ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ

Събудете се!
ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА

  • Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“ най-официално: от „Делегацията на българските социалисти“ към европейския парламент. И вече започва конкретната работа по продажбата.
1452442_488309784618299_134453871_n

Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“.

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.
Организаторът е официален (запомнете го добре) – „Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.“ Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

1452442_488309784618299_134453871_nНа конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация „Открит форум“, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам):

„ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ“ чрез „СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС“

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция“, добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.
Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.
Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

1452442_488309784618299_134453871_n–––-Замисълът –––––
Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

И най-важното:
Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден и започва работа специална работна група за идеята!
На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива „СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ“. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.
Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:

„Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…
… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.“

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми „Дуел“ са на път да бъдат надминати.
Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – „Уморените коне ги убиват, нали“.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.

Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!

Другото е онова, което става в Турция – там вече студентите – младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.

И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с „какво ме засяга“, „дреме ми на онова това правителство и коалиция“ нямат място, ако искате да имате държава – дори и в това състояние, което е сега.
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!

НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ.

161730_100003178455564_1349288631_qГригор Лилов

Източник


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

172 мнения за “ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ

  1. Еййй хора осъзнайте се, има ли Българи на този свят, какви са тия изроди дето се разпореждат с държавата ни и я разпродава???

  2. КРАЙ, ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС, НАТО!
    НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
    ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА В БЪЛГАРИЯ!
    КРУМОВИ ЗАКОНИ!
    ТУРЦИТЕ, АКО НЕ СЕ ПРИПОЗНАВАТ ЗА БЪЛГАРИ И СИ ДМЕНЯТ ИМЕНАТА ЗА ДА ДОКАЖАТ, ЧЕ ДА С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ – В ТУРЦИЯ, ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ДПС С ТЕХНИТЕ ТЪПОТИИ. ТОЛЕРАНТНОСТ ЛИ – КРАЙ!

    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
    КРАЙ С ВАС МАМКА ВИ ЕЙ ТЪЙ ПО БЪЛГАРСКИ ЩЕ ВИ НАПСУВАМ.
    ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ПОМНИТЕ ЛИ „КОЗИЯТ РОГ“,… СЕГА ВИ ЧАКА БОЖИЯТ РОГ.

    👑 👑 👑

  3. Ало о оОператори, проверете ми постовете от преди за да видите как е писано от мене ,че тука Южна БГ ставаме Турция!?Какво става ,а?Може пък да оцелеем с чуждо управление и шалвари!?

  4. Слава е казала че от Асеновград надолу няма да бъде българско.Тогава народа ще се вдигне. Това ще бъде в навечерието на войната между Турция и Гърция и начало на третата световна война. Но преди това всичко което ще мине в ръцете на Турция ще бъде потопено.. Дънов е казал ,че Бяло море ще дойде до България , а не България до Бяло море.

  5. Pingback: ЧУДИМ СЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО СТАВА В ЗЕМЯТА НИ – БолгарИстина

  6. Pingback: ЧУДИМ СЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО СТАВА В ЗЕМЯТА НИ – БолгарИстина

    • Толкова е скандално , че нямам думи да го определя !
      Що за безродници са си позволили подобен абсурд ??
      И кой ги упълномощи ??
      Редно е да се даде незабавна гласност на случая и да се посочат поименно тези , които според мен са си превишили правомощията !
      И коя “ умна глава “ даде идеята за продаване на част от България ???!

  7. ахмет доган, защо не си споните кои направ първите атентати и защо доган лежа в затвора защо никои не говори за това?

  8. е станалото от горната карта
    отдавна е предадено на русия
    дори не е продадено
    мерзавци като премянов и подобни това могат
    те сега всички са в абв-то на гоце първанов

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  9. Това е стара практика по нашите земи , някога един Български Цар продал едни земи в Златна Тракия на Папата , зада получи корона и титлата КЕСАР / CESAR / , понеже по това време водил война с Армините , а те били под опека на Патриарха и Патриарха отказал да го коронова той сключил договор с дявола и не след дълго получил ултиматум и дилема да защити поданиците или да води война с КРСТОНОСЦИТЕ на Балдуин II Фландърски ….

  10. Според жълтото петно,Филибето също е там.Казвам го така,защото ми припомня Източна Румелия.Всъщност Съеденението се оказва безмислен акт.
    Мръсна продажна сган, плаче ми се за България
    Това е началото на края
    Страшно

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

    • Не само това , а и Долна и Беломорска Тракия и Родопа , странно нали кой са тези територии ….. гледаш картата и се връщаш в миналото , а чии са те кое е местното население и на кой господ се моли то … това е държавата на Мурат Първи със столица Одрин … липсват само малко територии от Предна Азия и Анатолия …. истина или не , но да се върнем няколко века по-рано ДА това са поробените земи от КРЪСТОНОСЦИТЕ , тъка наречената Латинска Империя оглавена от Балдуин Втори Фландърски …. земите от Тракия поробени за близо ТРИ века … същите тези който нападат България след като Българския Цар Калоян отказва да пусне ИНКВИЗИЦИЯТА по нашите земи … Папата си е казал Думата каква ИРОНИЯ … Богомилството добра причина инквизицията да коли , беси и гори на клади … а дори и слепите хора знаят , че тук има основно Базилики и Джамии , катедралите могат да се преброят на пръсти , а за синагогите дума да не става …. Е кой е този местен народ и още колко трябва да бъде разделен от три граници ….

