ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ

Събудете се!
ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА

 • Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“ най-официално: от „Делегацията на българските социалисти“ към европейския парламент. И вече започва конкретната работа по продажбата.
1452442_488309784618299_134453871_n

Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“.

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.
Организаторът е официален (запомнете го добре) – „Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.“ Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

1452442_488309784618299_134453871_nНа конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация „Открит форум“, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам):

„ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ“ чрез „СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС“

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция“, добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.
Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.
Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

1452442_488309784618299_134453871_n–––-Замисълът –––––
Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

И най-важното:
Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден и започва работа специална работна група за идеята!
На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива „СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ“. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.
Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:

„Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…
… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.“

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми „Дуел“ са на път да бъдат надминати.
Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – „Уморените коне ги убиват, нали“.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.

Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!

Другото е онова, което става в Турция – там вече студентите – младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.

И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с „какво ме засяга“, „дреме ми на онова това правителство и коалиция“ нямат място, ако искате да имате държава – дори и в това състояние, което е сега.
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!

НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ.

161730_100003178455564_1349288631_qГригор Лилов

Източник


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

162 thoughts on “ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ

 1. Преди изборите се знаеше, че който гласува за БСП, получава ДПС и Атака! Получаваме „Бургас-Александропулис“ и“Белене“! Дали недоверчивите имат нужда от още факти?Коминтерна пак разделя България!

 2. Аз съм втрещена ако е така!Никой не е поставял още членството на турция в ЕУ насериозно ,те тръгнали да се предлагат.Ако беше така да се бе отделила Южна Германия и да се съедини с северна Италия и Австрия………….Алчни ,продажни души!

 3. защо просто да не почнем да ги трепим ? и без това те ще утрепят нас 😀

 4. Интересно парче ПРОПАГАНДА, господа! Сигурен съм, че сте наясно, че нищо от написаното не е вярно – ЕС никога няма да „продаде“ част от територията си, особено на Турция, която дори не иска за член.

  Само нагнетявате анти-турски и анти-европейски настроения с тия драсканици! Чии интереси защитавате? Не на гражданите със сигурност!

 5. Hora vreme e za voina trqbva da suhranim tova koeto e ostanalo ot stranata ni DOGAN I KOMPANIQ NA GILOTINATA SMURT ZA PREDATELITE

  • ТОЧНО ВОЙНА ТИ Е НУЖНА,КАПУТ НЕЩАСТЕН!!!НАЛИ СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА БГ НИКОГА ПОВЕЧЕ БЕ ЛЬОЛЬО!!!

 6. Продължавайте да живеете в страх от 500 депутата и няклко мутри .. и ще видите дали НИКОГА няма да направят това или онова : )

 7. Честно казано в тази статия няма нито един факт всичко е балон с въздух, нито се разбира за какво става дума, нито нищо. Само се правят спекулации на база лични чувства…

  • Да има лични чувства!Проверих и фактите-верни са до един ! Тракийските дружества съществуват отдавна и зарибяват хора ,че ще получат обезщетение за имоти останали в Турция и Гърция,но сега се превръщат в проводник на нечий интереси!Сега ли е момента да лансират идеята за премахвани на границата с Турция,която тя се превръща в транзитен коридор за бежанци и ни стоварва проблема? А дали и ние да ни се поучим от тях и да помогнем на сирийци и афганистанци да продължат към Европа(нали се сещате ,че не говоря за държавните институции)

 8. Мръсни изроди, да ги изметем!!! А Гърция и турция значи и те губят от територията си при такава случака или????

 9. Никой няма да докосва Българската Земя ! Тя е по-силна от всяка земя на Света и всеки, който се опита да я открадне от България, ще страда в ужасни мъки, че се е подиграл с България !!!

  • Това би бил един полу-автономер регион, който до колкото разбрах ще бъде под пряката власт на Анкара (Турция). Но нали знаеш, трябва да жертваш парченце сирене за да хванеш мишката. Те нали такъв статут дадоха и на Северен Кипър – окупираха го и го обявиха за независима Северно-Кипърска Турска Република. Тази територия в България обхваща цяла бивша източна Румелия.

  • Човече… искаше ми се да съм съгласен с теб, но истината е налице. България умира и ние нищо не можем да направим. Единственото нещо, което можем да направим в момента, е кървав преврат. Ако трябва ще се повтори Септемрвийското въстание както през 1923г. Но няма как да стане. Ще го кажа нарпаво. Е*аха ни майта да братя. В момента можем само да чакаме.

   • Така, като гледам какво пишеш, си задавам въпроса. Вазелинчето сам ли ще си го купиш, или ще чакаш да ти го дадат от профкомитета.

   • Ами като си толкова смел айде иди с една кола и разруши барикадите на полицията в София, и да започваме. Или отивай да го колиш и убиваш, да те видим докъде ще стигнеш приятелю. Както казах. Маса народ е сила. А такива ми ти разни протесчета… мани, мани. Това са глупости за децата.

 10. Всички който предсказват в геополитиката им е казано какво да предсказват от плана.

 11. Това много започва да прилича на сбъдване на едно от предсказанията на Слава Севрюкова:
  http://slava-sevrukova.com/teritoria/
  Разбира се, от всички нас зависи да не позволим това да се случи . Ако е нужно- с тоягите и всички национални предатели на бесилката!!!! Куршум не, защото би бил милостиня за тях!

 12. Това как може да се докаже, че се е обсъждало? Би трябвало да има стенограма някъде. Доколкото знам, официалните заседания в Брюксел се записват и на видео. Има ли възможност за конкретни доказателства, че срещата е протекла в тази посока и с такива намерения от българска страна?

 13. Боклуци са тия.Тоя Калфин отдавна се е доказал, като туркофил, бългхарофоб, мекере и нагаждач

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.