Кой защитава Сорос?

Да защитава някой Джордж Сорос е като да защитава олигархията, мафията, разделението на българското общество, един огромен обръч от корумпирани политици, престъпни банкери и като цяло социалното положение, в което се намираме като нация, та дори и абсолютно целия сценарий наречен „преход“. Само най-будните граждани могат да видят повече от това, с което ги обстрелват медиите в тази огромна активност на мозъчните тръстове, която се забелязва последно време.

Джордж Сорос известен финансов спекулант, милиардер и „филантроп“, ционист, повече за него тук:

ИСТИНСКИЯТ ЛИК НА ДЖОРДЖ СОРОС

В много от своите спекулации директно участва с членове на династията Ротшилд, особено що се отнася до злато. На това много хора не обръщат внимание, но влиза в по-голям „лайновъртеж“ от системата.
Неговата фондация „Отворено общество“, има за предмет на дейност „подпомагане етническите малцинства“, чрез финансиране и създаване на привилегии по етнически принцип. Което само по себе си е нарушение на Българската конституция:

„Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.“

Това моментално води до разделение на хора живеещи под „един покрив“ и насаждане на етническо напрежение. Освен това средствата на Сорос изобщо не стигат до своето предназначение, за което свидетелстват хората от ромските квартали из различни градове на България. Малка част от парите влизат в местните ромски НПО (над 300 известни ни) и облажват единствено шефовете им.

774473_397921946962695_1600802331_o

Въпреки шумно рекламираната благотворителна дейност, на практика големите пари остават във функционери на фондацията, както и във висши държавни служители.

Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова

През 2002 е създадено сдружението на Сорос – „Глобална България“, с председател Цветелина Бориславова – Си банк (повече за нея –  ТУК), и учредители:

Иво Прокопиев – в. Капитал, председател и съакционер в „Алфа финанс холдинг“ и „Икономедиа“ АД (51%). „Алфа финанс холдинг“ е водеща индустриална и финансова група с основни направления на дейност финансови услуги (Финансиа груп), недвижими имоти (Лендмарк холдингс), индустриални минерали (Каолин) и енергетика и чиста енергия (Соларпро холдинг). Холдингът инвестира успешно и в строителство (Софстрой), IT и други проекти с голям потенциал. Медиите на Прокопиев са в момента тези, които най-много защитават соросоидите по протестите и най-вече тяхната кампания да отварят портите на едрият капитал чрез Харта2013.

Иво Георгиев Прокопиев


Стефан Попов – „Отворено общество“,

Стефан Попов


Огнян Шентов – Център за изследване на демокрацията,

Огнян Шентов


Красимир Гергов – председател на управителния съвет на Асоциацията на рекламните агенции в България от 1996 г. Член на International Advertising Association (IAA). От 2001 година е Председател на Управителния съвет на Българска голф асоциация, председател е на Националния борд по туризъм от 2008 година, от 2008 година е член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, с ресор Маркетинг и реклама и Председател на медийната комисия. През 2009 година създава и оглавява клуб „Дипломация и Бизнес“, в който членуват дипломатите от чуждестранните представителства в България. Красимир Гергов е президент на рекламна агенция „KRES“, собственик на bTV Media Group (bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, RING.BG), бивш собственик на Болкан Нюз Корпорейшън и настоящ такъв на „Fox International Channels Bulgaria“ (Fox Life, Fox Crime, National Geographic Channel и други) и др.,

Красимир Гергов


Венелина Гочева – в. 24 часа,
от 2001 година е председател на борда на Фондация за етична журналистика.

Огнян Донев и Венелина Гочева


Сашо Дончев –
„Овергаз“ ООД, в периода 1999-2005 е президент на баскетболен клуб Ямбол, като през този период отборът носи името Ямболгаз. През 2011 г. е избран за председател на управителния съвет на Българската стопанска камара. Собственик на близо 30% от акциите на „СЕГА“АД, издаващ вестник „СЕГА“ – ежедневник с опозиционно звучене, който прокарва до голяма степен интересите на своите собственици сред читателите си.

Сашо Дончев

Валентин Златев –  „Лукойл България“ АД. Има ли смисъл да пишем и за него?

Валентин Златев


Албърт Парсънс –
беше изпълнителен директор на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. до юли 2009 г.

Албърт Парсънс


Иван Кръстев –
основателят на българския мозъчен тръст „Център за либерални стратегии“. Когато говори по телевизията той се представя като политолог, а не като създател и шеф на мозъчния тръст.  За Иван Кръстев спокойно може да се каже, че е черният кардинал на българския преход.

Иван Кръстев


Красен Станчев –
български икономист, съосновател и директор, ръководителя на Института за пазарна икономика (ИПИ)

Ричард Ран и основателят на ИПИ Красен Станчев, София 1 октомври 2008 година.

Ричард Ран и основателят на ИПИ Красен Станчев, София 1 октомври 2008 година.

