Дневен ред 21

Ако сте пропуснали да обърнете внимание на това понятие или пък ви звучи много абстрактно, но все пак някак си актуално, нали вече сме в 21 век, то сега е моментът да сторите това, да му обърнете внимание. Защото ако не сте чували, това е „договор, който определя общата отговорност за изграждането на бъдещето.“ Както започва материал цитиран по-долу още веднъж и имащ препратка.

Звучи прекрасно, нали?! Само дето никой не ни е питал, искаме ли това бъдеще.

А пък мнозинството едва ли е обърнало внимание на тези неща, нали си избира политици, които да мислят вместо него. Толкова просто устроен е светът и всичко се случва по най-прекрасния начин. Нашата образована публика със сигурност обаче е запозната с някой от основните аспекти на „Дневен ред 21“. Когато например става дума за образованието и това го пише някоя си Дочка Кючукова, „Той е гарант за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти. Междукултурният мениджмънт на училището е възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност в света на глобализацията и обединяване на културите.“

Вие знаехте ли, че сте сключили такъв договор „за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти“? Знаехте ли че сте поели и там ангажименти? И какво ли още не… Препоръчваме ви да прочетете една статия за ковачницата на роби, носеща заглавието:

Agenda 21 и междукултурният мениджмънт на училището – възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност

Потърсете в мрежата името на авторката и веднага ще намерите статията. Ето такива неща си публикуват социалните инженери, за да не кажете после – ама, чакайте! ама, как така? ама, кога?… Всичко ви е казано, това че сте спали си е ваш проблем. За това говори и Ан Бресингтън – да спрем да спим на кормилото на живота си.

Advertisements

One thought on “Дневен ред 21

  1. Наложителен е много бърз отпор от страна на много народи и много сериозни мерки срещу всички тези организации и личности, които са се взели за богове и са иззели ролята на Господа! За целта им е нужна по-подробна информация и добра организация!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.