Хитлер е бил от Ротшилд (от Дейвид Айк)

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер

Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва. И когато булото се вдигне, отново и отново се вижда, че официалната версия не е истинската, и че даже тя е била напълно 100 % погрешна.

Да вземем фамилията на Ротшилдови, чиято кръвна линия ги прави известни между другите имена, така както Бауерови една изключително “черна” окултна линия в средновековна Германия. Става известно, че Ротшилдите или Ротшилдови /red-shield или rotеs-shield – на немски език “червена табела”/ са създадени през 18 век като финансова династия във Франкфурт от Майер Амшел Ротшилд. Те дължат своето име на червената табела или хексаграма – звездата на Давид, поставени на входа на къщата им във Франкфурт. Звездата на Давид или Соломоновият печат са древни езотерични символи и са свързвани с еврейската история донякъде и поради Ротшилдовото поведение. В действителност няма връзка между Ротшилд от една страна и Давид или Соломон от друга, тъй както твърдят историческите източници.

Ротшилдови са една от водещите Илюминатски кръвни линии върху планетата, а освен това са и по потвърдени данни – виж книгата “Най-голямата тайна” shape-shifting reptilian /извънземни представители, имащи формата на “рептилоиди” – влечуги, но притежаващи способността да приемат човешка форма/.

Гай де Ротшилд

Гай де Ротшилд

Нека започнем с Гай де Ротшилд глава на династията в наши дни (вече покойник). Той е една от най-гротескните фигури, резултат на приложен “майнд контрол” /контрол върху съзнанието/ основан върху травма. Наистина, това е човекът на върха, под чиито заповеди страда едно огромно мнозинство от хора, приковани към неговата Ротшилдова империя. Бихме могли да се опитаме, описвайки тази фигура, да използваме думата зло, но ако злото е нещо което е обратното на живота, тогава Ги дьо Ротшилд е очевидно тоталното зло. В повечето от случаите, той просто играе ролята на противоположност на живота. Персонално отговорен за мъките и смъртта на милиони деца и възрастни, а в много от случаите, разпределящ си вината заедно с тези, които изцяло е контролирал, бидейки негови послушни кукли. Самият той провежда сатанински ритуали, тъй както всичките тези сатанински кръвни линии го изискват и само Бог знае колко човешки жертви стоят под тези ритуали.

Ако това, което аз твърдя е невярно, нека Гай Де Ротшилд да ме подведе под съдебна отговорност и нека разкрие очевидно обратното. Господин Ротшилд, вие сте мултимилионер и контролирате съдилищата и медиите. Нищо не бих могъл да направя. Следователно аз мога да бъда изритан. И така, мистър Ротшилд, направете го! Нека тези твърдения станат публично достояние и нека обществото бъде известено за това.

Напоследък аз чувам, че някои ме обявяват за антисемит поради това, че Ротшилдови считат себе си за евреи. Организации като “Лигата за борба с клеветата” /ADL/, както и “Бнай Брит” полагат всякакви усилия, за да ме заклеймят по този начин, прикачвайки ми този етикет, за да ме принудят да се откажа да говоря публично относно Ротшилдови. Но колко комичен е само факта, че и двете организации са създадени и финансирани от самите Ротшилдови! Какво комично съвпадение е това! Всъщност “Бнай Брит” означава буквално “Синове на Алианса”. Те са били основани от Ротшилдови през 1843 г., като разузнавателна “интелигентна” армия, в защита на основателите си, както и най-вече да разрушават всеки един опит за разкриване на истината под флага на лепнатия антисемитски етикет. Много от техните говорители открито са поддържали робството по време на американската гражданска война и днес те търсят да заклеймят някои черни лидери, като антисемити или расисти. Всяка година “Лигата за борба с клеветата”/ADL/ присъжда награда “Факел на свободата” /класически илюминатски символ/ на човек за който се смята, че им е служил предано. Веднъж тази награда бе дадена на Морис Дейлиц, близък на известния Майер Лански (евреин ционист), престъпен синдикалист, който тероризираше Америка. Отличен избор, няма що!

Разбира се силата на чувствата от преследването и осъждането на някой антисемит представлява зрънце пред преследването на еврейският народ от страна на нацистите на Адолф Хитлер. Разглеждането на този въпрос, както и действията на самите Ротшилдови или някоя от подчинените им организации, би трябвало в този смисъл да се нарича нацизъм или антисемитизъм, поради изчерпването на останалите наименования, каращи хората да протестират по време на една от кампаниите, организирана от Бнай Брит и Лигата за борба с клеветата. В Източна Канада имах тази възможност да ги чуя. И двете организации аз повтарям, са Ротшилдови образования, контролирани от тях.

Странно е все пак и това съм го документирал в двете книги: “Истината ще ви направи свободни” и “Най-голямата тайна”. Наистина не е за вярване, че Адолф Хитлер и нацистите са били създадени – основани като партия от Ротшилдови. Именно те ги доведоха на власт в Германия, посредством оръдия като Илюминатските тайни общества, действащи в Германия: Туле обществото и Врил обществото. Ротшилдови финансираха Хитлер посредством Bank of England, както и някои други американски и британски финансови източници – Ротшилд, Кун, Льоб – банки, които преди това бяха финансирали руската революция.

