Ислямско проникване по пътя към господство

Тече ислямизация не само в България, а и в цяла Европа, чрез създаване на военни конфликти и бежанските вълни, които следват след тях.

centyryt-za-bejanci-v-ovcha-kupel-se-prepylni-173640Най-често конфликтите са финансирани от САЩ, Израел, ЕС, Саудитска арабия и Катар. Чрез бежанската вълна в България навлизат радикални елементи, които са били обучавани в лагери за подготовка на уахабити, част от които се намират в Европа.

Преди няколко месеца бяха разбити множество затвори в Йемен, Египет, Бенгази и т.н., от които избягаха десетки хиляди престъпници осъдени на смърт като членове на Ал Кайда или Ахрар ал Шам, които минават през Турция и тръгват към Европа.

Тук е уместно да си зададем въпроса – защо имигрантите, които в голямата си част са мюсюлмани, бягат към християнските държави, и то от Турция, където война няма и развяват знамето на сирийската свободна армия? И като се имат предвид думите на Сталинка Георгиева, че трябва да свикваме с имигрантите, и че те ще ни оправят демографската криза, е редно да се замислим отсега – коя политическа идеология биха подкрепили и срещу каква сума? Дали икономиката ни не беше умишлено унищожена, принуждавайки милиони българи да емигрират, за да бъдат заменени от хора, които не биха се противопоставили на унищожаването на българската история, традиции и култура? Пропагандата, за толерантност и примирение със създалата се ситуация, се осъществява по различни канали, част от които са партии (най-често Реформаторския блок, по-прикрито от от парламентарно представените) и други политически трупове, като Соломон Паси, които довчера настояваха да бъде ударена Сирия, за да се увеличи бежанската вълна, и не само. Промиват се мозъците на лесно манипулируеми етнически групи (цигани, помаци), които също ще бъдат ползвани за създаване на етнически конфликти.

lampedusa-2Говорят за интеграция на имигрантите, въпреки че години наред и похарчени милиони, не успяха да интегрират дори циганите. Турците се държат изкъсо и действат по команда. Когато в бъдеще една или друга етническа партия завземе властта, да не останете изненадани.

Не съществуват никакви международни принципи и конвенции, които да задължават една държава да държи границите си отворени! Това е суверенно право на всяка държава! Международен принцип за „първа страна на убежище“ – кандидатът за бежански статут следва да го поиска от първата страна след пресичане на границата. Женевската конвенция за бежанците на ООН от 1951 г. и Директива 2004/83/ЕО на ЕС определят като бежанец личност, която има съществено обоснован страх от преследване в своята страна по причина на раса, религия, националност, политически убеждения и членство в социална група и това трябва да бъде доказано. Бягството от район на военни действия не се покрива от Женевската конвенция и директивата на ЕС и не предполага даването на статут на бежанец. 

Сирийските имигранти могат да получат „хуманитарен“ статут по линия на Нюйоркския протокол от 31 януари 1967 г., и на „временна закрила“ по линия на Директивата на ЕС 2001/55/EО, които се предоставят на пришълци от страни, където животът им е заплашен от военни конфликти. Тези конвенции са препоръчителни.

За нелегалните имигранти, които не могат да докажат необходимостта от предоставяне на статут на закрила, в сила е Директива 2008/115/ ЕО на ЕС за депортиране, включително на семейства.

Nelegalni-emigranti-Sofia

Закона за убежището и бежанците: Чл. 34. Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България.

Убеждават ни, че като получат по-бързо статут, щели да отпътуват за големите европейски държави. Така България щяла да реши бързо проблема. Важно било бързо да препращаме към Европа нахлуващите у нас, независимо десетки или стотици хиляди. Тежката истина, която тези политици крият от обществеността е, че съгласно законодателството в Европа, държавите връщат получилите статут на бежанци обратно в първата държава в която са били допуснати да проникнат и им е дала този статут.

