„Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“.

Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират за да „укрепва демокрацията“ зад граница. Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който Ви е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.

Capture

Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“. Това беше вторият, доста по-успешен опит за „путинизация“ на България. Първият беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше „подпомагащи“ германски фондации.
Но такова брутално, такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа. Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие.

Сега благодарение и на Вашата фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България двеста самоубийства за три месеца? Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие, от отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата?

photo_verybig_877216

А стотиците хиляди напускащи млади хора, ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят?

Vigil Remembers Homeless New Yorkers Who Died In 2011

Кой от Вас ще отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“? За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и преторианска гвардия на неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни Ваши творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси? С вашето любезно съдействие? Нали подпомагате и Националната асоциация на общинските служители в България, Дипломатически институт към Външно министерство на Република България, Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби, Министерство на правосъдието и Прокуратурата на Република България.

Така ли ги подпомагахте, да се превърнат в изтривалки на създаденият от Вас политически „Франкенщайн“ – сдружението и после и партията „ГЕРБ“?

Ще поемете ли вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори с тоягата на репресията на ДАНС, МВР и НАП и „морковите“ на раздаваните на „послушните медии“ европари, измъкнати пак от джобовете на европейските данъкоплатци?
Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката Мирослава Тодорова и стотици други като нея. За откраднатите с мутренски рекет вестници „Труд“ и „24 часа“ от законните им собственици. Хубави – лоши, но законни. За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията „ГЕРБ“?Включително родители на деца направили страница против „ГЕРБ“ във „фейсбук“!

Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.? За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на „калинките“ от ГЕРБ?. А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на Вашата сметка?
Самата Германия на колко още „калинки“ даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да „учат“ в Германия с Вашето любезно съдействие… И такива работи ги научиха при Вас…

На колко фирми и неправителствени организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията „ГЕРБ“? Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко „кръгли маси“, колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте?

knsb-1-6-mln-balgari-zhiveyat-pod-praga-na-bednost-ot-216-lv

Интересувахте ли се от „проекта“ си „ГЕРБ“ когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите лумпени от организираната престъпна група „ГЕРБ“ ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес? Тогава отстрани ли гледахте?

А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли учихте нискочелите физкултурници – членове на великото Ви творение?

Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте!

И не ми казвайте, че „проектът“ Ви бил прекрасен, но се провалил „поради българските условия“. И на Хитлер проектът беше прекрасен, но се провали поради международните условия. И на Ленин и Сталин също!
Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви отрепки двамата създават гръбнака на „партията си“.

Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо „Бирата“, с какви пари Вашето „момче“ Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички „гербери“ внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта? Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!!

И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като „новата надежда на България“, и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за „шменти-капели“ на премиера и от откровенията му как „Цецо копае труповете с багер“? Как ли се превежда това на немски?

Допускам известна доза вероятност да не сте знаели какво правите. Да сте били учудени от резултата на благородните Ви усилия. Едно да сте мислили, а друго да се е получило. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава. Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние? Ще продължите ли да подкрепяте мафията „ГЕРБ“?

На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми?
На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине? Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия „проект“ „ГЕРБ“? Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест! Въпросът е имате ли ги?

Александър Долев

Изпратено на 31 май 2013 г. на фондация „Ханс Зайдел“ по електронна поща.

Advertisements

2 thoughts on “„Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“.

  1. Представителят на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Боянов Мирчев е бил „сътрудник Спиридон“ на Държавна сигурност.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.