В основата на финансирането на Хитлеровата кампания и военна машина стоеше химическия гигант И. Г. Фарбен, които имайки американско разклонение бяха управлявани от лакеите на Ротшилдови – Вартбургови /Варбург/.. Пол Вартбург, който управлява еднолично Централната банка на Америка, Федералния резерв през 1913г. присъства в борда на американската И. Г.

Наистина И. Г. Фарбен осигуряваща робска работна ръка в концентрационните лагери на Аушвиц, бе поделение на Стандарт Ойл, който пък е притежаван от Рокфелерови, но в действителност Рокфелеровата империя беше изградена със съдействието на Ротшилдови. По този въпрос може да видите “Истината ще ви направи свободни” и “Най-голямата тайна”, където в детайли са показани някои факти.

Ротшилдови притежават също немските информационни агенции по време на двете световни войни и така контролират притока на информация към Германия, както и информацията, която излиза от Германия. Когато съюзническите войски навлизат в Германия, те откриват, че фабриките на Фарбен представляващи сърцевината на Хитлеровата военна машина не са били ударени ни от една бомба, въпреки масовите бомбардировки, както това се случва с фабриките на Форд, друг един илюминатски поддръжник на Хитлер. А в същото време останалите заводи са били изцяло разрушени от бомбардировките.

И така силата, която стои зад Адолф Хитлер, това е силата на Илюминатите, представена от Ротшилдови в случая, тази специфична “еврейска” кръвна линия, която твърди, че поддържа и защитава еврейския народ и вяра. В действителност те използват еврейския народ и злоупотребяват с еврейското име, за да постигнат своите невероятно сатанински цели. Ротшилдови, които в действителност са Илюминати и съвсем не са чисти евреи /а са хазарски евреи – бел. от ред./, заплашват масата от еврейския народ със своите действия, третирайки го с невероятно презрение. За тях еврейският народ е също като останалото глобално население на земята, просто добитък или стадо. Като такова, о трябва да бъде използвано в постигането на целите на плана за глобален контрол върху населението чрез поредица от действия, колонизиращи го.

От една страна Илюминатските линии се преплитат по между си и така съхраняват в името на тоталния контрол. От друга страна се прави опит за отпечатване и мултиплициране на рептилоидния генетически код върху стадото.

maxresdefault

И наистина Илюминатите са изключително завладени от собствената си кръвна линия. Поради самия рептилоиден генетичен код няма друг начин някой като Хитлер да дойде на власт при съответните обстоятелства без преди това той да е станал част от тяхната кръвна линия.

Ако си направите труда да разгледате как съответната кръвна линия е завоювала позиции сред кралските, аристократичните, финансовите, политическите, военните и медиините кръгове на власт по света, вие ще придобиете представа за действието от хиляди години упражнявано от тях. В същото време това е кръвната линия която е произвела всичките 42 президенти на САЩ, включително и Джордж Вашингтон през 1789 г. Това е кръвната линия на бъдещият победител в изборите през 2000-та година Джордж Буш, на такива политически лидери, познати от Втората Световна Война като Рузвелт, Чърчил и Сталин. Всичките те, явяващи се като масони или сатанисти. Манипулацията им е била винаги под контрола на Ротшилдови, както и частично от страна на другите илюминатски кръвни линии.

Можем ли да повярваме следователно, че някой може да бъде издигнат на власт като Адолф Хитлер, както и цялата военна машина под негов контрол и че този някой може да не принадлежи на тази кръвна линия?

Нека проверим. Хитлер би могъл да не е от същата кръвна линия на Ротшилдови, защото, тъй както ние знаем, Ротшилдови се явяват защитници на еврейския народ, а Хитлер е палач на евреите заедно с комунистите, циганите и много други, които се е опитвал да елиминира. Според това мислене Ротшилдови са евреи и като такива те не могат дастоят зад направеното от Хитлер. /Това е обикновеното мислене на Уотсън, така ли е, бе Уотсън? – бел. от ред./

Наистина ли това е така?

Според една книга на психоаналитика Уолтър Ленгър, със заглавие “Мисленето на Хитлер”, самият Хитлер е бил не само поддържан от Ротшилдови, а нещо повече. Той самият е бил един от Ротшилдови.

Подобно разкритие действа като шамар, хвърлящо ярка светлина върху действията на Ротшилдови и другите илюминатски фамилии в Германия, довели Хитлер до диктаторската трибуна в ролята на кормчия на нацията. Всъщност Хитлер бива поддържан от Британската Кралска Фамилия, от Замъка Уиндзор /всъщност това е немската фамилия на Сакс-Кобург-Готите, за които също се знае, че произходът им е основно еврейски/, както и тези които включват като военен герой британския лорд Маунтботън, който е също Ротшилди сатанист.

