Три пъти по-малко ще източат от еврофондовете, ама и 900 000 лв. са си пари. Прочетете: Тома Белев и жена му ще приберат стотици хиляди от нагласена поръчка и Зеленият октопод участва в организацията на протестите

1478988_10202101978007607_1255180259_nЕми Барух или жената мъж с кодовото име ЦИОН беше поредната номинирана! Тя е журналист, пише често за Холокоста; кореспондентка на радио „Дойче Веле”. Обвинява открито България за избиването на няколко хиляди евреи през II-та Световна война и насочва вниманието единствено към антисемитизма, за да внушава чувство за вина в нищо нямащите вина български граждани, това е честа стратегия с която в последствие еврейски организации изискват да се изплащат обезщетения от набедените държави. Изненада е, че не беше удостоена с някакъв приз.

Не е изненада, обаче, че беше отличено лицето или по-точно задникът Иво Божков, виден активист „костовист„, за защита правата на неолиберастите. Получи втората награда на БХК.

1499672_326707770800971_2037736518_n

1474461_322835467854868_243965168_nПротестиращите пред МС в началото имаха причина за протест и тя беше назначението на Пеевски, но след това си пролича политическа неадекватност на голяма част от тях, особено на заспалите студенти, и всички разбраха, че те нямат идея за какво точно се борят. Те са достойни да грабнат някоя от наградките на Антибългарски хелзинкски комитет, както и някой лев от Ивент Добромирова и кръга Капитал, което и направиха.

Друг номиниран беше политика Цветан Цветанов, но в последствие се оправдаха, че са го допуснали по изключение за нещо си.

Не е изненада и друга ционистка номинация, Алберта Алкалай – жената биволче, шефката на сайта Биволъ, който чрез пропаганда и много лъжи и клевети напада точно определени противници от всякакво естество и кръг, а тя самата стои в медийна сянка. Прочетете: Биволчетата по бели гащи

Номиниран, но не спечелил беше и покойния Пламен Горанов, когото започнаха да използват много активисти от „мрежата“, след неговото самозапалване началото на годината, за да трупат популярност. Въпреки, че повечето от тези активисти на мрежата отхвърлят и оплюват публично стохилядните протести от началото на 2013 г. – те нямат капка срам да употребят чистият му образ за мръснишките си цели.

Тук можете да видите номинираните. Не е странно да видим, че всички са „лепенки на мрежата за толерантност“, прокарване на едрия капитал на Запада, на евроинтеграцията, която не ни е докарала нищо положително все още (дай боже, ама надали), на хомосексуалната пропаганда в стил митинги на ЦК на БКП и т.н. Едно пояснение – същите си сменят много бързо цвета, когато се наложи, тези организации и хора използват определени настроения. Както е възможно да викат за ЕС, така е и възможно да викат и за Путин и Русия.

Но, разбира се нелегалните имигранти, които пресичат границата ни и нарушават законите на държавата ни са най-достойни на грабнат „престижният приз“ на Антибългарски хелзинкски комитет. Както и техните помагачи, които за целта си докарват една доста прилична сума чрез различните фондации, докато се правят на светци. Да не забравяме и колко джихадисти се промъкнаха в страната ни, както и, че нелегалните имигранти са доста доходоносен бизнес за трафикантите на хора и всякакви други криминални лица, за които Красимир Кънев (учредител на БХК, член на борда на Европейския център за правата на ромите и др.) не веднъж се е застъпвал.

Човек или дегенерат на годината, всеки сам да прецени.

Advertisements

2 thoughts on “Човек или дегенерат на годината?

  1. Родните предатели съвсем се развързаха от коневеръза .Шайка безумци.Начело с футболиста-хулиган и президенто-маймуна.Готвят се да ни вкарат в трета световна война.Изпращат нашите танкове в Украйна .Изпратили са на украинските фашисти и от нашите оперативни ракети с обсег на действие 200 километра, т.н. ракети „Точка- У“.Предоставиха нашите авиобази на американците за излитане и нападения на стратегическите бомбаридовачи „мейд ин С А Щ.Какво си мислят „родните“предатели ,че когато ми изпратят повиквателна,аз с радост ще се отзова, НИКОГА!Това, никога ,си го набийте здраво в тъпите си главички Аз съм се клел да защитавам суверинитета на Народна Република България а не да бъда убиец на родни славянски деца,старци и жени. Аз искам,убийците на Артийомка,Саша и стотици други донбаски деца да бъдат изправени пред съда на народите.Искам Обама,Меркел,Голанд,Порошенко и Путин да отидат да преговарят до болничното легло на деветгодишният Ваня,който след варварските авиобомбардировки,беше лишен от двата си крака,едната си ръка и едното око.Нека Той да ги поздрави с едната му останала ръка и ги погледне с единствено останалото му око.Как мислите ще издържат ли неговия поглед?!! ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ УБИЙЦИ НА ДЕЦА!!! ПОЗОР И НА ВСИЧКИ НАШИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

  2. Най-сетне някой да каже истината да използването на Пламен! Радвам се, че поне на едно място някой се престраши да го направи. Куцо, кьораво и сакато се опита да го употреби за каузите си. А момчето си отиде по грешка и без дори това да е целта му. 😦

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s