Левон Хампарцунян – Булбанк, повече:

Левон Хампарцумян – арменския престъпник

Левон Хампарцунян

Българският елит уговарят с външния министър (циониста Соломон Паси) първата мащабна стратегия за усвояване на европейските фондове, в пред-присъединителния период на България в ЕС. Едно от условията е било да се даде земя на евреи ционисти чрез организации като Шалом, а и същото условие е било преди влизането на страната ни в НАТО.

Еврейски имотИ

Сега тези същите хора ви прокарват Харта2013.

Хората, които стоят зад “Харта 2013″ ви използват!

Харта 2013 – Тотално присъствие

Както и техните партньори, които много хора считаха за „достоверния източник на разследващата журналистика“:

Биволчетата по бели гащи

Замислете се докъде стига вече тази мрежа от тръстове, които променят история, политика и др., и между другото създават активисти, също и в Интернет. Най-новата им стратегия на хората от долната утайка на тръстовете е да се разкриват и да изкарват Сорос „добър капиталист“, човек, който помага на българите!

От ляво на дясно: 1 (неизвестен засега), 2 (Асен Генов), 3 (Антоанета Цонева), 4 (неизвестна засега), 5 (Найо Тицин)

От ляво на дясно: 1 (неизвестен засега), 2 (Асен Генов), 3 (Антоанета Цонева), 4 (неизвестна засега), 5 (Найо Тицин)

Да не си мислите, че Делян Пеевски и вси политически гадове и роби, и ченгета, и балъци не участват по един или друг начин? Да не мислите, че ченгетата са много готини, защото не ви бият? Светнете се, че всичко е един голям театър – комунисти, демократи, капиталисти, журналя и овчелюдие… всички задружно за ръчичка танцуват по мириса на пръднята на Дьорд.

Кой стои зад вас/до вас и се опитва да ви помага? Отговорът е ВИЕ!!!!

Събудете се!

Advertisements

13 thoughts on “Кой защитава Сорос?

 1. Затова гласувайте за Сидеров! Него Сорос и компания не могат да го заблудят, нито да го уплашат. Шапка му свалям за огромната смелост и знания, както за българската история и политика, така и за глобалната политика на САЩ и така нареченото световно еврейско-ционистко правителство, състоящо се от фамилиите на най-богатите транс-национални компании- изверги. Сега ЕС, под грифа „СТРОГО СЕКРЕТНО“, обсъжда трансатлантическо споразумение, ГМО-стоките на САЩ, царевица, гнусотията наречена американско говеждо ивсичките им ГМО-продукти въобще, да влизат безпрепятствено в ЕС и тук, а нашият „президент“ весело крещи ДА! ДА! И ако въобще го споменат някъде по антибългарските телевизии, можете да сте сигурни, че всички коментатори ще се надпреварват да го одобряват! Внимавайте много, българи, защото сте определени за обезличаване и изтриване на България от картата на света! Внимавайте много!

 2. Пропаганда на про руски комунисти маскирани като анонимни… Не,че тея горе описаните са по читави ама тук няма нищо общо с анонимните скапани тролове червени.

  • Само дето не ти е ясно, че тия горе са ТОЧНО КОМУНИСТИ! Не ти е ясно също, че 1/3 от сега управляващите Европейската комисия, са също КОМУНИСТИ! Начело с председателя им, който е почитател на Мао в по-младите си години. А останалите на КПСС, на гръцката компартия, на испанската компартия и т.н. А евреинът Сорос е един от властелините на света, тези които дават парите и ти трябва да играещ по свирката им, тоест – държавите да дават на огромните корпорации всичко което имат, а те да стават все по-богати. Това е смисълът на всичко, всъщност и това става и в България. Те искат парите ни, ресурсите ни, залежите ни, нефта, газта, робски труд от низшите класи (гоите) и го постигат, благодарение на неуките маси по света, като теб, който си заучил само едно…комунисти. Всъщност точно то, Световното еврейско правителство създаде, финансира и наложи комунизма в Русия!!! Струваше им 200 милиона, което за времето си е огромна сума. Мечтата на тия зли сили е глобален свят с едно правителство – ТЕ! Като всички богатства на света се стичат към тях – 200 – 300 фамилии, а всички останали народи да мрат от глад и бедност. Ти това ли искаш? Вземи се образовай.

   • Не са комунисти, те са глобалисти. Има разлика. Комунизъм никъде не е имало досега, бъркаш го със социализъм. С думата „комунизъм“ се злоупотребява по същия начин, както с думата „демокрация“ – говори се едно, но се върши друго.

 3. Докато не чипираме ционистите за да се разпознават няма да може да се избавим от тази световна напаст.

 4. Тези теории са ми познати още при предишните избори, когато ни плашеха , че Иво Прокопиев ще става Премиер покрай Цветелина за да си опрости дълговете.А го погна прокуратурата.Тази статия дали неистово иска да ни „събуди“ или неистово иска да ни приспи.

 5. Жалки душички, но Господ гледа , не се е родил още този който е избегнал Божието правосъдие

 6. Отвратително престъпление и то не само пред обществото, но и пред Бога!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.