Българи за продан

Когато има публично напрежение, елитът винаги държи картите в своите ръкави използвайки различните страни на манипулацията. Елитът води хората като добитък, за да отклонява вниманието му от важните неща, от нещата, от които ги е страх да не се случат. Повече от 95% от хората, стоящи от всяка една страна на отделните групи в стадото, нямат представа в какво са забъркани и може би никога няма да научат. Елитът поддържа “стадото” в много точна линия, могат да го пръскат на отделни групи, но то винаги е в един и същ обор. За целта използват всякакви възможни методи, като е прието да има “кучета водачи”, които помагат за фалшивата организация на групичките, фалшива е, защото истината е, че човекът е стигнал до такава степен на индоктринацията си, че се самоподдържа в стадото, улеснявайки “кучето водач”, което е от помиярска порода, почти винаги. Много е важно да разберете, какво се опитваме да ви информираме.

Голяма част, от участниците в протеста срещу кабинета Орешарски, се оказали служители в администрации на ГЕРБ в страната. Под предлог, че са тръгнали на екскурзия в столицата, служители на пловдивската общинска фирма “Озеленяване” били извозени с няколко рейса, за да блокират парламента, докато депутатите преразглеждат ветото върху Закона за бюджета.

photo_verybig_525640

Друга информация, която получихме е, че са видели неколцина служители на пловдивската общинска фирма  “Озеленяване” да се събират до магазин от голяма хранителна верига и чакали да се качат в автобус с надпис “Случаен превоз”.  По информация, пътуването им е било разпоредено от кмета на ГЕРБ – Иван Тотев. Ако откажели да се качат в автобуса, рискували да загубят работата си. Никой обаче не смеел да признае това публично.

Иван Тотев

Край Ихтиман превозното средство спряло, за да хапнат пасажерите по парче пица. Освен тях, на паркинга имало поне още шест автобуса с екскурзианти към столицата. Случайно или не, всички с регистрация от Пловдив. Имало и един от Хасково. Тук обаче спонтанно събраните пътници се оказвали вече организирани – по думите им от директора на „Градини и паркове”.

10885_10200316804267505_338077620_n

Колоната автобуси безпрепятствено продължила пътя си към София. На входа полиция ги спряла, за да ги събере и осигури по-лесното им придвижване. Към 9:30 кандидат-туристите достигнали крайната си цел – Министерски съвет. Там започнало раздаването на свирки и вувузели. И така, след като разгледали триъгълника на властта, любознателните екскурзианти се отправили към Народното събрание. Там, протестът току – що бил започнал.

10885_10200316804267505_338077620_n

Млади цигани от този контрапротест, които също пристигнали с автобуси от всички краища на страната, си признали, че са били организирани от централите на БСП и ДПС. Младежите признали, че за да подкрепят протеста, им били обещани по 30 лева на ден. Циганите, голяма част от които дошли от пловдивската циганска махала “Филиповци”, нямали идея какво търсят на този контрапротест. Споделили, че са били организирани и дори дошли, за да ударят по едно рамо на президента на страната… Георги Първанов. За премиер пък циганите “назначили” Сергей Станишев. На въпроси, какво правят в София, те отговорили пред телевизиите, че се разкарвали и ходили по кафенетата край ларгото на протеста.

Kontraprotest

Възрастна жена пък не скрила, че е била мобилизирана да стачкува от пенсионерски клуб от провинцията срещу кафе, вода, закуска и безплатна екскурзия до столицата. На днешния митинг, в подкрепа на управляващите, преобладаваха хора от Кърджали. Те споделили, че са дошли, за да викат за ДПС под строй, но дори не знаели за какво е свикано извънредното заседание в парламента. Част от тях са били инструктирани да скандират “Орешарски” и “Станишев”, признаха си самите стачкуващи от града.

Captureш

Въпреки че всички медии бълват тонове боклук, ближейки или ГЕРБ или БСП, чрез които се опитват да разделят едните от другите, и да покажат колко били едните по-готини от другите протестиращи, истината е, че те не се различават едни от други, те са просто българи живеещи в подобни житейски условия, дишащи един и същ политически климат. Протестиращите от ДАНСwithme са също толкова добре навряни в абсолютно същия обор. Обърнете внимание, че всички тези групи се опитват да изпъкнат сред  другите. Били сме свидетели множество пъти в нашата ранна история на организирани протести.

В началото споменахме за помиярите, които водят различните групички, тук е моментът да споменем и “готините лица”  на протестиращите от ДАНСwithme, които ги поведоха в “правилната” посока. Повечето от тях са точно толкова политически пристрастни към определена партия, колкото са и другите групи в обора. Хората, организиращи протестите срещу новия кабинет, са в мнозинството си от партията на Иван Костов – ДСБ, тяхната цел е хаос в държавата и недопускане изпълнението на нито едно съществено искане. Всички те яростно скачат на всеки един дръзнал да каже или пише нещо срещу този техен протест и срещу ДСБ и Радан Кънев, с когото “Командира” се подмени. На свой ред , много други политически партии, които бяха изхвърлени от публичния глас на хората от обора, видяха в това една наистина голяма възможност да се завърнат, и решиха да направят “Реформаторския блок”, в който се включиха всички тези стари партии, но в повечето с подменени “нови” лица, за да не куца преходът, както се казва. Другата част от тези помияри са платените соросоиди, които крачат гордо сред дансуващите пробутвайки своите идеали (разбирайте идеалите на корпорациите, които им плащат). Някои от тях са и опасни сектанти.

pernik_8

Асен Генов и Радан Кънев

Асен Генов и Радан Кънев

Кукловодите превръщат всичко в цирк и парират всяка форма на съпротива. Неспособността на голяма част от населението да взема адекватни решения, способства за лесното осъществяване на техните планове. Култът към личността и особено култът към парите, са се превърнали в епидемия, за която все още не е намерен лек. „Българи“ се продават за жълти стотинки или се изправят, за да защитят господарите си, с надеждата да им подхвърлят малко трохички, колкото да не умрат от глад. Корпоративните медии, както и държавните (които се издържат от нашите данъци), отклоняват вниманието към недотам съществени проблеми и настроиват отделни групи граждани едни срещу други. Стадното чувство, което се наблюдава от известно време вече не е в наша полза. Всеки иска нещо си, без да е поне малко компетентен или да си напъне да помисли, но е готов да защитава тезата си докрай. Тук там има малки групи, които се борят за наистина важни каузи, но не получават подкрепа от никой, понеже медиите тактично ги заобикалят или пускат манипулативни репортажи. А, за голяма част от населението, ако телевизора не е казал нещо, то не съществува.

Какво става? Всеки плаща на всеки, всеки организира всеки, и всеки плюе срещу всеки. “Умните” и “интелигентните” срещу циганите и “комунистите”. „Сините шамани“ срещу „червените комуняги”. Все някой свързан с някой, все някой разделен от другите. Елитът стои и се смее с цяло гърло.

George Soros smiles at the New America Foundation-sponsored in Washington

david-rockefeller-sr

images

Politicians-Laughing2

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.