  11. Идеята за Тракия без граници е на ръководството на т.н. Тракийско дружество от поне 20 г. Фактически дружеството се ръководи от БСП, то е по-червено от самата БКП. Подозирам, че тази идея е вдъхновена от тезата „Пролетарии он всички страни – обединявайте се“.

  12. Аз съм една пенсионерка ,но за благото на нашата държава и ние възрастните жени всеотдаини помощнички ще подкрепяме борческият дух,за спасението на България !!! Съюзете се млади и стари ,всички заедно !!!

  13. Станете от гробовете си български герои и мъченици и вижте какво са намислили Вашите предатели и убийци! ПОЗОР и АНАТЕМА !!! Ставай народе, да им спретнеме истински наш си МЕГДАН!

  14. Да се махнат всичките граници,и към Сърбия,Ромъния и Гърция…..Всички сме хора всички сме едно.Разединението е противоестествено, политически и икономически провокирано.

      • Българския език тук е леко прецакан,На румънски език румънец се произнася „ромун“ а самата им държава се пише чрез латиница Romania.Да не говорим че римляните едно време са им създали тъпата държавица,за да могат да си захвърлят крадливите касти там.

  15. НЯМАМЕ НАЦИОНАЛНА ОТДАДЕНОСТ – стремеж към по-добро бъдеще.Определено красивата ни татковина изживява последните си дни, ако народа не се вдигне и промени нещата !!! Аз искам да забранят ЧАЛГАТА И ВСИЧКИТЕ Й ПРОИЗВОДНИ. Пропагандата в текстовете не е двусмислена, тя води към гибел. Децата ни нямат елементарно възпитание, защото песните ги учат да пият, да се бият, пари-коли. Такива глупости.

  16. не ми остава друго като начало мирен но неотстъпен всенароден митинг без прекъсване през исти-проституциите и докато не отменят и то веднатга този пъклен за българия план и покушение на българия,да не се пибираме по домовете си! приберем ли се,вече ще сме чужденци в собствената ни родина! ако натискът ни бъде отхвърлен ли опит за баламосване или тепърва разглеждане и тем подобни гнусотии ,отнасящи се до исканията ни за неделима и независима българия,тогава вече живота ни няма да има стойност ако не си го дадем с оръжие в ръка за да спасим българи! и вмсеки който вдигне ръка срущу нас,да му бъдя видяна сметкана нвачаса! смърт на девагозите и националните предатели от бсп,герб,и дпс! и забраона на тизи глутници и идирлването им по цял свят и ликвидирането им както направи пиночет с алиендевците! с бог напред ви призоаввам към такъм последен,като начало опит за спасението на българия с мирни действия,но ако ни се откажат исканията по въпроса,тогава да се знае че войната междиу нас и тях не е сме я започнали ние,а те! те! те!…….. ще ви призова в много скоро н такъм протестен митинг и недаой боже да се наложи необходимостта от кървава саморазправа! но ако се наложи такъв отпор – проклек да е всеки българин и родът му,който не дойте и не застане в редиците ни за спасението на българия! а който не дойде след това ще отговаря с по начина по който решим заради незаинтерисоваността си и бездействието си! очаквайте деня в който ще ви призова много скопро към необходимите действия!

    елен родопски!

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  17. Калашници, нищо друго. само преврата ще оправи народа на България да се чувства европейски народ с права!!! Така както стана в Испания примерно!!

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано на кирилица. Нарушенa e точкa 7. Прочетете правилата за коментарите!

  18. За този план знам от повече от 24 години.Мислех ,че са се отказали .Явно е ,че не е така.А ,що се отнася до сайта на АНОНИМУСА вярвам повече, отколкото на който и да е депутат или държавник.Нека не забравяме в БЪЛГАРИЯ елит НЯМА –НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ КАКВИ НЕКАДЪРНИ ГЛУПАЦИ И БЕДНЯЦИ НАВРЯХМЕ В ПАРЛАМЕНТА. Виште ги сега най–богатите и интелигентни хора …..

  19. така гледам тук историци,интелектуалци и тем подобни абе ХОРА в една държава няма ли НАЦИОНАЛИЗЪМ няма държава турция с България съюз моето лично мнение тоя съюз да си го натикат в задника наще бащи,братя.сестри са давали живота си да живеем свободно както ние искаме така че Турците да си гледат Турция щото тук няма да им е лесно

  20. Това е лъжа и въобще не се е състояло никакво събрание и тем подобни глупости,една част от държава не се продава толкова лесно и спрете да пълните главите на хората с глупости че се излагате вече!

