Кой ви организира?

25-protest-kabineta-oresharski-ostavka10

Искате да сте информирани? Искате да знаете кой подава заявленията за протестите, на които ходите?

Събитието, към което сте се присъединили, е „хоствано” от: Велизар Симеонов – върл привърженик на ГЕРБ. Самият той декларира: „Аз не крия, че харесвам ГЕРБ.”

Новото комунистическо-турско правителство (ДОБАВЕНА АНКЕТА)

1004748_10201094837443359_901490535_n

Можете да видите това на стената на другата му страница Velizar Simeonov, (BigBro).

А ето и най-интересното:

Искам Още Един Мандат за Герб:

Nelly Bocheva
Велизар Симеонов
Неделя от 12:00 часа имаме разрешително от Столична община.
Протеста ни в Неделя ще са от тип „движещ се митинг“ с маршрут : пл. Народно събрание – бул. Цар Освободител > Орлов мост > бул Васил Левски > ул Йосиф Гурко > бул Витоша (съдебна палата) > Позитано 20 > пл. Независимост (Министерски съвет) > бул. Княз Корсаков > ул. Георги Раковски (централата на Атака) > пл. Александър Невски > пл Народно събрание.

Събота 12:00ч можем да подкрепим протеста против тотюнопушенето, който е от 11:00ч пред парламента. Разрешителното за Събота си е от тяхна страна.

Източник


Петър Копралев

Capture

Профил в probook.bg

Както можете да забележите, той участва в „Група за споделяне на опит относно въпроси, свързани с подбора на кадри, управлението на човешките ресурси, бизнес психология, лидерство и мениджмънт”. В тази група членуват:

Валентина Литковская

Capture

Профил в probook.bg

Изпълнителен директор на Welon Ltd, с партньор Diamonds International Corporation – единственият в Централна и Източна Европа член и акционер на диамантената борса;

Ива Митева-Славчева

Capture

Профил в probook.bg

Управител-собственик на АВАТАР СД ООД, Център АВАТАР е „място за събиране на хора с общи интереси в сферата на Зеленото мислене, здравословния живот, здравословното хранене, търсене и намиране на Вътрешния Водач иреализиране на желанията.” Този център е обвързан с множество шамани, учители и лечители. На събитията им можете да се излекувате безплатно с прана енергия. Ако прегледате партньорите им, всичко ще ви стане ясно.

Михаил Динев – можете да се досетите за политическите му пристрастия от членството му в група „РЕФОРМИТЕ НА ГЕРБ” и  допринася със заснемане на протеста. Това е страницата му в YouTube.

Това е снимка на профила му:

379237_4442445947501_1742481048_n

481077_4797772830451_277514438_n

Павел Начев – член на групите: Приятели на САЩ в България, „Да” на шистовия газ…, Форум „Българско чаено парти” и Българско чаено парти (групи на „на привържениците на дясната политическа философия и на консервативните ценности”), блогър, който съветва да се гласува по следния начин: „Ако не сте решили за кой да гласувате – ГЕРБ е стратегическият избор, СДС е избора на идеите и политическият морал.”

Блогър – „За кой да гласувам?“ – отговорът на въпроса – негова публикация още на 11.05 – в деня за размисъл.

Рената Дудлей – от групите, в които членува, всеки може да си направи изводи:

ГЕРБ СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАЦИЯТА !!!! , Ден с Бойко Борисов , С БОЙКО БОРИСОВ НАПРЕД! , За ликвидиране на БАН! , СИНЯТА КОАЛИЦИЯ – СДС, ДСБ, OБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, БСДП, РДП

На стената на Политическа Партия ГЕРБ забелязваме следното:

Политическа Партия ГЕРБ · 20 февруари в 13:52 ·
„Скъпи,приятели нека утре се съберем отново в 12 часа пред Парламента за да заявим отново нашата подкрепа!!!“
47232_10151203489846585_1851127612_n
Явно е сред организаторите на Подкрепата за Бойко Борисов от февруари 2013 г.

TonyUSподкрепя Протест В Подкрепа На Бойко БорисовПолитическа Партия ГЕРБ

Boiko Borisov

Е, мили приятели, така се борите срещу олигархията…

22065-632x358 61142457 635055133416385000snimka%20feisbuk[1] den-deseti-155923 image.php Image_2147490_126 protest22s-1024x618 zx620_2104064 zx620y348_2090147


130702163038-450x325

Advertisements

21 thoughts on “Кой ви организира?