Резултатът от експериментите, на различни европейски държави, са бунтове на мюсюлмански имигранти във Швеция, Франция, Германия. Великобритания и т.н., и както изглежда, голяма част от тях не само не могат, а и не искат да бъдат интегрирани.

Цитат от книгата на Тео Сарацин, която взриви Германия: „Икономически ние не се нуждаем от имиграцията на мюсюлмани в Европа. Във всяка страна, поради слабото си присъствие на трудовия пазар и активното ползване на социални помощи и услуги, мюсюлманските имигранти струват повече на държавния бюджет, отколкото е принадената стойност, която заработват. В културно и цивилизационно отношение представите им за общество и ценностите, с които идват, представляват регрес. Така огромната раждаемост при мюсюлманските имигранти представлява заплаха за културното и цивилизационното равновесие в застаряваща Европа. Който ясно заявява това, се излага на враждебни нападки, от които обвинението в „ислямофобия” е най-невинното.“

В така създалата се ситуация, единственото средство за противодействие на плановете на определени субекти и преодоляване на етническите конфликти са мирните протести за незабавно затваряне на границата и експулсиране на нелегалните емигранти.

Антибългарската дейност се подпомага и от различни организации (по-известни като „мрежата“), които се финансират от задгранични мозъчни тръстове, като една от основните им задача в момента е да наричат ксенофоби и фашисти всички, които искат да защитят националната ни сигурност и да ги заплашват със съд, за да стреснат останалите. Една от тези организации е Български хелзинкски комитет (БХК), който не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности, както и защитават педофили (гледайте и видеото, което поместваме по-долу ). Ако в практиката им изобщо е имало някаква справедлива кауза, тя е била за прикритие на основната им дейност.

През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“. Съдът в Пазарджик осъжда Ахмед Ахмед същата година на три години лишаване от свобода условно и на 1000 лв. глоба заради проповядване на „радикален ислям, на антидемократична идеология и насилствено изменение на установения държавен строй, опетняване знамето на Република България и проповядване на расова, национална и религиозна вражда и омраза“. БХК определя действията на Ахмед Ахмед като „мирни“, а присъдата срещу него като  „дискриминационна“.

Ахмед Ахмед е осъден за втори път от Пазарджишкия съд през 2012г. за антидържавна дейност. Същата година Ахмед Ахмед заявява публично: „Поклон пред тези, които режат глави!“ Същите думи джихадистът е използвал и през 2007 г. на местна сватба, свидетелства Агент 005 пред в. „Труд“.

155Кои са БХК? От къде се финансират и кои са свързаните с тях организации? Каква е целта на тяхната политика? Това са въпросите, на които трябва да си отговорим, за да можем да анализираме всички „геройства”, които се вършат от тях. За да разберете истината, следвайте парите.

БХК са престъпна организация, която под мотото „да бъдем толерантни”, е прекрасен инструмент при унищожението и геноцида на една нация. Лесно е да се разбере и кой ги финансира. Те не крият донорите си, понеже знаят, че малцина ще тръгнат да ги разследват и да установят антибългарската и като цяло антихуманната дейност, която осъществяват, не само в България, а и в целия свят. Не е трудно да се види, че финансиращите организации имат сходни цели и разполагат с огромен капитал за осъществяването им. Но тук възниква въпросът – защо няма никакви положителни резултати от дейността им? Дали пък резултатите не са точно такива, каквито са искали да бъдат онези, които дават парите?

Сред донорите отново откриваме великия Институт „Отворено общество“ (ОО) и ще зададем въпроса – Има ли манджа, в която мерудия да не е ОО?! Прокарването на непопулярни политики се осъществява най-често чрез конфликти (в нашия случай най-вероятно ще бъдат етнически), а методът е известен като Шокова доктрина. Осъществяването на плановете на кукловодите се подпомага и от друга лобистка организация – Европейския съюз, чиято единствена цел е да обслужва интересите на големите корпорации, които заграбват земята и ресурсите на почти всички държави, отнемайки суверенитета им.