    • „Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част).“

      „Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“

    • Кой го пита народа бе доверчиви анонимни човече? Питаха ли те когато от името на Републиката ни махнаха определението НАРОДНА ? Питаха ли те когато те вкараха в НАТО? Питаха ли те когато те вкараха в ЕС? Апропо,да не би американецът да не пътува свободно ,като не челенува в ЕС? Питат ли те като те ограбват наши и чужди гостинари? Направи най-после така,че ДА ТЕ ПИТАТ и да се страхуват от тебе,имай самочувствие и ДОСТОЙИНСТВО.Докажи9,че си СВОБОДЕН човек и бъди ГОРД,че си БЪЛГАРИН! “ …-СТАНИ ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ, ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ!..“

  21. „Език свещен на моите деди,
    език на мъки, стонове вековни,
    език на тази, дето ни роди
    за радост не — за ядове отровни.“

  22. Няма значение кой какво иска! Армия нямаме, Христопродажници колкото искаш…За какво ви е тази земя, когато на човек му трябва метър на два? Селата са пусти, старците ги тероризират цигани, местните „земевладелци“прибират по-голямата част от рентата. Българин-българина гази и няма да излезе от тази въртележка, до като не се пролее кръв.

  23. За несведущите искам да подчертая, че, да, в Европа има повече от сто еврорегиона между две или повече страни. Но нито една европейска държава не е съдала граничен еврорегион с държави на доста по-ниско равнище на народовластие, каквато е Турция по отношение на България, а особено на Гърция. Освен това нито една европейска държава не е образувала такъв регион с държави с коренно различна от нейната културно-цивилизационна същност, какъвто е случаят между България и Турция. И може би на първо място, нито една европейска държава с развита демокрация не е създала такъв еврорегион, без предварително да постави на най-широко народно обсъждане въпроса, след което го решава чрез всенароден референдум! Тези основни постановки трябва задължително да се вземат под внимание, когато на дневен ред се поставя въпрос от такова кардинално национално значение!

    • Ами, не знам защо си спомням, че Гошо Тарабата (Георги Димитров) – Комунист – създаде някаква ааааа Македония, че и македонци. Та това са последователите, попрекръстени на Бесепейци. По добре да са Ебе Се пейчовци и е вече време да се забранят със закон.
      ,

    • Абсолютно се присъединявам към коментара ви.
      Но не мога да повярвам , че
      това е истина !
      Че шепа безродници са способни зад гърба на народа да си позволят подобно безумие !
      България не е за продан !
      И е време да се потърси отговорност от безродниците !!

  24. само не ми е ясно тази истерия за какво е и по-точно кой и защо я насажда излишно.първо Тракия е много общо понятие както доста добре е обозначено на картата тя включва и част от Гърция,(подобен е случаят с Македония,но това е далеч по болна за нас тема) второ мюсюлманите от областта в Турция колкото и да не ви се вяра не се приемат като турци…. за недобре информираните в района живеят помаци роми мюсюлмани и мюсюлмани с турски произход….,но за Турция и трите категории са едни и същи както при нас така и в Гърция(без значение че се опитва да има и има влияние над тях) някои тук споменават Крим и други такива…. аз да им спомена за международното право и че живеем в 21 век.никой няма правото да нарушава цялостта на една държава слуцвало се е законно веднъж в историята и едва ли ще се повтори…. така че всички истерии за Тракия и прочие са напално излишни….

  25. А дали е истина или не ще се разбере това не е игла да я скриеш пък и да не е истина то малко ли простотии направиха наглите комунисти(фашисти)та да си мълчим това е срамота за всички нас как позволяваме шепа малоумници да се гаврят с нас и “нашата България“виновни са и тези които си продават гласа за филия хляб .Верно няма пари но така все повече ще гладувате по добре стискай зъби и гладувай ден но имай бъдеще достойно.

  26. СМЪРТ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ!Не стига че ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА НИ и на всичкото отгоре ще я продават.За мен ахмет доган е едно адско изчадие което забогатя на гърба на народа.Никой не ти дава право да продаваш части от БЪЛГАРИЯ,на какво основание.ЕЙ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ПРОДАВАТ РОДИНАТА НИ.

  27. смърт на продажниците …..дедите ни са си давали живота за тази страна ..турците са ги клали и изнасилвали за да може сега шепа изменници да я продават парче по парче

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

    • Пророчицата Слава Севрюкова казва ,че в тия години ще бъде направен опит за отделяне на югоизточна България в полза на Турция,но ако българите се възпротивят този опит няма да успее .

    • Tи бе ,дето се броиш родолюбец,поради що се срамиш да пишеш на Кирилица ! ? От тук се започва с продаването на България !!!

  28. След днешното изказване на Ердоган съм още по-потресен!!!

    Ердоган пак събуди призрака на Османската империя

    Българи!!! Не бива да допускаме това да се случи!!!
    Да излезем на протест пред парламента и да извикаме Вигенин, Калфин, Премянов и компания да обяснят на българският народ как са парафирали прекрояването на границите на България!!!

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  29. а според мен обръщаме прекалено много внимание на някой които просто се опитва да си докара популярност плашеики хората .
    е на това се казва предателство на идеята за свободна България .
    защото уплашен човек не мисли рационално .
    вече друг е въпроса че наще си политици ни мачкат а ние мълчим ,но що се касае за тракия просто в модерния свят в които живеем не е възможно прераспределяне на граници .

