Смъртта на цивилизацията : Иран и Запада

17.10.2012 – една статия на Саман Мохамади

2718068862

Хората са любопитни, кога ще умре Америка. Отговорът е –  Америка умира бавно и безкрайно дълго.  Тази „трагедия“ може да се раздели на три етапа:

1) Утвърждаване върховенството на частната банка над правителството през декември 1913 год.

2) Организиране убийството на Джон Кенеди от ЦРУ.

3) Лъжата за събитията от 11 септември 2001 год.

Но Америка не е единствената страна, изгубила предишният си облик и претърпяваща промени. Това се отнася и за Русия, Китай и Иран. Измененията в националният характер и политическата система са по-специфични, защото протичаха бавно и тихо, за разлика от Ислямската революция в Иран, светкавично приключила и набързо подложена на устойчивост по време на иракската инвазия през 1980 год.

За иранските патриоти, непонасящи тиранията на политизираният ислям, Иран умря през 1979 год. Аналогично, за много американци, отхвърлящи развиващата се фашистко-глобалистка държава, Америка също отдавна е мъртва. Когато говорим за това, че Америка и Иран са в състояние на война, то е с оглед на това, че истинската Америка и истинският Иран отдавна не съществуват. Или казано по-точно, воюват две узурпирани държави. Публично никога не се обсъжда обстоятелството, че сърцата, умовете и волята на гражданите на тези две страни са потъпкани от съюзниците-конспиратори, работещи заедно за постигането на целите си. Исторически факт е че англо-американските специални служби бяха планирали свалянето на шаха и доведоха аятолах Хoмейни на власт, разпространявайки ислямистката му пропаганда в международните медии.

Узурпаторите Америка и Иран се стремят към създаването на нов фашистки световен ред, който ще наложат на света след опустошителна и катастрофална по размерите си война. Нейни участници ще бъдат Израел, Америка и Запада от една страна и Иран и ислямския свят от друга. Американски и ирански войници с  «промити мозъци» , обучени да се избиват един друг в името на своите господари. Но това не е моята война и не е задължително да бъде и вашата.

Фалшиви революции, мними врагове, фалшиви лозунги, фалшиви религии и фалшива история.

1322053274_post-3-12717572468424-e1365081448156

Аз смятам, че Ислямската революция е нелегитимна, защото Хомейни не получи властта като резултат от народната воля. Той явно се наложи на народа си. Повечето иранци не искаха да живеят под жестокия ислямски режим, но кризата със залавянето на американските заложници и опита от ирано-иракската война принуди много хора да приемат новото правителство поради една проста причина: патриотизъм.

Интересното е че само два процента от иранците посещават петъчните молитви, това явно говори за нежеланието на иранците да приемат ислямският владетел Хомейни – мошеник , излъгал иранският народ. Той беше поставен в центъра на вниманието, за да стане гласът на народа срещу всички антишахски опозиции от началният етап на преврата. Същевременно той използваше религиозният си авторитет и общественото мнение, за да наложи на народа радикално-ислямистката революжия. Това е постъпка не на освободител а на тиранин.

Защо Хомейни и западните му покровители наложиха ислямският режим в Иран? Сега вечe отговорът е очевиден: за да подготвят почвата за фаталният сблъсък на цивилизацията.

Глобалистите от Вшингтон, ционистите от Израел и ислямистите от Иран действат заедно. В речите си те публично взаимно се осъждат – просто актьорска игра. Нетаняху не добър лицемер и изглежда като простак, затова пък останалите са експерти в това.

В речите си за Америка аятолах Хомейни обикновено осъжда лидерите й за отричането на Ислямската революция в Иран и за възмущението им от този исторически факт в световната политика. Но как е възможно това, при положение, че ЦРУ свали шаха и помогна на Хомейни да се издигне в политиката?

Един прекрасен пример за тайното сътрудничество между Америка и Иран е пленяването на американските заложници. Филмът  «Операция Арго»  е фантастика. Холивуд разпространява митът за тази история, култивирайки го в умовете на милиони хора. Всъщност истината за тези събития е още по- невероятна и нереална.

Кризата с пленяването на американските заложници в Иран е чисто и прости театър, който беше режисиран тайно от сивите кардинали на Америка и Иран. Целта им беше да предизвикат негодуванието на избирателите, което доведе до поражението на изборите на президента Картър. И този трик заработи безотказно.

Ние никога няма да чуем от отвратителните тоталитарни правителства на Иран и Америка истината за пленяването на американските заложници или за други съмнителни събития. Правителството на САЩ никога няма да каже  « Можете ли да си представите, терористичните атаки от 11 септември бяха наше дело и на Израел, а не на Ал-Кайда. Моля да ни извините, нека да останем приятели?».

Те са напълно доволни от лъжите си. За тях това е единственият начин да запазят извратеният си контрол над милионите. И нямат намерение да престанат да лъжат.

Онеправданите и тъсещи мир хора също нямат избор. Ние не можем да престанем да казваме истината за събитията около  11 септември и за други митове, оправдаващи войната. Длъжни сме да кажем истината, пък било тя и непопулярна. Истината прави тоталитарната пропаганда неуместна и безмислена.

Източник

Advertisements

One thought on “Смъртта на цивилизацията : Иран и Запада

  1. Много тъп Анализ бе , ти даже не знаеш името сегашния Аятолах , според теб Хомейни още е жив..

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s