Тези, които си мислят, че няма как земята да бъде изнесена, да се върнат назад в историята и да си припомнят как индианците продадоха Америка за шепа маниста, избиха ги като кучета, сега малцината оцелели живеят в резервати като добитък. Палестинците продадоха земята си на евреите. Въпреки че бяха избити милиони палестинци и завзети над 95% от територията им,  евреите продължават да ги бият, тормозят и убиват! В Косово шиптърите изкупиха земята на сърбите, плащаха 3 пъти по скъпо и селяните се подмамиха, продадоха им я и шиптърите заселиха много народ. Станаха повече и изгониха сърбите от най-старата сръбска земя с хиляди църкви и манастири. Сега те ще станат джамии!

Само в Германия и Франция има над 10 милиона турци и араби, които са европейски граждани и след незаконната промяна на конституцията ни под диктат на Американската търговска камара, Израел и Турция, те съвсем спокойно могат да купуват земята ни.

Да не забравяме и думите на Доган: „Постоянно тече процес на прекрояване на границите, съобразно етническите граници и цели. Дали в явно форма, радикално със сила, войска, танкове или в тиха форма, уж умна, уж с използване на демократични трикове и механизми, това ще продължава.“

Множеството тръстове, фондации, институти, организации и т.н. са легализирана международна терористична мрежа, която във всеки момент налага непрекъсната политика на изтребление с помощта на всички техники на съвременния геноцид, за да постигне крайната си цел – Нов световен ред. Една от най-големите бариери, към изграждането на световно правителство, е известна под името “национализъм” или чувството на патриотична гордост от собствената страна, което целенасочено бе унищожавано в продължение на много години чрез манипулациите на медиите, националистически партии и организации. Държавата ни се превърна в разграден двор, корупцията процъфтява, институциите обслужват чужди интереси, службите не работят, парламентът се превърна в сериозна конкуренция на цирка, а народът продължава да  чака Спасителя или сляпо да вярва на една или друга политическа сила, допринесла за сегашното положение на държавата, вместо да се обедини и да ги измете всичките.

16540reich_euПрекрасно е да сме солидарни и съпричастни, но първо да се научим да сме такива със собствения си народ, за да измъкнем държавата си от тинята, и след това с чуждите.

Advertisements

24 thoughts on “Ислямско проникване по пътя към господство

 1. balgariq e edna jalka darjava deto si dava gaza na vsi4ki 6toto opravata e samo ot prostitutki sabiraite o6te pove4e cigani sqka6 na6te sa malko… ei za tva mladite hora ne stoqt v darjavata na prostitutkite

  • Икономически светът е напълно (практически) интегриран. Затова политическото му обединение е на дневен ред, Няма връшане назад. Всичко е въпрос на време. А и под чия егида ще стане… Англосаксонска или китайска?

   • нещо си се объркал жестоко хахааха 😀 😀 😀 😀
    били сме се интегрилали икономически даже на световно ниво- хахахахахах
    демек българите и швейцарците икономически са си еднакви- хахахааха
    демек японците и циганите са еднакви икономически- хахаха
    демек световните ресурси каго руският газ и арабският петрол- принадлежат на всички- на целият свят – щото са интегрирани икономически ресурси на световно ниво и няма нужда да го продават на никой?? хахахахахаха

    и като се обедини всичко наедно- тогава ако едните произвеждат компири а другите маслини- кой на кого ще продава- след като е едно цяло?
    къде отиде свободният пазар и търговията???
    тогава и парите трябва да изчезнат щото няма да има търговия?
    тогава богатите как ще бъдат богати? в какво ще си измерват богатството ако не в пари и власт..

    абе ти какви наркотици ползваш???