  30. Не е истина, че става въпрос за териториално деление, обособяване, административно деление. Проектът е от 2006 г. В него ясно е казано, че става дума единствено за регионално сътрудничество. Прочетете какво се е случило на това събитие, има информация и тя е различна от измислиците, които се тиражират тук. Има Да информация за Евро регион -единствено свързан с между регионално сътрудничество. Да се плашат хората с несъществуващи заплахи, вероятно устройва някого, но това не са хората , които организира ха и участваха в събитието.
    Каузата Тракия е национална кауза и ще бъде такава Винаги!

  31. Аааа…сърбала съм попарата вече като вярвах сляпо на статийки. Този път си написах домашната и проверих подробно за въпросната конференция. Оказа се, че не става дума за обособяване на Тракия като отделна държава (както намеква статията). Става дума за това Тракия да стане поредния Евро-регион на територията на Европейския съюз. В България вече има няколко такива региона, а в ЕС са десетки. Който иска може да се информира по-подробно тук:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1428520290693558.1073741839.1423985027813751&type=3

  32. На междудържавно ниво, от страна на република Турция не щат и да става дума за възмездяване на наследниците на българите в рамките на бившата отоманска империя ( и за съжаление, без да са отстоявани или отправени категорично българските претенции от страна на различните български правителства). След осъществяването на голямото залъгване на нашите сънародници от водачите на младотурския преврат (В исторически план това бе революция, тъй като Отоманската империя бе срината и се създаде република Турция), още от самото си създаване турската държава води политика на асимилация на малцинствата вътре в Турция като българи (Не сте чували за български имена в Турция, нали?), кюрди, арменци ( при които това е стигнало до геноцид, признато от много държави, но не и, за съжаление, от пострадалата в това отношение България), и много други.
    Към тази вътрешно (за държавата) асимилационна политика се наслагва колосалната пан-отоманска доктринерска политика по отношение на съседни и не само съседни страни, поднесено в географски карти, учебници (по история и други), изказвания на политици и представители на държавата на най-високо ниво на различни форуми и в пресата (Понякога, след реакция на демократична общественост или европейско и друго правителство се внася официален „коректив“ в смисъл че този висок държавник или политик говорел в качеството си на частно лице при демократичното наличие на плурализъм на идеи, на частно парти, и т. н. !!!)
    Спрямо България Република Турция работи в това отношение активно и планомерно от десетки години (и много умело) като „защита“ от потъпкване на „верски“ и „етнически“ принципи, стараейки се да „самоопредели“ в турско самосъзнание български граждани от турски произход, но родени и с корени в България от десетки и стотици години, домогвайки се и до циганския етнос и дори до исконно и уважавано българско население изповядващо мюсюлманско вероизповедание, придобито в жестоките „разделни времена“ на турското робство. В тази си дейност турската държава се подпомага от „троянския кон в България“ ДПС – Движението за права и свободи – една съвсем не демократична (както обича да се хвали тя, самата) партия на етническа основа, наричаща се (за камуфлаж, да не „мирише“ на партийност, да струе по-скоро на демократичност,) , подкрепяна с почти идеална цел от „обръч от фирми“ (виж изказване на почетния председател Ахмед Доган). ДПС – една партия, която по своя етнически характер, не би трябвало да се допуска на политическия небосклон на Република България. ДПС – една партия с деспотична организация, на която активните членове се облажват с държавни административни и парламентарни постове, като лостове за получаване на икономически изгоди, или чрез пряко подаване на икономически поръчки, номиниране в търгове, ит.н., а „бунтовниците“ се обграждат с обвинения от рода на нарушаване на моралните устои на мини-обществата, залитане по мода, или по нетрадиционни методи на общуване, и т.н. Съвсем свеж е скандала с Христо Бисеров, втория човек в ДПС и заместник председател на Народното събрание, уличен от българската прокуратура във финансови нарушения.
    Използвайки това, че е в икономическа стабилизация, дори подем, както и добрия авторитет пред правителството на САЩ, Република Турция се старае с икономически средства и административни процедури да ограничи търговското влияние и връзки на България (за сметка на Турция) с райони, където Турция има икономически апетити, като северна Африка, Средния изток и др. Известни са затрудненията на нашите автопревозвачи в тези райони, както и западане на нашите търговски пазари там.
    Чрез икономически инициативи Република Турция се стреми да „ерозира“ българската националност вътре в Българиа в стратегически направления, като българския поземлен фонд, българската промишленост и енергетика (под благовидни лозунги за икономическо сътрудничество в общи балкански „микро- и макро-райони“ За голямо съжаление, това не се вижда или не искат да го видят политици- социалисти от българския и европейския парламент. Може би с крайната цел по-дълго да бъдат на власт. За сметка на национално-патриотичните приоритети. Това, до голяма степен се отнася и за поведението на партия „Атака“ с тяхната неглижираща националните и на голяма част от българското общество интереси.

  33. Никой ли не забелязва какви глупости са публикуванни на този сайт? Глупости без грам достоверност или доказателства. Едно гръмко заглавие а под него празни слова и глупави тълкувания, каквито може да произведе само един болен мозък или някой гнусен пропагандатор. А отдолу куп хора взели да се притесняват. Не знам колко от тях са си направили да прочетат словизлиянията на пропагандатора (защото признавам е досадно и тежко за нормален мозък да изчете този лишен от логика текст), но за всеки нормален е видно, че в този текст автора е проектирал собствените си страхове и фантазии, без да ги обоснове с факти от действителността.

