2+2=4

Погледнете с широко отворени очи, какво се случва в действителност на улицата у нас.

1231395_497870996967789_38836108_n

От протеста дансwithme

Протестите #дансwithme започнаха с масово размахване на глобалистките флагове на Европейския съюз, докато в другата част от Европа-та хората протестират включително и срещу политиките на този съюз и срещу него, който, айде да не си кривим душата, но ни е заритал като граждани втора, та дори и трета ръка, дискриминирайки нашите сънародници в наречените от тях (и от много българи) „по-цивилизовани“ държави-членки.

300x200x_40105755_anti_euwarsawap3001.jpg.pagespeed.ic.WiI3XukZ9o Croatia War CrimesМожете да се информирате, разпитайте българи живеещи в чужбина, но от тези хора с реалното виждане, директно по жилката на проблема. Питайте и хората, които пътуват често, те най-добре знаят за отношението към нас българите. Както и знаят, че по протестите в другите държави членки не се развяват знамена на евро-съюза.

По време на този протест се забеляза и едно огромно внимание, насочено към протестиращите от страна на масмедиите. Направо ги удостоиха с невероятната чест да ги отразяват директно, а и дори да ги рекламират, като по поръчка. Погледнете медиите трамплини на тинк танковете как са се активизирали покрай този протест – Дневник (търсене с думата протест), Капитал (протест), Mediapool, OffNews.

Друго нещо, което се забеляза е, че възползвайки се от масивността на „сцената“ в София и от създалата се ситуация, в която политика Волен Сидеров и партията Атака подкрепиха възкачването (премахвайки възможността на политика Бойко Борисов да дойде евентуално отново на власт чрез следващо гласуване – според самия Сидеров) на иначе не харесваните от Сидеров политическа партия ДПС в съюз със БСП, се събраха около над 100 циониста (повечето или всички) в мнозинството си от еврейски произход и написаха отворено писмо срещу така наричащата себе си националистическа партия. Внезапно като по чудо, протестиращите и медиите им съюзници скочиха срещу лидера на Атака с цел да намалят покачилата им се иначе популярност сред неговите/техните и новите му привърженици. Така се появи и #ignorevolen в този протест като с магическа пръчица, така скочи и небезизвестния присвояващ пари от телевизионни сериали – Найо Тицин, като върл агитатор срещу Сидеров. Не защитаваме този политик, защото не чухме нищичко по темата от никого, дори и от самия Сидеров. Да, пишем за евреите ционисти написали отвореното писмо до всички институции в страната след, което последва масовата „атака“ и „пренебрегването“. Успешно, наистина.

Найо Тицин в сцената със залавянето му и всички медии насочили камерите си към него.

Найо Тицин в сцената със залавянето му и всички медии насочили камерите си към него.

Също е и въпроса за „руското присъствие“, за което толкова писане и плюене и присмех падна. Наистина ли съществува? Кое кара някои от нашите граждани да мислят, че именно руснаците са зловредните за нашите интереси, интересите за добър живот, в който имаме, какво да сложим на масата и в хладилника? Това несъмнено се отнася до недалечното ни минало и спомените за превземането на България от руските войски и последвалата уж комунистическа диктатура водена под зоркия поглед на ционистите от Кремъл. В действителност това е друга тема, а и сюжета се е изопачавал космически, защото към края на този мрачен 45 годишен период най-гадно се усети тогава според много хора, но това нямаше нищо общо с комунизма, а беше чист капитализъм в действие. Гледайки още по назад стигаме до историята, когато ни учиха, че руснаците ни спасиха от турското робство, което е траело в родината ни 5 века. Така, че какво е? Спасители или поробители? Без да се отдръпваме от темата много, ще напишем, че тогавашна СССР е била тотално завладяна и управлявана от ционистите, така че самите граждани едва ли са били срещу нас българите, нито заслужават подобно отношение от страна на протестиращите ни български граждани като наричат тяхната държава комунистическа (с ненавист) в 21 век. Нека си признаем вече, България беше преотстъпена на Елита от САЩ, от Елита на СССР, което вярвате или не – е същото, просто са 2 различни цвята, просто цветове, които да гледате и различавате, но под повърхността стои същата прогнила система на робство – в едното с повече дрънкулки, но също с много смърт, която се възприема вече като натурална.

BTy1tgYCMAEZFTcМоментално изскочиха на сцената също и „експертите“ от десетки тинк танкове, от тези от прехода, които го поддържат, които пуснаха своите служители на желаните места с желаните лозунги. Вижте една част от всички тях – “Експерти”, соросоиди и think tanks (листа)

Също изскочиха и политическите партии като ГЕРБ – организатори на не малка част от тези протестиращи люде, а и дори си спретнаха други, отново, както е било винаги по времето на прехода – сборище от силно десни (и тъмни такива) политици (визираме Реформаторски блок). Така започнаха да го защитават и самите „експерти“ от тинк танковете, протестиращи разни активисти от тези „специалните„, а и попадналите странични жертви в тази политическо-олигархична битка на български „титани“, които дърпат към все същата мизерия за „малкия български човек“.

