ДУПКИ В НЕБЕТО (видео)

1419070

През последните десетилетия светът стана свидетел на ужасни и разрушителни природни катаклизми, които отнеха живота на милиони хора в различни части на земята. Докато мнозина продължават да считат, че тези бедствия са инцидентни проявления на „майката-природа“, все повече нараства броят на хората, които са убедени, че те са изкуствено предизвикани, в изпълнението на вече известната от напътствените камъни в Джорджия програма за депопулация и плана за предизвикване тотален ХАОС по целия свят, който трябва да доведе до установяването на Новия световен ред. Мнозина учени също са убедени, че страшните земетресения и катаклизми, които се случиха през последните години и месеци, са следствие на технологията ХААРП, която официално се използва за мирни цели и научни проучвания, но всъщност всички доказателства сочат, че тя е превърната в едно съвременно и супермощно оръжие, способно да предизвика необратими и фатални промени в земната йоно- и магнитосфера! Документалният филм „Дупки в небето – ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла“ разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме. Ще имате възможност да чуете компетентното мнение на изтъкнати учени, специалисти и изследователи и лично да формирате вашето мнение по въпроса. Филмът отразява и мнението на някои учени, ангажирани в програмата ХААРП, но противоречията в техните изявления са очевидни, а твърденията, чрез които се опитват да оправдаят ХААРП като безопасна експериментална програма, противоречат на здравата логика в светлината на явните доказателства и факти.

Информацията, с която ще се запознаете, е от жизнено важно значение предвид на предстоящите в скоро време кардинални световни събития! Най-важното е да се научим да различаваме истината от лъжите и дезинформацията, които ни се поднасят всеки ден чрез масовите контролирани медийни групировки! Ето защо, изследвайте внимателно темата и се пригответе за тези събития до и през 2012 г. Защото филмът „2012″ не е случаен , нито бе случайно неговото пускане по световните екрани през 2009 г.

Advertisements

One thought on “ДУПКИ В НЕБЕТО (видео)

  1. Проблемите са много – 3 планетарни катастрофи по едно и също време – http://atanasio.blog.bg/drugi/2013/08/14/vajno-e-kolko-neft-ima.1139467
    Ако не се вземат мерки ще има милиарди жертви но по-важното е ,че има решения и може да се избегнат катастрофите ако се започне трансформацията.

    На блога си съм публикувал почти всичко и като решения – не е толкова просто в смисъл за да се вземе решение трябва първо да се познава същината на проблемите и не искам да се хваля но за всичко имам решения и за финансовата катастрофа е по-сложно.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s