 1. Според мен между храненето изпускате съществената част от информацията в статията, а именно, че макар да има много хора, които изразяват гражданската си позиция и несъгласието със съвременната ситуация в България има също доста, на които е платено, за да бъдат част от тези протести. Аз лично знам от няколко достоверни източника как на хора от провинцията е осигурен престоя и им се плаща за всеки ден участие в протеста. Хайде сега скъпи съграждани да се замислим кой има изгода от нови избори след като хората са разочаровани от БСП, ДСБ и Атака? Аз не се сещам за някой друг освен Бойко Борисов и неговата скъпа партийка ГЕРБ. Замисъла на статията беше именно, че всички ние, които искаме промяна трябва да съумеем да разграничим истината и да се пазим от провокации, които ще бъдат използвани от други за техните користни цели, а не че всички протестиращи са платени. Не се хващайте за думите, а се замислете малко по-дълбоко над нещата.

 2. Играта е ясна: натискаха, докато „клекнахме“ за атентата в Сарафово. това бе тяхната игра…

 3. Драги анонимни |||ИЗТРИТ ТЕКСТ ЗАРАДИ НАРУШЕНИЕ НА НОРМИ|||

  Тази статия е резултат от тази статия: http://www.ostavkaoresharski.com/?p=3547

  Велизар специално е човек, който иска изграждане на гражданско общество от хора, които ги обединяват общи виждания, а не обединени от един или група лидери.

  А на площада са хора, които или не подкрепят партия или подкрепят ГЕРБ, ДСБ, СДС, ГН или който друг се сетите. Дори има хора, които са гласували за АТАКА и си искат вота обратно. Всички тези хора ги обединява едно. Те са началото на гражданското общество в България. Свиквайте.

  Tова пише Велизар Симеонов на личната си фейсбук страница:

  /////

  Велизар Симеонов shared a link.
  10 hours ago
  За ужас… приятели.. за ужас. ЗА ужас на някои дългогодишно представени червени олигарси пазаруващи влияние в българския парламент, както ние пазаруваме чушки от Женския пазар. По площадите има протестиращи, които подкрепят различни политически партии или пък против партиите до момента. И ужасното за олигархията е, че всичките тези хора са обединени – млади, стари, учители, писатели, професрои, журналисти, студенти, безработни, предприемачи, ит специалисти, спортисти, артисти, музиканти. Всички заедно искащи едно – мръсната комунист-социалистическа сган да бъде изкарана от парламента на БЪЛГАРИЯ завинаги! Това е парламент, който трябва да представлява българските граждани, а не да обслужва дебелогъзи, дебеловрати свине, създадени от престъпната комунистическа организация, която е избила десетки хиляди БЪЛГАРИ през съветската окупация на България! Царски офицери, професори, учители, свещеници, предприемачи, обикновени хора, които са били погубени без съд, без присъда.

  И сега тези същите престъпни червени гадове се опитват да разделят хората, да подменят протестите, да манипулират, да провокират, да заплашват и малтретират. ДА, но вече се заражда ИСТИНСКОТО гражданско общество. От хора, които не се водят от идеите на един или няколко „лидера“, а се водят от свои разбирания и желания. Хора, които сами виждат и изритват провокаторите, които се прокрадват измежду протестиращите. И тези българи са млади, можещи и най-важното – не са облъчени с промити мозъци, че да слушат с отворена уста и да вярват сляпо на думите изречени от някоя корумпирана политическа уста.

  Това гражданско общество ще се развива. И ще се развива докато стане такова, каквото е нужно на България. Здраво общество от хора, които са обединени не от лидер, а от собствени разбирания и са способни да РАЗСЪЖДАВАТ самостоятелно, без чужда помощ. Те няма как да бъдат купени, няма как да им се подменят исканията и желанията, няма как да бъдат уплашени. Защото ще са много и ще са обединени. И тогава онези, които десетки години живеят на гърба на нас, обикновените хора, ще усетят що е справедливост, що е съдебна система и какво е парламент, които обслужват народа и България.

  Дай Боже! За по-добра, свободна България! За бъдеще в България!