1469796_646248852094594_231426317_nНаписа се и отвратителната Харта2013, която подписаха всички „експерти“ от тинк танковете, както и много про-американски дупедавци и хора от НПО, чрез която искаха да отварят от една сериозна страна, една вратичка, която може би е пречка за лесното завладяване на България от огромните западни корпорации, които ще продължат да ни използват за евтина работна ръка, както се случва вече в икономически бедни държави, а икономиката ще затъва отново, само където за останалата малка човечна търговия ще остане да бъде затрита в целостта си.

Създаде се и митът (този от винаги) за комунистите, които се опитват да ни затрият като народ, та видите ли, тези „вси сини светии“ да могат да ни ги пробутат като алтернатива. Алтернатива, но на какво? На една пропаднала система, за да ни „измъкнат“ пак и хвърлят отново в същата?

1279027_502397879848434_1297284407_oЗапочнаха да се организират и контра протести от партиите на власт, които следователно спомогнаха да бъдат третирани всички несъгласни с протеста на „дансwithme“ като хора от тези контра протести на властта. Така, че системата продължи да си работи безотказно срещу нас. Дори се виждаха все по-често арогантни обиди срещу възрастни хора, защото видите ли те били комуняги.

21133-buzludja1_620_348Бяхме и свидетели на една огромна Интернет активност, която е невъзможно да бъде създадена без финансиране, защото всички тези сайтове, които се създадоха в подкрепа на „протеста“ за толкова кратък период от време бяха доста стратегически изфабрикувани точно в правилния момент. Както и директните писмени нападки на всеки пишещ с несъгласие срещу това, което правят протестиращите.

Кой ли не се опитваше да се възползва от този протест, но се пренебрегваше факта от много хора, че той вече е използван и останаха същите борбени души на „сухо“, повечето.

Свърши лятото и свършиха ваканциите, а нареклите се „умниците и интелигентните“ от този протест не пасваше да развяват нежните си ръчички с европейските знамена поради неосъществените им цели и хвърлени напразно искания за оставка на правителството, та решиха да се скатаят и променят малко стратегията, и да излязат на сцената другите – „ранобудните студенти“.

Със знамето на символ на цветните революции на "Отпор"

Със знамето на символ на цветните революции на „Отпор“

Навряха се в „училището по индоктринация“ в София и започнаха наново нападките срещу всеки дръзнал да заяви, че не е съгласен с техните идеи, мисли и цели. От друга страна отново се появиха набедените за „комунисти“, за агенти на Пеевски, за служители на Ц. Василев, и за членове на БСП, та дори и на хора от бившата Държавна сигурност, както и още,  все приятни за „ранобудните“ неща за ушото и очото – хора споделящи различни от техните викания за „оставка“ и „комунистите вън“ макар и от друг „отбор“ да са участниците в театрото.

Нищо ново, сега всеки обявил се с различно мнение е наричан комунист, защитник на Орешарски (ако не знаете, той също е бил в СДС), конспиратор, расист и пак тези същите неща от описаните по горе.

Отново се налита на всеки пост и публикация разобличаващи неистинността на ТЕЗИ протести, а те като по план извадиха знамената на сръбското студентско движение „Отпор“, създадено и спонсорирано от Джордж Сорос началото на 21 век, а и по-рано. Този милиардер, политически и икономически спекулант и един вид унищожител е може да се каже бащата на „нашите“ тинк танкове, водачите на прехода ни, да, този същия преход, който ни докара до тук, а и разби този човек влечуго една държава (наша съседка), именно с помощта на това студентско движение Отпор, както и предизвика етнически конфликт и загинаха много невинни души. Тази революция в Сърбия беше наречена от световните експерти занимаващи се по темата като „цветна революция“ организирана от агенциите на САЩ. Какви са им били целите е друга тема, доста обширна и интересна, която ще се опитаме да анализираме или открием нещо написано при първа възможност, защото ни липсват хора с желание да пишат с нас, да, с нас от ANONYMOUS BULGARIA, най-мразените от най-мразените, но ние предпочитаме да ни мразите нас, отколкото да мразите вашите сънародници затова, че са тръгнали по погрешен път. Ние желаем вие да ги научите, вие хората, които съвпадате с нашия поглед за това, което се случва по света и у нас. Специални благодарности на всички, които са ни помагали и помагат в преводи от различни езици, както и на тези, които ни помагат както сметнат за добре.