    • Хaхaхaхaхaх , а ти какви доказателства имаш, че това са глупости? А и какви повече доказателства искаш. То съвсем ясно е, че Туркия е толерирана. Друг е въпросът от кого, защо и как. За това как е толерирана съсвем ясно се виждат доказателствата от този сайт. Ти ако си превзет и пристрастен няма как да видиш истината. Освен това доказателстваи достоверност не се измерват в грамове, Това не са парчета кадаиф или баклава. Но ако ти така го възприемаш , може ли да се счита за доказателство , че майчиният ти език не е български, или че вместо мозък имаш кантар в главата?

  34. Къде са медиите? Защо това не се говори и по телевизията? Как слепия средностатистически българин си представяте,че ще седне да чете толкова дълга статия… За съжаление е така.. – никой не чете, даже човекът, който ми даде линк към статията не я бе прочел – заглавието му било достатъчно… Съветвам автора да се свърже с някоя медия.. или някак тази информация да стигне до повече уши…/не очи/ … Аз съм от въпросната Тракия, но се наричам българка.. и искам да остана такава до края…!

    • Вкарването на емигранти от Турция беше проба за реакцията на българския народ. След като нямаше масова реакция, а само отделни селища се вдигнаха Ердоган ще опита втора по-сериозна стъпка описана по-горе.Дано народа се събуди иначе България е обречена. Това съвпада и с предсказанието на Слава Севрюкова. Ето линк
      http://ezernagradina.dir.bg/_wm/library/item.php?did=500043&df=8&dflid=3

    • Ако Левски възкръсне и види за какво се е борил, сам ще си сложи въжето отново! Как може да се дава власт на тия дето са ни клали и е*али 500 години.
      Гордея се че съм Българин, били сме 300 годишно под Византийско робство и 500 години под Османско и сме оцелели, но за 70 години от ламтеж за пари и власт на нашите политици „бъдещето“ на България е мулти милионери и мизерно беден народ.

  35. Не знам до колко е вярно но комунистите(социалистите) са готови на национално предателсво доказвали са го не веднъж. Не случайно напоследък всеки опит за патриотизъм се изкарва за национализъм. Да ние сме патриоти националисти, и така нататък защото искаме да зпазим държавата си. Извоювана с кръвта на дедите ни и на дядовците ни не забравяйте, ние сме българи защото сме воювали за всяка педя земя!
    Който е забравил историята да си я припомни!

    • Е, коминтерна предаде България през 1934г., защо и сега да не го направят. Проблема е в това, че докато се иска оставка на правителството, което си го заслужава, то в Брюксел социалистите ще продадат Тракия. Къде е Борисов, реформаторски блок, национални партии и всички които се смятат за българи да ги пометат от парламента и да се приключи с предателската им политика.

      • Къде е боко тиквата в този момент ли? Боко тиквата или се чуди как да захапе полицията отново за да си му продължи трафика на наркотици или седи и пие ракии със Станишев и Лютви… ТИКВАТА НЕ Е СПАСИТЕЛ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ? И НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ СЪЩО, ЧЕ ЗА БСП И АТАКА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ГЛАСУВА… БЪЛГАРИ ОВЦЕ, глупаци ама до няма на къде!

      • Що ти за кой гласува умнико? По каруцарския ти изкас се вижда колко си умен тиквенико!!!

  36. Аз живея в Испания.Тук земята е частна и е оградена до всяко пътче.Не можеш да спреш на официален път дори да се изпикаеш.Разделена е между различни видове собственици,които предимно са испанци.Има собственици на хиляди декари.Има собственици и на няколко десетки такива.Общото е ,че никой по никакъв повод не може да нахлува,да се разхожда или да прави нещо без знанието или съгласието на стопаните.Затова тук макар,че има много местни цигани,те не могат да виреят по типичния за тях начин,чрез катунарство и крадене на градини,огради и т.н.Самата държава се пази от най различни видове полиция и жандармерия.Самите испанци са въоръжени много добре.Почти във всяка селска къща има по 2,3 ловни пушки.Питам,защо един път и завинаги в България не се изясни този въпрос.За неприкосновеността на частната собственост и за правото на оръжие.Това е в основата и на американската държава,която е една от люлките на представителната демокрация.

  37. какво толкова не е ясно , твърде ясно е всичко от срещата в Брюксел пазарлък на Ердоган при влизането на Турция в европейския парламент ,а този Премянов оправи Българите -тракийци у нас ,че тръгна да приобщава и тракийците от Турция и Гърция ,стига вече късане на българска територия да отива премянов в турция да защитава там тракийците и там да си остане да е по близо до тях.

  38. Какви евро региони какви зони на добросъседство бе идиоти !Нас кой ще ни пита искаме ли добросъседство с туземци от оня свят,и въобще искаме ли такива зони.Който иска от другите държави да си ги прави,Евро съюза не е задължение,олигофрени такива.Ние си имаме едентичност и мнение по въпроса,не ни са нужни други мнения и съвети !

