Дневен ред 21

Ако сте пропуснали да обърнете внимание на това понятие или пък ви звучи много абстрактно, но все пак някак си актуално, нали вече сме в 21 век, то сега е моментът да сторите това, да му обърнете внимание. Защото ако не сте чували, това е „договор, който определя общата отговорност за изграждането на бъдещето.“ Както започва материал цитиран по-долу още веднъж и имащ препратка.

Звучи прекрасно, нали?! Само дето никой не ни е питал, искаме ли това бъдеще.

А пък мнозинството едва ли е обърнало внимание на тези неща, нали си избира политици, които да мислят вместо него. Толкова просто устроен е светът и всичко се случва по най-прекрасния начин. Нашата образована публика със сигурност обаче е запозната с някой от основните аспекти на „Дневен ред 21“. Когато например става дума за образованието и това го пише някоя си Дочка Кючукова, „Той е гарант за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти. Междукултурният мениджмънт на училището е възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност в света на глобализацията и обединяване на културите.“

Вие знаехте ли, че сте сключили такъв договор „за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти“? Знаехте ли че сте поели и там ангажименти? И какво ли още не… Препоръчваме ви да прочетете една статия за ковачницата на роби, носеща заглавието:

Agenda 21 и междукултурният мениджмънт на училището – възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност

Потърсете в мрежата името на авторката и веднага ще намерите статията. Ето такива неща си публикуват социалните инженери, за да не кажете после – ама, чакайте! ама, как така? ама, кога?… Всичко ви е казано, това че сте спали си е ваш проблем. За това говори и Ан Бресингтън – да спрем да спим на кормилото на живота си.

Advertisements

One thought on “Дневен ред 21

  1. Наложителен е много бърз отпор от страна на много народи и много сериозни мерки срещу всички тези организации и личности, които са се взели за богове и са иззели ролята на Господа! За целта им е нужна по-подробна информация и добра организация!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s