    и как целият свят ще даде на един човек властта- под егида??? хахахах
    та нали тоя трее да води безкрайни войни с всички та да ги подчини- иначе как я виждаш доброволно всички нации да дадат властта на един кретеноид маниакал за власт ???

    ти си виж дали в твоето семейство можеш да направиш върховна власт- пък после си мечтай за свръх хора които биха могли да управляват всички хора на планетата заедно..

    има и милиарди пчели сигурно на тази планета- с различни подвидове- както хората имат видове и раси..нали..

    я си представи как тези пчели разпръснати по цялото земно кълбо ги управлява една тотална майка мега пчела и имат един тотален огромен кошер???
    доста налудничаво, нереалистично и мега недействително може да стане това..

    само вземи малко разсъждавай по Земно- и спри наркотиците 😀
    хахахаха

 2. Колко ли още ще я има България, ние наистина сме разграден двор, дано Господ ни опази, защото друго няма да ни спаси…сами вървим към собствената си гибел,защо го допуснахме ?

  • преди да измислят монотеистичните религии с Господа- което значи Господар- тоест някой който те командва а ти си му роб.
   та преди тези измислени религии от евреите за да държат хората в страх и да чакат само Господа.. не са се молели на този Господ- и ад не правят нищо..
   ами са се молели на каквито и да е сили- или богове от предхристиянските им религии- защото Християнството не е Европейска религия и не е традицията на Балите хора и Балканците даже..
   та са се молели на който и да е друг Бог- но са знаели за какво се молят.
   За сила, кураж и дух- за да тръгнат на битки и да се бият- за свободата си, за по добрият си живот и за бъдещето си.
   Молитвата е концентрация по време на бой- както спортистите в състезание.
   Молитвата е силна концентрация, и желание да се съсредоточиш и да изпълниш мисълта си чрез действия.
   А днешните уж християнски молитви- нямат ясна цел- и не довеждат до действие молещият се..
   вижте си само утопичното желание
   Дано Господ да ни опази???
   Тоест чакате някое чудо да се случи ?
   Това е все едно да не работя да си тъна в мизерия- да не правя нищо за себе си- и да се моля-„дано да спечеля от тотото- та да се оправя“
   Ужасно овча реплика са тия дано,дано ,дано..
   Има хора- такива или онакива-
   хората си създават техният свят- с божества или не- но те си го създават-
   какъвто си го създадат такъв.. е, стига с тия безсмислени и лишени от цел и съдържание молитви и пожелания..
   хайде да престанем да намесваме богжества и тем подобни- ами нека с ръцете и главите си нещо свършим за тази държава а???
   Как са умирали хората за свободата- Бог ли са чакали???
   Вие на Марс ли живеете?
   Извинете за афектираният коментар- но ми е писнало да чета и слушам някакви умрели „дано-та“ за оправяе на държавата ни- чрез необяснени и никакви цели..

   Все едно когато един лекар незнае как да излекува боластта- да почне да казва че не зависи от неговите знания и действия- и насърчаването на болният да се лекува- ми зависело от това да се чака някой си Господ???
   или дано да разчитам на късмет, на вълшебната пръчица и тн..??
   Като нямате ясна идея как да се оправим- значи не виждате проблемите- и не сте компетентна. Не е нужно за всяко незнание за справянето на даден проблем да намесвате свръх сили. Смешно е…Само хора които неогат реално да решат проблемите си- предлагат нереални решения, фантастични и какви ли не методи..

 3. Живеем в лоши времена и ако не вземем сега мерки, скоро ще сме в положението в което бяха нашите прадеди по времето на турско иго !
  И да не съм чул тая тъпотия , която се насажда от няколко години – турско присъствие ! Присъствието не причинява масови кланета и изнасилвания и тотално заличаване на България от картата на света !!!

  • по-добре тия чужденици, отколкото мангалите. Вторите поколения наред не са се интегрирали 😦

  • така е, но преди да ни заличат турците, защо не кажем че сме били заличени и от Римската империя 1453??? „Византийска“ е само видоизмененото понятие за източната Римста империя.. Когато се делят.

