Американски танц

Bildschirmfoto-2013-06-22-um-15.10.33

Макар че първоначално определената дата за провеждане на шестия гей-парад „София Прайд 2013“ (силно рекламиран и подкрепян от посолството на САЩ) бил за 22 юни, на 20 юни организаторите оповестили, че го отлагат от „съображения за сигурност“. Тоест са го отложили за да излезнат жертви на хомофобско отношение от страна на българите, защото страната ни България не била като другите „нормални“ и либерални държави.

bylgarskata-pravoslavna-cyrkva-otbelqzva-uspenieto-na-sv-ijoan-rilski--88708

Българската Православна Църква излезна с разбираемата си позиция против шествието, а от организаторите умишлено го споменават за да настройват негативно хората против собствената им религия и вяра – понеже се явява църквата „пречка“.

Както може да видим на сайта на София Прайд в „партньорите“ им са два от известните ни think tanks – Български хелзинкски комитет (БХК) и Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ). Между партньорите им също виждаме и Посолството на САЩ, Посолството на Германия и Посолството на Великобритания. Напомняме ви, че „силно загрижените“ за „нашата свобода“ и културни разбирания споменати три посолства ни ограничават. Германия и Великобритания (политиците им и хора с власт) ни дискриминират само, защото сме българи в техните държави, като до последно не ни допускат на техния трудов пазар. Великобритания дори се опитва от 2014 г. (когато официално ни приема целият ЕС в своят трудов пазар с равни права) да ни ограничи в правата ни като не ни зачитат на равно с другите европейски граждани. В САЩ пък държавниците им са ни наложили направо визов режим за да не се втурнем да ги „превземаме“.

Българският хелзинкски комитет (БХК) /които са от организационния комитет на гей „прайда“ – напомняме ви също, че именно БХК са тези, които рекламират и насаждат вина у българина за избиването на български евреи по време на 2-та световна война/ веднага изпратили отворено писмо до българските медии, в което изказвали протест срещу отлагането на „прайда“ (забележете, че дори не се използват български думи) и напуснали организационния комитет.

БХК са също така и мозъчен тръст (think tank) пряко свързан с организациите на Джордж Сорос и други тръстове. БХК е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос, Фондация „Оук“, Фондация „Лион Ливай“, Фондация „Работилница за граждански инициативи“), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал).

В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество и др.

Още преди началото на протестите Столична община увещаваше организаторите на „прайда“ да отменят събитието си за друг момент, защото в събота, 22 юни, е Задушница и Българската православна църква ще са силно против това събитие.

Защо ли са избрали точно на задушница да го направят този „гей прайд“?

Защото именно това искаха да направят – да се изкарат отново жертви на „гадните и хомофоби“ българи.

Докато се протестира и се крещи „оставка, оставка“ се случват наистина много неща, които се игнорират. Писали сме го и преди – някои от създателите и администраторите на събитието за организация на протестите „ДАНСwithme“ (Асен Генов, Антоанета Цонева, Константин Павлов – Комитата) са пряко свързани с някои от тези изброени чужди организации. Много от хората, които протестират не го знаят, но тези „организатори и говорители“ прокарват между „другите неща“ й интереси на политици като Радан Кънев и Иван Костов. Разгледайте се, Асен Генов има снимки  с Радан Кънев, Найо Тицин пък работеше за Иван Костов, Антоанета Цонева пък е свързана с Росен Плевнелиев.

Ние също имаме приятели, които са хомосексуалисти, но те не рекламират това какви са, те не ни насаждат своите сексуални ориентации, както ние не им насаждаме нашите хетеросексуални. Помислете, кой, и защо отново създава напрежение между българските граждани като ги разделя. Умишлено насаждат омраза.

Асен Генов и Радан Кънев

Асен Генов и Радан Кънев

1069908_4983685322530_675238479_n

Иван Костов и Найо Тицин

Иван Костов и Найо Тицин

Titsin-Kostov3

Иван Костов и Найо Тицин

Иван Костов и Радан Кънев

Иван Костов и Радан Кънев

Някои от соросоидите в България.

Някои от известните ни улични соросоиди в България: по средата Антоанета Цонева (платена от тинк танкове), от ляво до нея е Асен Генов (платен от тинк танкове), а най в дясно е Найо Тицин (защитник в медиите на Джордж Сорос).

3 мнения за “Американски танц

  1. Pingback: Корупцията като косъм в устата на глупака – Zahariada

  2. Pingback: Корупцията като косъм в устата на глупака

  3. „Българската Православна Църква излезна с разбираемата си позиция против шествието, а от организаторите умишлено го споменават за да настройват негативно хората против собствената им религия и вяра – понеже се явява църквата “пречка”.“

    Какво лошо говори за БПЦ това, че е против педерастията? Според мен колкото повече се знае позицията на църквата (а това е позиция не само на БПЦ), толкова по-добре. И ако българите са „хомофоби“, толкова по-добре за тях. Похвално и гордо е да си против мръсния агресивем хомосексуализъм.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.