ДУПКИ В НЕБЕТО (видео)

1419070

През последните десетилетия светът стана свидетел на ужасни и разрушителни природни катаклизми, които отнеха живота на милиони хора в различни части на земята. Докато мнозина продължават да считат, че тези бедствия са инцидентни проявления на „майката-природа“, все повече нараства броят на хората, които са убедени, че те са изкуствено предизвикани, в изпълнението на вече известната от напътствените камъни в Джорджия програма за депопулация и плана за предизвикване тотален ХАОС по целия свят, който трябва да доведе до установяването на Новия световен ред. Мнозина учени също са убедени, че страшните земетресения и катаклизми, които се случиха през последните години и месеци, са следствие на технологията ХААРП, която официално се използва за мирни цели и научни проучвания, но всъщност всички доказателства сочат, че тя е превърната в едно съвременно и супермощно оръжие, способно да предизвика необратими и фатални промени в земната йоно- и магнитосфера! Документалният филм „Дупки в небето – ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла“ разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме. Ще имате възможност да чуете компетентното мнение на изтъкнати учени, специалисти и изследователи и лично да формирате вашето мнение по въпроса. Филмът отразява и мнението на някои учени, ангажирани в програмата ХААРП, но противоречията в техните изявления са очевидни, а твърденията, чрез които се опитват да оправдаят ХААРП като безопасна експериментална програма, противоречат на здравата логика в светлината на явните доказателства и факти.

Информацията, с която ще се запознаете, е от жизнено важно значение предвид на предстоящите в скоро време кардинални световни събития! Най-важното е да се научим да различаваме истината от лъжите и дезинформацията, които ни се поднасят всеки ден чрез масовите контролирани медийни групировки! Ето защо, изследвайте внимателно темата и се пригответе за тези събития до и през 2012 г. Защото филмът „2012″ не е случаен , нито бе случайно неговото пускане по световните екрани през 2009 г.

Advertisements

One thought on “ДУПКИ В НЕБЕТО (видео)

  1. Проблемите са много – 3 планетарни катастрофи по едно и също време – http://atanasio.blog.bg/drugi/2013/08/14/vajno-e-kolko-neft-ima.1139467
    Ако не се вземат мерки ще има милиарди жертви но по-важното е ,че има решения и може да се избегнат катастрофите ако се започне трансформацията.

    На блога си съм публикувал почти всичко и като решения – не е толкова просто в смисъл за да се вземе решение трябва първо да се познава същината на проблемите и не искам да се хваля но за всичко имам решения и за финансовата катастрофа е по-сложно.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s