И така кралските роднини в Германия, които никога не бихте допуснали, че са кръвно свързани с Хитлер, никога не биха поддържали някакъв си случайно взет от улицата само защото тълпата скандира с ентусиазъм. Цялата тази кралска палитра от аристократи добре е знаела кой в действителност е Хитлер. Всеки път, когато вие правите изследване върху Илюминатите и кръвната линия, която ги владее, вие ще имате възможността да установите, че Хитлер е бил един от тях. Ето какво пише Ленгар в своята книга: “Бащата на Адолф, Алоис Хитлер бе незаконен син на Мария-Ана Шикългрубър. Допуска се, че бащата на Алоис Хитлер /Шикългрубър/ е бил Йохан Георг Хидлер. Много хора, сериозно се съмняват, че Йохан Георг Хидлер е бил баща на Алоис… но, един австрийски документ се появява и го доказва, че Мария Ана Шикългрубър е живяла във Виена по времето, когато е била бременна. По това време тя е работила като слугиня в дома на барон Ротшилд. Много скоро, когато семейството разкрило нейната бременност, тя бива изпратена обратно у дома си, където се ражда Алоис.”

Алоис Хитлер (роден Алоис Шикългрубър (Schicklgruber) - 07 юни 1837 - 03 януари 1903 г.

Алоис Хитлер (роден Алоис Шикългрубър (Schicklgruber)

Информацията в книгата на Ленгар произтича от много високо равнище на офицер от Гестапо, Хансюрген Кьолер. Тази информация е публикувана през 1940 г. под заглавието “Инсайд Гестапо” /Вътре в Гестапо/. В тази информация се съдържат изследвания върху Хитлеровото родословно дърво, направени от австрийския канцлер Долфус.

Кьолер съхранява копия от документите на Долфус, дадени му от някой си Хайдрих, служител от нацистките тайни служби. По-късно той пише, че информацията която имал предизвиквала шок със своето съдържание. “Вътре в Гестапо” – стр. 143 – “Невероятни поразии и шок, каквито никаква подобна информация не би предизвикала.”

Също така той разкрива:

“Вторият пакет от синият файл, съдържа документите събрани от Долфус. Дребният на ръст, но в действителност с широка душа австрийски канцлер е трябвало да може чрез този персонален информационен масив, да провери Хитлер. Не му е било толкова трудно, защото като управляваш Австрия би могло да открие данните за семействотона Хитлер, който бил роден всъщност на австрийска земя. И така посредством оригиналното рождено свидетелство, полицейска регистрация, протоколи и т.н., всичко това се съдържа в оригиналният информационен масив. Австрийският канцлер съумява да свърже откъслечните частици от един невероятен в последствие попълнен пъзъл, търсейки малко или повече логическа връзка. От този пъзъл се изяснява главното:

Младо момиче, прислужница…/бабата на Адолф Хитлер/ идва във Виена и става домашна прислужница, главно работеща по домовете на богати семейства. Но тя скоро ще бъде нещастна. Бидейки съблазнена, скоро тя е бременна. Завръща се на село поради тази причина. Къде всъщност работи и забременява като прислужница младото девойче?

Не е чак толкова трудно за да се тръгне по следите и да се открие това. Още по това време, във Виена се въвежда системата на задължително полицейско регистриране. И прислужници, и чиновници, биват подлагани на глоби, ако не спазват това задължение за регистрация. Канцлерът Долфус се постарава да открие регистрационната карта. Младата прислужница се оказва, че е била на работа …познайте къде ….в дома-резиденция на Ротшилдови! А непознатият дядо на Хитлер всъщност се оказва, че е бил някой, живял в тази къща по това време. При това разкритие, масивът от информация на Долфус свършва.

Барон Фердинанд Ротшилд (1839-1898 г.), австрийски банкер, шеф на Виенския клон на фамилията Ротшилдови.

Барон Фердинанд Ротшилд (1839-1898 г.), австрийски банкер, шеф на Виенския клон на фамилията Ротшилд.

И така, самият Хитлер не е ли правил опити да унищожи свидетелствата от тази връзка по семейна линия?

Един кореспондент изследовател пише по този въпрос:

Струва ми се, Хитлер се е досещал за тази своя връзка много преди самото си идване на власт. Подобно на своя баща, който идва в ранна възраст да търси работа в столицата, той също идва във Виена да търси късмет. След като майка му умира през 1907, не много дълго след смъртта й, той напуска родното място за да замине за Виена. Там за около десет месеца се губят неговите следи. Какво се случва през тези десет месеца във Виена изглежда потънало в тайна. Но става ясно, че очевидно тогава той разбира, че има връзка с Ротшилд, и че тогава именно неговите братовчеди са се запозналис него.

Би трябвало да се знае, че Ротшилдови, както и въобще Илюминатските фамилии, според програмите които следват, имат много извънбрачни деца. И тези извънбрачни деца всъщност под различни имена, отгледани от други семейства, са тяхни деца. Подобно на Бил Клинтън, за който със сигурност се знае, че е Рокфелеров потомък, роден по същия гореописан начин. За тези деца се смята, че родени по този начин, те могат да изпълняват необикновена роля в избраното поприще за обслужване на Илюминатската кауза. Хитлер също е заченал неофициални деца, които да поддържат неговата родствена линия жива и до днес.