Както вече споделихме наскоро – един доста известен посланик на САЩ (Джеймс Пардю) посети „ранобудните студенти“ в иначе затвореното учебно заведение за публиката, там се пускат само избрани кадри – тоест хора на „движението“ и предполагаме бъдещи „бройки“ също. След това „странно“ посещение „ранобудните“ решиха да изскочат и да блокират парламента. До тук не свършва „странното“, защото ги очакваха подготвени стотици полицаи, като в един прекрасно добре подготвен план, където студентите ще могат да покажат на света, как са бити и унижавани от полицията и „ужасната“ власт, която иначе продължава да си действа без да и пука срещу народа – нещо, което са го правили всички предни правителства от прехода, нещо, което също спомогна и ни докара до това положение.

От ляво се вижда активистка на протеста на ранобудните студенти плачейки на полицай, който я успокоявал според това, което тя казва, а от дясно е на снимка от месец септември в началото с известния платен сектант, кандидат за местни избори и платен от западни организации Асен Генов.

От ляво се вижда активистка на протеста на ранобудните студенти плачейки на полицай, който я успокоявал според това, което тя казва, а от дясно е на снимка от месец септември в началото с известния сектант, кандидат политик от листата на ПП Зелените и платен от западни тинк такове – Асен Генов.

Както споменахме, различни политически кадри и партии и организации се опитват да пробият, но вниманието се насочва към кадрите, които ще работят за благото на едрия капитал, които така усърдно ни показаха чрез „Харта2013“, че искат да докарат тотално (не че вече не сме зависими, но да го затвърдят и улеснят влизането му и пребиваването му). Както също така тези кадри ни показаха, кой искат да ни докарат на власт. Отново всеки дръзнал да напише различно на „тяхното мнение“ е набеден за антисемит, фашист и агент на Кубинските власти.

На всички вече ни е ясно, какво искат тези хора, те искат от нас да викаме „оставка“ и да наричаме другите хора „комунисти“ ако не викат и те „оставка“. Това е тяхната работа, но зад това стои един по-голям план, който не е измислен от тях, който включва превземането на нашите национални съзнания, за да ни докарат Европа-та на зор у нас, за да ни либерализират. Да, тази същата неолиберална евро политика сега пуска официално педофили, изнасилвачи, убийци и терористи на свобода (питайте испанците). Същата тя прави от хомосексуалните хора „нещо повече и по-модерно“ от хетеросексуалните хора, разделяйки ни на едни по-изстрадали от другите, на едни по-засегнати от другите и т.н., но ние всички знаем, че в България не е така и някои известни хомосексуалисти като Мариус Куркински го потвърдиха, за което ние му благодарим.

Проблема няма да ни го решат политици и хора работещи със и за тях, защото политиците са само една част от проблема, както са били винаги. Или пък дай да свалим еди кой си банкер за да докараме оня другия, а да не виждаме, че банките в същността си са грабители на хората от „простолюдието“.

Ако искате да бъдете будни хора, не се плюйте и мразете, не гледайте цветно, но не премълчавайте истината. Бъдете под тревога… знайте своят враг и бъдете умни. Малко хора могат да направят много, но не и когато организацията и усилията на силите, които са толкова могъщи и са пречупили и накарали да застанат мнозина нормални граждани на тяхна страна. Когато заемате страна, помислете отново какво ще имате утре на масата за да запълните глада. Помислете за себе си, за близките си и за всички хора, които са именно като вас, в това положение. Тези „протестъри“ не са наш или ваш враг, а са хора употребени от една ужасна система, система, която не знаят, че не могат да променят по този начин и доказателствата са изминалите протести в другите държави – цветните революции в бившите държави членки от „комунистическия лагер“ – те не са по-добре сега, Арабската пролет – нито те постигнаха своите цели, защото протестите им продължават, както и проблемите. Знаем, че сте въодушевени мнозина, и че мислите, че светът се променя, но той не се променя така както ни се иска да се промени към свят, където ще живеем добре и спокойно. Помислете, защо се игнорират и заклеймяват като утопии истински добрите системи, като тази измислена от Жак Фреско? Помислете, преди векове също са преследвали и присмивали и хулели заради това, че се е твърдяло, че земята е кръгла.

Ние не можем да ви дадем отговор на това, какво трябва да се прави, защото както вие и ние сме родени в тази система и обучени от нея, но ви казваме и пишем – бъдете под тревога, говорете с хората по света за ресурсно базирана система на управление, говорете за пряка демокрация, за невалидността на хартиените пари и банките, за войните, които не искаме да се водят, говорете за това, защо умират от глад всяка година над 6 000 000 деца по света, а в модерния свят се изхвърлят ежедневно стотици милиони килограми хранителни продукти и се сеят милиони декари земя с генетично модифицирани отрови. Говорете за това, че този свят не може повече да носи на ръце 1% от населението на земята, защото докато 1 човек има пари да издържа една държава в продължение на повече от 100 години, а там умират от глад… не може да ни уверяват, че света е пренаселен, а в същото време да ни тикат в многомилионните градове по света докато селищата запустяват… така ни контролират по-лесно като роби.