  39. как може да сте толкова непросветени и неосведомени. на всяка европейска граница има еврорегиони. земята не сменя собственика си. само че има добросъседство. А в този сайт като че ли се говори само за изкупуване, кой какво и кого ще купува.

    • Пенке, ами нали така официално признаваме малцинствата в България и по този начин им даваме територия от държавата ни, която населяват. Какво ще им попречи после да искат да си направят там турска етническа държава. България да стане федерация, искаш ли, понеже и циганите и арменците могат да имат същите претенции?! Я си спомни какво стана с Косово?

    • Кака Пена
      Както виждате, никой не ни пита дали искаме такива зони. Дори не се афишира това предложение! Просто се прЕдлага ТИХО- МЪЛКОМ. Докато се усетим и то ще стане ФАКТ!

    • Пенке, на такива, като тебе дето нямат и пет грама мозък, трябва да им се забрани да изразяват мнение, защото са опасни.

  40. Хора, опомнете се, еврорегион не е продажба на земя! Еврорегион означава разбирателство! По всички европейски граници има еврорегиони,

    • Какво като не е продажба на земя? Аз искам да съм собственик на земя от България, не собственик на земя от Турция или Тракия!

    • разбирателство може да има и без прекрояване на граници!!! защо е необходимо да се правят териториални промени??? никой не си играе с територията на една Швейцария, например, но е номер едно в света!!!!

      AB Администратор: Внимание!
      Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  41. Не знаем дали статията е лъжа, но знаем , че този прекрасен сайт е на БСП и СИЛА 🙂 така, че каквато и да е целта не е в наша полза _|_

  42. хора събудете се не правете отново турска България.нека си припомним миналото на прадедите ни не се вързвайте на нашите продажници и изедници парламентаристи.искаме свобода и българска реч да се чува стига робство и тиранство знаме българско да се вее-

  43. Хора, не се връзвайте на тази долнопробна инсинуация, съчинена от професионален лъжец-писарушко, Бях в залата, имаме и на снимката, не съм член на никоя партия, бях гост и слушах. Десетки от споменатите в тази „статия“ НЕ са били в залата дори, особено пък Вигенин, какво да говорим повече!!! А за съдържанието на конференцията да не става и дума! Въобще не е имало обсъждане за продажба на Тракия, манипулират ви и ви правят на овце! Правете си изводите сами!

    • България е част от „Нова Турция“ на карта в турски медии Сигурно и турците допуснали некаква грешка,А?! Еиииии такива комунистически маймуни сте!

      AB Администратор: Внимание!
      Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

    • Здравейте
      Първият такъв регион е от 1958 година между Холандия и Германия и живее 3,5 милиона население- немски и нидерлански говорящо. Целта е равнопоставеност на двете групи,интеграция, обществен транспорт, университети, работна заетост и тн .. Средствата идват от европейските фондове за развитие. Ако някой се интересува от повече информация, да се обади и ще му преведа най-важното от документа.
      Никой не купува или продава територия -районът е регистриран като сдружение -едно дружество ,което подпомага и облекчава населението
      Аз живея в този район и намирам идеята за положителна..
      с поздрав

  44. Няма страшно,ме се притеснявайте.На Турция не и трябват нито нашата територия,нито ние.България отдавна е разграден двор,всеки може да прави каквото си иска.Никой не е тръгнал да ни завладява физически а икономически.На Европа може да не и пука,но да не забравяме,че не са толкова глупави.

  45. ЕС няма да продаде – съгласен съм, но родните властови продажници вече го правят. Говоря с факти – организатор „Делегация на българските социалисти в европейския парламент“. Патронаж на Първанов, когато беше президент по времето на раждането на идеята (събитието е 2006 г.). Проектът за отделянето от България на региона е разработен от държавния „Национален център за териториално развитие“ и финансиран от държавата. В Брюксел е депозирана Паметна бележка заедно с другите материали. И т.н., и т.н. В начина на разпределение на европейските траншове е предвидено да се ползва целево финансиране и предприсъединителните фондове на Турция, като администрирането на територията естествено ще се осъществява от тези, които ще разпределят парите (Анкара).
    Министър Вигенин: „С възобновяването на преговорите за членство на Турция в ЕС, които бяха блокирани близо 40 месеца, самите преговори, сами по себе си, ни дават още един инструмент, да поставим този въпрос и на европейско равнище“.
    Тази крачка на родното правителство се превърна в част от решението за отваряне на глава 22 за регионална политика и координация на структурните инструменти в преговорите на Турция за присъдиняване към ЕС, което беше обявено почти по същото време – на 5 ноември, тържественият акт в Брюксел беше на 6 ноември, а офертата на нашите продажници – на 7 ноември. Същият ден комисирят по разширяването Фюле беше в Анкара на среща с Ердоган, където онемя, когато Ердоган му предложи същата идея.
    Съюзът на Тракийските дружества в случая беше там заради това, че изигра ролята на „обществена подкрепа“ за държавната инициатива на сегашното правителство.

  46. Ако това стане, би трябвало да се обединят всички земи, в които има българи, т.е. Македония и Сърбия, поне до Белград.
    И ето ти пак Балканска война!