  /////

  • Имате предвид „чаена партия“, мисля? Но четейки статията може и Гай Фокс да не знаете кой е.Писна ми хора, които не са били на протест да говорят кой го „организирал“, НИКОЙ не го организира, макар и някой да се опитват да го използват!Ако сте били там поне ден, щяхте да знаете, че всяка подобна група от „организатори“ бива изолирана за минути.Та нека хора, които имат за символ на организацията си, лице на човек с когото Английският парламент и Ложа П-2 си измива ръцете и превръща в най-изкуствения празник на Англия, именно Гай Фокс, да не се опитва да прави някакви проницателни „открития“!От край време се съмнявам в компетентността и автентичността на „Анонимните“ и техните последователни, заради многото приказки и малкото действия!Уверявам ви, че 80% от хората там биха излезли срещу ГЕРБ отново, за това, вместо да наливате бензин в огъня, измислете нещо конкретно с което да помогнете на, макар и едва прохождащото гражданско общество.
   И един въпрос, вие как очаквате да се излезе на масов протест без подобни „елементи“?

  • БСП 1. ЛУКАНОВ – ПЪЛЕН ФАЛИТ ( Гладната зима ) 2. БЕРОВ – създаване на ВИС 2 , СИК , МУЛТИГРУП ( С бой и заплахи убиват зараждащия се бизнес в България ) 3. ВИДЕНОВ – ПЪЛЕН ФАЛИТ (откраднаха на хората спестяванията , Кредитните милионери , Финансови пирамиди , заплати по 5-6 долара ) 4. СТАНИШЕВ – (Ограбване на Еврофондовете и спирането им ! Най-мащабният грабеж АЕЦ „Белене“ ) 5. ОРЕШАРСКИ – ( Финансовият министър , при който спряха Еврофондовете става Министър претседател !!! ..

 4. Не е възможно колко ниско могат да паднат сегашните управляващи, само и само да публикуват толкова долна статия с цел да ЗАБЛУДЯТ българския гражданин. Слава Богу, ние не сме на техния долен интелектуален капацитет!

  • хахахахха,имате ли нещо в главата или само самочувствие? интелектуалец разбира,къде е истината,вие сте много далеч от нея,овца

 5. НЕ СЪМ ПРИВАРЖЕНИК НА НИКОЯ ПАРТИЯ! Но, ако требва да ги степенувам по омразата, която генерират, на първо место ще сложа БКП във всичките ѝ разновидности. На второ место – ДПС и Атака (но аз май се повтарям), след това ДСБ на Гаргамел и чак тогава слагам ГЕРБ, а накрая е на Яне Янев дружинката.

 6. Вчера научих от достоверен източник, че плащали по 150лв. на онези майки с деца по протестите.

 7. Много разбирачи бе, много. Аз и митинга 89 съм го организирала. Не се стърпях да не пусна и мои координати – 0894429230. Като организатор трябва всички да имат връзка с мен. А който се интересува от истината и от това кой стои зад тази статия, кой я е писал и къде членува, нека се свърже с мен по телефона или Фейсбук профила ми.
  Ще си позволя и един коментар към Дани Малева – хубаво проверявайте всичко, преди да стигнете до заключения кой какъв е и какво продава. Този съвет и за бъдеще ще Ви е от полза!
  И един към Катето – „филиики“ с мас можете да занесете Вие, на учителите си по български. Ние ще пътуваме София-Бургас-София с един резервоар за три часа и ще си пличкаме дупенцата в морето. И най-важното – децата ни като порастнат и те ще правят това.

  Останете си със здраве и със злоба. Още 20 години диктатура няма да са достатъчни. Две-три поколения ще се изредят, докато народа се научи!

  • “ Ние ще пътуваме София-Бургас-София с един резервоар за три часа и ще си пличкаме дупенцата в морето. И най-важното – децата ни като порастнат и те ще правят това.“. Браво,моето момиче! Пличкайте си дупенцата и спрете да творите простотии.А сега един съвет от мен – обърни онези зеленичките,с които са те купили, в рубли и се огледай за някое потайно местенце,където да се скриеш.Скоро ще ти се наложи.Повярвай ми,това е най-ценният съвет,който някога си получавала.

  • Не ми харесват никак подобните на тебе българомразци, затова си опичайте акъла овреме, че после няма да има време – особено за тези с „българските“ имена позападен образец.

 8. Няма да им мине номера! Не мога да си представя, че 1000000 души са гласували и подкрепят тази циркаджийска мутра? Хора опомнете се!

 9. Pokazanite po-gore na snimkite, vsichkite si zavrete smeshnite plakati v guzovete Prodajni!!! Dolni PODLOGI Slugi na Prostiq Pojarnikar!!!

 10. истински бих се притеснил ако организаторите бяха от младежкото БСП..

 11. Герб е най подлата и най корумпира партия която се гаври с Българският народ почти 4 години.Но сега всичко ще им се върне Боко в затвора а платените подлоги ще му носят там филиики с мас.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s