Кристиан Вигенин – поредният нагласен за министър на външните „работи“

thumb-comp114-yahta-9737244adc99678b352077157d1371a2

Преди години Сергей Станишев и Кристиан Вигенин бяха снимани заедно да се излежават на на морето. Слуховете оттогава тровят живота на двамата интимни приятели – мълвата, че двамата имат хомосексуална връзка. Първоначално този слух се разпространяваше апокрифно сред журналистите, отразяващи дейността на Станишев. След това мълвата се пренесе в интернет – хиляди и хиляди потребители в интернет форумите коментираха по непристоен начин отношенията между „двойката“. А когато наяве излезе и пикантната снимка, на която Сергей и Кристиан се припичат един до друг на слънце, започна съвсем открито да се коментира въпросът за сексуалната ориентация на „приятелите“.

Вигенин или Вагинин?

Кристиян Вигенин за първи път реши да коментира слуха за близостта си със Серьожа преди известно време:

Г-н Вигенин, как ви влияе слухът, че имате интимна връзка със Сергей Станишев?

– Не добре. По принцип не виждам смисъл да коментирам нещо толкова несериозно и абсурдно. Какво очаквате да ви кажа? Че сме гейове ли? А ако опровергая, слуховете няма да спрат. Подобни слухове и коментари, които целят да злепоставят и мен, и Сергей, трябва да бъдат подминавани с мълчание. Чел съм някои публикации по тази тема, първоначално се забавлявах, но това наистина НЕ Е СМЕШНО.

Вие сте женен, имате син. Съпругата ви как реагира?

– Жена ми Милена най-добре знае какъв съм. Тя също се забавляваше в началото на тези слухове, но след това не й стана приятно.

Защо според вас се пуска тази мълва – че имате връзка със Станишев?

– Предполагам, че някои се опитват да обяснят на други по примитивен начин някои неща… не знам, не мога да гадая дали този компромат, защото това е компромат и клевета, е пуснат да уязви мен или Сергей Станишев.

В интернет форумите масово се пише, че вие имате връзка със Сергей Станишев…

– За никого не е тайна, че има няколко организирани групи, които върлуват в интернет форумите и пишат до втръсване едно и също нещо. Тези групи служат на определени лобита. Но наистина не желая да коментирам.

– Има една снимка, на която сте се излегнали един до друг със Станишев на яхта…

– Първо, това не е яхта. Тази снимка е правена по време на едно посещение във Виетнам преди време, а с нас са още трима души от Изпълнителното бюро на БСП, един от тях е правил снимката. Оттук нататък не зная защо тази снимка се използва като някакво доказателство. Когато се правят непристойни намеци за мен и Сергей, винаги се публикува тази снимка.

– Неприятно или неудобно ви е да говорите по тази тема?

– Не мога да бъда набеждаван за нещо, което не е така. Надявам се другия път да си говорим по по-сериозни теми и въпроси.

559802_377847432303480_1534922447_n

Евреи – министри на външните работи 1995-2013

правителство

име

дати

82

Георги Пирински

26 януари 1995 – 13 ноември 1996

БСП

82

Ирина Бокова

13 ноември 1996 – 12 февруари 1997

БСП

84

Надежда Михайлова

21 май 1997 – 24 юли 2001

СДС

85

Соломон Паси

24 юли 2001 – 17 август 2005

НДСВ

86

Ивайло Калфин

17 август 2005 – 27 юли 2009

БСП

87

Румяна Желева

27 юли 2009 – 27 януари 2010

ГЕРБ

87

Николай Младенов

27 януари 2010 – 13 март 2013

ГЕРБ

88

Марин Райков

13 март 2013 – 29 май 2013

независим

89

Кристиян Вигенин

29 май 2013 – …

БСП

Докато Орешарски се „чудеше“ как да направи правителство и да го докара до властта, Сергей Станишев бе зает с къде-къде по-важна за бъдещето на България задача – как да намери топла службица на Кристиян Вигенин.

Досущ както беше при него – с ракета-носител на херсонския ни евреин Станишев да стане председател на ПЕС със седалище Брюксел.

И той стана!

Кристиан Вигенин е роден на 12-ти юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, а през 1998 г. се дипломира в Университета за национално и световно стопанство , специалности „Международни отношения“ и „Макроикономика“. През годините 1998-2010 участва в редица обучения и специализации в Белгия, Швеция, САЩ и др. както по политическа линия, така и във връзка с професионалното си обучение и развитие.

От 1999 г. до 2001 г. работи в Министерство на финансите. От март 2001 г. Кристиан Вигенин започва работа в отдел „Външна политика и международна дейност“ на Висшия съвет на БСП, като го ръководи в периода от 2003 г. до 2010 г. От 2009 г. до днес е евродепутат в Брюксел.

От днес, 29 май 2013, е министър на външните работи.

Още в деня на избора на кабинета на Пламен Орешарски новият министър на външните работи Кристиан Вигенин публично заяви, че ще реабилитира сътрудниците на тайните комунистически служби в дипломацията. Вигенин, който досега беше евродепутат от БСП, заяви пред БНР:

„Начинът по който тези хора (сътрудниците на комунистическите тоталитарни служби, б.а.) бяха унижени, е едно от недостойните действия на предишния кабинет и на предишния външен министър. Ще направим така, че всеки, първо, да бъде оценяван според своите способности и качества и, второ, тези хора да бъдат максимално полезни на министерството конкретно, но като цяло и на страната си, защото това е потенциал, който не бива да бъде разпиляван.” 

Източник

Advertisements

3 thoughts on “Кристиан Вигенин – поредният нагласен за министър на външните „работи“

  1. Естествено, че Станишев е руски /украинско-еврейски/ импотент, дори педераст в определени условия. Обаче в управлението и двамата са под украинска и руска егида. За това и продават интересите на България, принизявайки я до нивото на една западнала в техническо отношение страна с крайно дефектно производство. Истината е, че станишев е потомък на шумкарин и еврейка. Само че България не Мандра. Истина е също, че долнопробните евреи на времето са били пръснати като пилци по света, включително и в Русия /изгонени от страната си поради некадърност, лъжи, клевети, кражби и други аморални и незаконни прояви – всяческо неспазване на десетте Божи заповеди/. Истина, истина Ви казвам, че няма да мине много време и цялата комунистическа пасмина ще бъде изметена или унищожена от България и нейния народ.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.