Банковата система на ционизма ни е набарала много яко и в действителност всичко, което виждате е борба на много малко хора, които говорят и пишат прекалено много. Вие сте истинската мишена, вие/ние – нормалните хора от народа, българите, които се борите да оцелеете, но не виждате алтернатива вече. Вие сте единствените хора, които трябва да следвате, но бъдете убедени, че се води война, истинска война. Води се война за вашите съзнания. Война, която губим.

Advertisements

8 thoughts on “2+2=4

 1. Тези изследвания се допълват чудесно с едно мои по-стари изследвания с много линкове и снимкови и видео материали (разделил съм ги на 7 теми):
  http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/protesti_2013/

  Колкото до нападките към „Атака“ и последвалият „#ignore“, то имам изследване и за това – отново подкрепени с много материали:
  http://www.bgpatriot.com/web/bg/topics/bulgaria/ataka/protests_2013.php

  • ///Колкото до нападките към “Атака” и последвалият “#ignore”/// си изследвал самият театър, но не си споменал нито думичка за възползвалите се от ситуацията 100-на чифута с „отвореното писмо“ на Леа Коен.

   • Благодаря за насочването.
    Статията е редактирана – най-долу съм цитирал кой е подписал въпросното писмо и дори кой по еврейски е изнаглял и се е подписал два пъти…

 2. Бих искал да споделя собственото мнение по няколко въпроса от стаията. Надявам се автора/ите да разбера, че това е израз на лично мнение а не критика и се надявам да породя по скоро размисъл в други читатели и самите тях от колкото да критикувам за лични възгледи.
  ЕС: Съвсем нормално е за хората живеещи в България да искат да са част от ЕС и да виждат в него спасение тьй като за бедният когато отиде и види страни като Германия, Франция, Англия, повечето скандинавски страни и т.н. това за тях е облика на ЕС. Колкото до това, че ЕС ни третира като втора ръка граждани тук не бих се съгласил. Има страни, които го правят, но не ЕС като цяло. Освен това тази дискриминация идва главно към не клалифицираните хора. Като човек в ЕС членка с висще образование никога не съм бил лично дискриминиран. За сметка на това бих разбрал и погледа на една страна, за която облика на България в чужбина е 90% ромски произход, крадци, просяци и хора които искат само да експлоатират системата, от колкото да допринесат към нея. И тук не говоря само за хората от ромски произход, аз лично не обичам да държа контакт с много българи в чужбина, защото те повечето са дошли тук с Бай Ганьовското мислене да правят простащитини и да извлекат „кирия“ от всичко, което срещнат. Не казвам, че няма изключения, но това е което аз съм видял и за мое съжаление никой от тях не може да ме разбере когато се опитвам да правя нещо градивно. Затова не бързайте да критикувате чужденците за начина по който ни третират, когато това което са видяли от България не е далеч от тяхната представа.
  За протестите за съжалние тъй като не съм в България бих предположил,че моето мнение ще е дълбоко изкривено под лупата на медиите. Но аз не виждам нищо лошо в протестите, въпреки че не знам тяхната „истинска“ цел и кой стои зад тях, като се има предвид хората стоящи в кабинета, не смятам че тези мелези, по каквато и да била причина трябва да остават там и час по дълго. Това са хора, които могат да лъжат и крадът цял народ в очите, и които имат толкова огромно лицемерие и нахалност, че …е знаете как свършва филма с песента на Тържествена увертюра 1812. За мен преченето на протичане на тяхното ежеднвие и неподчинението, когато друга алтернатива, поне аз не виждам, няма е съвсем нормална.
  За съжаление тук бих могъл и малко да поспоря за становището свързано с банковата система, за да не съм дълъг само ще кажа, че те са нож с две устриета и поне според мен би било грешно да отричаме техните добри страни, за сметка на лошите и обратното.

  • запознай се с The Zeitgeist Movement и The Venus Project и ще разбереш че има алтернатива, която няма да я видите по телевизията… днешната монетарна система не работи това е факт за това е време да се осъзнаем и да започнем да ценим живота на планетата като едно цяло а не разни хартиики… ако унищожим всичко на планетата колкото и пари да имаш няма да има какво да ядеш, няма да има какво да пиеш, няма да има какво да дишаш! хората се смятат за цивилизовани а са единствените същества които унищожават ресурсите на планетата с цел трупане на пари!?!?!?

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.