  47. Понякога ми се струва, че има хора които пишат с гъзовете си. Тази статия е писана от подобен индивид. Що за глупост – та Европейските институции нямат права да наложат мерки за техните стратегически интереси, а ще се занимават с глупости. Хора – мислете малко и се образовайте

  48. Апетитите на чужди държави към България и български територии никога не са свършвали-справка историята.Но мисля ,че към момента са още по големи,не заради друго а поради факта ,че държава и държавност почти няма!Какъв е извода?-Кой го прави,защо го прави,имали изгода….и т.н.т.Избори-но този път си отворете очите -и нека изберем хора които милеят за България и тези които живеят в нейните територии .Стига с тези захаросани локуми за толерантност и търпение….Твърда ,последователна политика в защита на народа-защото народа ще пази България,а не политиците!Българския войник ,не е губил война!Но за политиците ни …нямам думи!

  49. Днес из ФБ цял ден се разхожда един пост, написан от г-н Григор Лилов, в който се коментира една конференция, която организирах със Съюза на тракийските дружества в България в Европейския парламент и бомбастично разказва, как се готви даване на Турция на българска територия. Освен че бърка фактите, господинът е изпаднал в дълбока халюцинация. Болната му мисъл се лута из невероятни и абсурдни предположения и твърдения. Въобще няма да се занимавам с лъжите и сбърканите внушения в писанието. Само искам да помоля за известно уважение към делото на двама големи българи. На конференцията акад.Георги Марков представи книгата си „България в балкански съюз срещу Османската империя 1911-1913“. Представено беше и новото издание на „Разорението на тракийските българи през 1913 г.“ на Любомир Милетич. Дори и безпаметното желание за евтина слава и безграничната наглост трябва да се смирят пред авторитета на тези сънародници. Цялото писание на г-н Лилов е нагла лъжа.

    • Здравейте,

      Издаването на книгите и популяризирането им, не променя фактите, а именно!

      Председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов представи идеята за премахване на границите в географската област Тракия чрез създаване на административен регион в ЕС, който да обхваща географски областта Тракия, която сега е в три държави: България, Гърция и Турция. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС, но за интеграцията може да се работи и чрез предприсъединителните фондове, които ЕС отпуска на Турция, като трите държави използват европейските средства за осъществяването на различни проекти от общ интерес в региона. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция”, добави Премянов.

      http://17.europe.bg/?id=43301&category=374

      Не въвеждайте в заблуждение, Калфин!

      Поздрави,

      Светлан Бонев

    • Г-н Калфин,не зная дали автора на статията преследва“евтина слава“и е воден от„безгранична наглост“,но българския народ помни поразиите на вашата партия по т.нар. македонски въпрос и аналогичната подготовка за отделянето му от териториалната цялост на България.Помним и вашето лично изказване за Русия!!!Не се дръжте като ощетени от подобни статии,защото сте давали не веднъж почва за подобни твърдения.

    • От чие име г-н Премянов прави предложение за това Тракия да бъде обявена за европейски регион! Кой му позволи да направи това! У мен изведнъж прозвучаха думите на Ботевия „Патриот“ – „Патриот е душа дава…но не своята душа братя, а душата на народа“…Ех, Българийо…, няма кой да ни поведе!

    • Абе ти така пишеш и омайваш се едно не ви знаем подлите номера колко години едно и също бива лакоми и алчни хора ама вие минавате всички граници докато не се пролее кръв май няма да се спрете толко си вярвате че сте като наркомани за власт и пари ужким сте в тоя парламент за благото на народа ако е така направете си БЮДЖЕТА като на 90% от хората с минимални доходи ПОМЯРИ!!!

  50. Лилов – аз съм за оставка, ама ти си олигофрен 🙂
    Пълен олигофрен, както и всички, дето вярват на тазо вербална повърня, която си сътворил, а предполагам и всички останали са ти такива 😀

  51. „Председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов представи идеята за премахване на границите в географската област Тракия чрез създаване на административен регион в ЕС, който да обхваща географски областта Тракия, която сега е в три държави: България, Гърция и Турция. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС, но за интеграцията може да се работи и чрез предприсъединителните фондове, които ЕС отпуска на Турция, като трите държави използват европейските средства за осъществяването на различни проекти от общ интерес в региона. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция”, добави Премянов.“

    официален източник: http://17.europe.bg/?id=43301&category=374

  52. Не сериозно в скапания дневник постовете излизат без редакция тук кво става къде Асанжжжж ?!?!

  53. Кво става анонимните защо не ми се постват коментарите къде е свободата на словото или всичко подлежи на редакция?Демокрация кура му!!!!!!!

  54. Лично ще организирам финансирам чета и ще Ви изтрепя мааааама ви изроди продажни долни боклуци не предизвиквайтебългарската омраза че някой ще изгори.Скапаняци не разбират че са масонски инструменти!!!!Крайно съм възмутен!!!!!!

  55. Лично ще организирам местна чета финансиране и че им избия идеите от главата ИЗРОДИ ако е жив Левски ще се жертва и един по един ще Ви изколи мааааааама ви продажни боклуци !!!!!!!!!