   Сега си задайте въпроса- Държавите в Източна и западна Европа по време на комунизма какво беше??? Не са ли олицетворението на съвременната Източна и Западна Римска империя?

   Сега си задайте въпроса кой измисли комуннизма и го наложи в Русия и по другите държави- източните-? И защо?

   Сега си задайте въпроса защо са измислени монотеистичните религии кои са най главните и от коя религия са тръгнали всички конфликти и други религии.из Европа, Африка, Америка, Австралия и Близкият изток.
   (Без Будизма и другите източни учения- те не са религии ами учения!
   както и народните вярвания, фолклор божества и традиции..не се смятат за религия. Това е езичество. Щом има философия, свързано с природата, и щом кара хората не да четат заповеди и да изпълняват- ами да мислят с мозъците си , значи не е религия.)

   Сега се сетете дали откакто са измислени- тези монотеистични религии с едно единствено Божество главнокомандващ и раздаващ правосъдие тоталитар- спирали ли са войните и конфликтите досега?
   поне 2013 години от както броим Хр. А преди това? Не нали?

   И накрая си задайте въпросите -техническото развитие на хората задължително ли е, ако искат да живеят в мир- или това е продукт от манията за величие, власт и слава на определени хора- върху масовото човашко население по земята което трябва да се държи в робство, в ефтина работан ръка, и тн.- и тн..

  • и още нещо- времената са такива каквито си ги направим..
   ако някой ми влезне в нас и не ми е приятен и аз не го изгоня- ами се чудя къде да го туря и тн.. това си е мое решение..

   знаете че нямаме функционираща държава и беше унищожавана досега-
   но какво от това като го знае народа-
   той е бил тонове години в робство- и живял в страх.
   само когато си преодолее страха народа- ще може да се оправи сам.
   това да не искаме самостоятелност- и да искаме се на некой да се продадем- като курвински народ и държава- та да ни оправят други-
   ма после пък да плюем тия които са ни оправили..
   това си е чисто болестно състояние на малоумни хора- незнаещи какво искат и без никакви ценности, достойнства и тн..

 4. Какво да кажа,когато истините „бодат“ очите ни!Но за да не бъде твърде късно
  трябва да се ОБЕДЕНИМ!Ние май забравяме ИСТОРИЯТА!Разделени нямаме никакъв ШАНС!

  • в това ни е историята- неможенето да се обединяваме- правим го от хилядолетие на хилядолетие..
   стабилните народи и нации- се обединяват много по често- от нас, да не кажа постоянно са заедно и постоянно са добре!
   Сещайте се кои народи са това- и какъв сме ние..
   страхлив и незнаещ каква сила има -ако се обедини..

  • защото тези които предават нацията- са на власт бе –
   ти сега ли се събуждаш!

 5. направи не е истина….а е самата истина мамка им мръсна боклуци мръсни,,,,,,,,,,

 6. Mnogo lesno mojem da gi izgonim horaaaa….. znaete li kak? Ami bankite da im razdadat krediti.. posle uslojlivite im slujiteli da zapohnat da im zvanqt denonoshtno i da si tarsqt parite…. taka i te prosto sami shte izbqgat… heehe

 7. Да ви кажа, момчета вие май разлика между емиграция и бежанска вълна не правите! Бях ви фенка, но мисля, че ксенофобията, която насаждате, разделението са неща,които доста вече ви отдалечават от Анонимните по-света. Време ви е да свалите маските!

  • Ани, ша та видя кво ше правиш като те опнмат ония брадатите без мустаци по тъмното някоя вечер … 🙂

  • Уважаема г-жо,
   Хайде да ни светнете къде всъщност е разликата, че се тези „ксенофобски“ тези започвате да ставате безинтересни. Вмъкнете малко радост за очите ми.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s