И така, кой от Ротшилдови е бил дядото на Хитлер? Моите благодарности към незнайния кореспондент, относно допълнителната информация към настоящата тема в тази статия, защото той бе направил подробен анализ за това.

Алоиз, бащата на Хитлер, е роден през 1837 в периода, когато Соломон Майер живее сам в резиденцията във Виена. Жена му също не пребивава там. Поради несполучливия брак тя остава във Франкфурт. Синът им Анселм Соломон прекарва по-голямата част от живота си в Париж и Франкфурт, далеч от Виена и своя баща.

Соломон Майер живее сам във Виена в резиденцията, където се оказва майката на Хитлер. И вероятно, той е този, който би могъл да бъде тайния баща.

Херман фон Голдшмид, син на Соломон Майер чиновник, написва книга в която твърди:

“ …че през 1840 година Соломон Майер е бил обхванат от неудържимо влечение към млади момичета…”

Както и:

“….че е имал страст към млади момичета, чиито авантюри е трябвало да бъдат потулвани от полицията.”

Въпросът е, дали и майката на Хитлер е била обект на Соломоновото желание. Още повече, че това младо момиче, което по-късно става майка на Хитлер, забременява точно в този период, работейки точно там. Като се има предвид и факта, че самите Илюминати са завладяни от желанието си да излизат на обществената сцена, където да проявяват своята власт, а самият Хитлер е точно такъв, по-късно става канцлер на Германия, започва Втората Световна война, може да се каже, че е в центъра на конфликтите по това време. Ротшилдови от своя страна са централна Илюминатска фамилия и като такива, те също не правят изключение от стремежа да се показват като владетели, макар и скрито.

Хитлер е бил от Ротшилдови

Втората Световна Война се оказва изключително плодоносна за плана на Илюминатите. Тя доведе до невиждано разрастване в създаването на глобално централизирани институции като Обединените Нации и Европейската Общност, сега вече Съюз, както и много други свързани с финанси, бизнес. Всъщност какво бе необходимо да се постигне? Може би да се поставят множество страни под тежестта на непосилен товар от дългове и заеми, осигурени им по толкова много линии зад които присъстват все едни и същи – Ротшилдови.

Ротшилдови от дълго време са имали План да създадат убежище /феодално владение/ за самите себе си и въобще Илюминатите в Палестина и този План включваше манипулирането на еврейския народ до установяването му в този регион като негова родина.

Чарлз Тейз Ръсел принадлежащ към Илюминатската кръвна линия на Ръселови, бе човекът който създаде обществото “Стражева кула” повече известно като “Свидетели на Йехова”. Той бе сатанист, според своята съпруга педофил, и преди всичко илюминат. Новата му религия /култ към “майнд контрол” – контрол върху съзнанието/ бе резултат на връзката му с Ротшилдови. С тях той бе приятел, тъй както приятели с тях бяха и основателите на Мормонската църква, която също бе основана от Ротшилдови посредством Кун, Льоб и Ко. Ръсел, както и основателите на Мормонската религия, всичките те бяха франкмасони /фримасони/. През 1880 г. Чарлз Тейз Ръсел, предсказа че евреите ще искат да се завърнат в своята родина. Това разбира се бе само едно предсказание от негова страна. Защо? Защото може би, той е знаел какъв е точно Плана. И така той пише на Ротшилдови, възхвалявайки усилията им да установят Родината на евреите в Палестина.

Тогава през 1917 г. се стига до известната Балфурска декларация, в която британския външен министър лорд Балфур, основавайки се на повече от половината от своето правителство, открито поддържа създаването на еврейска родина в Палестина. Сега когато вие слушате за това, за т.нар. Балфурска декларация, вие си мислите, че става въпрос за някакво обществено заявление и анонсиране. Съвсем не е така.

Балфурската декларация представляваше едно писмо от лорд Балфур до лорд Лайънел Уолтър Ротшилд. Изследователите казват, че това писмо всъщност било написано от лорд Ротшилд и неговия чиновник, банкера Алфред Милнър. Важно е да се разбере това. Едно от най-значителните тайни общества на 20 век е с името “Кръгла маса”. Основата му лежи във Великобритания, но клоновете му се разпростират в целия свят. Обикновено “Кръглата маса” окончателно оркестрира връзките между Групата на Билдербергите, Съвета за Чуждестранни Връзки, Трилатералната комисия и Кралския институт за международни отношения. Колко учудващо е, че гореспоменатия лорд Балфур е бил член на тази Кръгла маса, докато Алфред Милнър е официалният водач на Кръглата маса след смъртта на Сесил Родес, а самата Кръгла маса е била основана отлорд Лайънел Уолтър Ротшилд. И така тези тримата стоят в основата на Балфурската декларация от 1917 г.

