Знаете ли как се създават протести и активисти?

2447475e78a1

Институт Отворено Общество е дал 24,599,553 $ на Tides – мрежа от филантропи (от 1999 г. насам). От тези пари, 18,154,270 $ отишли до Tides Foundation, а останалите 6,445,283 $ отишли до Tides Center, които като Алианса за глобална справедливост служат също и като фискален спонсор за малки или нови активистки групи.

Задайте си въпросите: За какво беше цялата врява с движението Окупирай Уол Стрийт, и защо млъкнаха изведнъж? Не е ли странно, как така едно недоволство от политическата и капиталистическата система затихва, дали е обществено недоволство???

Отворено общество е създадено от мултимилиардера, евреин и ционист Джордж Сорос, самото то представлява мозъчен тръст (think tank) <– наричани още „фабрики за мисли“, „резервоар за мисли“, разбирайте под това „де-стабилизация,объркване,пренасочване,разединение“.

„Мозъчните тръстове“ провеждат разни съмнителни изследователски и образователни програми, посредством, които обучават и оказват влияние върху политици и лица, формиращи общественото мнение, по широк кръг – икономически, социални, политически и екологични въпроси, както и върху проблемите на сигурността. Също така те се проявяват като инструмент за социален контрол и следователно участват във формирането на целите и „ценностната“ система на обществото. Запитайте се – какво точно представляват някои страници във Facebook и различни мрежи?!? Мозъчните тръстове се финансират от правителства, ГРУПИ ПО ИНТЕРЕСИ или фирми. Някои мозъчни тръстове извличат доход от консултантска работа или изследвания, свързани с техния мандат.

За да го разберат всички ще обясним под друг ъгъл погледната тази тема. Създават се много НПО (Не-правителствени организации) спонсорирани, (де факто им се плаща добре) те започват да „прокарват благородното дело“ за това, какво представлява едно гражданско общество <– по тяхно си виждане (разбирайте на Елита/Илюминати). Превъзпитанието е готово в нашето гражданско общество. Има множество такива организации, ХИЛЯДИ. Едни са „еколози“, много заинтересовани да защитават природата. ОК, „това е добре“ ще си кажат много. Зарибени от благородното дело на „пазителите на природата“ се появяват много техни привърженици, които започват да им вървят по свирката. Обърнете внимание, че те не винаги стоят приятелски настроени помежду си, така се създават различни клонове на същите, това е същността на тези „фабрики за мисли“. Един път пусната мухата в затворено помещение – тя започва да се върти в кръг. Помислете върху тези групи и подобни на тях! Защо не излизаха да протестират и да оказват натиск открито за източването на златото от земите ни? Златодобива уврежда околната среда! За Илюминати има огромна важност златото, дали биха го допуснали?! Това Елита винаги ни го набива като „жигосване на добитък“ – ЕКОЛОГИЯ, ОПАЗВАНЕ, все добри неща за – БЛАГОРОДНИ, които им правело чест да ги правят МНОГО заспали хора. Знайте, че ТЕ не всички знаят, какво правят. Те вярват, че вършат нещо добро. НО в същото това време през, което се „бунтуват“ – ПРОДЪЛЖАВА замърсяването на околната среда, лишенията, гладът, болестите И СЕ УВЕЛИЧАВАТ НЕБЛАГОПРИЯТНИТЕ УСЛОВИЯ И РОБСТВО. Точно по план!

Разберете, че тук не подкрепяме правителства/политици или организации, клубове и т.н. Хората, които ни следите от дълго време го знаете или предполагате. Знаете, че може да сме, и сме допускали грешки, естествено и ги правим все още понякога.

Знаете ли как се наричат тези „мирни“ революции, с които ви баламосват разни хора? Цветни революции.

Цветни революции или Революции на цветята най-често се наричат серия от масови улични безредици и протести на населението, които са се развивали в пост-комунистическите общества и обикновено завършващи със смяна на политическия режим в редица страни от Източна Европа – без военно участие, мирно. Някои от изследователите на тези движения ги сравняват с революционна вълна. Обаче извода е друг – те са контролирани и с крайна цел.

Ето така след Арабската пролет и Египет, се появи Окупирай Уол Стрийт. После по едно време от някои нашенски космополити и в България се въодушевиха от публичността на всичко, което виждаха в мрежата и се „закачиха“ мнозина на кукичката на Джордж Сорос, който си действа от началото на „прехода“ по наши земи. Ето така се и появиха доста от нашите анонимни революционери, не казваме всички, но са много. Ето така се зароди „борбата“. Сега тези същите „революционери“ бродят със скъсани чорапи из мрежата да диктуват, кое било правилно и кое НЕправилно.

Правилно, за КОЙ? За Джордж? За ционистите, банкерите, олигарсите?

Advertisements

One thought on “Знаете ли как се създават протести и активисти?

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s