  56. НИКОГА ВЕЧЕ ТУРСКО РОБСТВО ! ОТ СЕГА НАТАТЪК АКО УСПЕЕМ ДА ГИ УВОЛНИМ И ИЗБЕСИМ ИЛИ ОПАНДИЗИМ ТИЯ ГАДНИ ЕНИЧАРИ КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ, ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИТЕ КОЙТО И ДА СЕ ИЗБЕРЕ ДА Е НА ВЛАСТ ТРЯБВА ДА Е СИГУРНО ЧЕ НЯМА ПО НИКАКЪВ ПОВОД ДА ПОЗВОЛИ НА ДПС ИЛИ КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ТУРЦИ ДА БЪДАТ В ОПРАВЛЕНИЕТО НИКОГА !!!!
    АКО ИСКАТЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ !!!!! И стига с тия глупости за толерантност и равенство с резняците !!!! те си имат държава да си ходят да си живеят там а ние тука !“Добри ОГРАДИ, добри съседи “ и не забравяйте турция НИКОГА не е била доброжелателна и приятелска към нас.Ние нямаме нужда от такъв приятелски настроен съсед !

  57. абе..тия целенасочените публикацийки са ми в повечко вече..що не се пусне целия текст да го прочетем и сами да преценим..че така извадено от контекста ще си докараме етноконфликт подобно на сърбите!!..
    абе, кога ще махнат тия новини на турски език,АА!?

  58. Преди изборите се знаеше, че който гласува за БСП, получава ДПС и Атака! Получаваме „Бургас-Александропулис“ и“Белене“! Дали недоверчивите имат нужда от още факти?Коминтерна пак разделя България!

  59. Аз съм втрещена ако е така!Никой не е поставял още членството на турция в ЕУ насериозно ,те тръгнали да се предлагат.Ако беше така да се бе отделила Южна Германия и да се съедини с северна Италия и Австрия………….Алчни ,продажни души!

  60. Интересно парче ПРОПАГАНДА, господа! Сигурен съм, че сте наясно, че нищо от написаното не е вярно – ЕС никога няма да „продаде“ част от територията си, особено на Турция, която дори не иска за член.

    Само нагнетявате анти-турски и анти-европейски настроения с тия драсканици! Чии интереси защитавате? Не на гражданите със сигурност!

  61. Продължавайте да живеете в страх от 500 депутата и няклко мутри .. и ще видите дали НИКОГА няма да направят това или онова : )

  62. Честно казано в тази статия няма нито един факт всичко е балон с въздух, нито се разбира за какво става дума, нито нищо. Само се правят спекулации на база лични чувства…

    • Да има лични чувства!Проверих и фактите-верни са до един ! Тракийските дружества съществуват отдавна и зарибяват хора ,че ще получат обезщетение за имоти останали в Турция и Гърция,но сега се превръщат в проводник на нечий интереси!Сега ли е момента да лансират идеята за премахвани на границата с Турция,която тя се превръща в транзитен коридор за бежанци и ни стоварва проблема? А дали и ние да ни се поучим от тях и да помогнем на сирийци и афганистанци да продължат към Европа(нали се сещате ,че не говоря за държавните институции)

  63. Мръсни изроди, да ги изметем!!! А Гърция и турция значи и те губят от територията си при такава случака или????

  64. Никой няма да докосва Българската Земя ! Тя е по-силна от всяка земя на Света и всеки, който се опита да я открадне от България, ще страда в ужасни мъки, че се е подиграл с България !!!

    • Това би бил един полу-автономер регион, който до колкото разбрах ще бъде под пряката власт на Анкара (Турция). Но нали знаеш, трябва да жертваш парченце сирене за да хванеш мишката. Те нали такъв статут дадоха и на Северен Кипър – окупираха го и го обявиха за независима Северно-Кипърска Турска Република. Тази територия в България обхваща цяла бивша източна Румелия.

    • Човече… искаше ми се да съм съгласен с теб, но истината е налице. България умира и ние нищо не можем да направим. Единственото нещо, което можем да направим в момента, е кървав преврат. Ако трябва ще се повтори Септемрвийското въстание както през 1923г. Но няма как да стане. Ще го кажа нарпаво. Е*аха ни майта да братя. В момента можем само да чакаме.

      • Така, като гледам какво пишеш, си задавам въпроса. Вазелинчето сам ли ще си го купиш, или ще чакаш да ти го дадат от профкомитета.

      • Ами като си толкова смел айде иди с една кола и разруши барикадите на полицията в София, и да започваме. Или отивай да го колиш и убиваш, да те видим докъде ще стигнеш приятелю. Както казах. Маса народ е сила. А такива ми ти разни протесчета… мани, мани. Това са глупости за децата.

  65. Това много започва да прилича на сбъдване на едно от предсказанията на Слава Севрюкова:
    http://slava-sevrukova.com/teritoria/
    Разбира се, от всички нас зависи да не позволим това да се случи . Ако е нужно- с тоягите и всички национални предатели на бесилката!!!! Куршум не, защото би бил милостиня за тях!

  66. Това как може да се докаже, че се е обсъждало? Би трябвало да има стенограма някъде. Доколкото знам, официалните заседания в Брюксел се записват и на видео. Има ли възможност за конкретни доказателства, че срещата е протекла в тази посока и с такива намерения от българска страна?

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.