Две години по-късно през 1919 г., стигаме до Версайската мирна конференция близо до Париж, където е събран Елита на Кръглата маса от Великобритания и САЩ. Хора като Алфред Милнър, Едуард Мандел Хаус и Бернард Барух се срещат за да представят своите страни на една подобна среща, решаваща как светът трябва да се промени в резултат на войната, която преди това са създали. И така, те решават да наложат непосилни репарации – плащания за Германия, като по този начин осигуряват колапса на следвоенната Ваймарска република, на фона на невероятните икономически колапси в резултат на обстоятелствата, довеждащи по-късно Ротшилд – Хитлер на власт. И това става докато в Париж всички тези илюминати, членове на Кръглата маса се срещат в хотел “Мажестик”, за да започнат след това процес на създаване на нови образования: Група Билдерберги – Съвет за Чуждестранни Връзки – Кралски институт за международни отношения – Трилатерална комисия. Всичко това е като една мрежа. Също така те решават във Версай, че ще поддържат създаването на Еврейската държава в Палестина. Така както аз съм го показал в моите книги, всеки един от тях е или принадлежащ на Ротшилдовата линия или пък е контролиран от тях.

Американският президент Удроу Уилсън бива съветван във Версай от полковник Хаус и Бернард Барух, и двамата явяващи се като клонинги на Ротшилдови и водачи на Кръглата маса в САЩ. Британският премиер, Лойд Джордж има за съветник по това време Алфред Милнър, който е Ротшилдов чиновник и водач на Кръглата маса, както и сър Филип Сесан, пряк потомък на Майер Амшил Ротшилд, основателя на династията. Френският лидер Жорж Клемансо има за съветник по това време своя министър на вътрешните работи, Джордж Мандел, чието истинско име е Йеровоан Ротшилд.

И така кой мислите взема решение?

Но аз ще отида още по-нататък. В американската делегация също присъстват братята Далъс, Джон Фостър Далъс, който по-късно става държавен секретар на САЩ и Алън Дълес който ще стане по-късно глава на новосформиралата се организация – ЦРУ след Втората Световна Война. Братята Дълес са от същата кръвна линия, която поддържа по-късно Хитлер и като такива биват по-късно използвани от Ротшилдови, както и Кун, Льоб и Ко. Те биват също така въвлечени в убийството на Джон Кенеди и Алън Дълес ще участва във военната комисия, разследваща убийството. Американската делегация във Версай бива също представена от Ротшилдовия контрольор, Пол Варбург, от Кун, Льоб и Ко на американския клон на И. Г. Фарбен, докато германската делегация включва неговия брат Макс Варбург, който става банкер по времето на Хитлер. Техен гост във Франция по време на мирната конференция е самият барон Едмонд дьо Ротшилд, водеща сила по времето на създаването на еврейска родина в Израел.

Ротшилдови винаги са били основна движеща сила на Ционисткото движение. Ционизмът е в същност ЦИОН-изъм, ЦИОН е равно на слънце, следователно името на елитарното тайно общество, намиращо се зад кръвната линия на Меровингите, наричащо се Ционско братство. Противно на онова, което много хора смятат, Ционизмът това не е еврейския народ. Множеството евреи не са ционисти, както и в същото време много не евреи се явяват ционисти. Ционизмът е политическо движение и не е свързан с расата.

Протест на евреи срещу Ционизма

Протест на евреи срещу Ционизма

Да се говори, че Ционизмът е свързан с еврейския народ, е като да се казва, че Демократическата партия е свързана с американския народ . Има толкова евреи, които са противници на Ционизма, въпреки че от това живота им става твърде тежък.

Понастоящем извършвайки манипулация върху куклените правителства, спомагащи осъществяването на техния план в Близкия Изток, Ротшилдови започнаха процеса на установяване еврейския народ в Палестина така както те постоянно третират собствения си народ. Барон Едмонд дьо Ротшилд, „бащата на Израел“, който умира през 1934 г., човекът който оглавява мирната делегация във Версай. Едмонд принадлежи на френското правителство, така както Гай де Ротшилд. Едмонд всъщност започва установяването на евреите в Палестина още през 1880 г. Той финансира руските евреи, за да могат да установят свои убежища в Палестина, но той не е можел нищо да направи относно тяхната свобода или право на раждане, освен да следва изпълнението на Плана на Ротшилдовите илюминати. Едмонд финансира създаването на ферми и фабрики, както и цялата индустрия със стомана. Еврейските фермери изпълняват заръките на този който финансира относно какво да посадят, знаейки добре, че ако не спазват заповедите ще бъдат изхвърлени навън. През 1901 г. евреите се оплакват на Ротшилд относно диктатурата по установяването им или “Йишув”. Те правят запитване: “Ако ние желаем да съхраним Йишув, първо вдигнете ръце от него и позволете на новопристигналите да имат възможността за корекция според ново възникналите си нужди”. Барон Ротшилд отговаря: “Аз създадох Йишув, аз самия. Следователно никой човек, който и новопристигнал да е или организация, няма право да се намесва в моя план.”

