Един „прекрасен нов свят”

Ако си обикновен комарджия ти ще заложиш на едно число, една карта, един кон.. Ако обаче си финансов спекулант от световна величина ти ще знаеш, че ВСИЧКО е само тогава, когато то е в твоите ръце. Сорос не плаща само на една или друга политическа общност. Когато Сорос залага той залага на всички възможни фронтове и ‘инвестира във всяка политическа номенклатура. Точно по тази причина при него няма загуба. Лесно е да спечелиш, когато урониш всяка една възможност за алтернатива и извличаш дивиденти от пълния държавен крах.

„Правилник за разграбване на една държава (в пет стъпки):

1. Купи всички политици – настоящи и бъдещи!
2. Купи средствата за масова информация!
3. Създай си платени лобита – фондации, организации, НПО-та..!
4. Инвестирай в организираната престъпност и ако няма такава я създай! – Вложеното ще ти се възвърне хилядократно..
5. Разрушавай! – Бъди комбинативен! Измисляй всевъзможни начини да лъжеш народа на тази държава, че ТИ си му необходим и, че този народ не може да има бъдеще без теб! Измисли приватизацията, измисли аристокрацията, измисли реставрацията, измисли деноминацията…, измисли нова ценностна система и ново образование, измисли нова култура.. Измисляй непрекъснато и безпощадно! Дай на този народ дрънкулки и му вземи златото! Сложи пред очите му лъскави опаковки в които има боклуци.. Изтърбуши му здравеопазването – нека този народ е болен и си купува лекарства, които ти ще му продаваш.. Смачкай му армията..

И ГРАБИ!!! Непрекъснато и ожесточено!! Граби с пълни шепи!! Твоята гуша трябва да е безкрайно, ОГРОМНА за да можеш да побереш всичко което ще ОГРАБИШ!!!

Такава е и стратегията на Сорос. При него няма загуба. Проследете взаимовръзките между ‘водачите’ от февруари и водачите от юни 2013, проследете предходните протести, Орлов мост, доматена революция.

1

2

3

pernik_8

3

3

3

Проследете как Сорос се е намесвал в нашата политика през последните 24 години! Кой го е довел, по какъв начин се е внедрил в нашия политически, икономически, социален и културен живот… Няма празна позиция – където и да се обърнеш ще достигнеш до неговите костеливи ръце.

3

Опорочаването на националността ни, разграбването на благата ни (по един или друг начин – чрез медийна манипулация, чрез приватизация, чрез ликвидация, с промяна на конституционно заложени правомощия, с въвеждане на концесии… с измисляне на инвестиции..), инвестирането в не правителствени организации с разнороден развой, деноминацията на валутата, са само част от техниките и инструментите с които разполага ‘институцията’ Сорос. Сорос вече не е някаква личност – той е емблема за технологията за убийството на една нация!

Трудно е да си представи човек как може да бъде спряна подобна машина, освен ако се нагърби с тежката и отговорна задача да МИСЛИ! Само мислещите хора са способни да противодействат на една изкуствено създадена система, чиято основна функция е да унищожи всякакви възможности за съществуване и каквото и да било бъдеще на един народ. Не мислете, че целта са парите или ресурсите, или земята… НЕ – основното значение на този апарат е ВАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ! Истинската мишена сте ВИЕ!

Истинската война е насочена срещу ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ!

Само от ВАС зависи дали ще намерите сили в себе си да се преборите с този изкривен свят в който са ви напъхали великите конспиратори!

Борете се!

Мислете!

Противодействайте на манипулацията върху вашето съзнание!

Всеки от вас е способен да повдигне планина само ако има вяра колкото едно синапово зърно!

Halliburton, Southwestern Energy, Plains Exploration & Production, Energen, Pioneer Natural Resources, Adira Energy Ltd, EQT Corp., CVR Energy, InterOil, Hillshire, Chevron, това са само чaст на компаниите в които Сорос има дял. Някои са свързани с добивната индустрия, други с оборудване за проучване и добив, фрак флуиди и т.н. Дайте ми име на чужда фирма (с чужди инвестиции) в България и ще ви намеря връзката и със Сорос под формата на офшорки, инвестиции на негови фондове и т.н. Сорос и неговите фондове (фирми, под фирми), са вид монопол в България, които действат тук от десетки години, като влияе както политически, така и икономически на всички процеси в страната. Всичко става чрез мрежа от фирми, НПО-та, фондации, които инвестират в бизнес, университети, институти, хранителен бизнес и много други. Сорос никога не финансира/инвестира директно или от лично име. Имал е, и има инвестиции в БТК (телекомуникации), БТВ (медия), Веолия вода (управление на водите), неговите кампании са свързани с легализирането на марихуаната (работи и финансира заедно с Monsanto за патентоване на лечебната марихуана (ентусиастите да не бързат да се радват) и наркотични средства, интеграцията на циганите в България, като резултатът от това е виден за всички. Под съветите и медийните бълвочи на Отворено Общество е част от приватизацията в България.

Светът е малък

Експертите на прехода

Кой защитава Сорос?

Порочна система

Какво са активистите соросоиди?

Под-платена демокрация

Младите писатели и литературният октопод

Фондация „Елизабет Костова”

Трибуна за “протестиращи” – Виктор Димчев

Харта 2013 – Тотално присъствие

Биволчетата по бели гащи

Левон Хампарцумян – арменския престъпник

Долу БСП и всички други стари и нови ПП

Advertisements

One thought on “Един „прекрасен нов свят”

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.