Едмонд Майер Ротшилд

Едмонд Майер Ротшилд

Израелската банкнота от 500 е с образа на Едмодн Ротшилд

Израелската банкнота от 500 е с образа на Едмодн Ротшилд

Накратко вие виждате истинското поведение на Ротшилдови към еврейския народ, както и към хората въобще.

Всъщност Ротшилдови като хора не са евреи, но те не са също и обикновени хора. Притежават кръвна линия, която е размесена от генетическия код на рептилоидите, използващи ги както използват и целия еврейски народ като параван и средство за постигане на своите цели. Съобразно книгата на Симон Шама, двама от Ротшилдови придобиват 80% от земята на Израел.

Едмонд де Ротшилд работи съвместно с Теодор Херцел, който изпълнява ролята на основател на ционизма, оказващ се едно политическо движение, целящо установяването на родина за евреите в Палестина. Ротшилд стои в същото време зад друга една сила под името Шаим Вайцман, друг водач на ционизма. Ето какво заявява Ротшилд на Вайцман: “Без мен ционизмът не ще успее, но без ционизма моята работа също ще бъде разрушена.”

Картина на входа на Върховния съд на Израел - Ротшилд с Шимон Перес и Исак Рабин

Картина на входа на Върховния съд на Израел – Ротшилдови с Шимон Перес и Исак Рабин

И така с Ротшилдовите натрупвания като финансово състояние и еврейско установяване в Палестина, с техните агенти присъстващи официално в правителството, с всичко това което поддържа Плана на Ротшилд, съжалете се евреи над родината, нуждаеща се от пречистване, за да бъдат преодолени арабските протести. Това пречистване – катализа за евреите се оказва преследването им в Германия, както и в страните, които те покоряват с помощта на Ротшилдови, явяващи се основоположници на нацизма, чрез самият Ротшилдов потомъкна име Адолф Хитлер.

Вълната на погнуса от нацистките концентрационни лагери предаде тласък към Ротшилдовия план. Самите Ротшилдови основаха еврейските терористични групи като Щерн Ганг и Иргун, които предизвикаха събитията придружени с убийства довели до държавата на Ротшилдови – Израел през 1948 г. Тези терористични образувания, които предизвикваха кръвопролития сред еврейското население бяха доведени от същите тези хора, които бяха поставени да управляват новата държава Израел, хора като Минахен Бегин, Давид Бен Гурион, Ицках Рабин и Ицках Шамир. Същите тези ротшилдови контролирани кукли, които убиха граф Бернадод на 17 септември 1948, само заради това, че беше решил да представи нова резолюция пред ОН.

А Ротшилдови не били удовлетворени от причиненото невероятно страдание върху еврейския народ от страна на нацизма, те дължат своето богатство до някъде върху това и когато войната свършва нараства тяхното състояние точно така както нараства в следствие на руската революция, която те финансират.

През ранната 1998 г. по време на мое турне в Южна Африка имах лична среща с П. Бота, известен като апартейд президента на Южна Африка в продължение на 1980 г. Поканата дойде след като бях говорил на няколко мили наблизо от неговата къща. И така ние поговорихме около час и половина относно извършваната манипулация в Южна Африка, визираща отдавна свързаните с това имена на Хенри Кисинджър, лорд Карингтън и Ротшилдови.

Питър Уолтър Бота - известен и с псевдонима си: Големият Крокодил

Питър Бота – известен и с псевдонима си: Големият Крокодил

“Имах възможността да се запозная с английските Ротшилдови докато бях президент” – каза Бота и започна да ми разказва една история, която ги описва перфектно в дълбочина. Той разказа, че те са поискали среща с него и неговия външен министър Пик Бота. На тази среща Ротшилдови му казали, че в Швейцарски банки съществува огромен масив богатства, някога принадлежал на немски евреи и че било възможно това да се инвестира в Южна Африка ако те се съгласят в хода на преговорите. Това е онова богатство, откраднато от немските евреи, които изживяха страданията по време на нацизма, което излезе на бял свят сред невероятни скандали през последните години. Ротшилдови бяха натрупали състояние от всичко това по време на войната. Бота ми каза, че е отказал да приеме пари, но че Пик Бота е останал на срещата с Ротшилдови след неговото заминаване и че не е сигурно, че те не са постигнали споразумение.

Към наши дни Ротшилдови продължават да контролират страната, която има върху собствения си флаг техния семеен символ. Те използват тази страна и нейния народ, за да поддържат конфликти вътре в нейните очертания както и със заобикалящите я арабски страни и така по този начин се създава огнище на напрежение в района на Близкия Изток чрез метода на “Разделяй и Владей”, след което “Покорявай”. Било им е позволено не на последно място да контролират нефтеното производство в тези страни още от времето, когато нефта се появи като стратегически продукт.

Моля ви, хора на Израел, както и от целия свят! Вгледайте се във всичко това!

Вие сте били разигравани като пионки срещу не еврейските нации. Вие както и всички от нас, които се грижат за своите деца и свободата на нашия свят трябва да се обединим и противостоим на силата, която си е играла и продължава да си играе с всички тези хора, като с кукли. Чрез поддържане на страх – всеки от другия, чрез разделение и последвал контрол, това са били главните лостове за осъществяване на диктатура, глобално управление.

А сега да се обърна към хората от арабския народ: “Никога, никога не участвайте с Ротшилдови в играта по осъществяване на Илюминатския контрол като се взема една от страните в конфликта. Ако контролиращите го извършат, те не биха били сигурни за последствията от другата страна участваща в конфликта. Във всеки един значителен конфликт, те контролират водещата страна, даже и понякога – участват и зад двете страни на конфликта, всяка една бореща се срещу другата, а те като контрольори и зад двамата играчи, които се сражават.

И така ние знаем кой контролира зад водачеството на евреите в Израел. Това са Ротшилд и Илюминати.

Но тогава кой контролира Ясер Арафат? Ще ви оставя да разгадаете.

Същите хора, които контролират Менахем Бегин от Израел и президента Садат от Египет по време на “мирното споразумение”, по време на президентството на Картър.

Бегин, Садат и Картър, всички те се явяват илюминатски кукли, точно тъй както израелските водачи, Арафат и Клинтън представляват днес. Става нещо като скеч, като кино което се разиграва за пред общественото мнение само.

Онова, което е направено е вече направено и сега хората на Израел и Палестина имат нужда да работят и живеят заедно в хармония и съвместно уважение. Няма друг път освен този на още повече смърт, още повече страдания, още повече конфликти – точно онова което илюминатите и Ротшилдови искат. Те имат един ужасен план за Израел според който всичките страни в конфликта ще страдат.

И така без значение от каква раса, цвят или култура сте всички вие, без значение от каква религия, какво верую изповядвате. Нека всички народи по света разберат, че свободата е единствения път пред тях за всички, които са разделени с изкуствени бариери.

Нека да се научим да живеем съвместно докато все още има време.

Войната ще свърши когато го поискаме.

Светът е онова, което ще му позволим да бъде.

Искаме да променим света, но тогава нека променим себе си.

Молбата ми към всички е да разпространяват тази статия, колкото се може по-нашироко.

Дейвид Айк

Дейвид Айк

24 мнения за “Хитлер е бил от Ротшилд (от Дейвид Айк)

 1. А, БЕ, светът трябва да се контроира по отношение раждаемоста, иначе всички ще измрем. Земята няма да мже да ни изхрани. Тези умни хора, гледащи напред, првят това. Контролирне на раждаемостА, чрез войни, лекарства, инче ще Се самяоязедем. Контрол, и пак Контрол,. Обратото е хаос, самоунищожение. Теза, потив антитеза дава сентеза. Помагаш на двете страни да се трепят, а ти винаги печелиш.

 2. Преди да коментирате и подстрекавате към фашизъм, имайте предвид:

  „…Да се говори, че Ционизмът е свързан с еврейския народ, е като да се казва, че Демократическата партия е свързана с американския народ…“

  Не коментирайте с омраза към евреите! Статията няма тази цел, не се подвеждайте и не се заблуждавайте! В този смисъл – нито една религия не изповядва омраза, единствено тълкуванията и от… хората!

 3. Не Ротшилд не Хитлер САМИЯ САТАНА няма да може да Ви ПОБЕДИ ако сте ЕДИННИ ако вместо да си завиждате да се клюкарите да посягате на жените на приятелите си ИЗВЕДНЪЖ РЕШИТЕ ДА ПОСЛЕДВАТЕ ЗАВЕТА НА СВОЯ ХАН и се ОБЕДИНИТЕ !!! Имате си ДАЖЕ ТАЙНО ОБЩЕСТВО което е създадено от Георги Сава Раковски и се нарича ВЕРНИТЕ ДРУГАРИ !!! Хайде със ЗДРАВЕ и СЛУШАЙТЕ СЪРЦЕТО СИ !!!

  • Здравейте, 100% сте прав!
   Със здраве, докато докторите не са ви го взели.?
   За обединение са необходими: Кауза, план, система на действие, дейци. Кой се осмелява да се бори за свободата си?

 4. Факт е че на много места се пише какво ли не с цел да се получи някаква конспирация.Разбира се всеки един от нас е свободен да вярва или да не вярва и да си остане с неговото мнение.Но като цяло винаги има нещо истина.Не може просто ей така всичко да бъде измислено.Лично аз не мога да разбера що за човек е бил Хитлер и въобще ако е имал нещо човешко в него как е могъл да прави тази жестокост….Блога ви е много любопитен.

  • Ако твоето разбиране за света се изразява в усещането само и едиствено за човечност, то трябва да прочетеш доста материали по въпроса за истината и конспирациите на себеподобните си. Да, те са точно като нас, и не точно като нас. А, такова допущане е характерно за мислещите хора с доста извисен интелект и интуиция за бъдещето…

 5. Ако искате хората да вземат сериозно този сайт, махнете го този идиот Дейвид! Този серсем проповядва глупости от рода, че имал контакт с извънземни, че можело с медитация да се промени света и т.н. Айк не е нищо друго освен една подводница, един троянски кон, един тумор, с който Ротшилдовци унищожават всеки опит за истинска съпротива!!!

  • Иване, много ми е интересно, Ти какво предлагаш като опит за съпротива срещу ужаса Ротшилд……..пиши де, не се притеснявай…

  • Иване, винаги е имало и ще има хора ,като тебе, които са слагали съчки в огъня, за да изгори по-бързо онзи,който казва,че Земята не е плоска, а е кръгла

 6. Господа! – Никога не забравяйте това: Вашите имена бързо ще бъдат забравени още преди телата ви да са изгнили в земята. Но името Адолф Хитлер все още ще бъде светлина в мрака.

  Вие не можете да го убиете като удавите паметта му във вашите болнични кофи и не можете да го удушите с мръсните си, зацапани с мастило пръсти. Името му съществува вечно в стотици хиляди души. Вие сте твърде незначителни, дори да го докоснете.

  Той обичаше Германия, той се измъчваше за цяла Германия. Когато той се бори за чест и уважение той се бори за немската Чест, за зачитането на Германия и когато не му остана нищо, той даде живота си за Германия.

  Какво вие сте дали досега? Кой от вас ще даде живота си за Германия? Единствените неща, които ви интересуват, са богатство, власт и никога да не приключва луксозния ви жалък живот. Когато мислите за Германия, мислите как да поглезите сетивата, без отговорност, без да ви е грижа?

  Повярвайте ми: пълната безкористност на Фюрера с думи и дела гарантира безсмъртието му. Фактът, че горчивата борба за величието на Германия не бе увенчана с успех, като например на Кромуел в Англия, има много общо с начина на мислене на хората,които бяха участващи.

  Но това няма значение за вас, вие незначителни същества, ако унищожите цялата нация, вашата водеща мисъл е винаги кой е първи, кой втори, кой трети.
  Във вашата безполезност никога няма да се замислите за благосъстоянието на нацията – и с тази жалка философия желаете да предотвратите безсмъртието на ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР!!!!?

  Това което написах след войната е доказано че е истина. Че моите убеждения са верни е очевидно.

  Подписано, Паула Хитлер – сестра на Адолф Хитлер

  • 100% истина за Последния Велик Бял Човек, но като гледам оценките за този коментар, а и повечето останали коментари се убеждавам, че промивката на мозъци след ВСВ е извършена успешно…

  • Фюрерът за винаги !!! 88 ! Тея лъжат че има еврейски черти или че е свързан по някакъв начин с тях … Тези паразити унищожаваха малко по малко европа, как в огрмона инфлация както е било в Германия тея чифути са били пребогати и са си правили кефа и са гледали от високо. Малко им са и лагерите трябвало е повече мъчения да има за евреите, но уви нямало е достатъчно време а със сган е било пълно !

 7. А, ти Жоре, ми се издигна в очите като върховен наивник да вярваш в ординарните лъжливи исторически книжлета за бебушоци и зомбирани мишоци…
  Ашколсун бе Жоре!

  • Да бях чел ординарни лъжливи исторически книжлета нямаше въобще да обръщам внимание на подобни страници, говорих за нещо друго.
   Гладкия ти мозък трудно ще го разбере.

   • А ти, защо не излезеш малко по на светло с името и разбиранията си, за да видим дълбоко набраздения ти със сороско-болшевишки плуг мозък какво мисли по въпроса и за какво друго нещо говориш..или ще стреляме от окопа на анонимността…Давай!

   • Ти на всяка жълта статия ли вярваш, на всяка кирлива конспиративна теория ли се връзваш, всяка една от стотиците, долнопробни книги обясняващи „задкулисиято на нещата“ ли приемаш за чиста монета? От купчината евтини „книжлета“ (но тези конспиративните)
    писани от яхнали вълната хора, вероятно няма и една десета, от които въобще да става нещо. Ако от едната страна е „сороско-болшевишкия плуг“, то другата крайност е „конспирация на всяка цена“, дори и просто заради самата конспирация. А между другото точно „сороско-болшевишкия плуг “ бълва ежедневно най-различни теории относно спонсорирането на национал-социализма, сексуалната ориентация на неговите лидери, връзките им с тайни окултни общества, амфетаминовата им зависимост и още един куп евтина пропаганда, на която ти „запознатият“ все пак се връзваш. Ревизионистът (в такива случаи задължително евреин) от друга страна, както се вижда, говори за рептили, космонавти и летящи чинии.

   • Благодаря за отговора. Може би някога и ти ще направиш ревизия на разбиранията си по темата по-горе. Пожелавам ти го от сърце.

 8. Думи нямам. Едва изчетох всички тия глупости 🙂 И като си помисли човек, че има хора, който се връзват. Гимназист с наклонност към историческата наука можа да унищожи горенаписаното само заради очевидните исторически несъответствия и откровени измишльотини 🙂 Да не говорим за рептилоидните бълнувания 🙂 Помагай им Боже на болните мозъци !!!

 9. Паднахте ми в очите с тази статия, как може да се връзвате на всяка конспиративна теория, само и само защото е конспиративна?

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.